PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالات اولیه جهت راه اندازی ، محدودیت لایسنس ، انتخاب سرور و پلاگینهای سی پنل

al_bozorgi
October 21st, 2013, 19:14
درورد

با توجه به مشکلاتی که درگیر اون هستم تصمیم به راه اندازی و خرید لایسنس سی پنل گرفتم.

برای شروع میخوام یه سرور مجازی با کانفیگ 4 گیگ رم و خارج از ایران با سیستم عامل CentOS 64bit خریداری کنم.

1- ظاهراً چند نوع لایسنس سی پنل داریم هر چر توی انجمن سرچ کردم مطلب روشنی که بگه دقیقاً محدودیت و مزایای لایسنس VPS با VDS داره چیه ؟؟ آیا امکانات و یا دسترسی برای مدل VPS کم میشه

2- میخواهم ریسلر راه اندازی کنم با این کانفیگ سرور حداکثر به چند نفر میتونم بفروشم طوری که اورسل پیش نیاد باید چقدر اجازه ساخت اکانت بدم ؟؟

3- این پلاگین zamfoo و یا webphp نباشه نمیتونم ریسلر داشته باشم یا نه هزینه لایسنس اینها چقدره؟؟؟

4- فایروال csf چقدر اهمیت داره چقدر منابع رو اشغال میکنه؟؟ آیا فایروالهای دیگه ای هم هست ؟؟ این رایگانه یا باز شامل هزینه میشه؟؟

5- برای امنیت و پایدرای بیشتر چی پیشنهاد میکنید؟

سوالات دیگه ای هم دارم که بعد از رسیدن به جواب اینها خواهم پرسید.

royl
October 21st, 2013, 20:54
ما برای سی پنل برای وی پی اس یه لایسانس داریم که تمام امکانات رو داره اونم 15 دلار هست
رسیلر هم هیچ نیازی به چیز دیگری نداره

besthosti.com
October 21st, 2013, 21:00
درورد

با توجه به مشکلاتی که درگیر اون هستم تصمیم به راه اندازی و خرید لایسنس سی پنل گرفتم.

برای شروع میخوام یه سرور مجازی با کانفیگ 4 گیگ رم و خارج از ایران با سیستم عامل CentOS 64bit خریداری کنم.

1- ظاهراً چند نوع لایسنس سی پنل داریم هر چر توی انجمن سرچ کردم مطلب روشنی که بگه دقیقاً محدودیت و مزایای لایسنس VPS با VDS داره چیه ؟؟ آیا امکانات و یا دسترسی برای مدل VPS کم میشه

2- میخواهم ریسلر راه اندازی کنم با این کانفیگ سرور حداکثر به چند نفر میتونم بفروشم طوری که اورسل پیش نیاد باید چقدر اجازه ساخت اکانت بدم ؟؟

3- این پلاگین zamfoo و یا webphp نباشه نمیتونم ریسلر داشته باشم یا نه هزینه لایسنس اینها چقدره؟؟؟

4- فایروال csf چقدر اهمیت داره چقدر منابع رو اشغال میکنه؟؟ آیا فایروالهای دیگه ای هم هست ؟؟ این رایگانه یا باز شامل هزینه میشه؟؟

5- برای امنیت و پایدرای بیشتر چی پیشنهاد میکنید؟

سوالات دیگه ای هم دارم که بعد از رسیدن به جواب اینها خواهم پرسید.
دو نوع لایسنس داره یکی برای وی پی اس و دیگری برای سرور اختصاصی است .
بستگی به میزان استفاده سایت ها از منابع شما داره در صورتی که سایت ها زیاد استفاده کنند و شما بخواهد که اورسل نکنید و سرور اپ تایم خود را از دست ندهد به تعداد کمی خواهید فروخت در کل بستگی به میزان اخختصاص سی پی یو و میزان استفاده سایت ها از منابع دارد .
برای فروش ریسلر نیازی به پلاگین خاص نیست
این فایروال یکی از برترین ها هست و منابع زیادی را هم اشغال نخواهد کرد توصیه من این است که از این پلاگین استفاده کنید .
کانفیگ وب سرور و پی اچ پی برای جلگیری از دی داس ، امن کردن پوشه tmp ، و ...