درود
از این پس بسته اول سرور مجازی Ground.ir (http://ground.ir/vps) را با 90 درصد تخفیف (برای ماه اول) سفارش دهید!
هنگام خرید کد تخفیف زیر را وارد کنید تا تخفیف ماه اول اعمال شود.
fm
مشخصات کلی بسته به شرح زیر میباشد
CPU : Share Dual Xeon E5-2620
RAM : 1GB DDR3 RAM
HDD : 50GB Hard Disk
Port : 1Gbps Share
BW : 500GB Premium Bandwidth
IP : 1 IP Address
First Month Price: 2,000Toman
Price: 20,000Toman
Order (http://portal.ground.ir/cart.php?a=add&pid=1)
persian.developer
October 19th, 2013, 15:01
دوست گرامی کانفیگ هم انجام میدهید؟ یا خام هستند ؟
خیر، نصب cPanel، Directadmin و... در صورت نیاز بدون هزینه انجام میشه
Rapian
October 19th, 2013, 15:44
آیا اورسل میشه سرور ؟
منابع سرور اصلی رو بفرمائید و این که روی سرور اصلی چند سرور مجازی راه اندازی میشود ؟
zaza2z
October 19th, 2013, 15:51
سلام
دوست عزیز من یک وی پی اس میخوام که با پی پالم که از کانادا وریفای شده کار کنم. مشتریه یک ماه هم نیستم و وی پی اس تون خوب باشه بیش از یکی دو سال کار می کنم با شما
چند سوال زیر مطرحه :
1- آیا این قیمت شما فقط برای مدت محدود یعنی یکی دو ماه هست ( جهت جذب مشتری ) یا برای مشتریان فعلی همیشگی هست ؟ چون نمیخوام بعد از 2 ماه یهو رقم ها عحیب شه و اطلاعات من رو سرور و همچنین اکانت پی پالم از بین بره
2- با ایتکه قیمت اعلامیتون کاملا مناسبه ، آیا کیفیت خوبه و همیشه سرعت بالاست یا .... ؟
3- میشه اطلاعات رو روی هارد نگه داشت و پاک نشه ؟
4- برخی از اطلاعات من کپی رایتی هست. ممکنه پاک شه ؟
منابع سرور اصلی رو بفرمائید و این که روی سرور اصلی چند سرور مجازی راه اندازی میشود ؟
WGB
October 19th, 2013, 16:34
سلام
1. عزیز قیمت در اول تاپیک اعلام شده فقط برای ماه اول
2. ما همیشه تلاش کردیم و می کنیم که کیفیت ثابت بمونه
3. ما اطلاعات کسی رو پاک نمی کنیم
4. در صورت اعلام شکایت بایستی پاک کنید
5. خیر
سلام
دوست عزیز من یک وی پی اس میخوام که با پی پالم که از کانادا وریفای شده کار کنم. مشتریه یک ماه هم نیستم و وی پی اس تون خوب باشه بیش از یکی دو سال کار می کنم با شما
چند سوال زیر مطرحه :
1- آیا این قیمت شما فقط برای مدت محدود یعنی یکی دو ماه هست ( جهت جذب مشتری ) یا برای مشتریان فعلی همیشگی هست ؟ چون نمیخوام بعد از 2 ماه یهو رقم ها عحیب شه و اطلاعات من رو سرور و همچنین اکانت پی پالم از بین بره
2- با ایتکه قیمت اعلامیتون کاملا مناسبه ، آیا کیفیت خوبه و همیشه سرعت بالاست یا .... ؟
3- میشه اطلاعات رو روی هارد نگه داشت و پاک نشه ؟
4- برخی از اطلاعات من کپی رایتی هست. ممکنه پاک شه ؟
5- با همین درصد تحفیف سرور کانادا ندارید ؟
با تشکر
mehrjonoob
October 19th, 2013, 16:50
سلام من برای راه اندازی وی پی ان میخوام
کانفیگ کامل اگر انجام بدین مشتری هستم
انشالله شما همیشه پاسخگو باشید
برای موبایل و کامپیوتر جواب بده
منتظر پاسخ هستم فقط کمی سریعتر
با تشکر
WGB
October 19th, 2013, 16:53
سلام
خیر خودتون باید انجام بدید
سلام من برای راه اندازی وی پی ان میخوام
کانفیگ کامل اگر انجام بدین مشتری هستم
الان از ایوانیک سرور دارم پشتیبانی زیر 0
انشالله شما همیشه پاسخگو باشید
برای موبایل و کامپیوتر جواب بده
منتظر پاسخ هستم فقط کمی سریعتر
با تشکر
mohammad73
October 19th, 2013, 16:58
داداش بازم تخفیف ماه اول میدی ؟
WGB
October 19th, 2013, 16:59
متوجه نشدم !!!
داداش بازم تخفیف ماه اول میدی ؟
zaza2z
October 19th, 2013, 17:11
با تشکر از پاسخ
- برای ماه های بعدی قیمت همین سرور چقدر میشود ؟
- آیا آی پی اختصاصی است چون برای پی پال میخوام
- به نظر شما اشتباه نیست برای پی پالی که با کانادا وریفای شده از امریکا وصل شم ؟
WGB
October 19th, 2013, 17:19
1. هزینه ماهانه 200,000 ريال
2. بله
3. در این مورد نمی تونم نظر بدم
با تشکر از پاسخ
- برای ماه های بعدی قیمت همین سرور چقدر میشود ؟
- آیا آی پی اختصاصی است چون برای پی پال میخوام
- به نظر شما اشتباه نیست برای پی پالی که با کانادا وریفای شده از امریکا وصل شم ؟
reza*
October 19th, 2013, 17:28
کدوم دیتاسنتره اینجوری دارید خیرات میکنید ؟
persian.developer
October 19th, 2013, 17:31
کدوم دیتاسنتره اینجوری دارید خیرات میکنید ؟
Visperad
reza*
October 19th, 2013, 17:48
قصد به هم زدن تاپیک رو ندارم ولی اگه عضو 2013 - 2012 همیچین تاپیکی میزد میگفتم 100% مشکوکه ولی شما ها 2008-2009 :دی در نتیجه قضیه 50% مشکوکه .
سایت visperad هم که شبیه سایت دیتاسنتر نبود. اسمشم تا حالا به گوشم نخورده بود . دامین خودتون هم که کمتر از 1 ماه دیگه expire میشه . با این پولی که میگیرید هزینه ی آیپی هم فکر نکنم در بیاد .
اگه فضولی نیست یکم شفاف سازی کنید ببینیم قضیه چیه . :d یکی این وسط یکی داره آتیش میزنه به مالش حالا اون یه نفر یا شمایی یا datacenter یا ...
persian.developer
October 19th, 2013, 17:59
قصد به هم زدن تاپیک رو ندارم ولی اگه عضو 2013 - 2012 همیچین تاپیکی میزد میگفتم 100% مشکوکه ولی شما ها 2008-2009 :دی در نتیجه قضیه 50% مشکوکه .
سایت visperad هم که شبیه سایت دیتاسنتر نبود. اسمشم تا حالا به گوشم نخورده بود . دامین خودتون هم که کمتر از 1 ماه دیگه expire میشه . با این پولی که میگیرید هزینه ی آیپی هم فکر نکنم در بیاد .
اگه فضولی نیست یکم شفاف سازی کنید ببینیم قضیه چیه . :d یکی این وسط یکی داره آتیش میزنه به مالش حالا اون یه نفر یا شمایی یا datacenter یا ...
دوست گرامی تجربه و سابقه کاری ما برای همکاران قدیمی کاملا مشهود هست. سابقه فعالیت هم میتوانید چک کنید.
سابقه کاری ما با تاریخ ثبت این دامنه شروع نشده که با انقضاء آن تمام بشه
موفق باشید.
reza*
October 19th, 2013, 18:09
دوست گرامی تجربه و سابقه کاری ما برای همکاران قدیمی کاملا مشهود هست. سابقه فعالیت هم میتوانید چک کنید.
موفق باشید.
عزیز من نه همکار قدیمی هستم نه تو این دو صفحه همکار قدیمی اومده تایید کنه نه اینکه قراره همکار قدیمی از شما وی پی اس بخره .
سابقه ی فعالیت هم تنها چیزی که دارم میبینم یه دامنه ی .ir که 23 روز دیگه expire میشه + یه دامنه ی visperad.com که میگید ماله دیتاسنتر هست در صورتی که به اسم همین ground.ir ثبت شده با یه whmcs و سه تا تعرفه .
persian.developer
October 19th, 2013, 18:34
عزیز من نه همکار قدیمی هستم نه تو این دو صفحه همکار قدیمی اومده تایید کنه نه اینکه قراره همکار قدیمی از شما وی پی اس بخره .
سابقه ی فعالیت هم تنها چیزی که دارم میبینم یه دامنه ی .ir که 23 روز دیگه expire میشه + یه دامنه ی visperad.com که میگید ماله دیتاسنتر هست در صورتی که به اسم همین ground.ir ثبت شده با یه whmcs و سه تا تعرفه .
دوست گرامی سابقه فعالیت من را میتوانید از اینجا (http://www.webhostingtalk.ir/search.php?searchid=2496115) ببینید. در مورد دامنه ما هم نگران نباشید!
همانطور که از آفر معلوم هست این تخفیف مربوط به ماه اول هست. هر کسی میتونه سیاست کاری خودش رو داشته باشه. اگر سوالی در مورد این سرویس دارید من در خدمتم.
Mr(s).Anonymous
October 19th, 2013, 18:57
توجه داشته باشید
Visperad (یا Ground.ir) مالک سخت افزار - شبکه - IP ها - پهنای باند داخل فضای خودشون هستند.
اینطور که بنده با سابقه آقای حاجیانی آشنا هستم تمامی سرویس هاشون دارای کیفیت بسیار بالا هستند.
