توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست سرور لینوکس با رم 2g
Sohan Roh
October 20th, 2013, 01:12
با سلام خدمت همه دوستان.
آقا يكي سرور لينوكس 2 گيگ رم با هارد 25G ميخوام با پورت 1 GBps ترجيحا از OVH .
روي آن kloxo بصورت نصب و كانفيگ شده تحويل گردد چون ميخوام ریسلر بزنم و به يوزراي خصوصي خودم هاست بدم.
نصب و كانفيگ شده بصورت كامل به اين جهت ميگم چون من وقت ندارم كانفيگ كنم همه موارد آماده باشه كه من فقط يوزر بسازم بدم به دوستان.
ضمنا دوستاني كه سرويس ارائه مي كنند هميشه بايد در دسترس باشند و همچنين پشتيباني قوي داشته باشند.
دوستاني كه مي توانند سرور بالا با همه مشخصات گفته شده را ارائه دهند مشخصات كامل و قيمت و آفرهاي خودتون را همين جا بنويسيد.
از دوستان خواهشمندم فقط و فقط آفر بدهند البته با مشخصات گفته شده و از گفتن موارد غير ضروري جدا خوداري كنند چون در صورت چنين مواردي در صورتي كه بهترين كيفيت كار را داشته باشند از ايشان سرور تهيه نخواهد شد !
شاد و پيروز باشيد.
با تشكر.
www.denaserver.com
October 20th, 2013, 01:57
سلام
ما یک آفر ویژه داریم
رم 2 گیگ اختصاصی
هارد 25 گیگ پر سرعت
سی پی یو E5-2620 با 15مگ کش
پورت 1 گیگ اختصاصی
از دینا سنتر سینگل هاپ
پینگ پایین به ایران
ماهیانه 59 هزار تومان
نصب کلکسو هم رایگان انجام میشه
و همچنین یک آفر ویژه دیگر هم داریم
در صورت نیاز لایسنس سی پنل بر روی ابن سرور مجازی با قیمت 25 هزار تومان قابل ارائه است
این لایسنس در دیگر سایت ها به قیمت 55 هزار تومان به فروش میرسه
سبد خرید - Dena Server (http://denaserver.com/cp/cart.php)
dertgtr
October 20th, 2013, 02:03
سلام
Rapid-VPS-4 - سرور مجازی تحویل آنی (1 دقیقه)
منابع و کرنل 100% اختصاصی
RAM : 2GB
HDD : 120GB
CPU : 1 Core 2.8Ghz ~ 3.6Ghz
Monthly BW : 1500GB
IPv4 : 1 Address
Ipv6 : Subject To availability
*در هر زمان می توانید میزبان منابع تخصیصی خود را بدون هیچ گونه اختلالی در سرویس ارتقا دهید
**می توانید به صورت جداگانه IP بیشتری سفارش دهید
قابلیت بوت ، ریبوت و خاموش کردن سرور و مشاهده مصرف منابع از پورتال کاربران
کنترل پنل کامل مستقل همه سرور های سفارش داده شده با قابلیت مدیریت تمامی ابعداد سرور به همراه نصب اولیه و مجدد خودکار نسخه های مختلف سیستم عامل های لینوکس ، ویندوز ، میکروتیک ،
قابلیت مشاهده و مدیریت منابع مصرفی
مایل بودین رم 3 گیگ(1 گیگ رم هدیه ) هارد 24 گیگ ssd اس اس دی که دیگه نیاز به تعریف نداره هارد اس اس دی از نظر سرعت
پورت 1 گیگ ایپی هم از المان فرانسه و هلند قابل انتخاب هستش
2 کور
فرکانس 1500 هر کور
ماهاینه 65 تومن
لینوکس خام تحیول داده میشود کانفیگش بر عهده خودتون
سلام
از ovh فرانسه
رم 2 گیگ
هارد 25 گیگ
پهنای باند نا محدود
سی پی یو 1500 مگاهرتز
نصب کلوکسو انجام میشه
ماهیانه 40000 تومان
با بخش پشتیبانی در تماس باشید
mohamad2314
October 20th, 2013, 02:34
رم 2
هارد 50 گیگ
پورت 1
ovh
ماهیانه 30 تومان
===============
نصب و کانفیگ رایگان انجام می شود
با ما در تماس باشید!
