توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست هاست بک اپ 5 گیگ
ruhy
October 14th, 2013, 22:33
با سلام 5 گیگ هاست بک اپ لازم دارم لطفا افر هاتونو اعلام بفرمائید قیمت مد نظر 2500-3000 تومان ماهیانه هست
همین الان از روبینا سرور گرفتم پولمو خورد لطفا جای معتبر افر بده ممنون
Mohammad_reza
October 14th, 2013, 22:40
درصورت نیاز 5 گیگ هاست با قابلیت دسترسی اف تی پی (فقط اف تی پی) با ترافیک نامحدود رو با ماهی 8000 تومان می تونم تقدیم کنم. (با پشتیبانی آنلاین سایت تماس بگیرید).
یلدا وب | خدمات میزبانی وب و ثبت دامنه | طراحی وب سایت | هاست (http://www.yaldaweb.com)
dertgtr
October 14th, 2013, 22:46
سلام اگر سرویس پرکیفیت می خواهید می تونید از رسانگار تهیه کنید . ولی با قیمتی که شما مدنظر دارید فکر نکنم بتونید سرویس مورد نظر رو تهیه کنید و به سرنوشت قبلی دچار خواهید شد ما ایرانی ها متاسفانه فکر می کنیم میشه سرویس با کیفیت رو با قیمت کم بدست آورد درحالیکه این مورد هیچ وقت محقق نخواهد شد !
شروع از
147,000ريال
ماهانه
Backup Storage
فضای بک آپ گیری از اطلاعات روی بستر ابری با استفاده از تکنولوژی NAS
با قابلیت اتصال به صورت DAS از طریق iSCSI
قابلیت اتصال از راه دور از طریق FTP
نگهداری اطلاعات در 2 یا چند سرور فیزیکی جداگانه در دیتاسنتر و کشورهای مختلف دنیا
حداکثر امنیت اطلاعات با توجه به هارد دیسکهای استفاده شده ، و همگام سازی به صورت هر 8 ساعت یک بار روی همه سرورهای موازی
موفق باشید
RoobinaServer
October 14th, 2013, 22:46
با سلام 5 گیگ هاست بک اپ لازم دارم لطفا افر هاتونو اعلام بفرمائید قیمت مد نظر 2500-3000 تومان ماهیانه هست
همین الان از روبینا سرور گرفتم پولمو خورد لطفا جای معتبر افر بده ممنون
با سلام
بهتر هست با دلیل و مدرک دست به تخریب بزنید جناب روح الله شجایی (ملقب به روحی شوجی) تا فردا نگید روبینا شکایت کرد ازم الکی به دلیل تخریب :)
روبینا سرور بچه بازی نیست و فروشنده تابستانی مورد نظر شما نیست.
2500 تومان هاست بکاب هم به بانک پاسارگاد طرف قرار داد ما ذکر کنید خندش میگیره گردش مالی ما در روز بیش از این چیزهاست و قابل تصور شما نیست و با 2500 تومان شما ما به جایی نمیرسیم که بخواهیم پول شما را بخوریم
ما نمیتوانیم با ارائه هاست به چنین اکانتی فردا پاسخ گوی شکایت از سمت ف-ی-ل--ت---رینگ مبنی بر داشتن فایل های خلاف - هکینگ و ... شما و یا هک سرور و ... شما باشیم.
اگر شما معتبر هستید برای ما پس باید از جایی خرید کنید که هیچ نام و نشانی نداشته باشد اینجوری معتبره برای شما.