با چک کردن نتورکشون هم میتونید گستردگی کار ایشان را ببینید.
reza*
October 20th, 2013, 02:13
دوست گرامی سابقه فعالیت من را میتوانید از اینجا (http://www.webhostingtalk.ir/search.php?searchid=2496115) ببینید. در مورد دامنه ما هم نگران نباشید!
همانطور که از آفر معلوم هست این تخفیف مربوط به ماه اول هست. هر کسی میتونه سیاست کاری خودش رو داشته باشه. اگر سوالی در مورد این سرویس دارید من در خدمتم.
دوست عزیز جسارت نباشه اما این ره که میروید به ناکجا آباد است .
باز هم میگم قصد جسارت ندارم اما این طرز فروش بیشتر شبیه کسانی هست که میان تو یاهو یک send to all میدن و قصد فروش سرور دارن . یعنی من با دیدن سایت شما و طرز تاپیک زدن شما مخم سوت کشید که دو نفر عضو 2008 - 2009 چرا باید همچین کاری کنن ؟ یک سایت که یک ایندکس درب و داغون هست با یک whmcs که حتی روی فارسی سازی اون هم کار نشده ! نه شماره تماسی در سایت نه قانونی نه چیزی !!! عملا فکر کردم 5 دقیقه هست که whmcs و سایت راه انداختین رفتم با google cache چک کردم ! منی که هیچ شناختی از شما ندارم وقتی میبینم اطلاعاتی که از شما دارم یک اکانت انجمن هست و یک سایت که دامنه اش رو به موت و هیچ شماره و چیزی در سایت قرار داده نشده باید شک کنم ! یکم روی سایت کار کنید و برای تاپیکی که میزنید وقت بذارید بهتر از فروش وی پی اس 2000 تومنی نتیجه میگیرید ! چه بسا افرادی که با 2000 تومن وی پی اس میگیرن شروع به اتک نکنن !
امیدوارم انتقاد سازنده حساب کنید نه چیز دیگه .
تاریخ عضویت دوست گرامی و تعداد پست ها نشان دهنده خیلی چیزها می باشد :77:
جهت اطلاع شما دوست بنده در pt که 10 برابره اینجاس با 250.000 تومن اکانت با تاریخ عضویت 2003 خریداری کردن .
Rapian
October 20th, 2013, 02:20
چه بسا افرادی که با 2000 تومن وی پی اس میگیرن شروع به اتک نکنن !
.
دوست عزیز ایشون برای جلوگیری از این کار تمهیداتی اندیشه کردند. ضمن اینکه هر شخصی استفاده خودش رو میکنه همه که *** نیستند. همه که اتک نمیکنن.
یکم جنبه داشته باشید.
مشهوده منافع بعضی ها به خطر افتاده که ول کن این تاپیک نیستین.
viasky
October 20th, 2013, 02:33
حالا به نظر من باید بزاریم هرکسی هرجور که دوست داره سرویس بده و مشتری جذب کنه
حالا اگر تونست خوب سرویس بده یا نده و مدیوم مردم بشه دیگه با خودشه
یه بحث نرخ خیلی پایین هم پیش میاد که توی این مورد البته به شرط اینکه هدف فقط به دست آوردن یک پولی و بعد جمع کردن کار باشه....
نرخ حرفه ای نیست اما از نظر من مانعی هم نداره - چون فقط برای ماه اول هست و در واقع ایشون می خوان به صورت غیر مستقیم یک ماه رایگان به کاربراشون سرویس بدن
اما اگر اعلام بشه رایگان سفارشات تقلبی و.... خودتون می دونید زیاد بشه - 2 هزار تومان هم مبلغ قابل توجه ای نیست اما برای ثبت یک سفارش کفایت میکنه
در مجموع الان نمیشه ارزیابی کرد که کارشون خوبه یا بد و یا اصلا این سرویس کیفیت مناسب و داره با توجه به این قیمت یا خیر
فراموشن هم نکنیم که این سرویس ها برای دو دسته از افراد مناسب هستم
دسته اول که فعالیت خاصی ندارن و استفاده زیادی هم ندارن از سرویس
و دسته دوم که دنبال یک فرصت تنفس میگردن که بعد از دریافت سرویس کاراشون و برنامه و فایل ها - کانفیگ ها و... سر و سامان بدن
که باز هم این مورد بد نیست برای اون دسته از عزیزان
اما برای استفاده های خیلی حرفه ایی بنده هم این پلن های وجود و پیشنهاد نمیکنم
موفق باشید
reza*
October 20th, 2013, 02:43
دوست عزیز ایشون برای جلوگیری از این کار تمهیداتی اندیشه کردند. ضمن اینکه هر شخصی استفاده خودش رو میکنه همه که *** نیستند. همه که اتک نمیکنن.
یکم جنبه داشته باشید.
مشهوده منافع بعضی ها به خطر افتاده که ول کن این تاپیک نیستین.
شما همکارشون هستین که میدونید تمهیداتی اندیشه کرده اند ؟! من هیچ منافعی این وسط ندارم هر چی هم گفتم به این خاطر بود که رفتارشون غیر حرفه ای بود چون اینقدر مشکوک شدم که با یکی از دوستان عضو شدم تا ببینم صفحه ی بانکی فیک هست یا نه !!!
da6276
October 20th, 2013, 03:33
الان کجاش عجیب هست که اینقد همکاران جبهه گرفتن نسبت به تاپیک ایشون؟!
سرور اصلی 128 گیگ رم داره و سی پی یو هم به اندازه کافی قوی هست و با 8 هدد هاردی که داره مشکل هارد هم نخواهند داشت و گفتن که فقط برای ماه اول این قیمت میدن و از ماه دوم 20 هزار تومن میشه
اتفاقا روش تبلیغاتی جالبی برای جذب مشتری انتخاب کردن و بنده هم روی یک سرور 96 گیگی این تجربه رو از مدتی قبل دارم
احتمال میدم سرورشون هم کولو هست و با یک حساب کتاب سر انگشتی خواهید فهمید که همه چی درست هست
redbull
October 20th, 2013, 03:38
بیایید خسیس نباشیم :d
mehrjonoob
October 20th, 2013, 03:43
با سلام
من از ایشون سرور گرفتم و تا اینجای کار پشتیبانی 20 بوده
و الان که نیمه های شب هست دارن من رو پشتیبانی میکنند
براشون ارزوی موفقیت دارم
موید باشید
delta
October 20th, 2013, 04:50
با سلام
من از ایشون سرور گرفتم و تا اینجای کار پشتیبانی 20 بوده
و الان که نیمه های شب هست دارن من رو پشتیبانی میکنند
براشون ارزوی موفقیت دارم
موید باشید
شما رو پشتیبانی میکنند یا سرورت رو؟ همه اینها رو با 2000 تومان انجام دادند؟ :d .. داداش واسه منم نگه دار..خدا خیرت بده..معادلات هاستینگ کشور رو ریختی به هم امروز!
taghi.karimi
October 20th, 2013, 06:56
دوستان از دادن پست های اسپم و بدون محتوا در این تاپیک خودداری کنید.
این سرویس از سمت شرکت آقای حاجیانی (WGB ) داره ارائه میشه.که ایشون همون Visperad هستند.
که قابل توجه اون دسته از دوستان که اطلاع ندارند، سرورها اجاره ماهیانه نیستند.
سخت افزار + شبکه + ایپی و... همه در اختیار خود این شرکت هست و نیازی نیست که برای دادن همچین آفری عده ای از دوستان شاخ در بیارند.
بنده به ایشون و شرکتشون وابستگی ندارم و فقط برای روشن شدن موصوع عنوان کردم.
موفق باشید
delta
October 20th, 2013, 13:13
دوستان از دادن پست های اسپم و بدون محتوا در این تاپیک خودداری کنید.
این سرویس از سمت شرکت آقای حاجیانی (WGB ) داره ارائه میشه.که ایشون همون Visperad هستند.
که قابل توجه اون دسته از دوستان که اطلاع ندارند، سرورها اجاره ماهیانه نیستند.
سخت افزار + شبکه + ایپی و... همه در اختیار خود این شرکت هست و نیازی نیست که برای دادن همچین آفری عده ای از دوستان شاخ در بیارند.
بنده به ایشون و شرکتشون وابستگی ندارم و فقط برای روشن شدن موصوع عنوان کردم.
موفق باشید
دوست عزیز کسی به اعتماد و صداقت ایشون شکی نداره و به شخصه ایشون رو میشناسم و میدونم آدم درستی هستند اما خوب قیمتهای اینچنینی بازار دیگران رو خراب خواهد کرد و ذهن مشتری رو به مفت بودن هاستینگ و ارزانی و حتی اینکه هاست رایگان فراوان هست و نیازی به خرج نیست سوق میدهد..از فردا به هر کی بخواهیم سرویس بفروشیم مشتری میگه طرف داره میده 2 هزار تومان شما چرا میدی 200 هزار تومان!! کی میخواد جواب مشتریها رو بده؟ کی میتونه حالا اینا رو قانع کنه؟
بهتر بود ایشون یک محدودیتی چیزی تایین میکرد و تبلیغاتی بودن رو ذکر میکرد.. ایشون فقط فروشنده نیستند که..کلی فروشنده تو وب هاستینگ داریم که با این کارها دچار دردسر خواهند شد... عملا هر کی هر چی فرهنگ سازی کرده بود برای قیمت درست سرور ایشون همه رو به باد داد!!
persian.developer
October 20th, 2013, 14:42
من نگرانیِ تمام دوستان رو درک میکنم اما راه های بهتری برای انتقاد و پرسش وجود داشت.
با توجه به گستردگی کارها و محدودیت زمانی به مرور سوالات و انتقادات دوستان را پاسخ خواهیم داد.