DUST
October 20th, 2013, 02:36
شما هر دو سه روز یکبار میای درخواست سرور میکنی!:) خودت می فهمی میخوای چکار کنی!!!!
درخواستتت هات رو نگاه بکن کلا واقعا که سوهان روح برازنده ات هست والا/:)
مدیران یک رسیدگی هم گزارش های ما رو کننن هم این پست های بیخودی شما رو
tizparvaz
October 20th, 2013, 02:41
با سلام
لیست قیمت سرویس های ما به همراه مشخصات در سایت موجود است : تعرفه خرید سرور مجازی خارج از ایران ، کانادا | لینوکس (http://www.irwebco.com/%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3/)
Sohan Roh
October 20th, 2013, 02:44
شما هر دو سه روز یکبار میای درخواست سرور میکنی!:) خودت می فهمی میخوای چکار کنی!!!!
درخواستتت هات رو نگاه بکن کلا واقعا که سوهان روح برازنده ات هست والا/:)
با سلام.
شما از جيبت پول سرورهاي منو ميديد كه نگران درخواست هاي من هستيد ! ؟
از شما بهتر ميفهمم !
درخواستهاي خودمم ميدونم و به خودم مربوط هست شما نگران نباش !
سوهان روح هم بازم به خودم مربوط هست.
گزارش اسپم شما داده شد.
با تشكر.
DUST
October 20th, 2013, 02:46
با سلام.
شما از جيبت پول سرورهاي منو ميديد كه نگران درخواست هاي من هستيد ! ؟
از شما بهتر ميفهمم !
درخواستهاي خودمم ميدونم و به خودم مربوط هست شما نگران نباش !
سوهان روح هم بازم به خودم مربوط هست.
گزارش اسپم شما داده شد.
با تشكر.
:) موفق باشی
حرف از پست اسپم نزن که خندم میگیره!
شما بیخودی تلپ تلپ درخواست سرور مجازی میدی
و درصورتی که شخص مناسبی رو پیدا نکنی لازم هست همون تاپیک اولیه رو ویرایش کنی یا اپدیت نه هر دو روز یک تاپیک
ایجاد کنی بعدشم من به عنوان کاربر سایت میتونم به شما که قوانین رو رعایت نمیکنی تذکر بدم و این اسمش اسپم نیست
بعدشم شما هستی که یک مشت فروشنده رو علاف خودت کردی با خریدت و معلمومه کلا فروم رو وسیله ای برای سرگرمی انتخاب کردی
که بیای هر روز بنویسی من سرور میخوام بعدش یک سری افر بدن دوباره دو روز بعدش بنویسی سرور میخوام اونم نه توی تاپیک قدیم توی یک تاپیک جدید که
نمونه کامل اسپم هست
viasky
October 20th, 2013, 02:57
درخواستتت هات رو نگاه بکن کلا
والا منم دیگه پلنی ارائه ندادم خدمتشون به همکارای بخش فروش هم هماهنگ کردم اصلا اقدامی در این مورد انجام ندن
حتی با بنده هم تماس گرفتن اما در نهایت هر بار یک سرویس خواستن و آخرش هم به نتیجه نمیرسن
بنده با تمام احترامی که براشون قائل هستم احساس میکنم ایشون فقط به جهت جلب توجه تاپیک هایی با این مضمون ارسال میکنن
چرا که اگر تمام اون تاپیک ها حقیقت داشت
آدم وقتی از چند نفر سرویس تهیه کنه دیگه سرویس دهنده خوب و پیدا میکنه و دنبال آفر نیست و برای هر سرویس دوباره تاپیک نمیزنه
من اینچنین احساس میکنم - اگر برداشتم غلط هست اصلاح بفرمایید
باتشکر
Sohan Roh
October 20th, 2013, 02:57
والا منم دیگه پلنی ارائه ندادم خدمتشون به همکارای بخش فروش هم هماهنگ کردم اصلا اقدامی در این مورد انجام ندن
حتی با بنده هم تماس گرفتن اما در نهایت هر بار یک سرویس خواستن و آخرش هم به نتیجه نمیرسن
بنده با تمام احترامی که براشون قائل هستم احساس میکنم ایشون فقط به جهت جلب توجه تاپیک هایی با این مضمون ارسال میکنن
چرا که اگر تمام اون تاپیک ها حقیقت داشت
آدم وقتی از چند نفر سرویس تهیه کنه دیگه سرویس دهنده خوب و پیدا میکنه و دنبال آفر نیست و برای هر سرویس دوباره تاپیک نمیزنه
من اینچنین احساس میکنم - اگر برداشتم غلط هست اصلاح بفرمایید
باتشکر
با سلام خدمت شما دوست بزرگوار و عزيزم.
