ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیشنهاد مشخصات سرور و نیز اسم دیتاسنتر برا سرور دانلود سایت فیلم و سریال

ParsDown
October 21st, 2013, 07:46
دوستان میخواستم بدونم چه سروری رو و نیز کدوم دیتاسنتر رو برا سرور دانلود یک سایت دانلود فیلم و سریال پیشنهاد میدید
دانلود رو هم کاربران vip انجام خواهند داد
میخوام مشخصات و دیتاسنتر رو برام پیشنهاد بدید تا بیخودی هزینه زیاد نذارم
مثلا سی پی یو و رم اینا و ... رو میخواستم اونایی که با تجربه هستن پیشنهاد بدن
طوری که سرور کم نیاره
ممنون
فقط یادتون نره تاپیک تاپیک خرید نیست ها
فقط نمیخوام بگید برا شروع فعلا با این شروع کن و بعد برو بالاتر ( چون سایتم مشهور بود و یه مدت هست بخاطر سیستم وی ای پی تعطیلش کردم و چون دیتاهام پریده الان سرور جدید میخوام )
شما همون خوبش رو بگید
ولی گفتم دیگه طوری باشه که منابع اونقدر بالا نباشه که زیادش بدون مصرف بمونه ( چون سرور قبلیم 32 گیگ رم داشت و با اینکه کلی کاربر فری داشتن ازش با نهایت سرعت دانلود انجام میدادن میدیدم 3 گیگ رم مصرف میشد اینا )
یعنی منابعی باشه که برا سرور دانلود پریمیموم یک سایت دانلود فیلم و سریال جواب بده

viasky
October 21st, 2013, 07:52
باسلام
فضای هارد دلخواه (نوع هارد sas یا sata iii + raid0)
پردازنده 2 هسته تا 3000 مگاهرتز
رم 4 گیگ
پورت 1 گیگابیت
لوکیشن های پیشنهادی:
انگلستان - رد استیشن
امریکا - دلخواه
فرانسه - ovh
هلند -دلخواه
موفق باشید

aligoli
October 21st, 2013, 09:54
دوستان میخواستم بدونم چه سروری رو و نیز کدوم دیتاسنتر رو برا سرور دانلود یک سایت دانلود فیلم و سریال پیشنهاد میدید
دانلود رو هم کاربران vip انجام خواهند داد
میخوام مشخصات و دیتاسنتر رو برام پیشنهاد بدید تا بیخودی هزینه زیاد نذارم
مثلا سی پی یو و رم اینا و ... رو میخواستم اونایی که با تجربه هستن پیشنهاد بدن
طوری که سرور کم نیاره
ممنون
فقط یادتون نره تاپیک تاپیک خرید نیست ها
فقط نمیخوام بگید برا شروع فعلا با این شروع کن و بعد برو بالاتر ( چون سایتم مشهور بود و یه مدت هست بخاطر سیستم وی ای پی تعطیلش کردم و چون دیتاهام پریده الان سرور جدید میخوام )
شما همون خوبش رو بگید
ولی گفتم دیگه طوری باشه که منابع اونقدر بالا نباشه که زیادش بدون مصرف بمونه ( چون سرور قبلیم 32 گیگ رم داشت و با اینکه کلی کاربر فری داشتن ازش با نهایت سرعت دانلود انجام میدادن میدیدم 3 گیگ رم مصرف میشد اینا )
یعنی منابعی باشه که برا سرور دانلود پریمیموم یک سایت دانلود فیلم و سریال جواب بده