یا حق
mehrshad.ho
October 14th, 2013, 22:50
تشکر از همکار گرامی روبینا سرور
ruhy
October 14th, 2013, 22:55
طی تماس تلفنی که باهاتون داشتم شما حتی حاضر به ادغام اکانت ها نشدید حتی حاضر به ویرایش اطلاعات کاربری هم نشدید دفعات قبل هم همین بازی ها دراوردید ما کلا همه چیز رو متقل کردیم
من خودم enamad دارم هم با whmcs کامل کار کردم و اینجور که میگی شهر شلوغ نیست
من فقط بواسطه اینکه قبلا از شما خرید کرده بودم خرید کردم گفتم شاید تغییر مدیریت یا شاید شیوه کاری شده باشه که دیدم نه متاسفانه هنوز همون روال قبلی هست
البته قبلا چند روزی میذاشتید هاست کار کنه بعد حذف میکردید الان که کلا همون اول بعد از واریز حذف میکنید
باز هم ممنون که نگذاشتید اطلاعات رو داخل هاست وارد کنم که بعدا مجبورم کنید که بابتش هزینه جداگانه پرداخت کنم
ruhy
October 14th, 2013, 22:58
تشکر از همکار گرامی روبینا سرور
منهم از شما تشکر ویژه دارم
شما نمایندگی دارید از ایشون ؟
RoobinaServer
October 14th, 2013, 23:04
طی تماس تلفنی که باهاتون داشتم شما حتی حاضر به ادغام اکانت ها نشدید حتی حاضر به ویرایش اطلاعات کاربری هم نشدید دفعات قبل هم همین بازی ها دراوردید ما کلا همه چیز رو متقل کردیم
من فقط بواسطه اینکه قبلا از شما خرید کرده بودم خرید کردم گفتم شاید تغییر مدیریت یا شاید شیوه کاری شده باشه که دیدم نه متاسفانه هنوز همون روال قبلی هست
البته قبلا چند روزی میذاشتید هاست کار کنه بعد حذف میکردید الان که کلا همون اول بعد از واریز حذف میکنید
باز هم ممنون که نگذاشتید اطلاعات رو داخل هاست وارد کنم که بعدا مجبورم کنید که بابتش هزینه جداگانه پرداخت کنم
بله روبینا سرور همیشه و همیشه به لطف خدا نظم خود را خواهد داشت تا چنین روزی بتواند پاسخگوی چنین کاربرانی چون شما باشد و حتی در موقع هرگونه مشکلی یا مراجعه هرگونه وزارتی، دارای مدارک کامل باشد.
هیچ موقع ما را با سابقه حدود 9 سال با خودتان مقایسه نکنید.
ممنون هستم از شما که اکانت دیگر خود را نیز لو دادید.
همانطور که بالا ذکر کردم نمیتوانیم پاسخگوی مشکل وزارت ارشاد شما باشیم .
دقیقا اکانت قبلی شما هم مشخصات کامل نبوده و بعد از اخطار و ... کلا مسدود شده است که بار دیگر قوانین را رعایت نکردید و اکانت دیگر ایجاد کردید.(با این تخلف میشه 2 تا تخلف).
تصویر اخطاریه وزارت ارشاد که به شما تیکت شده بود پیوست شد (شماره تیکت ثبت میباشد و همیشه موجود هست و هیچ اکانتی ادغام نمیشه برای چنین روزی.)