اگر از شما سرويس نميگيرم حتما دليلي داره كه بهتر است به خاطر بعضي موارد اينجا بيان نكنم !
از شما دوست عزيز نه الان و نه هيچ وقت ديگر سرويس گرفته نخواهد شد 100% !
نيازي هم به پنل هاي شما ندارم !
من با شما تا الان تماسي نگرفتم ! اينكه كي تماس گرفته با شما و شما مي گوييد من بودم جاي سوال هست ! ؟
من درخواست ميدم و دوستان بزرگوار و عزيز با توجه به شرايط من آفر ميدن كه تا الان از بيشتر دوستان آفرهاي واقعا بسيار عالي تهيه شده.
دوست عزيزم من براي شما دعوت نامه نفرستم كه پلنی به من ارائه بديد كه در سطر اول نوشته ايد كه ديگر ارائه نداده ايد !
من هم نه تنها براي شما بلكه براي همه دوستان احترامن بسيار زيادي قائل هستم.
برداشت شما 100% غلط هست من با توجه به نيازم و مخصوصا كاربرد آن اعلام درخواست ميكنم و هميشه از يك نفر چند درخواست تهيه نمي كنم به خاطر اينكه كيفيت سرويسها از زمين تا آسمان فرق ميكنه كه بهتر مي بينم ديگر چيزي نگويم !
فقط همين مقدار بگويم كه 4 تا از سرويسهاي خودم را تا الان به خاطر كيفيت فوق العاده پايين و افتضاح كنسل كردم كه البته ناگفته نماند دوستان بزرگوار لطف كردند و تمامي مبلغ بنده را برگشت زدند .
شاد و پيروز و سربلند باشيد.
با تشكر.
Sohan Roh
October 20th, 2013, 03:04
:) موفق باشی
حرف از پست اسپم نزن که خندم میگیره!
شما بیخودی تلپ تلپ درخواست سرور مجازی میدی
و درصورتی که شخص مناسبی رو پیدا نکنی لازم هست همون تاپیک اولیه رو ویرایش کنی یا اپدیت نه هر دو روز یک تاپیک
ایجاد کنی بعدشم من به عنوان کاربر سایت میتونم به شما که قوانین رو رعایت نمیکنی تذکر بدم و این اسمش اسپم نیست
بعدشم شما هستی که یک مشت فروشنده رو علاف خودت کردی با خریدت و معلمومه کلا فروم رو وسیله ای برای سرگرمی انتخاب کردی
که بیای هر روز بنویسی من سرور میخوام بعدش یک سری افر بدن دوباره دو روز بعدش بنویسی سرور میخوام اونم نه توی تاپیک قدیم توی یک تاپیک جدید که
نمونه کامل اسپم هست
با سلام.
بزرگترين توهين به امثال شما جواب ندادن به شما هست.
اين اسپم شما هم گزارش شد چون تا الان هيچ كدام از صحبتهاي شما ربطي به درخواست من نداشته.
با تشكر.
viasky
October 20th, 2013, 03:04
با سلام خدمت شما دوست بزرگوار و عزيزم.
اگر از شما سرويس نميگيرم حتما دليلي داره كه بهتر است به خاطر بعضي موارد اينجا بيان نكنم !
از شما دوست عزيز نه الان و نه هيچ وقت ديگر سرويس گرفته نخواهد شد 100% !
نيازي هم به پنل هاي شما ندارم !
من با شما تا الان تماسي نگرفتم ! اينكه كي تماس گرفته با شما و شما مي گوييد من بودم جاي سوال هست ! ؟
من درخواست ميدم و دوستان بزرگوار و عزيز با توجه به شرايط من آفر ميدن كه تا الان از بيشتر دوستان آفرهاي واقعا بسيار عالي تهيه شده.
