توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کاملا آماتوری
h_zaman06
March 30th, 2010, 02:46
با سلام ...
خوب گفتم تا عید هست و تعطیل یه چیزی بر معلومات نداشتم اضافه کنم ... دیدم کسی تا حالا به طور واضح این موارد را بیان نکرده ... واسه همین گفتم بپرسم بلکه به یه نتیجه ای برسم.
فرض کنید یک سرور گرفتید ... که میخواهید روی اون هاست اشتراکی لینوکس ارائه بدید ... خوب در اولین گام چه کار می کنید ؟ (البته فرض کنید که سنت او اس روی اون نصب هست)
(حالا نمیدونم من مرحله به مرحله بپرسم یا اینکه خودتون به طور کامل جواب میدید ... هدف رسیدن از یک سرور خام به مرحله ارائه هاست اشتراکی هست ... )
با تشکر
1eng.ir
March 30th, 2010, 02:51
سرور میگیری. پنل مورد نظرتو نصب میکنی. هاست میسازی!
همین ;)
AfraWeb.net
March 30th, 2010, 03:06
با سلام ...
فرض کنید یک سرور گرفتید ... که میخواهید روی اون هاست اشتراکی لینوکس ارائه بدید ... خوب در اولین گام چه کار می کنید ؟ (البته فرض کنید که سنت او اس روی اون نصب هست)
(حالا نمیدونم من مرحله به مرحله بپرسم یا اینکه خودتون به طور کامل جواب میدید ... هدف رسیدن از یک سرور خام به مرحله ارائه هاست اشتراکی هست ... )
با تشکر
1- اول اینکه از کجا سرور گرفتید که پنل بهتون ندادن و نصب نکردند یا اینکه درخواست سرور بدون پنل دادید ؟
2- حالا میتونید کولکسو رایگان هست نصب کنید رو سرور یا اینکه سی پنل 45 روزه رو نصب کنید یا اینکه لایسنس دایرکت ادمین یا سی پنل را خریداری نمایید .
3- بعدش دی ان اس میسازی و تو دامین و سرور ست میکنی بعدش رسیلر و هاست میسازی و میفروشید و وضعتون خوب میشه و پولدار میشید
goldstar
March 30th, 2010, 03:08
سلام
به همین راحتی هم که نیست!
تنظیمات امنیتی و نصب آنتی ویروس و فایروال + تنظیمات خود پنل و وب سرور جز چیزهای لازمه.
البته خیلی کارهای دیگه هم میشه انجام داد که هاستینگهای بزرگ انجام میدن.
h_zaman06
March 30th, 2010, 03:08
خوب نیازی هم به سیستم عامل هست ؟
یعنی مراحل به این صورت هست :
سرور --> سیستم عامل --> پنل --> عرضه
درسته ؟
AfraWeb.net
March 30th, 2010, 03:10
سلام
تنظیمات امنیتی و نصب آنتی ویروس و فایروال + تنظیمات خود پنل و وب سرور جز چیزهای لازمه.
خوب اینا رایگان کسی انجام نمیده که سرور رو از جایی خریدن که پنل رو سرور نصب نکردن و بهشون دادن خودشون هم اطلاعات زیادی ندارند و مطمعنا هم حاضر نیستیند هزینه برای کارهای امنیتی کنند . همون کولکسو رایگان رو نصب کنند بهتر هست .
h_zaman06
March 30th, 2010, 03:11
1- اول اینکه از کجا سرور گرفتید که پنل بهتون ندادن و نصب نکردند یا اینکه درخواست سرور بدون پنل دادید ؟
2- حالا میتونید کولکسو رایگان هست نصب کنید رو سرور یا اینکه سی پنل 45 روزه رو نصب کنید یا اینکه لایسنس دایرکت ادمین یا سی پنل را خریداری نمایید .