با اين اوصاف حق را ميبايست به اقاي سجاديه مديريت روبيناسرور داد
ruhy
October 14th, 2013, 23:27
من نمیخام تاپیکم منحرف بشه اما در جواب شما عرض میکنم که اطلاعات اکانت قبلی کاملا صحیح بوده و ظاهرا الان شما تغییرشون دادید
در ثانی افشای اطلاعات کاربران ظاهرا جزو دستور کارتون هست شما میبایستی قبل از افشای اطلاعات مربوط به اکانت نسبت داده شده به من از شخص من اجازه میگرفتید
ثالثا شما فرمودید من دو تا اکانت ایجاد کردم که تخلف هست در صورتیکه خود شما مرد بودید و پشت تلفن گفتید اکانتتون مسدود شده برای استفاده از خدمات ما باید یه نام کاربری دیگر ایجاد کنید حالا اینجا دم از تخلف میزنید
شما فرمودید :
ایا اکانت جدید من که 5 گیگ هاست بک اپ توش سفارش دادم و هنوز خالیه و هیچ گونه اطلاعاتی داخلش نیست مشکل وزرات ارشاد دارد ؟
من خواهشی از شما دارم که به این تاپیک پاسخ ندید و بذارید تاپیک روند طبیعی خودش رو ادامه بده اگر شما بحثی دارید پیغام خصوصی کنید در صورت نیاز پاسخ داده میشه
ضمنا پاسختون رو ویرایش کنید چون افشای اطلاعات کاربران تون اصلا صحیح نیست و غیر قانونیه در دفعه بعدی مراجعه به تاپیکم امیدوارم اطلاعاتم حذف شده باشه من به هیچ وجه نیاز نمیبینم که نام و نام خانواگیم در این انجمن توسط شما افشا بشه
از مدیران محترم هم تقاضا دارم که تاپیک رو پاک سازی بفرمایند
ruhy
October 14th, 2013, 23:30
نیازی به قضاوت نیست البته قضاوت هر کسی برای خودش محترم هست و نیازی نبود نوشته بشه اگر افر دارید بفرمائید بررسی میشه
با تشکر
nightman
October 14th, 2013, 23:35
یکی از خفن اسپمر های انجمن
RoobinaServer
October 14th, 2013, 23:36
من نمیخام تاپیکم منحرف بشه اما در جواب شما عرض میکنم که اطلاعات اکانت قبلی کاملا صحیح بوده و ظاهرا الان شما تغییرشون دادید
در ثانی افشای اطلاعات کاربران ظاهرا جزو دستور کارتون هست شما میبایستی قبل از افشای اطلاعات مربوط به اکانت نسبت داده شده به من از شخص من اجازه میگرفتید
ثالثا شما فرمودید من دو تا اکانت ایجاد کردم که تخلف هست در صورتیکه خود شما مرد بودید و پشت تلفن گفتید اکانتتون مسدود شده برای استفاده از خدمات ما باید یه نام کاربری دیگر ایجاد کنید حالا اینجا دم از تخلف میزنید
شما فرمودید :
ایا اکانت جدید من که 5 گیگ هاست بک اپ توش سفارش دادم و هنوز خالیه و هیچ گونه اطلاعاتی داخلش نیست مشکل وزرات ارشاد دارد ؟
من خواهشی از شما دارم که به این تاپیک پاسخ ندید و بذارید تاپیک روند طبیعی خودش رو ادامه بده اگر شما بحثی دارید پیغام خصوصی کنید در صورت نیاز پاسخ داده میشه
ضمنا پاسختون رو ویرایش کنید چون افشای اطلاعات کاربران تون اصلا صحیح نیست و غیر قانونیه در دفعه بعدی مراجعه به تاپیکم امیدوارم اطلاعاتم حذف شده باشه من به هیچ وجه نیاز نمیبینم که نام و نام خانواگیم در این انجمن توسط شما افشا بشه
از مدیران محترم هم تقاضا دارم که تاپیک رو پاک سازی بفرمایند
موقع هرگونه تغییری به شما که ایمیلتون ثبت هست میل میشه لطفا مدرک از ایمیل دریافتی خود بگذارید ... (حتما اکانت دومتون هم درست بوده یادتون رفت بگید کلا ظاهرا ما با 2500 تومان شما روزمان میگذره تصمیم گرفتیم هر اکانتی میسازید پولش را بخوریم به قول شما آن هم 2500 تومان.)
طبق قوانین ما :
استفاده از سرویس برای مقاصد غیر قانونی :
تنها به کاربرانی اجازه فعالیت بر روی سرورهای سرویس دهنده را دارند که هیچ یک از موارد زیر را نقض نکنند و در غیر این صورت سرویس کاربر مورد نظر توسط سرویس دهنده لغو شده ، هیچ هزینه ای باز پس داده نخواهد شد و تمام یا قسمتی از اطلاعت مشترک پاک سازی خواهند شد .