دوست عزيزم من براي شما دعوت نامه نفرستم كه پلنی به من ارائه بديد كه تو سطر اول نوشته ايد كه ديگر ارائه نداده ايد !
من هم نه تنها براي شما بلكه براي همه دوستان احترامن بسيار زيادي قائل هستم.
برداشت شما 100% غلط هست من با توجه به نيازم و مخصوصا كاربرد آن اعلام درخواست ميكنم و هميشه از يك نفر چند درخواست تهيه نمي كنم به خاطر اينكه كيفيت سرويسها از زمين تا آسمان فرق ميكنه كه بهتر مي بينم ديگر چيزي نگويم !
شاد و پيروز و سربلند باشيد.
با تشكر.
شما و دوست بزرگوارتون با بنده تماس گرفتید ممکن هم هست با دوستتون هماهنگ کرده باشید
ایشون هم دقیقا اعلام کردن که ما برای ارسال ایمیل می خوایم روی رداستیشن که بنده عرض کردم فقط روی امریکا که کولو خودمون هست می تونیم این سرویس و ارئه بدید
2 بار هم بنده با ایشون صحبت کردم - حتی در مورد کیفیت هم سوال کردید و اتفاقا حسایست شما یا اون دوست محترمون این بود که دوستانی که آفر میدن شماره تماس ذکر نمیکنن
ببینید دوست عزیز به هرحال ما هم تجربه کاری خودمون و داریم و کاملا می تونیم تشخیص بدیم که واقعا قصد تهیه سرویس داره
متاسفانه تمام تاپیک های درخواستی شما بدون جواب می مونه و به سر انجام نمیرسه
فقط در 1 نمونه بنده دیدم نوشتید تهیه شد!
که هیچ فروشنده هم از این تاپیک شما دوست گرامی تشکر نزد
که این نشون میده به احتمال 90 درصد اصلا سرویسی در کار نموده
اصلا اگر تهیه هم کردید من خیلی دوست دارم بدونم کدام همکار عزیزی به شما سرور مجازی از ovh و رداستیشن جهت ارسال انبوه ایمیل داده
بگید لطفا شاید به درد ما هم خورد - حتما ایشون پارتی دارن داخل این دیتاسنتر ها....
این موضوع کاملا واضح هست و اصلا جای بحث نداره
Sohan Roh
October 20th, 2013, 03:05
با سلام.
منتظر آفرهاي ديگر دوستان عزيز و گرامي هستم.
با تشكر.
Sohan Roh
October 20th, 2013, 03:12
شما و دوست بزرگوارتون با بنده تماس گرفتید ممکن هم هست با دوستتون هماهنگ کرده باشید
ایشون هم دقیقا اعلام کردن که ما برای ارسال ایمیل می خوایم روی رداستیشن که بنده عرض کردم فقط روی امریکا که کولو خودمون هست می تونیم این سرویس و ارئه بدید
2 بار هم بنده با ایشون صحبت کردم - حتی در مورد کیفیت هم سوال کردید و اتفاقا حسایست شما یا اون دوست محترمون این بود که دوستانی که آفر میدن شماره تماس ذکر نمیکنن
ببینید دوست عزیز به هرحال ما هم تجربه کاری خودمون و داریم و کاملا می تونیم تشخیص بدیم که واقعا قصد تهیه سرویس داره
متاسفانه تمام تاپیک های درخواستی شما بدون جواب می مونه و به سر انجام نمیرسه
فقط در 1 نمونه بنده دیدم نوشتید تهیه شد!
که هیچ فروشنده هم از این تاپیک شما دوست گرامی تشکر نزد
که این نشون میده به احتمال 90 درصد اصلا سرویسی در کار نموده
اصلا اگر تهیه هم کردید من خیلی دوست دارم بدونم کدام همکار عزیزی به شما سرور مجازی از ovh و رداستیشن جهت ارسال انبوه ایمیل داده
بگید لطفا شاید به درد ما هم خورد - حتما ایشون پارتی دارن داخل این دیتاسنتر ها....
این موضوع کاملا واضح هست و اصلا جای بحث نداره
با سلام.
