بازگشت وجه پرداختی در صورت نارضایتی شما تا 72 ساعت بعد از تحویل سرور
جهت هارد SSD تماس بگیرید
hanis
October 18th, 2013, 02:04
با 40 گیگابایت هارد اس اس دی
قیمت ماهانه 85 هزار تومان
جهت راهنمایی یا سفارش سرور تیکت کنید (http://serverha.org/customers/index.php)
serverstar.ir
October 18th, 2013, 11:06
سلام یه سرور مجازی قوی بدون قطعی و سرعت عالی با هارد فقط ssd
نیازمندم
2 گیگ رم
4 گیگاهرتز سی پی یو
هاردش 30 یا 40 یا 50 گیگ ssd باشه کافیه
بازم تاکید میکنم هارد فقط از نوع ssd چون کار ما خیلی حرفه ای هست نیاز به سرعت بالا داریم.
(دوستانی که هارد ssd ندارند افر ندهند)
با تشکر
با سلام در خدمتیم
40 گیگ هارد ssd
2 گیگ رم
ماهیانه 80.000 تومان
KamranOnline
October 19th, 2013, 14:04
با سلام
با اطلاعاتی که شما در اختیار ما گذاشته اید ما به شما سرویس ve-2 با مشخصات زیر را به شما پیشنهاد می کنیم
80 Gb فضا ،1.5 Gb رم ،1 Tb پهنای باند
ماهیانه 48000 تومان
http://www.ehost.ir/vps/linux
محسن24
October 19th, 2013, 14:17
با سلام
با اطلاعاتی که شما در اختیار ما گذاشته اید ما به شما سرویس ve-2 با مشخصات زیر را به شما پیشنهاد می کنیم
80 Gb فضا ،1.5 Gb رم ،1 Tb پهنای باند
ماهیانه 48000 تومان
سلام
از قدیم یه همچین چیزی گفتن اشتباه نکنم
گذر گوشت به قصابی میفته
اقا من غلط بکنم از شما بیام سرور بگیرم یه بار 5 ماه پیش ازتون سرور گرفتم برا 7 پشت جد ابادم بسه اومدین یه سرور شیر بهمون دادین معلوم نبود چی به چیه با مجازی سازی که ادعات میکردی منابع اختصاصی میده بعدا تحقیق کردم دیدم شیر میده
openvz دادی گفتی اختصاصیه منابع ولی همش سرعت کم بود
حتی تیک هم به زور ج میدادین
وقتی میخواستم بخرم سریع پاسخ میدادین ولی بعد خرید مگه ج ادمو میدادی؟
کلی تیک میزدم اقا سی پی یوت ضعیفه اینو بهم میگفتی
(
باز هم نکته بعدی در رابطه با پردازنده شما پردازنده 2.4 گیگاهرتزی دارد که فرکانس برای شما مهم است، مقایسه آن با آخرین مدل Core i7 که فرکانس آن در حدود 3.6 گیگاهرتزی است مثل مقایسه جت جنگی با هواپیمای مسافربری هست.)
مدل سی پی یو شما چ بود که با core i7 مقایسه میکردی
این مدل سی پی یو شما بود
Intel(R) Xeon(R) CPU E5420 @ 2.50GHz
جهت توضیحات تکمیلی و بیشتر که تو این پست 5 ماه پیش زدم مراجه کنید به اون اقای سلطان پور بگین بیاد جواب پست رو بده
در فناوری جدیدی که در سور های جدید رداستیشن اعمال شده از SSD به عنوان Cache استافده شده که سرعت دسترسی به دیتا ها افزایش پیدا می کند و دیگر محدودیت حجمی SSD نخواهید داشت برای اطلاع از نوع عملکرد CacheCade میتوانید در اینترنت جست و جو و benchmark موجود در اینترنت از هارد هایی که با این فناوری استفاده میکنند مقایسه کنید. در صورت تمایل تست هایی برای Read Write و فشرده سازی و .. قبل از تهیه سرور با توجه به درخواست های شما ارائه می شود در صورت عدم مطابقت اطلاعات ارائه شده میتوانید سرور کنسل کنید.
موفق باشید :53:
reeza
October 19th, 2013, 15:44
سلام
از قدیم یه همچین چیزی گفتن اشتباه نکنم
گذر گوشت به قصابی میفته
اقا من غلط بکنم از شما بیام سرور بگیرم یه بار 5 ماه پیش ازتون سرور گرفتم برا 7 پشت جد ابادم بسه اومدین یه سرور شیر بهمون دادین معلوم نبود چی به چیه با مجازی سازی که ادعات میکردی منابع اختصاصی میده بعدا تحقیق کردم دیدم شیر میده
openvz دادی گفتی اختصاصیه منابع ولی همش سرعت کم بود
حتی تیک هم به زور ج میدادین
وقتی میخواستم بخرم سریع پاسخ میدادین ولی بعد خرید مگه ج ادمو میدادی؟
کلی تیک میزدم اقا سی پی یوت ضعیفه اینو بهم میگفتی
(
باز هم نکته بعدی در رابطه با پردازنده شما پردازنده 2.4 گیگاهرتزی دارد که فرکانس برای شما مهم است، مقایسه آن با آخرین مدل Core i7 که فرکانس آن در حدود 3.6 گیگاهرتزی است مثل مقایسه جت جنگی با هواپیمای مسافربری هست.)
مدل سی پی یو شما چ بود که با core i7 مقایسه میکردی
این مدل سی پی یو شما بود
Intel(R) Xeon(R) CPU E5420 @ 2.50GHz
جهت توضیحات تکمیلی و بیشتر که تو این پست 5 ماه پیش زدم مراجه کنید به اون اقای سلطان پور بگین بیاد جواب پست رو بده
http://www.webhostingtalk.ir/f56/81852/
بعد بیا فروش سرورتو ادامه بده
بای
من فکر میکنم مهم کش سی پی یو و تعداد کور سی پی یو هست
شما مدل مدل e5 -2430 که روی سرور های ما هست به هیچ عنوان با سی پی یو core i7 قابل مقایسه نیست
novinvps.com
October 19th, 2013, 18:00
من فکر میکنم مهم کش سی پی یو و تعداد کور سی پی یو هست
شما مدل مدل e5 -2430 که روی سرور های ما هست به هیچ عنوان با سی پی یو core i7 قابل مقایسه نیست
حالا فرض کنید تعداد هسته : 8 تا
کش سی پی یو : 12 مگ کش
به نظر شما اگه هارد سرور جوابگوی سرعت نباشه چه اتفاق میفته؟
معلومه کاهش شدید کیفیت .
reeza
October 19th, 2013, 20:16
حالا فرض کنید تعداد هسته : 8 تا
کش سی پی یو : 12 مگ کش
به نظر شما اگه هارد سرور جوابگوی سرعت نباشه چه اتفاق میفته؟
معلومه کاهش شدید کیفیت .
بله شما درست میگید
هارد خیلی تو سرعت کار با سرور تاثیر زیادی داره
کلا همه ی موورد موثر هست و هر کدوم به نوبه ی خودشون کم بیاره تو سرعت تاثیر میزاره از جمله هارد رم سی پی یو و نتورک سرور
که به نظر من به ترتیب الویت بخوام بگم اول هارد بعد سی پی یو سپس رم و در آخر شبکه هست