سلام خدمت کاربران و همکاران عزیز
همانطور که از عنوان تاپیک واضح هست میخوام 2 دیتاسنتر لیزوب آلمان و هلند رو باهم مقایسه کنید تا ببینم کدوم برای تهیه سرور مناسب هست ، سرور برای کار هاستینگ استفاده میشه و قرار نیست سرور مجازی ارائه کنم
ممنون میشم خیلی ریز مقایسه کنید این 2 دیتاسنتر رو نسبت به هم
با تشکر
besthosti.com
October 18th, 2013, 16:58
فکر نکنم که زیاد تفاوت داشته ،چون هر دو توسط یک شرکت اداره میشه .
ولی لیزوب هلند دارای پینگ پایین تری هستند به ایران و این توصبه میشه .
MagicVps.Com
October 18th, 2013, 17:47
فکر میکنم کاملا مشخص یاشه براتون که قیمت سرورهای هلند دو برابر سروهای هتزنر است.
شما از قیمتش حداقل باید متوجه بشی ;)
مهندس کسی اسمی از هتزنر نبرده نمیدونم تا ملت میگن المان همه فکرمیکنند فقط هتزنر وجود داره
ایشون دارن میگن لیزوب هلند و لیزوب المان بعد شما میگید هتزنر المان عجب
---------------در کل لیزوب المان سابقه چندان جالب نداره قبلا که بصورت مستقل بود و لیزوب نخریده بودش هر روز یه تاپیک براش زده میشد از دان تایمها و موارد دیگر قبلا قیمتهای مناسبی داشت ایرانیها زیاد اونجا بودن
درکل خیلی سخت افزارهاش محدودتر از لیزوب هلند هستش درکل توصیه نمیشه لیزوب هلند جواب خودش پس داده و نیاز نیست دوباره برید و لیزوب المان تست کنید بقول معروف گفته
ازموده را ازموندن خطاست
persianmagic
October 18th, 2013, 17:52
مهندس کسی اسمی از هتزنر نبرده نمیدونم تا ملت میگن المان همه فکرمیکنند فقط هتزنر وجود داره
ایشون دارن میگن لیزوب هلند و لیزوب المان بعد شما میگید هتزنر المان عجب
---------------در کل لیزوب المان سابقه چندان جالب نداره قبلا که بصورت مستقل بود و لیزوب نخریده بودش هر روز یه تاپیک براش زده میشد از دان تایمها و موارد دیگر قبلا قیمتهای مناسبی داشت ایرانیها زیاد اونجا بودن
درکل خیلی سخت افزارهاش محدودتر از لیزوب هلند هستش درکل توصیه نمیشه لیزوب هلند جواب خودش پس داده و نیاز نیست دوباره برید و لیزوب المان تست کنید بقول معروف گفته
ازموده را ازموندن خطاست
تایید میشه .مسئله کپی رایت هم هست که در لوکیشن المان بسیار حساستر هستش و جتی در صورت تکرار سرویس رو ترمینیت میکنند
10 15 یورو کمتر ارزشش رو نداره
Azarin Web
October 18th, 2013, 23:04
بسیار تشکر میکنم از دوستانی که نظر دادن و راهنمایی کردند ، پس نظرم فعلا روی همون لیزوب هلند هست ولی بازم خوشحال میشم اساتید بیشتری هم بیان و نظر بدن تا اطلاعات ما بیشتر بشه.
مخصوصا کسانی که از هر 2 سرور داشتند و تجربه کردند
ممنون
saman-00
October 18th, 2013, 23:08
سلام من از هلند داشتم خیلی راضی بودم ولی بخاطر ای پی مجبور شدم برم دوباره امریکا
MagicVps.Com
October 18th, 2013, 23:40
بسیار تشکر میکنم از دوستانی که نظر دادن و راهنمایی کردند ، پس نظرم فعلا روی همون لیزوب هلند هست ولی بازم خوشحال میشم اساتید بیشتری هم بیان و نظر بدن تا اطلاعات ما بیشتر بشه.
مخصوصا کسانی که از هر 2 سرور داشتند و تجربه کردند
ممنون
برای اینکه بهتر بتونی در موردش تحقیق کنید اسم سابق این دیتا سنتر netdirekt و ادرسش این بود netdirekt.de البته درحال حاضر ریداریکت میشه به لیزوب هلند
Azarin Web
October 18th, 2013, 23:43
بله مشکل آی پی داره ولی برای مجازی سازی نمیخوام ، اینطور که پیداست لیزوب هلند بسیار بسیار تایید میشه ولی کسی نبود که تجربه کار با لیزوب آلمان داشته باشه و تجربیاتش رو در اختیار ما قرار بده؟ مخصوصا کسانی که از هر 2 دیتاسنتر لیزوب سرویس داشتن اگر نظرشون رو بگن خیلی ممنون میشم
اگر کسی از لیزوب امریکا هم سرور داشته حتما تجربیاتش رو بگه ، به نظر همکاران و کاربران عزیز احتیاج داریم
با تشکر از کسانی که نظر دادند
Azarin Web
October 18th, 2013, 23:46
برای اینکه بهتر بتونی در موردش تحقیق کنید اسم سابق این دیتا سنتر netdirekt و ادرسش این بود netdirekt.de البته درحال حاضر ریداریکت میشه به لیزوب هلند
بله میدونم ، تحقیق کردم قبل از اینکه توسط لیزوب خریداری بشه وضعیت خوبی نداشته! ولی بعدش خیلی خوب شده یا نشده نمیدونم. اینم میدونم از هتزنر و... خیلی بهتره