دوست گرامي و عزيزم در تاپيك اخلال ايجاد نكنيد.
جواب شما را در پست 13 دادم.
من هرگز با هيچ فروشنده اي تماس تلفني نميگيرم !
يا ايميل ميدم و يا تيكت ميكنم .
دوستي هم ندارم با ايشان هماهنگ كنم كه به شما زنگ بزند چون اگر بخواهم اين كار را بكنم خودم مستقيم تماس ميگيرم 100 % !
اگر هم دقت كنيد تمام تاپيك هاي من به سرانجام رسيده و سرويس تهيه شده !
نيازي هم نيست حتما تشكر زده شود ! اين حرف شما جاي تامل دارد !
نيازي هم نيست شما بدانيد من از كي تهيه كردم.
بيشتر از اين هم در تاپيك من خواهشمندم اخلال ايجاد نكنيد.
پيروز باشيد.
Sohan Roh
October 20th, 2013, 03:15
با سلام.
منتظر آفرهاي ديگر دوستان عزيز و گرامي هستم.
با تشكر.
da6276
October 20th, 2013, 03:22
سلام
از آلمان و آمریکا در خدمتم
ram : 2
cpu : 2 core 2Ghz
hard : 70 GB
port : 1 Gb
bw : unlimite
ip : 1
کانفیگ رایگان
پنل ریبوت دارد
تضمین عدم اورسل
منابع کاملا اختصاصی میباشد و دسترسی به کونسول هم در صورت درخواست داده میشه
ماهیانه 45 هزار تومان | سفارش دهید (http://client.abarserver.net/cart.php?a=confproduct&i=0)
تاپیک فروش ما :
آفر ویژه سرور مجازی از کولوکراسینگ آمریکا|رم 1گیگ|پورت 1گیگ|پهنای باند نامحدود|منابع کاملا اختصاصی همراه با ارائه کنسول|ماهیانه 25هزار (http://www.webhostingtalk.ir/f15/78844/)
بازگشت وجه پرداختی در صورت نارضایتی شما تا 72 ساعت بعد از تحویل سرور
serverstar.ir
October 20th, 2013, 11:35
با سلام خدمت همه دوستان.
آقا يكي سرور لينوكس 2 گيگ رم با هارد 25G ميخوام با پورت 1 GBps ترجيحا از OVH .
روي آن kloxo بصورت نصب و كانفيگ شده تحويل گردد چون ميخوام ریسلر بزنم و به يوزراي خصوصي خودم هاست بدم.
نصب و كانفيگ شده بصورت كامل به اين جهت ميگم چون من وقت ندارم كانفيگ كنم همه موارد آماده باشه كه من فقط يوزر بسازم بدم به دوستان.
ضمنا دوستاني كه سرويس ارائه مي كنند هميشه بايد در دسترس باشند و همچنين پشتيباني قوي داشته باشند.
دوستاني كه مي توانند سرور بالا با همه مشخصات گفته شده را ارائه دهند مشخصات كامل و قيمت و آفرهاي خودتون را همين جا بنويسيد.
از دوستان خواهشمندم فقط و فقط آفر بدهند البته با مشخصات گفته شده و از گفتن موارد غير ضروري جدا خوداري كنند چون در صورت چنين مواردي در صورتي كه بهترين كيفيت كار را داشته باشند از ايشان سرور تهيه نخواهد شد !
شاد و پيروز باشيد.
با تشكر.
وافعا راست که شما هر یه روز درمیون یه درخواست سرور میدید هدفتون چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
KamranOnline
October 20th, 2013, 11:47
با سلام
با بررسی اطلاعاتی که شما در اختیار ما گذاشته اید سرویس VE-2 به مشخصات زیر را به شما پیشنهاد می کنیم
80 Gb فضا ، 1 Tb پهنای باند ، 1.5 Gb رم (با قابلیت ارتقاء) ، دیتاسنتر iweb کانادا
ماهیانه 48000 تومان
سرور مجازی لینوکس | میزبان پایتخت (http://www.ehost.ir/vps/linux)
Sohan Roh
October 20th, 2013, 12:29
i-whost
October 20th, 2013, 13:11
در چنین مواردی میتوانید گزارش بدهید تا مدیران بررسی کنند.
