توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست برای سایت موزیک
behnam_rs232
October 15th, 2013, 20:05
سلام یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدین میخوام یه سایت موزیک را بندازم ولی نمیدونم از کدوم هاست استفاده کنم که فردای روز بلوکه نکنن هاستمو ،دنبال یه هاست با کیفیت خوب و مناسبم کسی چنین هاستی سراغ داره ؟؟
sos77
October 15th, 2013, 20:11
عزيزم فك نكنم هاست به كارتون بياد !!
بايد ازvps هاي خارج كشور استفاده كنين!!
behnam_rs232
October 15th, 2013, 20:13
میشه یکم بیشتر توضیح بدین که چطوری میتونم vps بگیرم
بهترین راه برای شما استفاده از vps هست.
البه میشه vps های کم هزینه هم پیدا کرد، مثلا ماهی 10 - 15 تومان ولی منابعشون پایین هست. مثلا یه vps 15 تمانی دارای رم 256 هست که این اصلا به کارتون نمیاد.
اگه واقعا میخواید یه سایت موزیک راه اندازی کنید باید یکم هزینه کنید و یه vps خوب خریداری کنید. حداقل رم 1 یا دو گیگ
behnam_rs232
October 15th, 2013, 21:09
15 خوبه ولی من 15 نتونستم چیزی پیدا کنم مثلا پارس پک 256 میده 25 تومن 1024 ماهی 55 تومن خیلی سنگینه شما جایی رو میشناسید که با 15 Vps بده با cpanel
mizbancity
October 15th, 2013, 21:12
دوست عزیز 15 فقط قیمت vps هست.
لایسنس سی پنل حدودا ماهی 50 در میاد
behnam_rs232
October 15th, 2013, 21:26
با این اوصاف از cpanel نمیشه استفاده کرد راستی نمیشه از لایسنس تقلبی استفاده کرد
mizbancity
October 15th, 2013, 21:41
به کارتون نمیاد. البته کنترل پنل های رایگان هم وجود داره.
مثلا کنترل پنل ایرانی Zpanel ,...
لینک کنترل پنل Zpanel:
http://www.webhostingtalk.ir/f83/93726/
behnam_rs232
October 15th, 2013, 22:11
کنترل پنل جالبی به نظر میاد حیف که مخصوص ویندوزه اگه واسه لینوکس بود حتما از این استفاده میکردم
behnam_rs232
October 15th, 2013, 22:25
یه سوال دیگه یعنی الان تمام سایت های موزیک و فیلم همه از vps استفاده میکنن؟ نمیشه از یه هاست معمولی و cloudflare استفاده کرد برای ردیابی نشدن
OmidX
October 15th, 2013, 22:46
یه سوال دیگه یعنی الان تمام سایت های موزیک و فیلم همه از vps استفاده میکنن؟ نمیشه از یه هاست معمولی و cloudflare استفاده کرد برای ردیابی نشدن
از vps برای فایل های دانلودی و از یک هاست برای سایت اصلی استفاده میکنند ،
شما اگه تازه میخواین شروع کنید ، میتونید با یک هاست دانلود شروع کنید و بعدا vps بگیرید .
از cloudflare هم میتونید برای هاید کردن Name server های میزبانتون استفاده کنید .
bia2znd
October 15th, 2013, 22:49
زد پنل نسخه برای لینوکس هم داره تو سایتش میتونید بگیرید
کلکسو هم یک کنترل پنل رایگان لینوکسی هست
behnam_rs232
October 15th, 2013, 23:42
از vps برای فایل های دانلودی و از یک هاست برای سایت اصلی استفاده میکنند ،
میتونید با یک هاست دانلود شروع کنید و بعدا vps بگیرید .
.
مشکل اینجاست که بعضی از هاست ها اصلا اجازه ثبت نام سایت های موزیک و فیلم رو نمیدن من دیروز روی یکی از سرویس ها که اسمشو نمیبرم دامین ست کردم بعد از چند ساعت واسم اس ام اس اومد که شما نمیتونید سایت موزیک ثبت کنید هیچی خلاصه پولو پس گرفتم و زدم به چاک B-)
حالا اگه دوستان اینجا کسی هاستی رو سراغ داره که شخصا با سایت موزیک مشکلی نداشته باشه و به اصطلاح نخواد پاچه خواری کنه و بلوک کنه سایتو میشه فعلا از یه هاست و cloudflare استفاده کرد ، از بچه ها کسی هست سایت موزیک داشته باشه اگه هست پ.خ بده