ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خریدار لایسنس دایرکت ادمین با قیمت بیشتر از بازار

dezz
October 18th, 2013, 07:03
سلام و خسته نباشید

خوب همه چیز معلومه دیگه ! یک لایسنس لایف تایم نیاز دارم که حتماً و حتماً پنل اصلی این لایسنس را نیاز دارم، یعنی لایسنس را به همراه پنل دایرکت ادمین اصلی میخوام ! هر کس تونست برام اُکی کنه علاوه بر قیمت لایسنس لایف تایم که فکر کنم حدوداً 200-210 تومان هست، 20 هزار تومان هم شیرینی میدم.

ممنون میشم توی همین تاپیک ذکر کنید اگر توانش را دارید

asrhosting
October 18th, 2013, 08:13
سلام .
با 289000 تومان می تونیم براتون خرید کنیم با پنل خود دایرکت ادمین .

dezz
October 18th, 2013, 08:41
سلام .
با 289000 تومان می تونیم براتون خرید کنیم با پنل خود دایرکت ادمین .

منظورتون خری مستقیم از خود دایرکت ادمین هست دیگه؟! اگر موردی گیر نیومد خودم مستقیم میگیرم و کلاً فکر کنم 300 تومان برام آب بخوره که بازم فرقی نداره که با واسطه بگیرم یا مستقیم خودم پی کنم، از دوستان اگر کسی باشه که داشته باشه و قصد فروش داشته باشه بنده 250 هزار تومان خریدارم البته به شرطی که پنل دایرکت ادمین هم داشته باشه

sheitonakshirazi
October 18th, 2013, 10:37
درود
لایسنس دایرکت ادمین لایف تایم تو پنل خودتون حدود 89دلار آب میخوره.
ار خواستین قیمت حواله 89 دلار + 20 تومنم کارمزد براتون خریداری بشه.

dezz
October 18th, 2013, 10:51
درود
لایسنس دایرکت ادمین لایف تایم تو پنل خودتون حدود 89دلار آب میخوره.
ار خواستین قیمت حواله 89 دلار + 20 تومنم کارمزد براتون خریداری بشه.

اگر پیدا نشد احتمالاً مزاحمتون میشم

besthosti.com
October 18th, 2013, 10:53
با سلام ميتوانيم براي شما از سايت اصلي دايركت ادمين خريد كنيم
در صورت نياز با من در ارتباط باشيد

dezz
October 18th, 2013, 11:01
دوستان در حال حاضر مد نظرم دوستانی هستند که لایسنس لایف تایم دارند و قصد فروش دارند که بنده تا قیمت 250 ال 260 هزار تومان خریدارم، به شرطی که مستقیم از دایرکت ادمین خریداری کرده باشند و پنل اصلی دایرکت ادمین را داشته باشند

dezz
October 18th, 2013, 11:19
آپ... تعجیل در خرید...

RoobinaServer
October 18th, 2013, 11:46
شما باید دنبال کسی باشید نمایندگی داشته باشه و یک لایسنس خریده باشه لایف تایم که بیخیالش شده باشه و به شما بده که خیلی کم چنین چیزی پیدا میشه.

dezz
October 18th, 2013, 17:14
شما باید دنبال کسی باشید نمایندگی داشته باشه و یک لایسنس خریده باشه لایف تایم که بیخیالش شده باشه و به شما بده که خیلی کم چنین چیزی پیدا میشه.

الان دقیقادنبال همچین موردی هستم که اگر جور نشد، مجبورم مستقیم خرید بزنم، که حدودا 100 بیشتر باید هزینه کنم، دوستان که لایف تایم دارند قیمت توافقی باهاشون کنار میام تا 280 هزار تومان هم خریدارم

arc1o0
October 18th, 2013, 17:26
دوست عزیز

همچین موردی پیدا نمی شود - پیدا هم شود به این قیمت نمی دهند!

لایسنس 49 دلاری فقط به کسانی که بیش از 20 لایسنس دارد تعلق می گیرد! پس شما باید دنبال یک پنل باشید که 20 اکانت فعال داخل آن باشد!

شما اول قوانین را بخوانید که دنبال نخود سیاه نروید!

حد اقل لایسنس تکی برای این مورد 89 دلار است تازه آن هم اگر بتوانید نمایندگی بگیرید! که 2 هفته طور می کشد پاسخ هر ایمیل را بدهند!

موفق باشید.

dezz
October 19th, 2013, 01:25
دوست عزیز

همچین موردی پیدا نمی شود - پیدا هم شود به این قیمت نمی دهند!

لایسنس 49 دلاری فقط به کسانی که بیش از 20 لایسنس دارد تعلق می گیرد! پس شما باید دنبال یک پنل باشید که 20 اکانت فعال داخل آن باشد!

شما اول قوانین را بخوانید که دنبال نخود سیاه نروید!

حد اقل لایسنس تکی برای این مورد 89 دلار است تازه آن هم اگر بتوانید نمایندگی بگیرید! که 2 هفته طور می کشد پاسخ هر ایمیل را بدهند!

موفق باشید.

توی همین انجمن دوستان زیادی بودند که لایسنس لایف تایم داشتند که از خیلی وقت پیش خریداری کردند و فروختند با همون پنل دایرکت ادمین ! الان هم بنده دنبال همچین اشخاصی هستم، قسمت مستقیم 89 دلار میشه که نزدیک 300 تومان هست و دوستان در همین انمن ذکر کردند.

aligoli
October 19th, 2013, 02:17
در بخش درخواست سرویس، تایپک بزنید تا بتوانیم به شما آفر دهیم .