3- بعدش دی ان اس میسازی و تو دامین و سرور ست میکنی بعدش رسیلر و هاست میسازی و میفروشید و وضعتون خوب میشه و پولدار میشید
گفتم که ... من سروری نگرفتم .. قصد گرفتنشم ندارم ... جهت افزایش اطلاعات هست ... (ماشالا قدرت تغییر روند تاپیک بعضی افراد خیلی قوی هست ... بحث اطلاعات عمومی .. علمی ... آموزشی هست ... به هیچ عنوان قصد پولدار شدن و خوب شدن وضع نیست )
با تشکر
AfraWeb.net
March 30th, 2010, 03:15
گفتم که ... من سروری نگرفتم .. قصد گرفتنشم ندارم ... جهت افزایش اطلاعات هست ...با تشکر
برای اینکه اطلاعات خودتون رو در این زمینه زیاد کنید باید سعی کنید مقالات اموزشی را مطالعه کنید و اینکه اگر تمایل به اشنایی با لینوکس دارید روی سیستم خودتون لین*** نصب کنید تا اشنایی بیشتری پیدا کنید . بعد میتونید از سرور مجازی استفاده نمایید و اشنایی پیدا کنید با دستورات لینوکس و نصب برنامه ها و در مرحله اخر اشنایی پیدا کنید یا نرم افزار های امنیتی و تنظیمات امنیتی که باید روی سرور انجام بشه . متاسفانه مباحث اموزشی در بخش اخر به زبان فارسی زیاد نیست و اگر اشنایی با انگلیسی دارید میتونید از فروم های خارجی و سایت های خارجی اطلاعات خوبی را بدست بیارید و. استفاده نمایید
h_zaman06
March 30th, 2010, 03:19
سلام
در مورد نصب آنتی ویروس و فایروال بیشتر توضیح بدید ... معمولا چی نصب میشه ؟ توی مراحل انجام کار .. این مرحله کجای پروسه قرار میگیره ؟
با تشکر
h_zaman06
March 30th, 2010, 03:25
1- درخواست سرور میدید
2- درخواست پنل میدید که پیشنهاد ما دایرکت ادمین هست
3- دنبال سرور ارزون و بی کیفیت هم نباشید . از جای معتبر و مطمعن بگیرید . اپ تایم - رم - هارد - سی پی یو از مشخصه های اصلی سرور هستند همچنین نوع مجازی سازی که openvz از نظر هزینه و کیفیت برای کار هاستینگ مناسب تر هست
4-= سرور رو میدید دست فردی متخصص تا براتون منیج کنه و برنامه های مورد نیاز و تنظیمات امنیتی را انجام بدهد
5- سرور شما اماده هست و میتوتنید روی سرور هاست تعریف کنید و به مشتریان خود ارائه بدید
در مورد شماره 3 : مجازی ساز برای چی نیاز هست ؟ هدف هاست اشتراکی هست .. آیا باز هم نیاز به مجازی ساز هست ؟
در مورد شماره 4 : برنامه های مورد نیاز چیا هستند ؟ (فرض کنید دارید سرور برای خودتون آماده میکنید ... چه چیزهایی نصب میکنید و چرا ؟)
با تشکر
goldstar
March 30th, 2010, 03:29
خب شما باید دستورات لینوکس رو آشنایی داشته باشین....
نصب کنترل پنل رو آشنایی داشته باشید...
تنظیمات امنیتی وب سرور....
نصب فایروال...
نصب آنتی ویروس....
کار باهاشون، تنظیمات آپاچ و دسترسی ها و فانکشن ها.تنظیمات mysql
تنظیم php. به روز کردن سیستم و کنترل پنل.
تنظیمات کنترل پنل مثل dns و ip و ....
یکی از مسائل مهم نصب اسکریپتها و تظیمشون برای مونیتورینگ، دفع حملات ، افزایش سرعت و .... هست.
به هر حال خیلی کارها میشه برای سرور انجام داد.
بطور کوتاه بخوام بگم . شما میتونین سرور رو در دو حالت داشته باشید. یک حالت A اینکه لینوکس داره و کنترل پنل مثلا kloxo هم با دو تا دستور ساده نصب میکنی و سرور رو راه میندارین. یک حالت دیگه B هست شما همه این کارها رو انجام میدی که البته خیلی کارها دیگه هم هست که دانش من در همین حد بود.
