توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایندگی لایسنس دایرک ادمین
JATHIYA
October 18th, 2013, 20:51
با سلام دوستان
من میخواستم نمایندگی لایسنس دایرک ادمین بگیرم به نظر شما باید چیکار کنم
و اینکه هزینه نمایندگی چقدره؟
و لایسنس ها چقدر حساب نماینده میکنند؟
RoobinaServer
October 18th, 2013, 20:56
با سلام دوستان
من میخواستم نمایندگی لایسنس دایرک ادمین بگیرم به نظر شما باید چیکار کنم
و اینکه هزینه نمایندگی چقدره؟
و لایسنس ها چقدر حساب نماینده میکنند؟
با سلام
20 تا حداقل لایسنس به قیمت مستقیم دایرکت ادمین باید خرید کنید مثلا لایف تایم میشه 20 تا 299 دلار.
یا کلوکیشن در یکی از دیتاسنتر ها باشید و تعدادی آیپی به نام شما باشد یا آیپی رایپ و ... به نامتان باشد .
اگر هم منظورتون فرقش از سمت دایرکت ادمین چیه فرقی نداره فقط در هر دو صورت شما باید هزینه بالایی بکنید و با این کار دایرکت ادمین جلوی ارائه نمایندگی به هر خرده فروشی را خواسته بگیره.
طبیعتا کسی که یک نمایندگی هاست داره و ماهانه هاست میفروشه توان هزینه 20*299 دلار را نداره برای لایف تایم مثلا :)
یا حق
JATHIYA
October 18th, 2013, 21:26
بله منظورم من فرق از سمت دایرک ادمین بود
بعد اینکه شما 20 تا خریدید که الان لایسنس میتونید بفروشید؟
tizparvaz
October 19th, 2013, 00:13
بنده میتونم براتون نمایندگی بگیرم با خرید 20 لایسنس لایف تایم به قیمت 50 دلار و نه 299 دلار
JATHIYA
October 19th, 2013, 00:33
خوب من زیر مجموعه شما میشوم اون وقت نه نماینده دایرک ادمین
dezz
October 19th, 2013, 01:30
بنده میتونم براتون نمایندگی بگیرم با خرید 20 لایسنس لایف تایم به قیمت 50 دلار و نه 299 دلار
سلام، دوست عزیز ممنون میشم بیشتر توضیح بدید و دلیل این اختلاف قیمت را بفرمایید
tizparvaz
October 20th, 2013, 04:51
سلام، دوست عزیز ممنون میشم بیشتر توضیح بدید و دلیل این اختلاف قیمت را بفرمایید
ما در دیتاسنتر کولوجیکس کانادا رک و کولوی اختصاصی خودمونرو داریم و در حال حاضر حدود دو رنج آی پی بزرگ به نام شرکت ماست
میتونیم شمارو به عنوان زیر مجموعه خودمون به دایرکت ادمین معرفی کنیم و علت تفاوت قیمت همینه
iMohsen
October 20th, 2013, 12:48
دایرکت ادمین نمایندگی نداره . یه پنل پارتنر ساده داره که بستگی به level همکاری شما امکانات توش میزاره براتون .
برای گرفتنش هم باید 20 تا لایسنس یک جا خرید کنید و بعد بدون محدودیت زمانی این 2تا لایسنس رو میتونید استفاده و فعال کنید . ( یعنی به میزان 20 تا لایسنس شما شارژ دارید )
ممکنه در سطح اول یک سری امکانات رو نداشته باشید که به تدریج با فروش بیشتر برای شما فعال میشه