شما باید با توجه به بازدید خود، یک پلن مشخصی را انتخاب نمایید که علاوه بر مشخصات، کانفیگ صحیح سرور و توازن بسیار مهم است.
همیشه، یک سرور مجازی برای بکاپ داشته باشید، البته اگر اطلاعات واقعا برای شما مهم است. برای سرور اصلی شما ممکن است هیچوقت اتفاقی نیافتد اما همیشه سوختن هارد را مد نظر داشته باشید و برای آن هم که شده یک سرور بکاپ داشته باشید.
اگر کیفیت برای شما مهم است، برای آن هزینه کنید تا بهترین کیفیت را داشته تجربه کنید. دنبال سرور ارزان نباشید.
همیشه از شرکت های معتبر خریداری نمایید، قبل از خرید، همیشه صفحه قوانین آن شرکت را مطالعه نمایید تا در آینده با مشکل مواجه نشوید.
میزان بازدید خود را بفرمایید تا مشخصات سروری که مناسب شما است را اعلام نمایم.

بروزرسانی :

گاها، بعضی افرادی که نسبت به مدیریت سرور، آگاهی لازم و دانش لازم رو ندارند ممکن است با دیتاسنتری به مشکل بخورند، با اینکه مشکل از خودشان می باشد اما به دلیل عدم آگاهی از دیتاسنتر نارضایتی خواهند داشت و این فکر را بین دیگران به اشتراک می گذارند و ممکن است بعضی از افراد به خرید از این دیتاسنتر ها شک نمایند.
همه دیتاسنتر ها در 99% کیفیت مطلوبی دارند و فقط کانفیگ صحیح یا غلط و مدیریت ناشی باعث بروز هر گونه مشکل برای سرور مورد نظر خواهد شد.

persianmagic
October 21st, 2013, 10:33
برای سایت دانلود اول رداستیشن بعد لیزوب بقیه دیتاسنتر هایرو بیخیال بشید که به مشکل بر میخورید.

لیزوب اگر مشکل بودجه ندارید و تعداد دانلودر ها فوق العاده بالا باشه مناسب هست وگرنه رداستیشن برای 99% سایتهای دانلود جوابگر هست مشکل ابیوز و سوختگی هارد و .. ندارید

سوختن هارد در دیتاسنتر هایی مثل هترنر یک مشکل کاملا عادی هستش .دیتاسنتر ovh هم به ابیوز و همچنین کاربرای ایرانی کاملا حساس هستش

پس کیفیت رو فدای کمیت نکنید و برای کار خودتون ارزش قائل باشید

tizparvaz
October 21st, 2013, 11:06
برای سایت دانلود اول رداستیشن بعد لیزوب بقیه دیتاسنتر هایرو بیخیال بشید که به مشکل بر میخورید.

لیزوب اگر مشکل بودجه ندارید و تعداد دانلودر ها فوق العاده بالا باشه مناسب هست وگرنه رداستیشن برای 99% سایتهای دانلود جوابگر هست مشکل ابیوز و سوختگی هارد و .. ندارید

سوختن هارد در دیتاسنتر هایی مثل هترنر یک مشکل کاملا عادی هستش .دیتاسنتر ovh هم به ابیوز و همچنین کاربرای ایرانی کاملا حساس هستش

پس کیفیت رو فدای کمیت نکنید و برای کار خودتون ارزش قائل باشید
سلام
بر چه اساسی این حرف رو زدید ؟
خیلی سایتهای فیلم با مصارف بالای 50 ترابایت رو روی کولوجیکس بدون مشکل داریم میزبانی میکنیم هیچ کدوم هم به مشکل نخوردن ، اگر شما همین دو تا دیتاسنتر رو میشناسید دلیل نمیشه که بجز اینها بیه مشکل داشته باشن
حداقل رم رو 16 بگیرید چون کمترش صرفه اقتصادی نداری معمولا دیتاسنترها چون سرور رم 4 هم که باشه داره ازشون به همون میزان فضا اشغال میکنه تفاوت قیمت چندانی بین رم 4 / 8 / 16 ندارن مگر دیتاسنترهای گرون قیمت