بله بله خود بنده به شما ذکر کردم اکانت دیگر بسازید چرا ؟ چون با مشتری راه اومدم وقتی مشتری به قوانین ما احترام نگذاره و دردسر ساز باشه (با سابقه اخطاریه وزارت ارشادی که دارید و بنده اطلاع نداشتم و الان تازه فهمیدم) عملا دیگر سرویس ارائه نمیکنیم اما خب معمولا در چنین مواقعی اگر با بنده صحبت بشه و ببینم کاربر از عمد نبوده یا ... اجازه ساخت مجدد میدم و این فکر نکنم نقض قوانین باشه چرا چون :
طبق قوانین ما :
#در هر یک از قوانین و مقررات ذکر شده روبینا سرور آزاد میباشد تا طبق استفاده کاربر از خدمات و عدم استفاده صحیح یا ... شرایطی را قرار دهد.
که بنده یک بار دیگر اجازه ساخت اکانت را به شما دادم.(که اشتباه بود).
اسم شما به دلیل تخریب نام ما بدون هیچ دلیل و مدرک مستندی افشا شده است (هرچند نام کوچک شما روی اکانت شما هست) و در این افشا هیچ اطلاعات دیگری از شما افشا نشده است در حقیقت اطلاعات درستی نداده اید که افشا گردد.(که کلا افشا نمیشود و فقط نام شما به دلیل تخریب ما برده شده است تا همکاران ما پی ببرند و در سرویس دادن به شما درست تصمیم بگیرند.)
هر گونه شکایتی دارید در مورد هزینه خود یا افشا و ... میتوانید روی جواز ما کلیک نمائید و به enamad که خود شما از آن به گفته خودتان نماد دارید تخلف ما را میل نمائید.
پست شما قبلا به مدیریت اطلاع داده شده به دلیل تخریب بدون مدرک و نقض قوانین انجمن دیگه نحوه برخورد با مدیران هست.
لطفا آدرس صفحه ای که نماد اعتمادی که ذکر کردید دارید را در همین تاپیک ذکر نمائید جالبه که به شخصی که نامه تخلف از وزارت ارشاد داشته نماد ارائه شده.
امیدوار هستم نماد داشته باشید چون سوء استفاده از اسم نماد فکر کنم بدونید باعث دردسر میشه براتون :)
یا حق
amirhoseyn
October 15th, 2013, 00:23
سلام دوست عزیز شما خودتو ناراحت نکن متاسفانه بعضی از این هاستینگ ها ضعف اعتبار دارند مثلا با این مسائل میخوان بگن مثلا یک شرکت معتبر هستیم به عنوان مثال کلا 1 نفر کار میکنه اونجا ولی تیکت بدی میگن باید صبر کنید تا فلان بخش بیاد جواب بده (حالا همشون 1 نفرنا) من از بزرگترین شرکت های هاستینگ ایران خرید داشتم و اطلاعات دقیقی ندادم و اونا هم تا حالا از این ادا اصولا در نیاوردن حالا چه برسه به اینا که هیچی نیستند و فقط ادعا دارند
بنده دوستانه به شما میگم که همیشه قبل از خرید از هرجا در موردش تحقیق کنید جا های معتبر تری برای خرید این سرویس هست .
جالبس جناب سجادیه می فرماییند این هزینه 2500 تومان در قبال تراکنش های بالایی که داریم هیچی نیست اما انقدر پول ندارن برای whmcs لایسنس بخرن . و از کرک شده استفاده می فرمایند.
ایشون حتی برای امنیت خودش ارزش قائل نیست و از سیستم نال شده استفاده میکنه بعد برای امنیت شما ارزش قائل شه ؟ جالبه میان بحث از وزارت ارشاد قانون و این مسائل هم میکنند .
