ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگی انجام انتقال از وردپرس به جوملا

ToooPDL
October 16th, 2013, 09:57
سلام
چندوقته وردپرس داره اذیتمون میکنه. با اینکه سئوی خوبی داره ولی یه سری مشکلات براش پیش میاد که ناگریز به کوچ کردن هستیم
امروز متوجه شدم دسته بندی ها رو نشون نمیده کلا. در حالی که توی مدیریت، تعداد دسته ها رو به درستی نشان داده، اما خود دسته ها اصلا وجود ندارن انگار
این مشکل برای خیلی ها توی بازه های زمانی مختلف بوجود اومده

بگذریم

کامل ترین راهی که برای انتقال به جوملا هست چیه ؟؟ من بسته نصب پلاس رو که فکر کنم جوملا 2.5 باشه ، نصب کردم .
یه کامپوننت jconverter دانلود کردم که یا ناقصه و یا کلا از بیخ کار نمیکنه!

اگر کسی راه حلی داره بگه لطفا

assa_912004
October 18th, 2013, 20:48
با سلام
من این کار را انجام ندادم ولی فکر می کنم باید تیبل های دیتابیس را از وردپرس به جوملا انتقال بدهید . سایت های خود من هم جوملا هست اما جوملا هم بدون عیب نیست . بعد از مدتی کار کردن با جوملا متوجه خواهید شد که جوملا هم اشکالات زیادی خواهد داشت .

joomlet.ir
November 30th, 2013, 10:53
اگر خواسته باشید میشه با استفاده از پایگاه داده مطالب نوشته شده توسط شما رو منتقل کرد. در ضمن در مورد سئو وبهینه سازی اسایت افزونه هایی برای جوملا هست که واقعا موثره (مثل جومسف ) اگر خواستید با هزینه مناسب این کار را برای شما انجام میدهیم joomlet.ir

tarenoco
March 3rd, 2014, 09:13
یعنی ساختار قالب تو وردپرس و جوملا با هم فرق نمیکنه ؟
فقط با هماهنگ کردن اطلاعات دیتابیس میشه این کار رو انجام داد ؟