ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Check for DNS recursion restrictions

OmidX
October 16th, 2013, 04:16
درود ،

این warning :

Check for DNS recursion restrictions

رو در csf دارم ، که تو توضیحات گفته :

You have a local DNS server running but do not appear to have any recursion restrictions set. This is a security and performance risk and you should look at restricting recursive lookups to the local IP addresses only

من چطوری میتونم به هر DNS یک آی پی بدم ؟! ;;)

الان سه تا آی پی دارم ، برای اینکار چیکار کنم ؟! ، سرور رو یه آی پی ه ، اون دو تای دیگه ping هم ندارن :|

با تشکر ...

reza21biologist
October 16th, 2013, 10:52
سلام

ابتدا باید از قسمت Ip adressess

ipهای خود را ادد کنید.

با تشکر

Mehran18
October 16th, 2013, 12:01
درود ،

این warning :

Check for DNS recursion restrictions

رو در csf دارم ، که تو توضیحات گفته :

You have a local DNS server running but do not appear to have any recursion restrictions set. This is a security and performance risk and you should look at restricting recursive lookups to the local IP addresses only

من چطوری میتونم به هر DNS یک آی پی بدم ؟! ;;)

الان سه تا آی پی دارم ، برای اینکار چیکار کنم ؟! ، سرور رو یه آی پی ه ، اون دو تای دیگه ping هم ندارن :|

با تشکر ...

سلام دوست عزیز
پنلتون چیه ؟ اگه سی پنل هست از قسمت ip function > Add New Ip Address

OmidX
October 16th, 2013, 16:28
دوستان پنل دایرکت ادمین هست ،

دو آي پی دیگه ، بصورت a record به آی پی اصلی سرور متصل ند ، الان برای NS ها ، باید از این دو آي پی استفاده کنم ؟! یا آی پی اصلی ؟

(الان بصورت پیش فرض از آی پی اصلی استفاده کردم)

مشکلم اینه ک الان از نظر من در این حالت ، فرقی نمیکنه ک یک آی پی ست شده باشه یا دو آی پی ، چون در هر صورت مستقل نیستن :| ، میشه دو آي پی رو کارت شبکه ست کرد ؟! :52: