ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند سرور مجازی جهت پن تست

loco5
October 20th, 2013, 13:07
نیازمند سرور مجازی جهت پن تست
سیستم عامل بک ترک
سرعت و پینگ عالی
حساس نبودن روی اسکن و کرک و پن تست و ...
قیمت عالی
در صورت راضی بودن از سرور تعداد اجاره میشه

dertgtr
October 20th, 2013, 13:25
سیستم عامل بک ترک
سرعت و پینگ عالی
قیمت عالی

6- از ایجاد مباحث مربوط به وارز - نال (null) - کرک (crack) - هک - اتک (حمله) مربوطه خودداری کنید .

dertgtr
October 20th, 2013, 14:32
سیستم عامل بک ترک
سرعت و پینگ عالی
قیمت عالی

شمایی که به من پ.خ زدی ! جهت اطلاع شما :

پن تست و یا تست نفوذ به روش هایی اطلاق می گردد که جهت بررسی امنیت کامپیوترها و شبکه ها توسط شبیه سازی حمله به یک کامپیوتر و یا شبکه از خارج و یا داخل به قسمت های آسیب پذیر انجام می شود.
بررسی ها شامل هر گونه پتانسیل آسیب پذیری که می تواند به دلیل پیکربندی اشتباه و یا ضعیف ، عیوب سخت افزاری یا نرم افزاری شناخته شده یا نا شناخته و یا ضعف در عملکرد فنی کاربران می باشد صورت می پذیرد.

شما می خواهی از سرور مجازی برای کارهای غیر قانونی استفاده کنی عزیز دلم

درضمن اسکن و کرک خلاف قوانین این انجمن هست همچنین فروش و درخواست سرویس های ممنوعه که شما یکیش رو درخواست دادی !

loco5
October 20th, 2013, 15:22
درسته منم غیر این چیزی نگفتم من هم عرض کردم برای تست نفوذ میخوام
اون کسی که پول میگیریه تست نفوذ انجام بده دقیقا باید همون کارایی که یک هکر انجام میده را انجام بده تا اون نقطه ضعف را پیدا کنه اما تفاوتش اینه که هکر میاد از اطلاعات سو استفاده یا دیفیس میکنه ما اون باگ رو پچ میکنیم
حالا متوجه شدین؟
با تشکر از تذکرتون اما بد نیست یکم انتقاد پذیر باشیم و همش نخواهیم از هم دیگه ایراد بگیریم کاری که تو این انجمن زیاد انجام میدن
بنده محترمانه ازتون داخل پ.خ پرسیدم
حالا هم اگر حرف بدی زدم من ازتون عذرخواهی میکنم

dertgtr
October 20th, 2013, 15:30
بنده به شما بی احترامی کردم یا بحث دیگه ؟!
من یا سایرین که نمی دونیم قصد شما چیه !
من قوانین این انجمن رو به شما یادآوری کردم و گفتم که چنین سرویسی رو نمیشه ارائه کرد بنا به دلایلی که عرض کردم موفق باشید

nirvanna
October 21st, 2013, 02:38
- از ایجاد مباحث مربوط به وارز - نال (null) - کرک (crack) - هک - اتک (حمله) مربوطه خودداری کنید .

loco5
October 21st, 2013, 11:38
ای خدا حالا یکی بیاد به این دوستان بفهمونه ما کارمون غیر قانونی نیست در ضمن آموزش هک و کرک این چیزا نمیخوایم بدیم که
فقط یه سوال پرسیدم
اگر بنا به قانون تو قوانین انجمن اسپم هم غیر مجاز هست
همتون دارین اسپم می کنید

dertgtr
October 21st, 2013, 13:16
ای خدا حالا یکی بیاد به این دوستان بفهمونه ما کارمون غیر قانونی نیست در ضمن آموزش هک و کرک این چیزا نمیخوایم بدیم که
فقط یه سوال پرسیدم
اگر بنا به قانون تو قوانین انجمن اسپم هم غیر مجاز هست
همتون دارین اسپم می کنید

عزیزم فهم و شعور ما از توی ... خیلی بالاتر هست ! ما کارمون اینه . تو هستی که خودت رو زدی به ... ! انجمن قانون داره !

reza*
October 21st, 2013, 13:34
عزیزم فهم و شعور ما از توی ... خیلی بالاتر هست ! ما کارمون اینه . تو هستی که خودت رو زدی به ... ! انجمن قانون داره !

بیخیال عزیز گزارش رد کن حذف میشه .

- از ایجاد مباحث مربوط به وارز - نال (null) - کرک (crack) - هک - اتک (حمله) مربوطه خودداری کنید .

آواتارتون روش جدید جذب مشتری هست ؟

alireza.076
October 21st, 2013, 15:03
بیخیال عزیز گزارش رد کن حذف میشه .

آواتارتون روش جدید جذب مشتری هست ؟

خیلی وقته داره که :-d

loco5
October 21st, 2013, 19:48
اصلا من اشتباه کردم که به شما پ.خ دادم فکر می کردم مثل دو تا انسان متمدن داریم با هم صحبت میکنیم فکر نمی کردم چنین برخوردی کنید.
اما یه سوال برام پیش اومده اونم اینه که چرا برخی از دوستان حتما باید اعلام وجود کنند و در موضوعی که به اونها ربطی نداره دخالت می کنند الان این موضوع تا اینجا کشیده شده بیخود و بی جهت در صورتی که اگر شما هم چیزی نگفته بودی تا اینجا کشیده نمی شد و نهایتا موضوع بسته می شد اما کشش دادی تا اینجا و فقط و فقط اسپم دادی
در ضمن من خودم میدونم مباحث هک و اتک و .... ممنوع هست اما اینجا من حرفی از هک و اتک نزدم و نه میخواستم که آموزش بدم یا یادبگیرم در ضمن شما لازم نکرده بگی که کی وی پی اس برای هک میخواد یا برای کار دیگه اصلا بر فرض هم که برای هک بخوام به شما مربوطه؟
این انجمن مدیر داره اگر لازم باشه مدیران عزیز تذکر میدن و بنده هم عذر خواهی می کنم و کار تمام میشه اما اینکه شما طلبکارانه میایی و دخالت میکنی تو کاری که به شما مربوط نیست معنا نداره
و اما اون جایی که فرمودید کارتون اینه ، باید در جوابتون بگم که امیر تتلو تو آهنگ مغز در رفته دلیل پیر شدنش را گفته پس شما هم به من حق بده اینقدر پیر بشم;)