توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال دامین در ریسلرکلاب
nilkooh
March 28th, 2010, 04:53
سلام دوستان
من قبلا چند تا دامین در اکانت ریسلر که از دوستان گرفته بودم ثبت کردم ، حالا میخوام اونا رو به اکانت ریسلر اصلی که خودم مستقیم گرفته ام منتقل کنم . میخواستم بدونم آیا این کار به چه روشی باید انجام شود. من چند بار خواستم ترانسفر کنم این خطا را داد:
The domain .....com is registered by Directi Internet Solutions Pvt. Ltd. d/b/a
PublicDomainRegistry.com as a Registrar. Can't execute a Transfer request for this Domain.
هر دو تا سایت روی resellerclub.com هستند. ضمنا آیا انتقال هزینه برمیدارد؟
ممنون
sshiran
March 28th, 2010, 09:03
اول توی پنل خودتون یک کاستومر ایجاد کنید بعد از طریق move توی پنل دیگه که دومین ها هست این کار رو انجام بدین . انتقال دادن هزینه نداره اما اگه بخواید ترانسفر کنید چرا هزینه داره.
abbas_majan
March 28th, 2010, 09:09
نيازي ب ترانسفر نيست ، از قسمت Move Service براي انتقال دامين هاتون به پنل ديگه استفاده كنين Free
saeidj
March 28th, 2010, 12:02
فکر می کنم دامنه ی شما توی resellerclub ثبت نشده مثلا برای همین این اررور رو میده. چون برای من هم این اررور رو داد بعد فهمیدم دامنه ای که می خوام انتقال بدم از uk2 هست و از resellerclub نیست.
حالا اگه موفق شدی move بدی همین جا اعلام کن
nilkooh
March 28th, 2010, 14:32
ممنون از همه دوستان
من باید بجای ترانسفر کردن از Move استفاده میکردم
مشکل حل شد
hamidreza_s
April 24th, 2011, 19:54
چه جالب!
یه سوال برای من پیش اومد. این دامنه که قبلاً اونجا بوده از دسترس اونا کاملاً خارج میشه دیگه؟
چون وقتی ما زیرنماینده کسی میشیم تو پنل ما کنترل کامل داره. این دامنه که move میشه به پنل خودمون دیگه دست طرف که به دامنه نمیرسه؟! یا چیزی از بقایای اون اونجا میمونه؟
domainer
April 27th, 2011, 15:16
چه جالب!
یه سوال برای من پیش اومد. این دامنه که قبلاً اونجا بوده از دسترس اونا کاملاً خارج میشه دیگه؟
چون وقتی ما زیرنماینده کسی میشیم تو پنل ما کنترل کامل داره. این دامنه که move میشه به پنل خودمون دیگه دست طرف که به دامنه نمیرسه؟! یا چیزی از بقایای اون اونجا میمونه؟