توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل آپلود فایل در سرور
sunyboy2
October 20th, 2013, 22:35
برای یکی از مشتریان ما مشکلی در اپلود فایل وجود اومده این مشتری ما در اصفهان هست میگه نمیتونه فایل اپلود کنه بنده خودم در تهران با ای اس پی های مختلف تست کردم مشکلی نداشته ولی ایشان در اصفهان نمیتوانند فایل اپلود کنند ظاهرا بعد از طی مدتی مثل 5 دقیقه یک دفعه کانکشن ها از سرور قطع و فایل اپلود نمیشود. جالب است بدانید سرور ایران بهشون دادم تست کردند تونستند فایل اپلود کنند. حتی توی سایت های اپلود فایل هم مشکلی برای اپلود ندارند و فقط روی سرور المان و دیتا سنتر هرتزنر مشکل دارند . دوستان بنظرتان مشکل از چیه؟ اگر سرور مشکل داره چرا بنده میتونم در تهران اپلود کنم؟ مشکل از چی میتونه باشه؟
سرور سی پنل هست.
هم از سی پنل تست کردند هم از اف تی پی کلا نمیتوانند روی این سرور فایل اپلود کنند. لطفا راهنمایی کنید مشکل را حل کنیم.
سرور سی پنل هست.
DUST
October 20th, 2013, 23:47
به نظر ناپایداری مسیر ارتباطی است که کاریش نمیشه کرد جز صبر تا یک زمانی مشکل برطرف شه روی سرورایران به خارج و خارج به ایران این مشکل همیشه
هست و خودمممم داشتمش
nginxweb
October 20th, 2013, 23:52
درود بر شما
یکبار فایروال و سرویس iptables سرورتونو خاموش نمایید سپس بگید مجددا تست کنند
احتمالا مشکل حل خواهد شد
sunyboy2
October 21st, 2013, 11:15
درود بر شما
یکبار فایروال و سرویس iptables سرورتونو خاموش نمایید سپس بگید مجددا تست کنند
احتمالا مشکل حل خواهد شد
با این روش هم حل نشد.
reza21biologist
October 21st, 2013, 11:25
سلام
قبل خاموش کردن فایروال csf را با دستور زیر flush کنید :
csf -f
سپس طبق فرمایش آقای nginxweb عمل کنید.
با تشکر
sunyboy2
October 21st, 2013, 20:55
سلام
قبل خاموش کردن فایروال csf را با دستور زیر flush کنید :
csf -f
سپس طبق فرمایش آقای nginxweb عمل کنید.
با تشکر
فایده نداره مشکل حل نشد
reza21biologist
October 23rd, 2013, 11:32
سلام
خطایی که با آن مواجه می شوید را در تاپیک قرار دهید.