حالت A مثل این هست که شما یک ویندوز نصب کردین و فقط با همون ویندوز کارهای کامپیوتر رو انجام میدین
حالت b هم مثل اینه که شما ویندوز رو نصب کردین و فایروال و آنتی ویروس + نرم افزارهای لازمه رو که روش کارشون هم میدونین نصب کردین و همه امکانات و امنیت بیشتر در اختیار سیستم شما هست.
در کل نصب و کانفیگ سرور نیازمند تجربه و یادگیری هست. شما باید حتی سالها وقتتون رو بزارین تا یک سرور رو بطور کامل برای راه اندازی آماده کنید....
البته قصدم نا امید کردن نیست... اگر علاقه باشه توی زمان کم میشه خیلی چیزها رو یاد گرفت.
AfraWeb.net
March 30th, 2010, 03:30
در مورد شماره 3 : مجازی ساز برای چی نیاز هست ؟ هدف هاست اشتراکی هست .. آیا باز هم نیاز به مجازی ساز هست ؟
در مورد شماره 4 : برنامه های مورد نیاز چیا هستند ؟ (فرض کنید دارید سرور برای خودتون آماده میکنید ... چه چیزهایی نصب میکنید و چرا ؟)
با تشکر
ساعت 3.30 صبح دنبال یاد گیری و علم و دانش هستید . جواب همه این سوال ها تو فروم هست اگر پیدا نکردید تو گوگل سرچ بزنید به جواب تمامی سوالات می رسید
h_zaman06
March 30th, 2010, 03:40
ساعت 3.30 صبح دنبال یاد گیری و علم و دانش هستید . جواب همه این سوال ها تو فروم هست اگر پیدا نکردید تو گوگل سرچ بزنید به جواب تمامی سوالات می رسید
اینکه شما تا این وقت بیدار هستید نشان از تعهدتون به کارتون هست .. اما فکر نکنم الان به مقدار روز ترافیک کاریتون زیاد باشه ... بنابراین ممنون میشم جواب سئوال های بوجود اومده برام را بدید...
راستش من خیلی از تاپیک های موجود در این فروم را خوندم ... اما در مورد شماره 3 جوابی ندارم هنوز ... البته درمورد شمار 4 کاملا حق با شماست ... اما باز هم من یک جا این موارد رو ندیدم ... و توی هر تاپیک در مورد یک برنامه صحبت شده .. که اونم من هنوز نمیدونم که حتما یک نیاز هست یا مثلا برای محکم کاری ... بنابراین اگر در این زمینه هم اطلاعاتی در اختیار قرار دهید ممنون میشم
یا تشکر
Roka
March 30th, 2010, 03:42
من خیلی از شما عذر میخوام ، ولی اگه قرار بود سرچ گوگل بزنند ، دیگه چرا این سایت راه اندازی شد ؟
AfraWeb.net
March 30th, 2010, 03:46
اینکه شما تا این وقت بیدار هستید نشان از تعهدتون به کارتون هست .. اما فکر نکنم الان به مقدار روز ترافیک کاریتون زیاد باشه ... بنابراین ممنون میشم جواب سئوال های بوجود اومده برام را بدید...
