PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزایش حجم آپلود از ssh

nokte
October 20th, 2013, 14:00
با سلام
من از یک اسکریپت آپلود سنتر می خواهم در vps خودم استفاده کنم . ولی حجم اپلود در سرور من کم تنظیم شده است .

چگونه می توانم از طریق ssh یا هر طریق دیگری حجم اپلود را در سرور زیاد کنم مثلا 200 مگابایت ؟

چند سوال دیگر هم دارم :

1- بهترین و امن ترین آپلود سنتر چه اسکریپتی است ؟
2- آیا با بالا بردن حجم آپلود امنیست سرور کم نمیشه ؟ اگر میشه راه های جلوگیری از آن کدام است ؟
3- در یکی از سایت ها من از انجمن مای بی بی استفاده می کنم که میزان حداکثر حجم آپلود برای هر فایل را فعلا زده 8 مگابایت .آیا با تنظیمات بالا این مشکل حجم اونجا هم رفع میشه؟

ممنون میشم به همه سوالات پاسخ بدید

DUST
October 20th, 2013, 14:09
شما باید حجم رو از فایل تنظیمات phpبالا ببرین تا بتونین حجم بیشتری اپلود کنید

php.ini

Mehran18
October 20th, 2013, 14:44
برای افزایش حجم آپلود باید فایل php.ini رو ادیت کنید

nano /usr/local/lib/php.ini

با کلید های ترکیبیه : ctrl + w

به دنبال : upload_max_filesize

جلوی این جمله مقدار حجم آپلود رو نوشته که میتونید افزایش بدید

اسکریپت کلیجا برای آپلود سنتر از نظر امنیت خوبه.
سعی کنید تا یه حدی معین به یوزرا دسترسی آپلود بدید چون رکوئست بالا میره امکان داره وی ی استون جواب نده ...

اگه پنلتون سی پنل هست از قسمت: Tweak Settings > PHP > cPanel PHP max upload size
از اینجا هم تغییرات رو اعمال کنید.

nokte
October 31st, 2013, 17:19
ممنون از پاسختون ولی پنل من DirectAdmin است و من از قسمت ادمین به فایل منیجر میرم ولی فایلی به نام php.ini پیدا نمی کنم
لطفا راهنمایی بفرمایید از کجا باید پیدا کنم؟

nokte
October 31st, 2013, 18:12
من از مای بی بی استفاده می کنم و تنظیمات را از پنل دایرکت ادمین روی 100 مگابایت تنظیم کردم. در پنل مای بی بی حجم باگزاری پسوند فایل ها در قسمت ضمیمه را اینگونه نشان می دهد :
حداکثر اندازه‌ی فایل (کیلوبایت)حداکثر اندازه برای آپلود این نوع فایل بر حسب کیلوبایت. (1 مگا بایت = 1024 کیلوبایت)

لطفاً مطمئن شوید که "حداکثر اندازه‌ی فایل" از بیشترین مقدار محدودیت‌های php، کمتر است:
حداکثر اندازه‌ی فایل برای آپلود: 32M
حداکثر اندازه‌ی ارسال: 8M

و وقتی فایل 17 مگی آپلود کردم پیام داد " اپلود این حجم فایل برای php بسیار زیاد است و قادر به آپلود نمی باشد"
به نظر شما من باید چکار کنم که کاربران بتوانند در پیوست فایل ها محدودیت نداشته باشند و یا بتوانند با حجم زیاد آپلود کنند؟
در ضمن در قسمت تنظیمات مای بی بی گفتم تا 50 مگ بتواند آپلود شود ولی 17 مگ را نتوانست آپلود کند!

FREETOOLS
October 31st, 2013, 18:52
سلام
برید توی FILE_EDITOR توی منو اصلی دایرکت ادمین
از اونجا اخرین فایل مربوط میشه به php.ini
http://domain.com:2222/CMD_ADMIN_FILE_EDITOR

nokte
November 1st, 2013, 01:05
رفتم تاپیک قبلیم را بخونید
نشد

FREETOOLS
November 1st, 2013, 12:35