موفق باشید
تمام.
ruhy
October 15th, 2013, 00:28
با تشکر از شما
واقعا شما وقت ازادی دارید که توی تاپیک های دیگران مانور بدید
در جمع بندی عرض میکنم خدمتتون که افشای هر گونه اطلاعات شخصی من من جمله اسم من توسط شما منوط به اجازه بوده که این کار رو نکردید
خدمت دنبال کننده گان تاپیک عرض کنم که روبینا سرور چهره منو به عنوان یک متخلف در میان کاربران وب هاستینگ تالک معرفی کرده که این خودش جای پیگیری بیشتر داره طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران دامنه ای که به نام من هست ***** شده دلیل بر این نیست که نامه ای که ارشاد به شما در مورد من داده در رابطه با عدم ارائه هاستینگ به یکی از دامنه های به نام من رو علنی کنید و شخصیت منو در افکار عمومی خدشه دار کنید
شما جهت شفاف سازی میبایست تمام اصول حفظ حریم شخصی و اسرار کاربرانتونو حفظ میکردید و تنها به تخلف من اشاره میکردید من فقط عرض کردم که روبینا سرور پول منو خورده ؟ سرویس ارائه دادید ؟ وجه برگشت خورد ؟ در هر صورت پول منو که پس ندادید به این میگن خوردن پول حالا تحت لوای قانون سایت شما هست .
خیلی دوست دارم بدونم قوانین سایت شما تائید شده کدوم مرجع قانونی هست اخه نمیشه که هر کسی قانون خودش رو داشته باشه
از مدیران خواهش میکنم که تاپیک رو هیچ جاش رو پاک نکنن من فردا سه شنبه اول وقت مراجعه میگنم به پلیس فتا در مورد ادعای حیثیت (در مورد بد چهره کردن اینجانب ) و همچنین افشای اطلاعات شخصی بدون اجازه توسط روبینا سرور
اگر تاپیک هم قفل بشه که چه بهتر
ممنون
RoobinaServer
October 15th, 2013, 00:33
سلام دوست عزیز شما خودتو ناراحت نکن متاسفانه بعضی از این هاستینگ ها ضعف اعتبار دارند مثلا با این مسائل میخوان بگن مثلا یک شرکت معتبر هستیم به عنوان مثال کلا 1 نفر کار میکنه اونجا ولی تیکت بدی میگن باید صبر کنید تا فلان بخش بیاد جواب بده (حالا همشون 1 نفرنا) من از بزرگترین شرکت های هاستینگ ایران خرید داشتم و اطلاعات دقیقی ندادم و اونا هم تا حالا از این ادا اصولا در نیاوردن حالا چه برسه به اینا که هیچی نیستند و فقط ادعا دارند
بنده دوستانه به شما میگم که همیشه قبل از خرید از هرجا در موردش تحقیق کنید جا های معتبر تری برای خرید این سرویس هست .
جالبس جناب سجادیه می فرماییند این هزینه 2500 تومان در قبال تراکنش های بالایی که داریم هیچی نیست اما انقدر پول ندارن برای whmcs لایسنس بخرن . و از کرک شده استفاده می فرمایند.
ایشون حتی برای امنیت خودش ارزش قائل نیست و از سیستم نال شده استفاده میکنه بعد برای امنیت شما ارزش قائل شه ؟ جالبه میان بحث از وزارت ارشاد قانون و این مسائل هم میکنند .
موفق باشید
تمام.
فقط یک جمله :
حتما تحقیق کنید.
----
امنیت خرید لایسنس نیست.
اگر دقت کنید یک سرور کاملا جداگانه به همراه لایسنس دایرکت ادمین جداگانه برای فقط سیستم فروش روبینا سرور با دومین روبینا پنل قرار داده شده است.
و جالب هست شما بدانید وزارت ارشاد هم به همین سیستم فروش بدون لایسنس جواز داده است.
خیلی از شرکت های هاستینگ هستند که به سازمان های دولتی سرویس با امنیت فوق العاده بالا ارائه میدهند اما حتی یا سایت ندارند یا چند تا دو سال پیش بودم به چشمم خورد وبلاگ داشتند این مواردی که گفتید دلیل بر ضعف کاری ما نیست.