راستش من خیلی از تاپیک های موجود در این فروم را خوندم ... اما در مورد شماره 3 جوابی ندارم هنوز ... البته درمورد شمار 4 کاملا حق با شماست ... اما باز هم من یک جا این موارد رو ندیدم ... و توی هر تاپیک در مورد یک برنامه صحبت شده .. که اونم من هنوز نمیدونم که حتما یک نیاز هست یا مثلا برای محکم کاری ... بنابراین اگر در این زمینه هم اطلاعاتی در اختیار قرار دهید ممنون میشم
یا تشکر
اصلا برای چی مجازی سازی میکنیم . شما فرض بگیرید که یک هارد دارید و میایید یه چند پارتیشن تقسیم میکنیم و هر پارتیشن رو میدید به یکنفر استفاده کند و بر روی هر پراتیشن هم یوزر و پسورد میزارید . حالا سرور هم همین هست . یک کامپیوتر هست که مایید به چند قسمت تقسیم میکنید از هارد تا رم تا سی پی یو و ... هر قسمت را میتونید کم و زیاد کنید مثلا یه سرور مجازی 1 گیگ رم داشته باشه یکی دیگه 512 و هارد و سی پی یو هم بدین ترتیب حالا میایید این قسمت ها را میفروشید و هر کسی میتونه بصورت جداگانه روی سرور خودش با مقدار رم و سی پی یو و هارد و ... هاست درسته کنه و بفروشه . حالا چرا مجازی سازی میکنیم برای اینکه مقرون بصرفه هست و هر کسی میتونه با مبلغ کمی یک سرور مجازی خریداری کند که همانند یک سرور اختصاصی می باشد و از تمامی امکانات سرور اختصاصی نیز برخوردار هست. دیگه از این ساده تر نمیشه توضیح داد .
Aria
March 30th, 2010, 03:47
سلام.
دوست عزیز، ایشون ساعت دارند قاعدتاً و از دوستانی که ساعت 3:30 شب بهشون ساعت رو یادآوری می کنند ...!
جناب شما 3 تا جواب تو این تاپیک دادی ... 2000 جای دیگه هم پاسخ های مشابه دادید ... برادر من ایشون در بخش مدیریت سرور تاپیک زدند نه درخواست سرور و در کل سوالشون با کل جواب های شما فرق داره !
نگفته از کجا سررو بخرم، نگفته چه سروری بخرم، نگته بدم به کی .... گفته *** چجوری !!! ***
در جواب به سوال شما باید عرض کنم که من لینوکس کار نیستم ولی دوست عزیز و حرفه ای دارم که چند با در حال setup سرور ها بهم مراحل رو کلی توضیح داد و بعد از تحویل سرور:
1. همیشه apache رو دوباره compile می کنند تا component های مورد نیاز از جمله GD2 و IonCube و ... رو نصب کنند.
2. cPanel رو به صورت کامل به روز رسانی می کنند.
3. تغییراتی در PHP و MySQL (احتمالاً به روز رسانی و compile مجدد با امکانات مورد نیاز) ایجاد می کنند.
4. نوع دریافت به روز رسانی cPanel رو از Stable به Release تغییر میدند (مواضب این مورد باشید، اگر در کار با cpanel حرفه ای نباشید این مورد از نظر امنیتی برایتون مشکل ایجاد میکنه)
5. چند سایت رو به صورت امتحانی به سرور منتقل می کنند و موارد متفاوت رو بررسی می کنند.
6. در نهایت CSF رو نصب می کنند و تنظیمات optimal رو اعمال می کنند.
** موارد بالا بدون هیچ تضمین و مسولیتی ارائه شده و عواقب هر گونه مشکل پس از انجام موارد مذکور، بر عهده استفاده کننده می باشد.
اصلا برای چی مجازی سازی میکنیم . شما فرض بگیرید که یک هارد دارید و میایید یه چند پارتیشن تقسیم میکنیم و هر پارتیشن رو میدید به یکنفر استفاده کند و بر روی هر پراتیشن هم یوزر و پسورد میزارید . حالا سرور هم همین هست . یک کامپیوتر هست که مایید به چند قسمت تقسیم میکنید از هارد تا رم تا سی پی یو و ... هر قسمت را میتونید کم و زیاد کنید مثلا یه سرور مجازی 1 گیگ رم داشته باشه یکی دیگه 512 و هارد و سی پی یو هم بدین ترتیب حالا میایید این قسمت ها را میفروشید و هر کسی میتونه بصورت جداگانه روی سرور خودش با مقدار رم و سی پی یو و هارد و ... هاست درسته کنه و بفروشه . حالا چرا مجازی سازی میکنیم برای اینکه مقرون بصرفه هست و هر کسی میتونه با مبلغ کمی یک سرور مجازی خریداری کند که همانند یک سرور اختصاصی می باشد و از تمامی امکانات سرور اختصاصی نیز برخوردار هست. دیگه از این ساده تر نمیشه توضیح داد .