از همه دوستانی که در تاپیک شرکت کرده اند سپاسگزارم.
mehrjonoob
October 20th, 2013, 14:56
دوست عزیز کسی به اعتماد و صداقت ایشون شکی نداره و به شخصه ایشون رو میشناسم و میدونم آدم درستی هستند اما خوب قیمتهای اینچنینی بازار دیگران رو خراب خواهد کرد و ذهن مشتری رو به مفت بودن هاستینگ و ارزانی و حتی اینکه هاست رایگان فراوان هست و نیازی به خرج نیست سوق میدهد..از فردا به هر کی بخواهیم سرویس بفروشیم مشتری میگه طرف داره میده 2 هزار تومان شما چرا میدی 200 هزار تومان!! کی میخواد جواب مشتریها رو بده؟ کی میتونه حالا اینا رو قانع کنه؟
بهتر بود ایشون یک محدودیتی چیزی تایین میکرد و تبلیغاتی بودن رو ذکر میکرد.. ایشون فقط فروشنده نیستند که..کلی فروشنده تو وب هاستینگ داریم که با این کارها دچار دردسر خواهند شد... عملا هر کی هر چی فرهنگ سازی کرده بود برای قیمت درست سرور ایشون همه رو به باد داد!!
پس ناراحتی شما به خاطر ارزون بودن سرور ایشون هست. دوست عزیز اعلام شده فقط ماه اول 2000 تومان هست.
من خودم با چند شرکت دارم کار میکنم و هر کدوم یه قیمت و یه سیاست کاری داره . در ضمن سرور من تا 3 نیمه شب مشکل داشت که با صبر
و حوصله مسئول پشتیبانی که اجازه میخوام نام این بزرگوار رو ببرم ( آقای حیدری ) پاسخگوی سوالات بنده بودند .
موید باشید
ParsWebIT
October 20th, 2013, 17:19
این روش رو خیلی جاها پیاده سازی کردند که سیساست فروش ماه اول با حداقل هزینه و مشتری فرصت بی نطیری برای تست و اطمینان خواهد داشت و ماه بعدی هزینه اصلی رو خواهد پرداخت.
ما قبلا مدتی این طرح رو روی سایت پیاده کردیم و اینجا تاپیکی نزدیم، ما 1 ماه هزینه سرور رو از سود کار دادیم و حدود 43% مشتریان ماه بعد با قیمت اصلی تمدید کردند این خوب بود منتها در همچین فرومی که مشتری اندیشه مفت باشه کوفت باشه رو داره تاپیک نزدیم که مشتری اسپمر و اتکر و .. به پستمون نخوره
ایشون سیساست کاریشون این هست و بحث قیمت گذاری و تمامی مسائل به خود ایشان مربوط هست، در رابطه با خراب شدن ذهن مشتری یا تاثیر روی بازار راستش من در این فروم بازار جالبی نمیبینم اینجا (http://www.webhostingtalk.ir/f13/) رو یک بار به دقت ببینید؟
به ندرت یک درخواست وی پی اس خوب میشه پیدا کرد که همکاران عزیز با انواع قیمتهای پایین و حتی به نرخ دروغ و ضرر همون لحظه اون تاپیک رو خراب میکنند
مثلا طرف درخواست هارد 500 داشته و رم 6، کسی اومده آفر داده ماهی 70 تومن که من میشناسم ایشون رو و سرور رو خودمون کانفیگ کردیم پس میدونم 1 ترابایت هارد داره خوب چطوری جرات کرده بیاد 500 گیگ و 6 گیگ رم سرورش رو 70 تومن بفروشه؟ سرور ماهی 450 تومن پرداخت شده!!! خوب همکارا عزیز با این قیمت که ورشکت میشی ماه اول در نمیاد پول سرورت، والا به خدا طرف میاد 500 گیگ رو پر میکنه ما دیدیم مشتریمون روی سرور 300 گیگ هارد رو 3 روزه پر کرده طرفم بوده 200 گیگ داره 6 ماه حجم مصرفی دیسک 65 گیگ بوده وقتی سرور میدیم فکر همه جارو میکنیم که مشتری هم بعدا ناراضی نباشه از دست نره سود ماهیانه ما تو جیب همین مشتری هست، و فقط با سرویس خوب میشه روزی چند سفارش گرفت و کاسبی کرد
خوب حالا ایشون شبکه و سرورها رو دارن و دستشون باز هست برای هر نوع فروش، همکاران عزیز بهتر هست اینطور راجع به همکار عزیز و قدیمی اینجا جبهه گیری نکنند خصوصا در تاپیک فروش ایشون
با تشکر و احترام به تمامی همکاران
dertgtr
October 20th, 2013, 17:38
این سیاست کاری مدتها ست توسط سرویس دهنده های خارجی پیاده میشه و مدتی هست تو ایران توسط چند سرویس دهنده معتبر اجرا میشه . نوعی تبلیغ هدف مند هست که بازدهی خوبی داره . ایشون به جای تبلیغ عمومی اومدند مستقیم تبلیغ کردند و به جای اینکه این هزینه رو صرف تبلیغ بنری و ... کنند اومدند صرف هزینه سرور کردند و ... به نظر من موردی نداره و نباید همکاران ناراحت بشن .سایر همکاران نیز می تونند این شیوه رو اتخاذ کنند و مشتری خودشون رو جذب کنند
baranblog
October 20th, 2013, 17:55
کنترل پنل هم نصب میکنید بروی لینوکس و یه سری کانفینگ روی ویندوز (2تا سرور میخواستم)
یکم به این سایتتون هم برسید من قبل دیدن این تاپیک از تبلیغ بالای سایت رفتم تو سایتتون بعد دیدم اون شکلیه گفتم احتمال 90% کلاهبرداره بعد تاپیک رو اینجا دیدم از اونجایی که از قبل میشناختمتون دارم خرید میکنم ، بهتون پیشنهاد میکنم یه دست روی سایت بکشین...
d3m0n3y3z
October 20th, 2013, 20:41
مجازی ساز مورد استفاده تون چی هست؟
persian.developer
October 20th, 2013, 22:19
مجازی ساز مورد استفاده تون چی هست؟
VMware ESXi 5.1
persian.developer
October 20th, 2013, 22:23
کنترل پنل هم نصب میکنید بروی لینوکس و یه سری کانفینگ روی ویندوز (2تا سرور میخواستم)
یکم به این سایتتون هم برسید من قبل دیدن این تاپیک از تبلیغ بالای سایت رفتم تو سایتتون بعد دیدم اون شکلیه گفتم احتمال 90% کلاهبرداره بعد تاپیک رو اینجا دیدم از اونجایی که از قبل میشناختمتون دارم خرید میکنم ، بهتون پیشنهاد میکنم یه دست روی سایت بکشین...
بله کنترل پنل نصب میکنیم اگر دقیق بگید چه کانفیگهایی میخواهید بهتر میتونم جواب بدم.
امیدوارم همیشه مورد اعتماد شما باشیم. چشم بزودی اینکار را انجام خواهیم داد.
دوست گرامی این بسته در حالت عادی بیست هزار تومان هست اما برای ماه اول 90 درصد تخفیف داره که دو هزار تومان خواهد شد. برای خرید اگر کد تخفیف را وارد کنید 18 هزار تومان به شما تخفیف تعلق میگیره (فقط ماه اول)
djmohammad
October 21st, 2013, 00:11
سلام
میگم میشه با این vps یک سایت هاستینگ راه اندازی کرد ؟ البته ببخشید بنده مبتدی هستم...
persian.developer
October 21st, 2013, 00:22
سلام
میگم میشه با این vps یک سایت هاستینگ راه اندازی کرد ؟ البته ببخشید بنده مبتدی هستم...
سلام
بله اما مدیریت سرور بعهده شماست ما کنترل پنل انتخابی شما را نصب میکنیم.
djmohammad
October 21st, 2013, 00:26
کنترل پنل توی سایت نوشته 60000 تومان درسته ؟ یعنی نصب یک whm هم پولیه یا با کد تحفیف این هم صفر میشه ؟
fun3enter
October 21st, 2013, 00:29
میزان استفاده از سی پی یو چقدمیباشد؟؟
مدیریت
October 21st, 2013, 01:05
برای whm چقدر میگیرید ؟
اونم ماهیانه است هزینه اش یا سالیانه ؟
persian.developer
October 21st, 2013, 01:23
کنترل پنل توی سایت نوشته 60000 تومان درسته ؟ یعنی نصب یک whm هم پولیه یا با کد تحفیف این هم صفر میشه ؟
نه عزیز 60 هزار تومان بابت هزینه ماهیانه لایسنس سی پنل هست نصب بصورت رایگان انجام میشه
persian.developer
October 21st, 2013, 01:24
میزان استفاده از سی پی یو چقدمیباشد؟؟
یک Core
djmohammad
October 21st, 2013, 01:24
میگم این سی پنل نال شدش وجود نداره ؟
حتما باید لایسنس تهیه کرد ؟
مدیریت
October 21st, 2013, 02:04
الان من یه سرور سفرش بدم و کنترل پنل دایرکت ادمین هم سفارش بدم.ماهیانه چقدر میشه ؟
سرور با رم یک گیگ
WGB
October 21st, 2013, 02:10
هزینه ماه اول : 22,000 تومان
هزینه تمدید : 40,000 تومان
الان من یه سرور سفرش بدم و کنترل پنل دایرکت ادمین هم سفارش بدم.ماهیانه چقدر میشه ؟
سرور با رم یک گیگ
WGB
October 21st, 2013, 16:32
سلام
آیا فیک بود ؟
شما همکارشون هستین که میدونید تمهیداتی اندیشه کرده اند ؟! من هیچ منافعی این وسط ندارم هر چی هم گفتم به این خاطر بود که رفتارشون غیر حرفه ای بود چون اینقدر مشکوک شدم که با یکی از دوستان عضو شدم تا ببینم صفحه ی بانکی فیک هست یا نه !!!
WGB
October 21st, 2013, 16:37
طبق قوانین آمریکا استفاده از نال شده ها ممنوع هست. در صورت ارسال شکایت بایستی رسیدگی کنید.