در مورد دیتاسنتر هم گزینه های زیادی وجود داره

par30shop
October 21st, 2013, 11:16
بهترین پیشنهاد من هتزنر هست -
ولی اگه ترافیک بالا دارید رد استیشن رو پیشنهاد میکنم

tizparvaz
October 21st, 2013, 11:19
بهترین پیشنهاد من هتزنر هست -
ولی اگه ترافیک بالا دارید رد استیشن رو پیشنهاد میکنم
هتزنر فکر نکنم برای دانلود مناسب باشه

par30shop
October 21st, 2013, 12:41
هتزنر فکر نکنم برای دانلود مناسب باشه
بله با توجه به ترافیک دیفالت و پورت گارانتی که داره ممکنه برای مصارف بالا کم بیاره
ولی رد استیشن ترافیک 321 ترابایت در ماه رو دارا هست ! که به نظرم عالیه - البته اونم روی سری جدید سرور ها ارائه میده

ParsDown
October 22nd, 2013, 02:34
خب دوستان ترافیک سایتم بالا هست طوری که الکسا نزدیک 1000 هست
پس ممنون میشم مشخصات رو حتما ذکر کنید

mahdiazarnia
October 22nd, 2013, 02:55
hentzer جواب میده چون ایشون کاربر vip دارند
ex4 یک مقدار شابد هاردش مناسب شما نباشه ولی ex40 خوبه برای شما

omidppm
October 22nd, 2013, 02:57
به نظر من شما شما بین رد استیشن و ovh انتخاب کن به دلیل اینکه ترافیک تقریبا نامحدود هست (رد استیشن 321 TB)
ovh نامحدود اگه اسپم نکنید یا کارهای خلاف دیتاسنتر به مشکل برنمیخورید وشایان ذکر هست هاردهای این دیتاسنتر ها
خیلی مرغوب هستند وسرعت بالایی دارند یکی از دوستان ماهم سایت فیلم دارند دیتاشون هم زیاده وروی سرورهای ovh
هستند.
موفق باشید

DUST
October 22nd, 2013, 04:21
سه تا چیز رو بهم دقیق بگو تابهترین وپیشنهاد رو بهت بدم
میزان دخیره فایل ها=هارد؟
بودجه؟
ترافیک مصرفی درماه برحسب ترابایت؟

ParsDown
October 22nd, 2013, 06:32
سه تا چیز رو بهم دقیق بگو تابهترین وپیشنهاد رو بهت بدم
میزان دخیره فایل ها=هارد؟
بودجه؟
ترافیک مصرفی درماه برحسب ترابایت؟
خب بذارید یه توضیح کلی بدم
در سایت من کاربران هم میتونن بصورت رایگان فایل دانلود کنند و هم vip
ولی خب تصمیم داشتم برا کاربران رایگان یه سرور دیگه تهیه کنم و محدودش کنم رو سرعت 30 کیلوبایت
پس اگه این سروری که پیشنهاد میدید برا هر دوش با هم جواب بده هزینه بین 300الی 500 برا شروع ( بعدا که سایت درامد زایی کرد میتونم بیشتر هم هزینه کنم )
ولی نه اگه این کار درست نیست و همون بهتر که برا کاربران فری یه سرور دیگه مثلا وی پی اس تهیه کنم اون موقع برا سرور کاربران vip بین 300 تا 400 میخوام هزینه کنم
ترافیک هم فعلا 10 الی 20 ترابایت کفایت میکنه
هارد هم 8 ترابایت برا شروع کار لازم دارم و نیز قابلیت ارتقا تا 16یا 24 ترابایت رو هم داشته باشه و نیز دیتاسنتر زیاد گیر نده برا دانلود فیلم و سریال
خلاصه طوری باشه که کم نیاره
البته میدونم اگه کاربران زیاد شد باید به فکر سرور جدید یا نقل مکان به یک سرور ابر قدرت باشم
ولی فعلا نسبت به بودجم میخوام برم جلو
البته گفتم دلیل اصلی زدن این تاپیک این بود که بدنم چه مشخصاتی باید باشه و جوابگو هست
چون رم رو در پست اول مثال زدم که قبلا 32 گیگ بود ولی هر موقع نگاه میکردم بیش از 3 گیگ رم مصرف نمیشد و با اینکه کلی کاربر بصورت رایگان و بدون هیچ محدودیتی داشتن دانلود میکرد سی پی یو هم بیشتر از 10 درصد مصرف نمیشد
سرور هم از رد استیشن بود ولی خب نمیدونم هاردهاش چه مشکلی داشت و نمیذاشت از نهایت سرعت هارد استفاده بشه! چون پورتم 1 گیگابیت بود و از پورت کم نمیاوردیم ولی این معضل سرعت هارد باعث میشه سرعت برا خیلی از کاربران کم باشه
فکر کنم پلن d7-40 بود و ...

