PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با 100% شدن لود سرور بخاطر اجرای فایل php

qqww
October 22nd, 2013, 04:59
ما یک سرور هتزنر به صورت کامل داریم و روش یک اسکریپت وی آی پی ریختیم و ویندوز 2008 64 بیتی هم هست

این اسکریپت از php-cgi ( fast cgi ) استفاده می کنه و زمانی که تعداد دانلودر ها به بالای 20 نفر می رسه باعث می شه لود سرور رو 100% بکنه

برای حل این مشکل چی کار باید کرد ؟

qqww
October 24th, 2013, 17:18
کسی نمی تونه کمک کنه ؟ یا حداقل کسی رو معرفی بکنه با دریافت هزینه ردیف کنه ؟ :(

zartosht
October 24th, 2013, 18:53
دوست عزیز کار شما اشتباه بوده که ویندوز نصب کردید ، بهترین کار این بود که بروی لینوکس و با کنترل پنل این سرویس را راهاندازی میکردید و زمانی که به این مشکل میخوردید با config وب سرور خود مشکل را به راحتی حل میکردید .

الان چه نرم افزاری روی ویندوز سرویس php شما رو مدیریت میکنه ؟

qqww
October 24th, 2013, 22:36
دوست عزیز کار شما اشتباه بوده که ویندوز نصب کردید ، بهترین کار این بود که بروی لینوکس و با کنترل پنل این سرویس را راهاندازی میکردید و زمانی که به این مشکل میخوردید با config وب سرور خود مشکل را به راحتی حل میکردید .

الان چه نرم افزاری روی ویندوز سرویس php شما رو مدیریت میکنه ؟

تا قبل از این از ftp server استفاده می کردیم هیچ مشکلی نداشت و با iis کرن و نصب سیستم وی آی پی خوردیم به مشکلات :(

Mehran18
October 24th, 2013, 22:40
سلام دوست عزیز.
اگه خواستید مشخصات سرور رو پ.خ کنید براتون بررسی کنم.

zartosht
October 25th, 2013, 01:05
تا قبل از این از ftp server استفاده می کردیم هیچ مشکلی نداشت و با iis کرن و نصب سیستم وی آی پی خوردیم به مشکلات :(

بنده زیاد با سرور های ویندوز کار نکردم ، اما تا جای که اطلاع دارم امکان نصب ngnix هست ، با ngnix بسیاری از مشکلاتون حل میشه .

OmidX
October 25th, 2013, 06:21

ftp server خود ویندوز سرور رو راه اندازی کردید ؟ یا filezilla و نرم افزار های مشابه ؟

منم این مشکل رو وقتی رو ویندوز سرور ۲۰۰۸ بودم داشتم ، nginx هم رو ویندوز نصب کردم ، اما مشکل پا بر جا بود .

الان رو لینوکسم + nginx ، این مشکل دیگه وجود نداره .

qqww
October 25th, 2013, 16:19
ftp server خود ویندوز سرور رو راه اندازی کردید ؟ یا filezilla و نرم افزار های مشابه ؟

منم این مشکل رو وقتی رو ویندوز سرور ۲۰۰۸ بودم داشتم ، nginx هم رو ویندوز نصب کردم ، اما مشکل پا بر جا بود .

الان رو لینوکسم + nginx ، این مشکل دیگه وجود نداره .

filzella نصب بود

cpu به 5% هم نمی رسید با فایل زیلا !

بله منم ویندوز 2008 دارم

بخوایم بریم روی لینوکس دیتاها چی می شه ؟

OmidX
October 25th, 2013, 16:39
filzella نصب بود

cpu به 5% هم نمی رسید با فایل زیلا !

بله منم ویندوز 2008 دارم

بخوایم بریم روی لینوکس دیتاها چی می شه ؟

اگه منظورتون از دیتا ها ، فایل هاتون ه ، ک منتقل میشه (ftp) ، مشکلی نداره ...

اما در مورد اسکریپت ، بعضی قسمت هاش باید ویرایش شه ...

qqww
October 25th, 2013, 17:42
اگه منظورتون از دیتا ها ، فایل هاتون ه ، ک منتقل میشه (ftp) ، مشکلی نداره ...

اما در مورد اسکریپت ، بعضی قسمت هاش باید ویرایش شه ...

سرور ما 2 تا هارد 2 ترا داره که تقریبا 3 تراش پر هست ! کجا منتقلش کنم ؟!

و اینکه نمی شه هارد ها رو از وی پی اس حذف کرد بعد روی وی پی اس دیگه بالا آوردش ؟!