میگم این سی پنل نال شدش وجود نداره ؟
حتما باید لایسنس تهیه کرد ؟
persianmagic
October 21st, 2013, 16:39
توجه داشته باشید
Visperad (یا Ground.ir) مالک سخت افزار - شبکه - IP ها - پهنای باند داخل فضای خودشون هستند.
اینطور که بنده با سابقه آقای حاجیانی آشنا هستم تمامی سرویس هاشون دارای کیفیت بسیار بالا هستند.
با چک کردن نتورکشون هم میتونید گستردگی کار ایشان را ببینید.
دیتاسنتر سرور روم یا .... visperad توسط یک شخص کاملا ایرانی در امریکا مدیریت میشه
چند تاپیک شکایت از این سایت هم در wht.com موجود هست + چند شکایت دیگه به علت دور زدن تحریم های امریکا
ممنون میشم استارتر عزیز در مورد این سایت توضیحات کافی ارائه بده
سپاس
persian.developer
October 21st, 2013, 17:10
دیتاسنتر سرور روم یا .... visperad توسط یک شخص کاملا ایرانی در امریکا مدیریت میشه
چند تاپیک شکایت از این سایت هم در wht.com موجود هست + چند شکایت دیگه به علت دور زدن تحریم های امریکا
ممنون میشم استارتر عزیز در مورد این سایت توضیحات کافی ارائه بده
سپاس
دوست گرامی طبق قوانین امریکا ارائه سرویس به مردم ایران کاملاً قانونیست اما ارائه خدمات به ارگانهای دولتی ایران، خلاف قوانین امریکاست که خوشبختانه هیچ ارگان دولتی تاکنون از Visperad خدماتی دریافت نکرده است.
مدتی پیش تاپیکی در WHT در مورد دور زدن تحریم ها باز شد که بهمین دلیل بجایی نرسید، در مورد شکایات دیگر من اطلاعی ندارم اگر لینک آنها را ذکر کنید میتوانم توضیح دهم.
reza*
October 21st, 2013, 19:25
سلام
آیا فیک بود ؟
اون موقع که من تست کردم فیک نبود . چطور مگه الان فیک کردید ؟ :d
mzn928
October 21st, 2013, 23:06
یک عدد وی پی اس دریافت شد. کیفیت هم متوسط رو به بالا
مشکل اصلی من پینگ بالا با سروره که مشکل از جای دیگه است :-|
persian.developer
October 22nd, 2013, 00:53
یک عدد وی پی اس دریافت شد. کیفیت هم متوسط رو به بالا
امیدوارم همیشه راضی باشید.
persian.developer
October 22nd, 2013, 02:34
با توجه به نوع تخفیف، این بسته ها در ماه اول بدون تعویض سیستم عامل میباشد. دوستانی که مایل به تغییر سیستم عامل در ماه اول هستند با اخذ هزینه قابل انجام است.
* پس از تمدید امکان تغییر سیستم عامل بصورت رایگان وجود دارد.
viasky
October 22nd, 2013, 03:34
دوست گرامی طبق قوانین امریکا ارائه سرویس به مردم ایران کاملاً قانونیست
باسلام
متاسفانه چنین موردی که فرمودید اصلا صحت نداره و تحریم های اعمال شده در این مورد به صورت سراسری هست
ما خیلی تلاش کردیم از چندین دیتاسنتر کوچک اقدام به تهیه سرور کنیم که این امر به انجام برسید
موارد بسیاری برای مثال زدن هست
موفق باشید
WGB
October 22nd, 2013, 03:46
از اینجا مطالعه کنید
BBCPersian.com | صدای شما | لغو تحریم فروش تکنولوژی ارتباطی به ایران از سوی آمریکا؛ نظرات شما (http://newsforums.bbc.co.uk/ws/fa/thread.jspa?forumID=17079)
باسلام
متاسفانه چنین موردی که فرمودید اصلا صحت نداره و تحریم های اعمال شده در این مورد به صورت سراسری هست
ما خیلی تلاش کردیم از چندین دیتاسنتر کوچک اقدام به تهیه سرور کنیم که این امر به انجام برسید
موارد بسیاری برای مثال زدن هست
موفق باشید
persian.developer
October 22nd, 2013, 18:33
حداقل اطلاعات شخصی برای ثبت نام و خرید سرویس، نام، شهرت، شماره تماس، شهر و آدرس میباشد تاییدیه اطلاعات در حال حاضر بصورت تلفنی انجام میشود. لذا دوستان باید حداقل چهار مورد اول را با دقت وارد نمایید.
دوستانی که تاکنون خرید کرده اند و این اطلاعات را وارد نکرده اند هرچه زودتر اطلاعات خود را از طریق تیکتی که برایشان ارسال شده اصلاح کنند.
*** بدیهیست که اگر دوستی مایل به ارسال اطلاعات نباشد میتواند با ارسال شماره کارتی که با آن خرید را انجام داده و کسر کارمزد بانکی انتقال وجه انجام و هزینه دریافتی عودت میشود.
mzn928
October 22nd, 2013, 20:24
آقای
persian.developer (http://www.webhostingtalk.ir/member/114/) پشتیبان سایتتون به من هم گفت که تماس میگیره برای تایید ایشون تماس گرفتند و من نتونستم جواب بدم و قرار شد بعدا اطلاع بدم که تماس بگیره. ولی حالا سرویس به من تحویل داده شده. هنوزم باید اطلاعاتم تائید بشه ؟
persian.developer
October 22nd, 2013, 20:58
آقای
persian.developer (http://www.webhostingtalk.ir/member/114/) پشتیبان سایتتون به من هم گفت که تماس میگیره برای تایید ایشون تماس گرفتند و من نتونستم جواب بدم و قرار شد بعدا اطلاع بدم که تماس بگیره. ولی حالا سرویس به من تحویل داده شده. هنوزم باید اطلاعاتم تائید بشه ؟
دوست گرامی لطفا یک تیکت بفرستید تا من کار شما رو پیگیری کنم، ممکنه در آینده نزدیک سرویس شما بسته بشه.
persian.developer
October 23rd, 2013, 10:09
آقای
دوست گرامی من دیشب تماس گرفتم اما پاسخ ندادید، لطفا زمان و شماره تماسی که پاسخگو هستید را در بخش پشتیبانی سایت یا پیام خصوصی ذکر کنید.
FARZADFREE
October 23rd, 2013, 11:10
تا کی فروش با تخفیف 90 درصدی برای ماه اول ادامه دارد؟ (چند تا وی پی اس دیگه خالیه ؟ )
ای پی جهت پینگ بفرمایید ؟
مقدار سی پی یو ای که به هر کور اختصاص میدید چقدره ؟
وضعیت p2p؟
سرعت آپلود و دانلود رو لیمیت کردید یا نه و معمولا از چقدر پایین تر نمی آید ؟ از Speedtest.net by Ookla - The Global Broadband Speed Test (http://www.speedtest.net/) استفاده کنید واسه تست
وب سرور و کنترل پنل ( رایگان ها را) به صورت رایگان نصب میکنید ؟
دسترسی کامل root میدهید ؟
persian.developer
October 23rd, 2013, 12:43
تا کی فروش با تخفیف 90 درصدی برای ماه اول ادامه دارد؟ (چند تا وی پی اس دیگه خالیه ؟ )
زمان دقیقی برای آن تعیین نکرده ایم اما چند روز قبل از اتمام زمان در همین تاپیک اطلاع رسانی میکنیم، مشکلی از بابت تعداد سفارش وجود نداره سرور جدید جایگزین خواهد شد.
ای پی جهت پینگ بفرمایید ؟
192.30.84.2
مقدار سی پی یو ای که به هر کور اختصاص میدید چقدره ؟
2GHz 15MB cache
وضعیت p2p؟
مشکل نقض قوانین کپی رایت هست. در صورتی که نقض قوانین کپی رایت دیده بشه وقت میدهیم فایلها رو پاک کنید.
سرعت آپلود و دانلود رو لیمیت کردید یا نه و معمولا از چقدر پایین تر نمی آید ؟ از Speedtest.net by Ookla - The Global Broadband Speed Test استفاده کنید واسه تست
بزودی سرعت دانلود با استفاده از لینکهای مختلف را قرار خواهم داد
وب سرور و کنترل پنل ( رایگان ها را) به صورت رایگان نصب میکنید ؟
بله نصب رایگان انجام میشود.
دسترسی کامل root میدهید ؟
بله.
d3m0n3y3z
October 23rd, 2013, 14:27
بعد از این که پهنای باند Premium تمام شد، در طول اون دوره تا انتهای دوره چه اتفاقی میوفته؟
persian.developer
October 23rd, 2013, 21:56
بعد از این که پهنای باند Premium تمام شد، در طول اون دوره تا انتهای دوره چه اتفاقی میوفته؟
با توجه به پهنای باند Free که ما بر روی شبکه داریم در حال حاضر از بابت پهنای باند سختگیری نمیشود و ممکن است کاربری بتواند تا چند برابر پهنای باند در نظر گرفته شده مصرف کند، اگر در آینده استفاده کل سرورهای مجازی (کل سرور اختصاصی) بیش از مقدار در نظر گرفته توسط ما شد به مانیتورینگ رو میآوریم، با تمام شدن پهنای باند سرویس بسته میشود و کاربر باید پهنای باند اضافه خریداری کند، البته قبل از بستن سرویس حتما به کاربر اطلاع خواهیم داد.
*** در ضمن هرگونه DDOS بر روی شبکه بدون اطلاع قبلی سرویس کاربر مسدود خواهد شد.
PersianSkyTeam
October 23rd, 2013, 22:43
دوستان تائید میشه ؟ سفارش بدم؟
p0lice
October 23rd, 2013, 23:23
سرویس موجود دارین الان
رمان تحویل چقدره؟
persian.developer
October 23rd, 2013, 23:31
سرویس موجود دارین الان
رمان تحویل چقدره؟
بله دوست گرامی.
