ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دامنه جدید و پارک دوماین و مشکل

sajads
October 16th, 2013, 04:07
دامنه جدید و پارک دوماین و مشکل

با سلام
سایت من ف.ی.ل.ت.ر شد و یه دامنه جدید گرفتم و پارک دوماین کردم... ولی حالا وقتی وارد سایتم میشم...ظاهر سایت تغییر کرده! یعنی بک گراند برداشته شده و بعضی از عکس ها و لوگو نیست یا خراب شده.. این ها دقیقا موقعی اتفاق افتادن که من دامنه جدید رو پارک کردم.. دوستان شرمنده سوالم گنگ بود و اگر مشخصاتی یا چیزی میخواین بگین تا در اختیار بزارم.. ممنون میشم راهنمایی کنید

InterServer.ir
October 16th, 2013, 10:15
سلام
آیا از داخل تنظیمات سایت یا همون فایل کانفیگ هم دامنه اصلی رو تغییر دادین؟
این مشکل زمانی پیش میاد که فایل های css و عکس ها از دامنه قبلی لود شه که ف-یلتر باعث میشه هیچ کدوم لود نشند !

sajads
October 16th, 2013, 12:06
سلام
نه دوست عزیز فایل کانفیگ رو دست نزدم.. کجاش رو تغییر بدم؟؟؟

InterServer.ir
October 16th, 2013, 12:12
میشه از داخل پنل سایت دامین اصلی رو عوض کرد که تو فایل کانفیگ هم تغییر کنه و این ربط به اسکریپت سایت شما داره گاهی باید دستی در فایل کانفیگ لینک سایت رو عوض کرد گاهی با تغییر در پنل اکی میشه!
سایت شما نیوکه؟

sajads
October 16th, 2013, 12:17
دوست عزیز هاست من سی پنل هست.... چطور میتونم دامین اصلی رو عوض کنم؟؟؟ در فایل کانفیک هم نگاه کردم هیچ لینکی از سایتم ندیدم. سایت من وردپرس هست

InterServer.ir
October 16th, 2013, 12:29
دامین مربوط به پنل نمیشه روی هر پنلی باشین فرقی نداره !
به دو روش ساده می تونید این کار رو انجام بدین
1- نصب افزونه وردپرس Velvet Blues Update URLs
بعد از نصب براحتی دامین رو تغییر میدین با این افزونه !

2- از طریق phpmyadmin

تغییر نام دامنه در wordpress توسط phpMyAdmin :
1.ورود به کنترل پنل کاربر
۲.انتخاب گزینه phpmyadmin
3. وارد نمودن نام کاربری و رمز وروددیتابیس
*در صورت عدم داشتن رمز عبور می توانید آن را در فایل wp-config.php در شاخه public_html پیدا نمایید.
4.پس از ورود به phpMyAdmin از منوی سمت چپ نام دیتابیس متعلق به وردپرس را انتخاب نمایید
5.از منوی سمت چپ جدول wp_options را انتخاب نمایید
6.سطر اول با نام site url را ویرایش نمایید (انتخاب گزینه Edit )
7.در صفحه جدید نام دامنه قدیمی را به نام جدید تغییر دهید و گزینه go را انتخاب نمایید
8.پس از بازگشت به جدول wp_options به صفحه دوم این جدول بروید و home را نیز ویرایش نمایید
9.در این قسمت هم نام دامنه قدیمی را به نام جدید تغییر دهید و گزینه go را انتخاب نمایید
10.حال ازسطر بالای صفحه گزینه SQL را انتخاب نمایید و query زیر را در جدول وارد نمایید :
UPDATE wp_options
SET option_value = 'http://www.NEWdomain.com'
WHERE option_value = 'http://www.OLDdomain.com'
11.سپس گزینه go را بزنید.

منبع آموزش phpmyadmin ایران سرور (http://hub.iranserver.com/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=761)

rezarostami
October 16th, 2013, 12:41
اگر به پنل مدیریت دسترسی دارید فقط کافیست از تب تنظیمات > همگانی

2 فیلد نشانی وردپرس (url) و نشانی سایت (url) را به آدرس جدید تغییر بدید.

sajads
October 16th, 2013, 12:41
دوست عزیز انجام دادم ولی در مرحله 10 با این ارور مواجه میشم
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'UPDATE wp_options SET option_value = 'http://www.ansarfilm3.com' WHERE option_va' at line 2

sajads
October 16th, 2013, 12:43
دوست عزیز انجام دادم ... ولی بازم نشد

rezarostami
October 16th, 2013, 12:51
اگر کامل کارها را درست انجام دادید یکبار هم کوکی مرورگر رو پاک کنید ببینید رفع میشه یا نه.

sajads
October 16th, 2013, 12:54
کوکی - کش - هایستوری.. مرورگر رو هم پاک کردم ولی بازم همونه... دوست عزیز این لینک سایتمه یه نگاهی بندازین ببینید برای شما هم ظاهرش خرابه ansarfilm3.com

rezarostami
October 16th, 2013, 13:00
کوکی - کش - هایستوری.. مرورگر رو هم پاک کردم ولی بازم همونه... دوست عزیز این لینک سایتمه یه نگاهی بندازین ببینید برای شما هم ظاهرش خرابه ansarfilm3.com

دوست عزیز شما ظاهرا برای سایتتان کپی رایت دارید که کسی از محتوی و لینک های سایتتان در سایت خودش استفاده نکند اگر چنین است باید در دستور کپی رایت که در فایل .httaccess هست آدرس قدیمی را به آدرس جدید تغییر بدید تا مشکل رفع شود.

sajads
October 16th, 2013, 13:04
دوست عزیز شما ظاهرا برای سایتتان کپی رایت دارید که کسی از محتوی و لینک های سایتتان در سایت خودش استفاده نکند اگر چنین است باید در دستور کپی رایت که در فایل .httaccess هست آدرس قدیمی را به آدرس جدید تغییر بدید تا مشکل رفع شود.
دوست عزیز دستتون درد نکنه... خدا دلتون رو شاد کنه
در همون فایلی که گفتید رفتم و ادرس رو تغییر دادم و اوکی شد.

مممممممممممممممممممممنون