ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا dns اختصاصی کافیه؟

behnam_rs232
October 17th, 2013, 14:50
سلام بچه ها من چند روز پیش یه هاست گرفتم واسه سایت موزیکم و الان دی ان اس اختصاصی دارم آیا فقط dns اختصاصی کفایت میکنه برای ردگیری نشدن هاست یا نه اگه از cloudflare استفاده کنم چی؟؟؟

behnam_rs232
October 17th, 2013, 15:08
up

♥♥♥ PHP ♥♥♥
October 17th, 2013, 15:45
سلام بچه ها من چند روز پیش یه هاست گرفتم واسه سایت موزیکم و الان دی ان اس اختصاصی دارم آیا فقط dns اختصاصی کفایت میکنه برای ردگیری نشدن هاست یا نه اگه از cloudflare استفاده کنم چی؟؟؟

خیلی با دی ان اس اختصاصی نمیشه مخفی موند چون میشه سایت هایی که روی یک سرور هست رو در آورد و از طریق اون ها پی به سرویس دهنده اصلی برد در مورد Cloudflare فکر کنم میشه ولی بعضی ها میگن میتونن ای پی سرور اصلی رو در بیارن

behnam_rs232
October 17th, 2013, 15:50
شما چی پیشنهاد میدین؟؟

reza*
October 17th, 2013, 15:53

نه خیر کفایت نمیکنه . حداقل به آیپی اختصاصی هم نیاز دارید .

Saati
October 17th, 2013, 15:53
از
Cloudflare استفاده کنید. فکر نمیکنم عمو فی.ترچی اینقدرها هم بیکار باشه که وقت بزاره برای کشف این چیزا.

yassale
October 17th, 2013, 16:08
دی ان اس اختصاصی کفایت می کنه ;)

AbtinServer
October 18th, 2013, 00:30
با دی ان اس اختصاصی هم کارت راه میفته اما اگر ای پی اختصاصی باشه بهتره

medianet
October 18th, 2013, 00:51
صد درصد باید آی پی اختصاصی باشد
هزینه ی زیادی نداره شاید 3 ت در ماه ازتون بگیرن

shahab-f
October 18th, 2013, 00:53
ای پی و دی ان اس اختصاصی تهیه بفرمایید دی ان اس اختصاصی تنهای بدردتون نمیخوره
موفق باشید

AbtinServer
October 18th, 2013, 02:21
معمولا روبات ف-ی-ل-ت-ر چی میاد دی ان اس رو نگاه میکنه مگر اینکه برادران راپورت چی با اصرار زیاد کاری کنند که آقا روباته بیاد ای پی را هم ببینه

se7en-host
October 18th, 2013, 09:28
عزیز هر کاری کنی راهی هست اما اگه ای پی . دی ان اس اختصاصی بگیریر بهتره یکم دیرتر می فهمند

HyperServer
October 18th, 2013, 14:05
در مرحله اول داشتن dns اختصاصی
در مرحله بعد داشتن آی پی اختصاصی

آی پی اختصاصی خیلی مناسب هست اما معمولا با whois گرفتن از آی پی های قبل و بعد میشه آمار رو در اورد...مگر اینکه کلا آی پی از رنج دیگه ای باشه که خیلی ضریب اطمینان رو بالا میبره

behnam_rs232
October 19th, 2013, 13:29
مرسی از راهنمایی خوبتون من خودم هم نظرم روی آی پی و دی ان اس با همه کسی هست که با استفاده از هردو اینا رد هاستشو زده باشن ؟؟؟
یه سوال دیگه هم دارم من دو تا هاست دارم که یکیش برای دانلود به نظر شما نیازی هست که برای هاست دانلودم هم یه آی پی اختصاصی بگیرم چون آدرس دامین هاشونم فرق داره

behnam_rs232
October 19th, 2013, 13:50
یه تیکت زدم واسه پشتیبانی میگه ماهی 10 تومن . آی پی اختصاصی رو نمیشه از جای دیگه گرفت؟