خوب بحث در مورد سرور مجازی را میخواستم بعدا بپرسم ... اما من میخوام بدونم اگر فقط هدف دادن هاست اشتراکی باشه ... دیگه نیازی هم به سرور مجازی هست ؟
goldstar
March 30th, 2010, 03:55
اگر بخواین از کل سرور برای هاست اشتراکی استفاده کنید نیازی نیست
ولی اگر بخواین هم وی پی اس بدین و هم هاست اشتراکی میتونین مجازی سازی کنید. بر روی یکی از وی پی اس ها هاست بدین و بقیه وی پی اس ها هم بفروشین
ولی حالت 1 بسیار بهتر هست. و کل سرور رو برای هاست یا کلش رو برای وی پی اس استفاده کنید بهتره.
AfraWeb.net
سلام.
دوست عزیز، ایشون ساعت دارند قاعدتاً و از دوستانی که ساعت 3:30 شب بهشون ساعت رو یادآوری می کنند ...!
جناب شما 3 تا جواب تو این تاپیک دادی ... 2000 جای دیگه هم پاسخ های مشابه دادید ... برادر من ایشون در بخش مدیریت سرور تاپیک زدند نه درخواست سرور و در کل سوالشون با کل جواب های شما فرق داره !
نگفته از کجا سررو بخرم، نگفته چه سروری بخرم، نگته بدم به کی .... گفته *** چجوری !!! ***
در جواب به سوال شما باید عرض کنم که من لینوکس کار نیستم ولی دوست عزیز و حرفه ای دارم که چند با در حال setup سرور ها بهم مراحل رو کلی توضیح داد و بعد از تحویل سرور:
1. همیشه apache رو دوباره compile می کنند تا component های مورد نیاز از جمله GD2 و IonCube و ... رو نصب کنند.
3. تغییراتی در PHP و MySQL (احتمالاً به روز رسانی و compile مجدد با امکانات مورد نیاز) ایجاد می کنند.
4. نوع دریافت به روز رسانی cPanel رو از Stable به Release تغییر میدند (مواضب این مورد باشید، اگر در کار با cpanel حرفه ای نباشید این مورد از نظر امنیتی برایتون مشکل ایجاد میکنه)
5. چند سایت رو به صورت امتحانی به سرور منتقل می کنند و موارد متفاوت رو بررسی می کنند.
** موارد بالا بدون هیچ تضمین و مسولیتی ارائه شده و عواقب هر گونه مشکل پس از انجام موارد مذکور، بر عهده استفاده کننده می باشد.
با تشکر.
اینها اماتوری هستند . بهتون قول میدم که معنی هیچ کدوم از این لغات و اصطلاحات رو نمیدونند .
AfraWeb.net
سلام.
با تشکر.
اینها اماتوری هستند . بهتون قول میدم که معنی هیچ کدوم از این لغات و اصطلاحات رو نمیدونند .
h_zaman06
March 30th, 2010, 03:58
سلام.
با تشکر.
