توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل درگاه پرداخت بانک ملت با دامین های .me
molavy2003
October 19th, 2013, 11:56
سلام
من یک مشکل عجیب و مسخره دارم
بعد از ۲ هفته که فرم درخواست درگاه رو تو سایت به پرداخت پر کردم
درخواستم رد شده
زنگ زدم میگه ما فقط دامنه های تحت .net .org .com .ir درگاه میدیم
می خواستم ببینم بقیه دوستان هم همچین مشکلی داشتند
تو مستنداتش که هیچی در این رابطه ننوشته
Mohammad_reza
October 19th, 2013, 12:12
سلام
من یک مشکل عجیب و مسخره دارم
بعد از ۲ هفته که فرم درخواست درگاه رو تو سایت به پرداخت پر کردم
درخواستم رد شده
زنگ زدم میگه ما فقط دامنه های تحت .net .org .com .ir درگاه میدیم
می خواستم ببینم بقیه دوستان هم همچین مشکلی داشتند
تو مستنداتش که هیچی در این رابطه ننوشته
احتمالاً این قانون جدیدشون واسه اینه که درگاهشون برای سایت های غیر مجاز استفاده نشه ...
براشون توضیح بدید که آقا/خانم محترم ، دامنه me برای سایت های خلاف قانون (فــ شکن یلتر ) استفاده نمیشه ، چرا که جزء گرون ترین دامنه هاست.
molavy2003
October 19th, 2013, 12:25
زنگ زدم
میگه قانون جدیدمون نیست از همون اول همینطور بوده
گفتم کجا زنگ بزنم گفت نمیدونم
آخرش گفت اگر میخوای زنگ بزن انفورماتیک بانک ملت ببین چی میگن
ما نمی تونیم خلاف قانون کاری رو بکنیم
arc1o0
October 19th, 2013, 12:34
احتمالاً این قانون جدیدشون واسه اینه که درگاهشون برای سایت های غیر مجاز استفاده نشه ...
براشون توضیح بدید که آقا/خانم محترم ، دامنه me برای سایت های خلاف قانون (فــ شکن یلتر ) استفاده نمیشه ، چرا که جزء گرون ترین دامنه هاست.
قبول نمی کنند!
البته بد هم نمی گن، سایتی که می خواهد وارد مسیر تجاری شود بهترین دامنه کام هستنش حتی اگر طولانی باشد و یا یک دش در وسط آدرس باشد
البته اگر آدرس شما تاپ می باشد می توانید حضوری تشریف ببرید و با دادن یک تعهد دامنه خودتون رو به تایید برسونید و ..
DeLtAvPs
October 19th, 2013, 12:35
خوب مگه همه بانک ها با آیپی کار نمیکنند؟
البته تا جایی که توی این 3 سال با درگاه ها کار کردم
خوب شما هم فعلا یا ای ار ثبت کن بهشون بده درگاه رو که گرفتی رو سایت اصلیت استفاده کن
megalancer
October 22nd, 2013, 05:11
سلام
من برای وب سایتم می خوام درگاه بانگ ملت تهیه کنم. می یکی از دوستان با تجربه راهنمایی کنه چه مراحلی رو باید انجام داد ؟