احتمالا سرویس دهنده هستند، استارتر با تهیه نمایندگی سرور مجازی میتوانید راحت تر کار کنید و نیاز به ارسال تاپیک روزانه و دردسر ها اضافه نخواهید داشت. در صورت تمایل اطلاع بدهید
Sohan Roh
October 20th, 2013, 13:45
خريداري شد.
E_R_B
October 20th, 2013, 15:28
سرور های مارو امتحان کنید
شروع قیمت از 12000 تومان از ovh canada
سبد خرید - ERBHOST (http://www.erbsys.ir/client/cart.php)
bia2znd
October 20th, 2013, 17:32
سلام
سرور مجازی - زرین هاستینگ (http://zarinhosting.ir/cart.php?gid=2)
هزینه کانفیگ و ... گرفته خواهد شد
vpsgroups
October 20th, 2013, 17:57
WHS-5 || VPS USA 2048M RAM (4 موجود است)
CPU: Dual Intel Xeon E5420 ,12M Cache, 2.50 GHz
Dedicated RAM: 2048MB DDR3
Disk Space: 50GB SATA3
Hard RAID: MegaRAID,CacheVault
Bandwidth: Unlimited
Port: 1Gbps
Dedicated IP's: 1 IP
Virtualization: Vmware ESXi 5.1
Data Centers: WHS, Nlayer, Dacentec
پنل مجانی تحت وب Power off - Power on - Reset - Reboot OS - Shutdown OS
نمایش تمامی اطلاعات وی پی اس شما
امکان ارایه کنسول VNC (به صورت یک آپشن جانبی در هنگام خرید)
تحویل بین ۱ تا ۱۲ ساعت
دارای ۱ ساعت تست مجانی - فاکتور خود را تا حداکتر ۱ ساعت بعد از تحویل سرور پرداخت کنید.
(جهت دریافت تست ۱ ساعته پس از ثبت سفارش خود حتما به بخش فروش تیکت بزنید و درخواست تست کنید)
قیمت ماهیانه - تومان29000.00
MagicVps.Com
October 20th, 2013, 20:10
خريداري شد.
سرور های مارو امتحان کنید
شروع قیمت از 12000 تومان از ovh canada
سبد خرید - ERBHOST (http://www.erbsys.ir/client/cart.php)
سلام
سرور مجازی - زرین هاستینگ (http://zarinhosting.ir/cart.php?gid=2)
هزینه کانفیگ و ... گرفته خواهد شد
WHS-5 || VPS USA 2048M RAM (4 موجود است)
CPU: Dual Intel Xeon E5420 ,12M Cache, 2.50 GHz
Dedicated RAM: 2048MB DDR3
Disk Space: 50GB SATA3
Hard RAID: MegaRAID,CacheVault
Bandwidth: Unlimited
Port: 1Gbps
Dedicated IP's: 1 IP
Virtualization: Vmware ESXi 5.1
Data Centers: WHS, Nlayer, Dacentec
پنل مجانی تحت وب Power off - Power on - Reset - Reboot OS - Shutdown OS
نمایش تمامی اطلاعات وی پی اس شما
امکان ارایه کنسول VNC (به صورت یک آپشن جانبی در هنگام خرید)
تحویل بین ۱ تا ۱۲ ساعت
دارای ۱ ساعت تست مجانی - فاکتور خود را تا حداکتر ۱ ساعت بعد از تحویل سرور پرداخت کنید.
(جهت دریافت تست ۱ ساعته پس از ثبت سفارش خود حتما به بخش فروش تیکت بزنید و درخواست تست کنید)
قیمت ماهیانه - تومان29000.00
6 ساعت پیش
ریپلای ایشون ببنید خریدرای شد نوشته شده
بعد شما دارید چشم بسته افرتون کپی پست میزنید توی تاپیک و میرید
shoping.server
October 22nd, 2013, 19:14
سلام
ما برای شما یک پیشنهاد ویژه داریم
از آمریکا – انگلستان – آلمان با قیمت 15 تومان در خدمتم با مشخصات
Memory 1024 MB
http://shopingserver.com/cart.php?a=add&pid=21
برای اطلاع از افر های ما با ما در تماس باشید