سپاس از شما ... در تاپیک بعدی که میزنم (کاملا آماتوری2 :) ) با مبحث ویندوز می خوام آشنا بشم ... امیدوارم تجربیات و اطلاعات خودتون را از ما دریغ نکنید (مخصوصا اینکه توی این انجمن 90 درصد موضوع ها در مورد لینوکس هست و به نظر میرسه کمتر کسی مانند شما در این زمینه تجربه داشته باشه )
با تشکر
h_zaman06
March 30th, 2010, 04:07
خیلی خوب ... پس من یه جمع بندی بکنم :
سرور --> سیستم عامل --> مجازی ساز |--> ارائه vps یا ---> نصب کنترل پنل ---> ارائه هاست اشتراکی
تایید می فرمایید ؟
خوب یه سئوالی اینجا برام پیش اومد ... با استفاده از مجازی ساز آیا میتونیم هم هاست اشتراکی لینوکس ارائه بدیم و هم هاست اشتراکی ویندوز ؟
AfraWeb.net
March 30th, 2010, 04:10
من خیلی از شما عذر میخوام ، ولی اگه قرار بود سرچ گوگل بزنند ، دیگه چرا این سایت راه اندازی شد ؟
البته ببخشید شاید عادت ما باشه که جواب بیشتر سوالات را در گوگل سرچ میکنیم و تو فروم ها و سایت های خارجی به جواب میرسیم . مطمعنا تو فروم هم منابع اموزشی زیادی هست فقط باید وقت بزارند و مطالعه کنند . کسانی که اطلاعاتی ندارند یا اطلاعات کمی دارند باید مسائل بصورت خیلی ساده بیان بشه ما با افرادی برخورد داشتیم که اصلا نمیدونستن هاست چی هست و باید دو ساعت توضیح بدی که هاست چی هست و کجا واقع شده و چطوری کار میکنه و .... سوالات مشابه اینچنینی که باید سعی کنیم بصورت خیلی ساده و روان توضیح بدیم حالا دوستان برداشت دیگری دارند اون اصلا مهم نیست چون ما برای به رخ کشیدن دانش و اطلاعات خودمون که اینجا جمع نشدیم .
h_zaman06
ممنون از اینکه آماتور بودن و نادان بودن ما را گوشزد کردید ... اما حالا چون مطالب بازتر ، ریز تر شد ( و تقریبا به صورت کلی مطلب جا افتاد )... اگر لغت یا اصطلاحی را هم ندانیم .. راحت تر در گوگل به نتیجه میرسیم
با تشکر
h_zaman06
ممنون از اینکه آماتور بودن و نادان بودن ما را گوشزد کردید ... اما حالا چون مطالب بازتر ، ریز تر شد ( و تقریبا به صورت کلی مطلب جا افتاد )... اگر لغت یا اصطلاحی را هم ندانیم .. راحت تر در گوگل به نتیجه میرسیم
با تشکر
AfraWeb.net
March 30th, 2010, 04:15
با تشکر
منظور رو بد برداشت نکنید کسی همچین اجازه ای به خودش نمیده به شما بی احترامی کند . منظور از اماتور این هست که اطلاعات بسیار پایینی دارید یا اینکه هیچ اطلاعاتی ندارید و همین که در جستجوی جواب سوالات خود هستید نشان از تلاش شما برای افزودن اطلاعات و دانش شما هست . که تحسین بر انگیز هست . باید مطالب بصورت ساده و روان گفته بشه و از لغات و اصطلاخات تخصصی استفاده نشه تا شما اشنا بشید گوگل هم منبع بسیار خوبی برای رسیدن به جواب های شما هست میتونید با سایت ها و منابع زیادی اشنا بشید چه فارسی چه انگلیسی حتی تو یوتوب بسیاری از فیلم های اموزشی درباره نحوه کارکردن با کنترول پنل ها و هاستینگ وجود دارد که میتونید بصورت فیلم مشاهده نمایید و....
Aria
March 30th, 2010, 04:26
سلام.
به نظرم فرهنگ سازی (علمی - فرهنگی و ...) کار پسندیده ای باشه !
من هم یک روز آماتور بودم (هنوز هم هستم از نظر خودم) و با مطرح کردن هیمن سوال ها به اینجایی رسیدم که الان چند سرور دولتی و نیمه دولتی، چند سرور از شرکت های مطرح ایرانی و هیمنطور چند سرور از شرکت های خارجی رو مدیریت می کنم (ویندوز البته) و خدا رو شکر می کنم که به من این توان رو داد که از استادانم یاد بگیرم !