رمان تحویل چقدره؟
زمان تحویل حداکثر 24 ساعت هست، اما زودتر انجام خواهد شد.
p0lice
October 23rd, 2013, 23:35
یه سرویس سفارش دادم
هزینه انلاین پرداخت شد
php dady
October 23rd, 2013, 23:57
کیفیت سرورها خیلی افتضاه داداش
پنل ریبوت هم که نداره رستارت کنیم یا...
الان سه روزه هنگ کرده
persian.developer
October 24th, 2013, 00:48
کیفیت سرورها خیلی افتضاه داداش
پنل ریبوت هم که نداره رستارت کنیم یا...
الان سه روزه هنگ کرده
سلام
دوست گرامی سرویسها از چه نظر نظر مشکل داره؟ واضح توضیح دهید تا پیگیری کنیم.
در مورد پنل ریستارت هم از ابتدا ما گفتیم در حال حاضر نداریم و چیزی نیست که از کاربر پنهان کنیم، آیا شما تاکنون تیکتی فرستاده اید؟ برای ریستارت تیکت بفرستید همکاران در کوتاه ترین زمان ممکن درخواست شما را انجام خواهند داد.
arvin_b
October 24th, 2013, 02:01
سلام
سرور همکار عزیز persian.developer (http://www.webhostingtalk.ir/member/114/) تایید میشه فعلا که تا الان در نصب برنامه و موارد دیگه مشکلی نبود ولی آپ تایم را الان نمیشه در موردش نظری داد امیدوارم مشکلی از این نظر هم نباشه
نسبت به قیمت خوبه بنده برای قیمت کمی که داشت کمی شک کردم یکی برای تست گرفتم حدود 3 ساعت زمان برد تحویل دادند
فعلا که برای ..... کانفیگ کردم خوب بوده البته استفاده شخصی
----------------------------------
در جواب php dady هم یه توصیه داشته باشم که اگر شما کیفیت بالاتر نیاز دارید سرور اختصاصی بگیرد یا اینکه حداقل برای یک سرور مجازی 100.000 هزینه کنید
برای سروری با این قیمت به نظرم کیفیت در حد خوبی هست و اینکه اول در پشتیانی سایت مطرح کنید به نتیجه نرسید بعد اینجا با دلیل و مدرک کافی اعلام کنید
و در پایان امیدوارم بتونند با این قیمت سرویس دهی مناسبی داشته باشند که نه برای خودشون مشکلی باشه نه کاربران
موفق باشید
persian.developer
October 24th, 2013, 02:37
سلام
سرور همکار عزیز persian.developer (http://www.webhostingtalk.ir/member/114/) تایید میشه فعلا که تا الان در نصب برنامه و موارد دیگه مشکلی نبود ولی آپ تایم را الان نمیشه در موردش نظری داد امیدوارم مشکلی از این نظر هم نباشه
نسبت به قیمت خوبه بنده برای قیمت کمی که داشت کمی شک کردم یکی برای تست گرفتم حدود 3 ساعت زمان برد تحویل دادند
فعلا که برای ..... کانفیگ کردم خوب بوده البته استفاده شخصی
در جواب php dady هم یه توصیه داشته باشم که اگر شما کیفیت بالاتر نیاز دارید سرور اختصاصی بگیرد یا اینکه حداقل برای یک سرور مجازی 100.000 هزینه کنید
برای سروری با این قیمت به نظرم کیفیت در حد خوبی هست و اینکه اول در پشتیانی سایت مطرح کنید به نتیجه نرسید بعد اینجا با دلیل و مدرک کافی اعلام کنید
و در پایان امیدوارم بتونند با این قیمت سرویس دهی مناسبی داشته باشند که نه برای خودشون مشکلی باشه نه کاربران
موفق باشید
سپاس از تایید شما، در مورد مشکلات این دوستمون با توجه به اینکه ایشان از ویندوز سرور 2003 (بروزرسانی نشده) استفاده میکنند مشکلاتی از بابت آپدیت وجود داره که در حال پیگیری هستیم در آینده نزدیک حل خواهد شد دوستانی که با ویندوز 2003 مشکل دارند و امکان تغییر سیستم عامل برایشان وجود دارد میتوانند درخواست دهند تا سیستم عامل بصورت رایگان به یکی از نسخه های ویندوز 2008 تبدیل شود.
ToooPDL
October 25th, 2013, 01:13
هرکسی دیگه ای اگر استارتر تاپیک بود بنده سفارش نمیدادم اصلا !
ولی دیدم ایشون هستن با کلُه اومدم و رفتم توی سایتشون سفارش دادم . 2بار هم تلفنی تاییدیه اطلاعات گرفتن ( که این کارشون مورد پسند هست )
دوست عزیز جسارت نباشه اما این ره که میروید به ناکجا آباد است .
باز هم میگم قصد جسارت ندارم اما این طرز فروش بیشتر شبیه کسانی هست که میان تو یاهو یک send to all میدن و قصد فروش سرور دارن . یعنی من با دیدن سایت شما و طرز تاپیک زدن شما مخم سوت کشید که دو نفر عضو 2008 - 2009 چرا باید همچین کاری کنن ؟ یک سایت که یک ایندکس درب و داغون هست با یک whmcs که حتی روی فارسی سازی اون هم کار نشده ! نه شماره تماسی در سایت نه قانونی نه چیزی !!! عملا فکر کردم 5 دقیقه هست که whmcs و سایت راه انداختین رفتم با google cache چک کردم ! منی که هیچ شناختی از شما ندارم وقتی میبینم اطلاعاتی که از شما دارم یک اکانت انجمن هست و یک سایت که دامنه اش رو به موت و هیچ شماره و چیزی در سایت قرار داده نشده باید شک کنم ! یکم روی سایت کار کنید و برای تاپیکی که میزنید وقت بذارید بهتر از فروش وی پی اس 2000 تومنی نتیجه میگیرید ! چه بسا افرادی که با 2000 تومن وی پی اس میگیرن شروع به اتک نکنن !
امیدوارم انتقاد سازنده حساب کنید نه چیز دیگه .
خیلی معذرت میخوام . در قالب یک مثال اعتراضم به شما رو اعلام میکنم
یعنی اگر یک سایت وردپرسی که نصب 5 دقیقه ای معروفی داره رو با قالب پیش فرضش جلوی شما بزارن. و همچنین یک قالب html که خوشکل موشکلش کردن و گرافیکی تر هست، شما بازهم میگی وردپرس سیستم بیخودیه و حتما یه مشکلی داره که قالبش ساده هست؟؟
ظاهر رو ول کنید. باطن مهمه. ( همون جمله مردم عقلشون به چشمشونه... )
مهم کیفیت کار هست که به مرور مشخص میشه.
php dady
October 25th, 2013, 01:54
پشتیبانی ایشون حرف نداره
هر لحظه جواب میدین. تلفن.پیامک.تیکت.ایمیل
خداییش درستع من هنوز از سرور خریداری شده استفاده نکردم.اما ازشون راضی هستم.
تایید میشن 100%
پشتیبانی و کیفیت = 20
persian.developer
October 25th, 2013, 01:57
هرکسی دیگه ای اگر استارتر تاپیک بود بنده سفارش نمیدادم اصلا !
ولی دیدم ایشون هستن با کلُه اومدم و رفتم توی سایتشون سفارش دادم . 2بار هم تلفنی تاییدیه اطلاعات گرفتن ( که این کارشون مورد پسند هست )
خیلی معذرت میخوام . در قالب یک مثال اعتراضم به شما رو اعلام میکنم
یعنی اگر یک سایت وردپرسی که نصب 5 دقیقه ای معروفی داره رو با قالب پیش فرضش جلوی شما بزارن. و همچنین یک قالب html که خوشکل موشکلش کردن و گرافیکی تر هست، شما بازهم میگی وردپرس سیستم بیخودیه و حتما یه مشکلی داره که قالبش ساده هست؟؟
ظاهر رو ول کنید. باطن مهمه. ( همون جمله مردم عقلشون به چشمشونه... )
مهم کیفیت کار هست که به مرور مشخص میشه.
سپاس از لطف شما دوست نادیده، امیدوارم با انتقادات و پیشنهادات شما بتوانیم کیفیت را بهتر کنیم.
Rapian
October 25th, 2013, 02:50
پشتیبانیشون که خیلی خوبه حقیقتا . ساعت 2و نیم شب تیکت زدیم دو دقیقه ای پاسخ دادن ..
p0lice
October 25th, 2013, 14:21
منم سه روزه خرید کردم فعلا که خوبه امیدوارم همیشه همین جوری بمونه
arian.n
October 25th, 2013, 16:35
با سیستم عامل لینوکس مخصوص Open *** میدین ؟
TARIMEHR
October 25th, 2013, 16:48
قبلا یه پستی زده شده بود در خصوص اینکه ایا سایت Ground.ir Iranian Web Hosting Services - Site (http://ground.ir) مورد تایید هست یا خیر
اون موقع سایت اینطوری نبود و یه لیست قیمت درونش زده بود بدون بخشی که شماره تلفن و درباره ما و هیچ چیزی که اعتماد کاربر رو جلب کنه و بنده فورا گفتم این وضع سایت تایید نمیشه
اما وقتی این تاپیک رو دیدم و متوجه شدم جناب حاجیانی مدیریت سایت رو بر عهده دارند صرفنظر از قیمت ، برای اشنایی بیشتر با ایشون و نحوه پشتیبانیشون که از با سابقه های هاستینگ هستند مزاحمشون شدم و همونطور که یکی از کاربران اشاره کردن برای تایید هویت تماس گرفتند و صدای جناب حاجیانی رو هم شنیدیم
توی این چند روز سروری که تحویل گرفتیم مشکلی نداشت
یکی از بهترین روش های تبلیغ کیفیت سرویس و جلب رضایت کاربر میتونه عملکرد استارتر در این پست باشه
جناب حاجیانی امیدوارم موفق باشید :53:
CrisS
October 25th, 2013, 16:56
یه سرور سفارش دادم تماس گرفتن گفتن تا چند ساعت دیگه تحویل میدن
پشتیبانی اینجوری خوبه دستشون درد نکنه
حالا جای دیگه سرور دارم اسم نمی برم چون همه میشناسنش 4 روزه هنوز به تیکت ما جواب نداده !
persian.developer
October 25th, 2013, 17:42
با سیستم عامل لینوکس مخصوص Open *** میدین ؟
هر سیستم عاملی که مدنظرتان هست را میفرستید تا ما نصب کنیم یا کنسول و زمان میدهیم تا خودتان نصب کنید.
persian.developer
October 25th, 2013, 19:37
دوست عزیز ریلود سرور چجور است ؟
قانون OS Reload بر این مبناست که ماه اول با هزینه 5000 تومان انجام میشه(با توجه به تخفیف 90 درصدی) اما در بیشتر موارد اگر حجم کاری پایین باشه بصورت رایگان انجام میشه، پس از تمدید سرویس هم کاملاً رایگان هست.
dertgtr
October 25th, 2013, 19:59
برای آشنایی با سرویس های آقای حاجیانی مایلم یک سرویس سفارش بدم .
