PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ارور Strict Standards

novin
October 17th, 2013, 18:57
با سلام در سایت من که سیستم WHMCS نصب کردم سالم بود تا حدود 1 ماه بهد این یک ماه این ارور رو هی نشون میده چطور مشکل برطرف کنم راهنمایی کنید؟
Strict Standards: Non-static method WHMCS_License::init() should not be called statically in /home/multihos/public_html/clients/init.php on line 0

novin
October 18th, 2013, 12:24
لطفا راهنمایی کنید

novin
October 22nd, 2013, 10:35
چرا کسی پاسخ گو نیست؟

mhiizadi
October 22nd, 2013, 14:00
با آپگرید مشکل رو میتونید حل کنید به احتمال زیاد

ali.huc
November 16th, 2013, 15:09
با سلام در سایت من که سیستم WHMCS نصب کردم سالم بود تا حدود 1 ماه بهد این یک ماه این ارور رو هی نشون میده چطور مشکل برطرف کنم راهنمایی کنید؟
Strict Standards: Non-static method WHMCS_License::init() should not be called statically in /home/multihos/public_html/clients/init.php on line 0

احتمالا از نسخه نال شده استفاده می کنید.

از phpmyadmin وارد پایگاه داده مورد نظر بشید از جدول tblconfiguration اکسپورت بگیرید و اونو تو یه ادیتور مثله ++Notepad باز کنید و سطر

('DisplayErrors', 'off'),
(حالا مقدار بالا یا off هس یا on ) رو پاک کنید و بعد ذخیره کنید.

وارد phpmyadmin بشید و جدول tblconfiguration رو drop کنید بعد فایل جدید رو ایمپورت کنید.

این مشکل تو نسخه های جدید پیش میاد.
هیچوقت تیک Display Errors رو نزنید از بخش مدیریت چون اگه بزنید باز همین مساله براتون پیش خواهد اومد.

این قسمت هس تو بخش مدیریت:

Setup > General Settings > Other tab > Display Errors

موفق باشید.

با آپگرید مشکل رو میتونید حل کنید به احتمال زیاد

راجع به چیزی که اطلاع ندارین نظر ندین لطفا، طرف مثلا الان از آخرین نسخه داره استفاده میکنه، رو چی الان باید آپگرید کنه و اگر هم حتی از نسخه پائینتر هم استفاده کنه با آپگرید مشکلش حل نمیشه دوست عزیز!
اتفاقا این مشکل تو نسخه های جدید هس و تو نسخه های قبلی همچین مساله ای نبوده.