درضمن، من هم روزی از طریق Yahoo و یا انجمن های سایت شبگرد و سایت پاتق، سوالاتی همچون سوالات باز کنند تاپیک رو مطرح می کردم و یکی از مدیران همین انجمن (آقای امیر) به سوالات من جواب می دادند و افرادی که اسم نمی برم به من توهین می کردند و می گفتند که برو بچه جان و اینجا مهد کودک نیست و .... !
میدونید آخرش چی شد ؟
من تقریباً هفته ای 2 - 3 با از اون افراد offline فحش دارم که از عقده دارند میترکن و حدوداً هفته ای 2 - 3 بار من برای دوستانی که در این انجمن ها به سوالات من جواب می دادند offline حال و احوال پرسی میدم در صورتی که کلاً این اخلاق رو ندارم و معمولاً جدی و خشک هستم !
پس بزار خاطره خوشی از شما در ضحن آماتور های امروز، حرفه ای های فردا باقی بمونه ;)
با تشکر.
h_zaman06
March 30th, 2010, 12:15
خیلی خوب ... پس من یه جمع بندی بکنم :
سرور --> سیستم عامل --> مجازی ساز |--> ارائه vps یا ---> نصب کنترل پنل ---> ارائه هاست اشتراکی
تایید می فرمایید ؟
خوب یه سئوالی اینجا برام پیش اومد ... با استفاده از مجازی ساز آیا میتونیم هم هاست اشتراکی لینوکس ارائه بدیم و هم هاست اشتراکی ویندوز ؟
لطفا این مورد جواب بدید ... سپاسگذار
PDhost.net
March 30th, 2010, 19:03
ببینید تا حدودی درست گفتید . اگر به صورت کاربردی و خیلی خلاصه اش رو بخواهید این میشه :
1- انتخاب و خرید یک سرور ( با توجه به دیتا سنتر - سخت افزار - مبلغ در نظر گرفته شده ماهیانه و ... )
2- انتخاب نحوه اختصاص دهی سرور --> سرور مجازی سازی می شود و یا اینکه یک سرور کلا برای کار هاستینگ اختصاص داده می شود که در این مورد دوم نیازی به مجازی سازی نیست و می تونید مستقیم سیستم عامل رو نصب کنید.
3- انتخاب یک سیستم مجازی سازی ( hypervm , ESXi , VMware, Proxmox , Xen , ... ) که هر کدوم خصوصیت خودشون رو دارند و بعضی ها کرنل اختصاصی می دهند و بعضی ها منابع رو به صورت اشتراکی تعریف می کنند . که حالا باز هر کدام مزایا و معایب خودش رو داره. --> البته این مورد 3 در صورتیه که خواسته باشید مجازی سازی کنید و مثلا vps بفروشید.
4-تعریف کردن خصوصیات و منابع سرور ( رم - cpu , hdd , ... ) و یا به عبارتی تعریف کردن وی پی اس ها .
5- راه اندازی سیستم عامل در هر کدام از vps ها . --> که با توجه با سیستم مجازی سازی باید اقدام بشه . مثلا در
hypervm , openvz خیلی راحت میشه از سیستم عامل های آماده ای که براشون ساخته و کانفیگ شده استفاده کنید و در عرض 5 دقیقه سیستم عامل وی پی اس قابل استفاده هست .
یا مثلا kloxo , hostInAbox هم به همین ترتیب خیلی سریع و آماده به استفاده هستند .
یا در مورد سیستم هایی که کرنل اختصاصی دارند مثل ESXi شما باید iso قابل بوت شدن سیستم عامل رو به سی دی رام مجازی بدید و بوت کنید بیاید بالا و سیستم عامل نصب کنید .
6- تنظیمات اولیه شبکه --> تا DNS ها و Ping آی پی ها بیان بالا و وی پی اس ها در اینترنت قابل دسترسی بشوند. که حالا برای لینوکسش رو که من کمی کار کرده ام به این ترتیب هست که در فایر وال میای و سرویس هایی که می خواهی رو اول انتخاب می کنی و Mac Address ها و Gateway , dns , ip , ... رو تنظیم می کنی .