ولی با توجه به موردی که در مورد سرور مجازی ویندوز 2003 ذکر کردید پیشنهاد می کنید که ویندوز 2008 سفارش بدم یا 2003 ؟
persian.developer
October 25th, 2013, 22:43
برای آشنایی با سرویس های آقای حاجیانی مایلم یک سرویس سفارش بدم .
ولی با توجه به موردی که در مورد سرور مجازی ویندوز 2003 ذکر کردید پیشنهاد می کنید که ویندوز 2008 سفارش بدم یا 2003 ؟
ما 2008 را پیشنهاد میکنیم اما انتخاب با شماست.
persian.developer
October 26th, 2013, 05:08
با توجه به استقبال بی نظیر دوستان از این بسته سرور کنونی به حداکثر تعداد کاربری که ما در نظر گرفته بودیم رسیده و برای حفظ کیفیت سرویسها مجبوریم چند روزی فروش را به تاخیر بیندازیم
کلیه سفارشهای پرداخت شده ای که تاکنون(ساعت 4:00am) ثبت شده اند را به دوستان تحویل میدهیم و سفارشهای جدید به روز دوشنبه موکول خواهد شد.
***اگر سفارشی پیش از دوشنبه ثبت شود در اولین فرصت سرویس را تحویل میدهیم و تاریخ تمدید سرویس زمان تحویل سرور مجازی میباشد اما تاکید ما بر عدم ثبت سفارش تا اطلاع ثانویست.
baranblog
October 26th, 2013, 16:42
الان سفارش بدم کی تحویل میدین؟
WGB
October 26th, 2013, 16:43
سلام
روز 3 یا 4 شنبه
الان سفارش بدم کی تحویل میدین؟
FARZADFREE
October 26th, 2013, 20:53
اما تاکید ما بر عدم ثبت سفارش تا اطلاع ثانویست.
یعنی finish ؟؟؟
سفارش ندیم دیگه ؟ تخفیف ماه اول دیگه نمیدید ؟
persian.developer
October 27th, 2013, 01:06
یعنی finish ؟؟؟
سفارش ندیم دیگه ؟ تخفیف ماه اول دیگه نمیدید ؟
نه، این بسته هنوز ادامه داره همین حالا هم میتوانید سفارش دهید اما چند روز زمان میبره تا سرویس تحویل بدیم، در حال آماده کردن سرور جدید هستیم، میتوانید مانند برخی از دوستان که سفارش داده اند عمل کنید و چند روزی منتظر بمانید (در این حالت کار شما زودتر از دیگران انجام خواهد شد) یا صبر کنید تا سرور جدید آماده بشه و ما اطلاع رسانی کنیم.
baranblog
October 30th, 2013, 12:23
من یکی سفارش دادم درخواست یه کانفینگ کوچیک هم در کنار سفارش هست.
rayantack
October 30th, 2013, 13:35
سلام
الان 1گیگ سفارش بدم چند دقیقه ای آماده میشه ؟
پنل ریستارت آماده شده ؟
سیستم عامل کریو نصب میکنید ؟
lolaraha
October 30th, 2013, 14:07
سلام دوستان
من توی این سایت اسم جناب حاجیان روزیاد خونده بودم و تعریف های زیادی شده بود ، اما چند نفری سعی در خراب کردن این مجموعه فروشی داشتن که بنده اصلا قبول نکردم .
با اینحال الان یه سرویس سفارش دادم هر موقع تایید بشه اون موقع نظر دومم رو میگم.
سلام
شما که ایشون رو میشناسید ومیگید " اما پشتیبانی عالی دارن واقعا
" لطف کنید بگید سیستم عامل کریو نصب میکنند ؟
persian.developer
October 31st, 2013, 00:20
من یکی سفارش دادم درخواست یه کانفینگ کوچیک هم در کنار سفارش هست.
تیکت بفرستید، از طریق بخش پشتیبانی به شما پاسخ میدهیم
persian.developer
October 31st, 2013, 00:22
سلام
الان 1گیگ سفارش بدم چند دقیقه ای آماده میشه ؟
پنل ریستارت آماده شده ؟
سیستم عامل کریو نصب میکنید ؟
سلام
اگر الان سفارش دهید حداکثر تا فردا تحویل میدهیم.
هر سیستم عاملی که مدنظر شماست را بفرستید اگر امکان داشته باشه ما نصب میکنیم، در غیر اینصورت کنسول و مشخصات میدیم که خودتان نصب کنید
persian.developer
October 31st, 2013, 00:29
سلام دوستان
من توی این سایت اسم جناب حاجیان روزیاد خونده بودم و تعریف های زیادی شده بود ، اما چند نفری سعی در خراب کردن این مجموعه فروشی داشتن که بنده اصلا قبول نکردم .
با اینحال الان یه سرویس سفارش دادم هر موقع تایید بشه اون موقع نظر دومم رو میگم.
سلام
شما که ایشون رو میشناسید ومیگید " اما پشتیبانی عالی دارن واقعا
" لطف کنید بگید سیستم عامل کریو نصب میکنند ؟
دوست گرامی پاسخ دادم، از طریق بخش پشتیبانی پاسخگوی پرسشهای شما خواهیم بود...
baranblog
October 31st, 2013, 00:57
من دیروز سفارش دادم حدودا کی تحویل میدید؟
persian.developer
October 31st, 2013, 01:45
من دیروز سفارش دادم حدودا کی تحویل میدید؟
دوست گرامی همانطور که در پستهای پیشین گفتیم، برای تایید تلفن تماس میگیریم و من نمیدانم تلفن شما تایید شده یا خیر، لطفن تیکت بفرستید تا از راه سایت صحبت کنیم تمامی سفاشهای تایید شده حداکثر تا فردا انجام میشه
FARZADFREE
October 31st, 2013, 14:08
دوست گرامی همانطور که در پستهای پیشین گفتیم، برای تایید تلفن تماس میگیریم و من نمیدانم تلفن شما تایید شده یا خیر، لطفن تیکت بفرستید تا از راه سایت صحبت کنیم تمامی سفاشهای تایید شده حداکثر تا فردا انجام میشه
دوست گرامی یک سوال منو کنجکاوم کرده میتونید بگید که
تلفن باید ثابت باشد یا تلفن همراه هم میشود ؟!
تاییده چیو میگیرید و واسه چی ؟
persian.developer
October 31st, 2013, 14:17
دوست گرامی یک سوال منو کنجکاوم کرده میتونید بگید که
تلفن باید ثابت باشد یا تلفن همراه هم میشود ؟!
تاییده چیو میگیرید و واسه چی ؟
تلفن همراه مناسبتر هست، تلفن را تایید میکنیم برای ارتباط با شما.
persian.developer
October 31st, 2013, 15:42
فروش این بسته دوباره آغاز شده، دوستانی که مایل هستند میتوانند سفارش دهند.
downloaddl
October 31st, 2013, 15:52
تخفیف ها تموم شد ؟!
The promotion code you entered has been applied to your cart but no items qualify for the discount yet - please check the promotion terms
WGB
October 31st, 2013, 15:56
خیر
180,000ريال Recurring Discount:
180,000ريال
تخفیف ها تموم شد ؟!
The promotion code you entered has been applied to your cart but no items qualify for the discount yet - please check the promotion terms
persian.developer
October 31st, 2013, 15:57
تخفیف ها تموم شد ؟!
خیر، میتوانید از کد تخفیف استفاده کنید
downloaddl
October 31st, 2013, 16:27
نمیشه سفارش ثبت کرد
ارور میده که دسترسی به این کد ندارید شرایطش رو مطللاعه کنید
WGB
October 31st, 2013, 16:34
سلام
بنده الان تست کردم و بدون مشکل ثبت کرد
نمیشه سفارش ثبت کرد
ارور میده که دسترسی به این کد ندارید شرایطش رو مطللاعه کنید
ss_movies
October 31st, 2013, 18:14
تمام پورت های سرور باز هست
persian.developer
October 31st, 2013, 20:35
تمام پورت های سرور باز هست
بله دوست گرامی هیچ پورتی از طرف ما بسته نمیشه
rsl
October 31st, 2013, 23:08
شماره تلفن ظهر تائید شده زمان تحویل معمولا چقدر هست ؟
persian.developer
October 31st, 2013, 23:17
شماره تلفن ظهر تائید شده زمان تحویل معمولا چقدر هست ؟
دوست گرامی پس از تایید تلفن حداکثر تا 24 ساعت سفارشهای جدید انجام میشه، سرویس شما حداکثر تا فردا صبح آماده خواهد شد.
downloaddl
November 1st, 2013, 03:44
دوست گرامی پس از تایید تلفن حداکثر تا 24 ساعت سفارشهای جدید انجام میشه، سرویس شما حداکثر تا فردا صبح آماده خواهد شد.