ParsDown
October 22nd, 2013, 21:19
ممنون میشم دوستان بازم راهنمایی کنن

ParsDown
October 23rd, 2013, 14:36
ممنون میشم دوستان بازم راهنمایی کنن

AbtinServer
October 23rd, 2013, 14:56
به نظر من سری جدید سرورهای Hetzner برای شما مناسبه . پورت نسبتا خوبی داره با 20 ترا پهنای باند.

persianmagic
October 23rd, 2013, 14:59
برای سایت داتلود اول لیزوب اگر مشکل بودجه ندارید دوم رداستیشن

هاردهای رداستیشن هم هیچ مشکلی نداره و احتمالا وب سرورتون به درستی کانفیگ نشده که به مشکل برخوردید

و ما سایت دانلود فیلم با 8 ترابایت هارد داریم هم vip هست هم فری هیچ مشکلی نداریم و واقعا بهترین کیفیت رو داریم تجربه میکنیم.اگر هنوز از رداستیشن دارید توصیه میکنم حتما بدید وب سرورتون رو کانفیگ کنند .اگر تعداد دانلودر ها زیاد باشه این کار کاملا ضروری هستش

persianmagic
October 23rd, 2013, 15:03
سرور های جدیدشون هم پورت خیلی قویتری داره در حد لیزوب اگر میتونید سرور قدیم رو کنسل کنید و ار سرور جدید بگیرید فقط کمی هزینش بالا هست اما پورت 75-95 مگابایت متغیر هست با 391 ترابایت ترافیک

دور هتزنر رو حط بکشید شب میخوابید صب بیدار میشید میبینید هارد سوخته زحمات چندید سالتون به باد میره(تجربه شخصی و مشکل کاملا عادی در هتزنر)

ovh هم که سایه ایرانی هارو با تیر میزنه.اگر برای سرور هم زیاد ابیوز بیاد بدون هماهنگی سرور رو میبنده (اعصاب این جماعت ضعیف هست)

AbtinServer
October 23rd, 2013, 15:19
با لیزوب کار نکردم اما 5 سال با رداستیشن کار کردم. در حال حاظر کیفیت بسیار پایینی داره. میگه Raid10 میده ولی اصلا" معلوم نیست این چیه که بهش میگن raid.

انگلیس به نظر من اگر جسارت نباشه uk2 سرویس دهنده خوبیه.

persianmagic
October 24th, 2013, 00:31
با لیزوب کار نکردم اما 5 سال با رداستیشن کار کردم. در حال حاظر کیفیت بسیار پایینی داره. میگه Raid10 میده ولی اصلا" معلوم نیست این چیه که بهش میگن raid.

انگلیس به نظر من اگر جسارت نباشه uk2 سرویس دهنده خوبیه.