Ramin
October 19th, 2013, 14:41
زیاد روی این مساله سخت گیزی نکنید. زیار برای سایت موزیک تنها به ***** دامین اکتفا می کنند. مگر اینکه در سایت شما ، در انجمن شما و ... مطالب و محتوای بسیار بسیار مجرمانه : پ - ور ن / ســیــ ـا ســ ی / فراماسونری و .. ) شبیه به این وجود داشته باشد . برای این قبیل محتوا که مثال زدم شدیدا سخت گیر هستند و حتی به هاست و ... نیز ایمیل ارسال می کنند. اما یک سایت موزیک ساده که بازدید بسیار زیادی هم ندارد به ***** دامین اکتفا می شود. به هر حال از نظر بنده ( نظر شخصی) بی دلیل هزینه نکنید برای آیپی اختصاصی و .. !

AbtinServer
October 19th, 2013, 17:16
یه تیکت زدم واسه پشتیبانی میگه ماهی 10 تومن . آی پی اختصاصی رو نمیشه از جای دیگه گرفت؟

سالانه 80 تومان. چه خبره مگه که میگه 120 :|

AbtinServer
October 19th, 2013, 17:27
مرسی از راهنمایی خوبتون من خودم هم نظرم روی آی پی و دی ان اس با همه کسی هست که با استفاده از هردو اینا رد هاستشو زده باشن ؟؟؟
یه سوال دیگه هم دارم من دو تا هاست دارم که یکیش برای دانلود به نظر شما نیازی هست که برای هاست دانلودم هم یه آی پی اختصاصی بگیرم چون آدرس دامین هاشونم فرق داره

اگر ای پی هم اختصاصی باشه فقط در صورتی که به گفته دوستمون Raminn مسائل حساس باشه پیگیری میکنند وگرنه واسه این چیزا چیزی نمشه.

behnam_rs232
October 19th, 2013, 17:57
زیاد روی این مساله سخت گیزی نکنید. زیار برای سایت موزیک تنها به ***** دامین اکتفا می کنند. مگر اینکه در سایت شما ، در انجمن شما و ... مطالب و محتوای بسیار بسیار مجرمانه : پ - ور ن / ســیــ ـا ســ ی / فراماسونری و .. ) شبیه به این وجود داشته باشد . برای این قبیل محتوا که مثال زدم شدیدا سخت گیر هستند و حتی به هاست و ... نیز ایمیل ارسال می کنند. اما یک سایت موزیک ساده که بازدید بسیار زیادی هم ندارد به ***** دامین اکتفا می شود. به هر حال از نظر بنده ( نظر شخصی) بی دلیل هزینه نکنید برای آیپی اختصاصی و .. !
حق با شماست مگه بیکارن انقدر وقت بذارن روی یه سایت اونم با این همه سایت که روزانه ساخته میشه ;)

netmelli
October 19th, 2013, 18:08
آی پی اختصاصی بگیرید
بگید مستقیم وصل کنند براتون

behnam_rs232
October 19th, 2013, 18:15
من که کاملا گیج شدم 8-}

netmelli
October 19th, 2013, 18:33
من که کاملا گیج شدم 8-}

ار کسی که هاست رو تهییه کردید بهش بگید که یک آی پی بهتون اختصاصی بده
که دیگه وقتی آی پی رو سرچ میزنن دیگر وب سایت ها بالا نیاد فقط وب سایت خودتون رو نمایش بده

nightman
October 19th, 2013, 19:00
من که کاملا گیج شدم 8-}

از Cloudflare استفاده کنید و حتما برای ارسال میل از سرور جدا استفاده کنید

Run email on separate server/service If you are running your mail on the same server as your website, then the attacker can always find your origin server IP. To close this possible security gap, you can use an email service on a separate server than your website, whether through your hosting provider or an outside service