توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لایسنس دایرکت ادمین
ershad_tb
October 17th, 2013, 20:47
سلام میخواستیم لایسنس دایرمت ادمین سایتمون رو عوض کنیم و با قیمت 20 هزار تومان تهیه کنم . برای سفارش جدید باید قبلی کنسل بشود و جدید سفارش داده شود که این خودش حدود چند روز زمان میبرد ! با این کار سیستم دایرکت از کار میافتد و سایت پایین میآید . این مشکل واقعا هست ؟
asrhosting
October 17th, 2013, 20:50
سلام .
منظورتون رو درست متوجه نشدم .
اگر منظورتون اینکه لایسنس قبلی هنوز فعاله و می خوایین رو همون سرور ( آی پی ) لایسنس بگیرین امکانش نیست و باید لایسنس قبلی تغییر آی پی پیدا کنه و یا اینکه لایسنس قبلی مقنضی بشه .
ershad_tb
October 17th, 2013, 20:53
ما 2 روز به تمدید لایسنس قبلی مهلت داریم که هزینه 40 تومان میدیم برای این لایسنس . میخواستیم لایسنس 20 هزار تهیه کنیم که برای این کار باید قبلی رو غیر فعال کنیم و سایت روی سرور هست میخواستم برای تعویض اطلاعات کسب کنم واقا اینطور هست یا نه اگه این لایسنس رو تعویض کنیم مشکل ساز نمیشود
bepad
October 18th, 2013, 00:58
سلام
خهیر دوست عزیز مشکلی نخواهید داشت شما تنها لایسنس را تغییر کد میدهید و اپدیت نهایتا 1 دقیقه هم نمیشود
موفق باشید
ershad_tb
October 18th, 2013, 05:40
سلام
خهیر دوست عزیز مشکلی نخواهید داشت شما تنها لایسنس را تغییر کد میدهید و اپدیت نهایتا 1 دقیقه هم نمیشود
موفق باشید
ژمانی که ما باید لایسنسی که داریم رو روی سرور خودمان کنسل کنیم ! و بعد یک لایسنس دیگه سفارش بدهیم ! این کنسل و مجدد زمان بر هست ! و حدود 2 - 3 روز دایرکت بدون لایسنس سر میکند ! این مشکل برای دیتا بیس و هاست مکشل ساز نمیشود ؟
bepad
October 18th, 2013, 11:07
خیر مشکل ایجاد نمیکند البته صدور لایسنس برخی شرکت ها کمتر از 1 دقیقه است
qqww
October 19th, 2013, 11:51
خیر مشکل ایجاد نمیکند البته صدور لایسنس برخی شرکت ها کمتر از 1 دقیقه است
مثلا کجا ؟ چون من می خوام الان یکی تهیه کنم
OnlineServer
October 19th, 2013, 12:09
در خدمت هستیم.
فعالسازی لایسنس آنی پس از پرداخت
Parti_Baz
October 19th, 2013, 16:24
بنده هم اینطور فکر میکردم استارتر عزیز ولی لایسنس جدید با همون ای پی گرفتم ابتدا گفتن ای پی لایسنس روش هست منم گفت که بله لایسنس قبلی در حال اکسپایر هست و میخواهم این لایسنس جدید رو ست کنم البته ماله من یک ماهه بود با همون مشخصات یک لایف تایم گرفتم