ولی در تماس تلفنی با بنده ارز کردین تا شَب به شما تحویل داده میشه
persian.developer
November 1st, 2013, 12:44
ولی در تماس تلفنی با بنده ارز کردین تا شَب به شما تحویل داده میشه
دیشب سفارشهای تایید شده تحویل داده شد اگر شما تحویل نگرفته اید ایمیل خود را بفرستید یا اینکه تیکت باز کنید تا من پیگیری کنم.
SniTomb
November 3rd, 2013, 20:36
درود
آفر ادامه داره
زمان تحویل ؟
persian.developer
November 3rd, 2013, 21:32
درود
آفر ادامه داره
زمان تحویل ؟
درود
بله، حداکثر 24 ساعت
downloaddl
November 3rd, 2013, 21:56
من تهیه کردم ازشون
تاحالا که عالی بوده امید وارم همین طوری هم ادامه بدن
erfanskelet
November 4th, 2013, 17:37
هنوز صفحه رو که ثبت نام کردم نبسته بودم که تماس گرفتند دمشونم گرم از این موضوع حال کردم امیدوارم تا انتها همینجوری بمونه (قادری)
persian.developer
November 5th, 2013, 17:41
از تمامی دوستان بابت تاخیر پوزش میخواهم
همانگونه که قول دادم تست سرعت با استفاده از 10 لینک متفاوت انجام و پیوست شد.
16543165461654516544165391653816542165411654016547
gigabyte2052
November 5th, 2013, 20:45
120 ثانیه :دی
16551
sib881
November 5th, 2013, 20:51
سلام.
اقا من درخواست دادم. لطفا بررسی کنید
persian.developer
November 6th, 2013, 00:22
سلام.
اقا من درخواست دادم. لطفا بررسی کنید
سلام
دوست گرامی بزودی انجام میشه. ببخشید دیر پاسخ دادم، اگر از راه تیکت با ما در تماس باشید زودتر جواب میگیرید.
vrujak
November 7th, 2013, 23:51
سلام دوست عزیز
برای منی که خارج از ایرانم چطوری تایید میکنید؟؟؟
می خوام واسه تست یه سرور بخرم اگه خوب باشه تمدیدش کنم.
persian.developer
November 8th, 2013, 10:32
سلام دوست عزیز
برای منی که خارج از ایرانم چطوری تایید میکنید؟؟؟
می خوام واسه تست یه سرور بخرم اگه خوب باشه تمدیدش کنم.
همانطور که در تیکت پاسخ دادم شماره ای که در دسترس دارید را وارد کنید ما تماس میگیریم
n_u
November 8th, 2013, 18:05
بابا دمتون گرم
به قران حیفم اومد با این سرعت پشتیبانی که دارن چیزی ننویسم
واقعا دمتون گرم و خسته نباشید
همیشه پایدار باشید.
persian.developer
November 9th, 2013, 00:20
درود،
دوستان سرور سوم اضافه شد، مشخصات سخت افزاری سرور به شرح زیر میباشد:
من میخوام صادقانه بگم:-< فقط به یک ماه سرور مجازی نیاز دارم برای اپلود و دانلود فایل
اینطوری هم قبوله یا حتما باید ماه دوم رو تمدید کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟
omdtjk
November 9th, 2013, 10:29
منم مثل دوست قبلی فقط به یک ماه ( دقیقتر یک هفته ) برای یکسری دانلود و آپلود شخصی به vps نیاز دارم. لطفا بگید میتونم ثبت نام کنم یا خیر.
ممنون
MEHDI KARAMI
November 9th, 2013, 18:55
up
persian.developer
November 9th, 2013, 20:23
من میخوام صادقانه بگم:-< فقط به یک ماه سرور مجازی نیاز دارم برای اپلود و دانلود فایل
اینطوری هم قبوله یا حتما باید ماه دوم رو تمدید کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟
منم مثل دوست قبلی فقط به یک ماه ( دقیقتر یک هفته ) برای یکسری دانلود و آپلود شخصی به vps نیاز دارم. لطفا بگید میتونم ثبت نام کنم یا خیر.
ممنون
ببخشید دیر پاسخ دادم، هیچ محدودی دراینباره وجود نداره میتوانید سفارش دهید و تنها برای یک ماه استفاده کنید ما مشکلی با این موضوع نداریم.
MEHDI KARAMI
November 9th, 2013, 21:19
واقعا سرعت پاسخ گویی تیکت ها و غیره ... عالیه سفارش که دادم 5 دقیق بعد تماس گرفته شد!
عالی واقعا خسته نباشید
مهدی عباسی
omdtjk
November 9th, 2013, 23:08
منم سرویس رو سفارش دادم و 5 دقیقه بعد با من تماس گرفتن. واقعا سرعت پاسخ گوییشون عالیه. البته هنوز سرویسم فعال نشده ولی به نظر من اهمیت برخورد مناسب اگه از اهمیت کیفیت سرویس بیشتر نباشه کمتر نیست.
ازشون تشکر میکنم.
urumchi
November 9th, 2013, 23:10
آقا این کد تخفیف درسته ؟؟؟
من که زدم واسه پرداخت 21200 تومن مبلغ زد !!!
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
persian.developer
November 9th, 2013, 23:33
آقا این کد تخفیف درسته ؟؟؟
من که زدم واسه پرداخت 21200 تومن مبلغ زد !!!
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
بله دوست گرامی همانگونه که در تماس تلفنی با شما توضیح دادم کد تخفیف درسته هنگام پرداخت کد تخفیف را وارد کنید و Go را بزنید تا تخفیف اعمال شود سپس پرداخت کنید.
MEHDI KARAMI
November 10th, 2013, 09:41
سرور مجازی بنده هم اماده شد همه چیز عالیه مخصوصا پشتیبانی
ممنون
wolfsaman
November 10th, 2013, 22:01
خیلی جالبه
پشتیبانی هایی رو دیدم که 200 - 300 تومن پول بهشون دادم و بعد تیکت رو به زور جواب دادن
ولی ایشون برای 2هزار که هزینه سرورشونه زنگ زد تا به پرسه چیز دیگه ای احتیاج دارم یا نه و بعد سرور رو تو 1 ساعت تحویل دادن
امیدوارم تو کارشون موفق باشن
m.rashidan
November 11th, 2013, 10:51
سلام
سرور میکروتیک هم ارائه می دین؟
با تشکر
persian.developer
November 11th, 2013, 14:08
سلام
سرور میکروتیک هم ارائه می دین؟
با تشکر
بله مشکلی نداره هنگام سفارش تیکت باز کنید.
p30speed
November 11th, 2013, 17:09
جریان این تلفن زدن چیه؟
novin
November 11th, 2013, 17:33
بلی قضیه خیلی مشکوکه مگه شما چه ارگانی هستی که باید ما رو تایید کنی؟
hostfire
November 11th, 2013, 17:59
چیش مشکوکه؟
فکر میکنم به خاطر هزینه ی کمش باشه.تایید میشید چون ببینن کی هستید سرکاری نباشه
البته خودم اصلا اینجوری فکر نمیکنم :d
d3m0n3y3z
November 11th, 2013, 18:17
دقیقاً به خاطر همین زنگ زدن هست که من ازشون سرویس نمی گیرم. یه کار کاملاً غیر معمول در فروش vps!!!
Domain474
November 11th, 2013, 18:25
دقیقاً به خاطر همین زنگ زدن هست که من ازشون سرویس نمی گیرم. یه کار کاملاً غیر معمول در فروش vps!!!
شاید یکی از دلایل این باشه
شما رو از روی شماره تماس پیگری کنن برای سرویس
یعنی
شما ماه بعد هم نری 2000 هزار تومان بدی برای یک سرور دیگه و اطلاعات سرور قبلی رو انتقال بدی رو سرور جدید
به همین خاطر شاید با شماره تماس گرفتن و زنگ زدن یه جورای امنیت برقرار کنن
آموزش هک:
شما اگه چندین خط موبایل دارید میوتنید چندین ماه با پرداخت 2000 هزار تومان از این سرویس لذت کافی رو ببرید
MEHDI KARAMI
November 11th, 2013, 19:22
اقا شاید شما بخواهید سرویس 1 ماه بگیرید بعد ازش برای اتک استفاده کنیدفکر کنم یکی از ذلیل های تماس برای این باشه
d3m0n3y3z
November 11th, 2013, 22:25
اقا شاید شما بخواهید سرویس 1 ماه بگیرید بعد ازش برای اتک استفاده کنیدفکر کنم یکی از ذلیل های تماس برای این باشه
شما هم وقنی میری کارد آشپزخونه میخری ممکنه بری باهاش آدم بکشی.
:| نه یکی دیگه :|
چه ربطی داره !!