این چمله یعنی چی؟!!!!!!!!!!!!!!!!;;)

ParsDown
October 24th, 2013, 17:07
دوستان حالا هزینه های لیزوب چقدر هست
فقط دوستان اسم دیتاسنتر رو گفتن ولی اصلا حرفی از مشخصات و سی پی یو یا رم و ... سرور زیاد حرفی نزدن!؟

persianmagic
October 24th, 2013, 17:10
لیزوب برای سایتهایی مناسب هست که ترافیک فوق العاده شدید دارند.البته سری 100 ترابایت که کیفیت خوبی دارند و گرنه سرورهای پورت 100 و ... به دردتون نمیخوره

شروع قیمت سرور های ابتدایی این سری هم از 450 هزار تومان هستش

به نظر من اگر سایتتون دارای درامد هست و مشکلی با هزینه ندارید از لیزوب بگیرید ولی اگه تازه شروع کردید و ترافیک شدیدی هم ندارید بهترین گزینه رداستیشن هست

فقط هرکاری میکند نزدیک هتزنر نرید :d

ParsDown
October 25th, 2013, 06:40
فقظ خواهش میکنم مشخصات سرور رو هم برا کارم دکر کنید
رم و ...
تا بیخودی هزینه اضافی پرداخت نکنم

persianmagic
October 25th, 2013, 09:15
رم هزینه ای نداره عزیز.برای مثال پایینترین سرور رداستین از 16 گیگ شروع میشه و مدل 32 گیگ و بالاتر امکان کاهش رم هم وجود نداره

سرورهای هتزنر هم ext4 هست که با 32 گیگ رم 250 تومان قیمت داره و باز هم نمیشه رم رو کاهش داد

رم هزینه خاصی نداره مسئله اصلی مشخصات دیگه سرور هستش

vpsgroups
October 25th, 2013, 11:42
با سلام با سرور اختصاصی با کیفیت از دیتا سنتر dacentec امریکا در خدمت تون هستیم با شروع قیمت از 50$

teraserver
October 25th, 2013, 11:59
برای شما از همه چیز مهم تر ترافیک و پورت سرور هست از هلند world-stream تهیه کنید

OmidX
October 25th, 2013, 16:42
من از OVH سرور برای بخش دانلود سایتم گرفتم و راضیم ...

قبلا از Redstation سرور داشتم ، بعضی جاها ، به مشکل بر میخوردم :|

qqww
October 25th, 2013, 17:52
رد استیشن به درد نمی خوره

یه جورایی حیلی کنده هارد هاش نمی دونم چرا! امکان اضافه کردن هارد هم وجود نداره ( در پنل های اولیه که مقرون به صرفه هستند )

الان روی هتزنر ایم خیلی خوبه! البته 99 یورو هزینه ستاپ داره که زور داره! اما به نظرم ارزشش رو داره!

persianmagic
October 25th, 2013, 18:13
خب سرورهای اولیه هتزنر سرورهای دسکتاپی(کامپیوتر خانگی) هستند طبیعی هست که هرچه قدر هارد بخواید میتونید اضافه کنید :)

qqww
October 25th, 2013, 21:25
خب سرورهای اولیه هتزنر سرورهای دسکتاپی(کامپیوتر خانگی) هستند طبیعی هست که هرچه قدر هارد بخواید میتونید اضافه کنید :)

البته باید 15 یورو فلکسی پک بدید اینطور هم نیست که شما می فرمایی !

من کار ندارم کامپیوتر خانگی هست یا اداری !!! من به این کار دارم که چسبوندن پارت های یک فایل دانلود شده در هتزنر اصلا به چشم هم نمیاد اما توی رد استیشن 5 تا 10 دقیقه برای 1 فایل 700 مگی طول می کشید ! :))

persianmagic
October 25th, 2013, 21:30

من کار ندارم کامپیوتر خانگی هست یا اداری !!! من به این کار دارم که چسبوندن پارت های یک فایل دانلود شده در هتزنر اصلا به چشم هم نمیاد اما توی رد استیشن 5 تا 10 دقیقه برای 1 فایل 700 مگی طول می کشید ! :))

