PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالات من در مورد سرور ایران

afshinaz
October 21st, 2013, 21:50
سلام دوستان قصد دارم از ایران سرور تهیه کنم
تعدادی سوال برام پیش اومده ممنون میشم کمکم کنید

1 با توجه به تحریم بودن ایران ، آپدیت ویندوز سرور برای سرورهای ایران امکان پذیر است؟

2 لایسنس از کجا تهیه کنیم؟

3 برای جلوگیری از دیداس در ویندوز سرور باید چیکار کرد؟ و دیداس چطور باید به دیتاسنتر گزارش کرد؟

spark3r
October 21st, 2013, 22:39
سلام
به روز رسانی ویندوز امکان پذیر است.
لایسنس رو از هرجایی می تونید تهیه کنید
خود دیتاسنترهای ایرانی موقعی که DoS بشید به شما خبر می دن.

vpsgroups
October 21st, 2013, 22:45
حتما لوزومی به استفاده از لایسنس اورجینال رو سرور ایران نیست

RoobinaServer
October 21st, 2013, 23:02
سلام دوستان قصد دارم از ایران سرور تهیه کنم
تعدادی سوال برام پیش اومده ممنون میشم کمکم کنید

1 با توجه به تحریم بودن ایران ، آپدیت ویندوز سرور برای سرورهای ایران امکان پذیر است؟

2 لایسنس از کجا تهیه کنیم؟

3 برای جلوگیری از دیداس در ویندوز سرور باید چیکار کرد؟ و دیداس چطور باید به دیتاسنتر گزارش کرد؟

با سلام

بهتر بود از واحد مشاوره ايران سرور هم اين سوالات را ميپرسيديد شايد در ضمينه لايسنس و ... بتوانند كمكتون بكنند.

1. بله

2. معمولا خود ديتاسنتر ها ميتوانند تهيه كنند براي شما

3. هيچ كاري موقع دیداس سرور ایران فقط بايد بشينيد و نگاهش بكنيد و به دیتاسنتر بگید که ترافیک براتون حساب نکنه یه کاری بکنه که ضرر مالی سر ترافیک کمتر بخورید یک نکته : فقط بهتره در مرحله اول برای سخت تر کردن کسی که میخواهد دیداستون بکنه پورت های غیر ضروری را ببندید هر چند کلا جلوی دیداس را نمیگیره ولی خب بهتر از هیچیه برای جوجه دیداسر ها، پنل مانیتورینگ ترافیک بگیرید ازشون حتما و چند ساعت یک بار چک کنید اگر دیدید ترافیکتون بالا رفته و مشکوک هست سریعا اطلاع بدید چون که دیتاسنتر به هیچ عنوان نمیفهمه این موارد را فقط شدید را میفهمه اون هم چون کل پورتشون پر میشه و تو مانیتورینگشون نشون میده میفهمند.

یا حق

afshinaz
October 21st, 2013, 23:22
با سلام

بهتر بود از واحد مشاوره ايران سرور هم اين سوالات را ميپرسيديد شايد در ضمينه لايسنس و ... بتوانند كمكتون بكنند.

1. بله

2. معمولا خود ديتاسنتر ها ميتوانند تهيه كنند براي شما

3. هيچ كاري موقع دیداس سرور ایران فقط بايد بشينيد و نگاهش بكنيد و به دیتاسنتر بگید که ترافیک براتون حساب نکنه یه کاری بکنه که ضرر مالی سر ترافیک کمتر بخورید یک نکته : فقط بهتره در مرحله اول برای سخت تر کردن کسی که میخواهد دیداستون بکنه پورت های غیر ضروری را ببندید هر چند کلا جلوی دیداس را نمیگیره ولی خب بهتر از هیچیه برای جوجه دیداسر ها، پنل مانیتورینگ ترافیک بگیرید ازشون حتما و چند ساعت یک بار چک کنید اگر دیدید ترافیکتون بالا رفته و مشکوک هست سریعا اطلاع بدید چون که دیتاسنتر به هیچ عنوان نمیفهمه این موارد را فقط شدید را میفهمه اون هم چون کل پورتشون پر میشه و تو مانیتورینگشون نشون میده میفهمند.

یا حق

بازم تشکر از جناب سجادیه
قربان منظور شرکت ایران سرور نبود
به گفته شما سرور حتما از فن آوا تهیه میشه

RoobinaServer
October 21st, 2013, 23:30
بازم تشکر از جناب سجادیه
قربان منظور شرکت ایران سرور نبود
به گفته شما سرور حتما از فن آوا تهیه میشه

فن آوا به صورت اصولی اگر ترافیک آپلودیتون بالا باشه میتوانید تخفیف بگیرید که به نفعتونه این مورد.(پشتیبانی هم هیچ وقت به دیتاسنتر کاری ندید اگر میخواهید سریع انجام بشه کانفیگر داشته باشید برای خودتون همیشه دیتاسنتر ها شلوغه مخصوصا دیتاسنتر های دولتی)

البته بنده هنوز متوجه نشدم شما کلا چه میخواهید بگیرید و چرا مستقیم از دیتاسنتر وقتی تجربتون کمه.(البته ما هم تجربمون در حد خودمونه :ی هستند دوستانی که بیشتر تجربه دارند)

یا حق