شما وقتی کارد آشپزخانه میخری اول اینکه دیگه مال خودت میشه دوم اینکه با اون کارد نمیتونی کارد های اون فروشنه رو نابود کنی سوم اینکه اون فروشنده دیگه هیچ کاری نداره شما با اون کارد چی میخوای کنی
ولی این vps فقط یک ماه برای تو هستش دوم اینکه فروشنده مسئول هستش در فروش این vps ها
سوم اینکه .... وکلی چیز دیگه
persian.developer
November 12th, 2013, 15:41
بلی قضیه خیلی مشکوکه مگه شما چه ارگانی هستی که باید ما رو تایید کنی؟
تنها ارگانها حق تایید تلفنی سفارشهایشان را دارند؟!
persian.developer
November 12th, 2013, 15:45
چیش مشکوکه؟
فکر میکنم به خاطر هزینه ی کمش باشه.تایید میشید چون ببینن کی هستید سرکاری نباشه
البته خودم اصلا اینجوری فکر نمیکنم :d
خیر اینگونه نیست، برای تمام فروشهایمان این موضوع انجام میشود.
persian.developer
November 12th, 2013, 15:49
دوستانی که از ما سرویس میگیرند در آینده نزدیک به دلیل اینکار پی خواهند برد(برخی هم تا کنون متوجه شده اند!) ما با تلفن شما هیچ کاری نمیتوانیم انجام دهیم! باید این موضوع را تجربه کنید بعد متوجه خواهید شد!
persian.developer
November 12th, 2013, 17:10
شاید یکی از دلایل این باشه
شما رو از روی شماره تماس پیگری کنن برای سرویس
یعنی
شما ماه بعد هم نری 2000 هزار تومان بدی برای یک سرور دیگه و اطلاعات سرور قبلی رو انتقال بدی رو سرور جدید
به همین خاطر شاید با شماره تماس گرفتن و زنگ زدن یه جورای امنیت برقرار کنن
آموزش هک:
شما اگه چندین خط موبایل دارید میوتنید چندین ماه با پرداخت 2000 هزار تومان از این سرویس لذت کافی رو ببرید
آخر هر ماه با همان شماره تماس و نام کاربری سفارش جدیدی ثبت کنید نیاز نیست خود را به زحمت بیندازید!
p30speed
November 12th, 2013, 21:30
آخر هم جواب من رو ندادید. بالاخره مشتری باید دلیلش رو بدونه؟
persian.developer
November 12th, 2013, 21:35
آخر هم جواب من رو ندادید. بالاخره مشتری باید دلیلش رو بدونه؟
برای ارتباط بیشتر با کاربران
m.rashidan
November 13th, 2013, 17:42
دو روز از پرداخت گذشته ولی سرور میکروتیک رو تحویل ندادین!
gigabyte2052
November 13th, 2013, 18:42
پشتیبانی فوق العاده ای دارن سرویس متوسط ولی با توجه به قیمت خیلی مناسبه ! 3سرور از ایشون گرفتیم تیکت زیر 5 دقیقه جواب میدن !
persian.developer
November 13th, 2013, 19:12
دو روز از پرداخت گذشته ولی سرور میکروتیک رو تحویل ندادین!
دوست گرامی ما سرویس میکروتیک نداریم و خود کاربر باید کارها رو انجام بده شما مشکل خاصی داشتید که در حال پیگیری هستیم و در تیکت پاسخ میدهیم اگر مشکل حل نشد هزینه پرداختی رو برمیگردونیم.
reza*
November 14th, 2013, 02:11
دوستانی که از ما سرویس میگیرند در آینده نزدیک به دلیل اینکار پی خواهند برد(برخی هم تا کنون متوجه شده اند!) ما با تلفن شما هیچ کاری نمیتوانیم انجام دهیم! باید این موضوع را تجربه کنید بعد متوجه خواهید شد!
این شماره تلفن ها اینقدر مشتری داره ! :d شما همین پنل اس ام اس ها رو در نظر بگیر .
viasky
November 14th, 2013, 02:16
بله از نظر بنده هم فکر خوبی هست
ما هم از آینده به هیچ شماره و ایمیل غیر معتبری سرویس نمیدم و تمدید نخواهیم کرد
راه درستی و در پیش گرفتید
( قصد اسپم نداشتم)
موفق باشید
persian.developer
November 14th, 2013, 15:34
این شماره تلفن ها اینقدر مشتری داره ! :d شما همین پنل اس ام اس ها رو در نظر بگیر .
خیر، تخفیف ماه اول برای این بسته غیرفعال شده.
دوستانی که تا کنون (به درخواست خودشان) سرویس هایشان فعال نشده هزینه پرداختی به حسابشان شارژ میشود یا هزینه با کسر کارمزد بانکی به حسابشان برگشت خواهیم داد.
WGB
November 15th, 2013, 03:20
سلام
طی این مدت آمار سفارشات و خدمات پشتیبانی به صورت زیر می باشد
227 سفارش ثبت شد
198 مورد پرداخت سفارشات انجام شد
174 مورد بعد از تایید و تماس تلفنی سرویس فعال شد
260 عدد تیکت پشتیبانی و فروش باز شد که 683 پاسخ توسط ادمین و 488 پاسخ توسط مشتریان ارسال گردید
میانگین پاسخگویی در اولین پاسخ 5 دقیقه و در پیگیریهای بعدی 41 دقیقه بوده است
88 درصد از تیکت های ارسال شده بین صفر تا یک ساعت و 7 درصد از تیکت های ارسال شده بین یک تا چهار ساعت و 4 درصد از تیکت های ارسال شده بین چهار تا هشت ساعت و 1 درصد از تیکت های ارسال شده بین هشت تا شانزده ساعت پاسخ داده شده اند.
موفق باشید.
Domain474
November 15th, 2013, 10:06
خیر، تخفیف ماه اول برای این بسته غیرفعال شده.
دوستانی که تا کنون (به درخواست خودشان) سرویس هایشان فعال نشده هزینه پرداختی به حسابشان شارژ میشود یا هزینه با کسر کارمزد بانکی به حسابشان برگشت خواهیم داد.
14 ساعت میگذره از اعلان شما در مورد سرویس
اما هنوز تو سایتون تبلیغ دارید میکنید
یا ور دارید یا حداقل 1 سرویس به بنده بدید ( برکت فروشت زیاد بشه امیدوارم )
persian.developer
November 15th, 2013, 19:46
14 ساعت میگذره از اعلان شما در مورد سرویس
اما هنوز تو سایتون تبلیغ دارید میکنید
یا ور دارید یا حداقل 1 سرویس به بنده بدید ( برکت فروشت زیاد بشه امیدوارم )
سپاس از یادآوری شما دوست گرامی، ویرایش شد. شما میتوانید بدون تخفیف ماه اول سفارش دهید، در خدمت شما هستیم.
jasos16
November 16th, 2013, 14:28
با سلام
دو هفته پیش یک سرور از ایشان گرفتم.کاملا از سرویس راضی بودم.
تا زمانی که دیگه نتونستم به سرور وارد شوم.به پشتیبانی تیکت دادم و آنها هم اعلام کردند که در صورت تمایل میتوانند ویندوز را ریلود کنند.من هم گفتم که انجام دهند.روز بعد که خواستم ببینم ریلود شده یا نه نتونستم به پنل Whmcs وارد شوم.یعنی اکانت من هم بسته شده.
چرا؟؟؟
persian.developer
November 16th, 2013, 15:09
با سلام
دو هفته پیش یک سرور از ایشان گرفتم.کاملا از سرویس راضی بودم.
تا زمانی که دیگه نتونستم به سرور وارد شوم.به پشتیبانی تیکت دادم و آنها هم اعلام کردند که در صورت تمایل میتوانند ویندوز را ریلود کنند.من هم گفتم که انجام دهند.روز بعد که خواستم ببینم ریلود شده یا نه نتونستم به پنل Whmcs وارد شوم.یعنی اکانت من هم بسته شده.
چرا؟؟؟
سلام
دوست گرامی بهتر نبود از طریق سایت اقدام میکردید؟ لطفاً با ایمیلی که ثبت نام کردید یک ایمیل به support@ground.ir بفرستید تا مشکل پنل کاربری و سرویس شما را بررسی کنیم. من هیچ اطلاعاتی از شما ندارم و نمیتوانم اینجا پاسخ دهم.
jasos16
November 16th, 2013, 17:13
سلام
دوست گرامی بهتر نبود از طریق سایت اقدام میکردید؟ لطفاً با ایمیلی که ثبت نام کردید یک ایمیل به support@ground.ir بفرستید تا مشکل پنل کاربری و سرویس شما را بررسی کنیم. من هیچ اطلاعاتی از شما ندارم و نمیتوانم اینجا پاسخ دهم.
بله حق با شماست.
ایمیل شد.*
WGB
November 16th, 2013, 17:19
پاسخ ارسال شد
بله حق با شماست.
ایمیل شد.*
ali0000
November 16th, 2013, 17:21
آپتایم عالی
کیفیت سرور خوب
پشتیبانی بسیار عالی
( با توجه به 10 روز استفاده مداوم )
موفق و پیروز باشید
ahmadelahi
November 16th, 2013, 17:29
سرویس هاشون بسیار خوبه.
etanol
November 16th, 2013, 20:34
هنوز ادامه داره؟
تست دانلود؟؟؟؟؟؟؟؟
WGB
November 16th, 2013, 20:56
سلام
خیر تمام شد
موفق باشید
هنوز ادامه داره؟
تست دانلود؟؟؟؟؟؟؟؟
persian.developer
November 16th, 2013, 22:00
هنوز ادامه داره؟
تست دانلود؟؟؟؟؟؟؟؟
در صفحات قبل تست دانلود از لینکهای مختلف را قرار داده ام میتوانید مشاهده کنید، سرویسها در حال حاضر بصورت عادی (بدون تخفیف ماه اول) ارائه میشود.
erfanskelet
December 20th, 2013, 10:40
چرا از دسترس خارجین ؟!!!!!
WGB
December 20th, 2013, 10:42
سلام
متوجه منظورتون نشدم
چرا از دسترس خارجین ؟!!!!!
erfanskelet
December 20th, 2013, 10:56
سلام
متوجه منظورتون نشدم
سایتتون بدون ***** شکن واسم باز نمیشه!!! مشکل از منه یا ***** شدین؟!
~~0098~~
December 20th, 2013, 11:30
احتمالا تا مدتی دیگه میشه رایگان فکر نکنم با این کارا بشه مشتری جذب کرد دو هزار تومان الان هیچ نیست دیگه چیزی ب ذهنم نمیاد بگم موفق باشید
p0lice
January 31st, 2014, 09:37
سروراتون واقعا خوبه تو این سه چهار ماه من اصلا به مشکل بر نخوردم
هم پشتیبانیتون هم سرویستون ایول داره
خسته نباشین