پس مطمئنا سروی که به شما داده بودند سرور مجازی بوده نه سرور اختصاصی :)

سرور مجازی رداستیشن فایل 2 گیگ رو 1 دقیقه کمتر extract or zip میکنه .سرور اختصاصی که هیچی

qqww
October 25th, 2013, 21:42
پس مطمئنا سروی که به شما داده بودند سرور مجازی بوده نه سرور اختصاصی :)

سرور مجازی رداستیشن فایل 2 گیگ رو 1 دقیقه کمتر extract or zip میکنه .سرور اختصاصی که هیچی
نه قربان دیدیکیت بود ! :دی مدل 330
چند بار هم به دیتا سنتر گفتیم گفتن طبیعی هست مدلشه کاری نمی شه کرد ! :d

viasky
October 25th, 2013, 21:43

شوخی میکنید؟!

ParsDown
October 30th, 2013, 19:05
دوستان هنوز که یه چیزی که بخاططر این تاپیک ر. زده ب.دم کامل نرسیده ام ها!
یعنی مشخصات سروری که مورد نیازم هست!

persianmagic
October 30th, 2013, 19:16
دوستان هنوز که یه چیزی که بخاططر این تاپیک ر. زده ب.دم کامل نرسیده ام ها!
یعنی مشخصات سروری که مورد نیازم هست!

ای بابا اینهمه دیتاسنتر خوب یکی رو انتحاب کن دیگه

لیزوب وردلداستریم رداستیشن.اگه بودجتم کمه هتزنر

ParsDown
October 31st, 2013, 02:35
ای بابا اینهمه دیتاسنتر خوب یکی رو انتحاب کن دیگه

لیزوب وردلداستریم رداستیشن.اگه بودجتم کمه هتزنر
الان مشکلم مشخصات سخت افزاری هست که منتظرم دوستان بگن برا کارم یه مشخصاتی نیاز هست

par30shop
October 31st, 2013, 12:18
Sold Out: D8-230 [VALUE]: Quad Core 3.20Ghz (E3-1230); 32GB RAM; 2 x 2TB; 1Gbps Unmetered (+ £89.99 per month)

D8-180 [VALUE]: Quad Core 2.66Ghz; 16GB RAM; 2 x 2TB; 100Mbps (+ £69.99 per month)

البته سرور اول بسیار قویتر هست - رنج قیمت نیز بفرمایید تا بیشتر راهنماییتون کنیم -اگه در بخش درخواست هم تاپیک بدید بهتره
سرور های soldout هم بعضی دوستان هنوز میفروشن

D8-260 [VALUE]: Quad Core 3.40Ghz (E3-1240v2); 32GB RAM; 2 x 2TB; 1Gbps Unmetered (+ £99.99 per month)

2 x 4TB SATA 7,200 RPM (+ £30.00 per month)

£129.99 per month
اگر میتونید هزینه کنید این سرور واقعا عالیه

persianmagic
October 31st, 2013, 12:36
الان مشکلم مشخصات سخت افزاری هست که منتظرم دوستان بگن برا کارم یه مشخصاتی نیاز هست

برای شروع این سرور رو پیشنهاد میکنم

D8-180 [VALUE]: Quad Core 2.66Ghz; 16GB RAM; 2 x 2TB; 100Mbps (+ £69.99 per month

پورت سروی که ما داشتیم 15-45 مگابایت متغیر بود پهنای باند هم نامحدود هست

از پارتنر رداستیشن تهیه کنید زیر قیمت دیتاسنتر میدن

OmidX
October 31st, 2013, 13:38
من با رد استیشن کار کردم ، اصلا اینطوری نیست ک دوستمون میگه :|

سه تا پکیج مستر کالکشن آدب رو با هم میزاشتم compress شه ، تو حداکثر ۴۰ دقیقه همه چی ok بود ...

از نظر پورت هم ، رد استیشن فوق العاده ست !