7- حالا اگر هدفت استفاده از این سیستم برای هاستینگ باشه میای و یک پنل مدیریت هاستینگ راه می اندازی مثلا cpanel , direct admin , plesk , ...
8- بعد از نصب این برنامه ها php , apache , mysql ,... رو یک بار مجدد نصب می کنیم . که همونطور که دوستان گفتند مثلا Zend Optimizer , IONcube , GD , ... روی سرور قابل استفاده بشن یا اینکه آخرین ورژن apache , php ,... رو به روز رسانی کنی.
در اینجا تجربه ای که من پیدا کردم اینه که آخرین ورژن های php روی سایت های فارسی کامل امکانات رو ندارن هنوز . و همون PHP 5.2.13 برای سایت های فارسی بهتر هست . مثلا TTF true tupe و یک سری از امکاناتی که من روی سروم نیاز دارم رو ورژن های جدیدتر هنوز ندارن مثل اینکه .
9- تنظیمات فایر وال و امنیتی سرور مثل نصب ddos deflate , mode dos evasive , CSF و تنظیم های مربوط به آنها
10- تنظیمات مدهای امنیتی مربوط به یوزر ها مثل بستن پرمیشن ها یا تنظیمات suphp , php.ini , ...
11 - تنظیم برنامه های کاربردی مورد نیاز روی لینوکس مثل remote graphici , sar , ksar , htop , ... که البته من خودم ریموت گرافیکی رو برای لینوکس خوشم نمیاد کند هست و اصلا مثل ریموت دسکتاپ ویندوز نیست . من که روی سرورم کارهای سایت هایم رو با لینوکس بدون محیط گرافیکی راه می اندازم و یک وی پی اس ویندوز ایکس پی هم برای کارهای انتقال فایل هام راه انداخته ام .
خوب عزیزان تا جائی که من یادم مونده و چیزهایی که بلد هستم همینا بود ممنون میشم اگر کاملش کنید .
PDhost.net
March 30th, 2010, 19:09
مثلا کامل کنید که لود سرور رو چه طوری میشه کنترل کرد . چون مانیتورینگ لود سرور خیلی کار حساسی هست و من خودم هنوز کامل بلد نیستم که دقیق چه طوریه . با htop خیلی کار راحت میشه . اما گاهی لود سرور خیلی بالا میره تا 40 50 میره و تقریبا پردازش های سرور می خوابه در صورتی که نه ddos هست و نه در htop چیزی بالاتر از 70 80 % سی پی یو رو مصرف می کنه . یعنی لود بالای سرور تا جائی که من دیدم فقط پروسس هایی که مصرف سی پی یو دارند نیست و بسته به یک سری مسائل دیگر هم هست که من هنوز نمیدونم دارم تحقیق می کنم ببینم چرا این طوری میشه گاهی بعضی از وی پی اس ها .
x.secretly
May 7th, 2010, 14:48
با عرض سلام و پوزش!
اگه هدف تو گوگل گشتن بود هیچ کدوم از دوستان اینجا حضور نداشتن! پس لطفا یا جواب سوال دوستان رو بدید یا آفر گوگلی ندید خواهشن! باز هم شرمند منظور به شخص خاصی ندارم کلی عرض کردم!
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------
باز هم شرمنده که اینطوری جواب میدم!
دوست عزیر و پرفکت:
1- حداقل لطفی که این دوستمون با استفاده از این اصلاحات کردن اینه که دوستان آماتورمون بیشتر تشویق میشن و سعی می کنند اطلاعاتشون رو آپدیت کنند و راحتر می تونن سرچ کنن مخصوصا شما که مدام آفر میدید به گوگل!
2- فقط این دوستان به ظاهر آماتوری که شما می گید دنبال این مطالب رو نمی گیرند و کسان دیگه ای هم هستند که از این مطالب استفاده می کنند!
3- شما ظاهرا از این قضیه که کسی اطلاعاتش رو اینجا در اختیار دیگران قرار میده خوشحال نیستید؟؟؟!!!