مشتری اگر به خودش اطمینان دارد بهتر هست مشخصات خود را دقیق بدهد نه که اشتباه بدهد و بعد سرپوش روی آن قرار بدهد.
ما هم آدرس داریم و جای مشخص هم تلفن ثابت و ... خود شما از جایی که مشخصات درستی ندارد خرید میکنید و اعتماد میکنید ؟ :) چه طور توقع دارید هاستینگ به مشتریان بی نام و نشان اعتماد بکند.
بله ما هم تا قبل از این که کلا سرویس ایران ارائه بدهیم وقتی در خارج کشور بودیم خیلی کاربر داشتیم که اصلا عضو میشدن اسم درست هم نمیزدند و کاری نداشتیم اما ایران فرق داره نمیتوانیم به جای تمام مشتریان متخلف که مخفی میشوند مجازات شویم و این فکر کنم انتخاب ما باشد و نه برای جذب اعتبار.
یک نکته : سایت Nic.ir هم مشخصات کامل میخواهد فکر کنم پس این سایت جزو بزرگترین سایت های خدمات دهی نباشه درسته ؟
طرز تفکرتون جالب بود.
یا حق
RoobinaServer
October 15th, 2013, 00:36
با تشکر از شما
واقعا شما وقت ازادی دارید که توی تاپیک های دیگران مانور بدید
در جمع بندی عرض میکنم خدمتتون که افشای هر گونه اطلاعات شخصی من من جمله اسم من توسط شما منوط به اجازه بوده که این کار رو نکردید
خدمت دنبال کننده گان تاپیک عرض کنم که روبینا سرور چهره منو به عنوان یک متخلف در میان کاربران وب هاستینگ تالک معرفی کرده که این خودش جای پیگیری بیشتر داره طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران دامنه ای که به نام من هست ***** شده دلیل بر این نیست که نامه ای که ارشاد به شما در مورد من داده در رابطه با عدم ارائه هاستینگ به یکی از دامنه های به نام من رو علنی کنید و شخصیت منو در افکار عمومی خدشه دار کنید
شما جهت شفاف سازی میبایست تمام اصول حفظ حریم شخصی و اسرار کاربرانتونو حفظ میکردید و تنها به تخلف من اشاره میکردید من فقط عرض کردم که روبینا سرور پول منو خورده ؟ سرویس ارائه دادید ؟ وجه برگشت خورد ؟ در هر صورت پول منو که پس ندادید به این میگن خوردن پول حالا تحت لوای قانون سایت شما هست .
خیلی دوست دارم بدونم قوانین سایت شما تائید شده کدوم مرجع قانونی هست اخه نمیشه که هر کسی قانون خودش رو داشته باشه
از مدیران خواهش میکنم که تاپیک رو هیچ جاش رو پاک نکنن من فردا سه شنبه اول وقت مراجعه میگنم به پلیس فتا در مورد ادعای حیثیت (در مورد بد چهره کردن اینجانب ) و همچنین افشای اطلاعات شخصی بدون اجازه توسط روبینا سرور
اگر تاپیک هم قفل بشه که چه بهتر
ممنون
برای روبینا سرور تا دلتان بخواهد وقت داریم :)
به هر حال هر پاسخی که میدهید باید جواب بدهیم چون مربوط به ما میباشد پاسخ شما.
قوانین هر هاستینگ طبق نظر همان هاستینگ میباشد اگر شما قبول ندارید نباید عضو میشدید و چنین جنجالی به پا میکردید.
شما اگر مشکلی نداشتید نیازی به خدشه دار شدن شما نبود و میتوانستید دفاع کنید.
ذکر میکنید هر کسی نمیتواند قانون خودش را داشته باشد در صورتی که طبق هر قانونی که شما فکرش را بکنید قانون قرار داد هر کس دست ارائه دهنده همان خدمات میباشد و شما میتوانید قبول کنید یا نکنید. شما کلا طبق کدام قوانین تا کنون عمل کرده اید ؟ آدرس نماد اعتماد خود را هم که نگذاشتید و فقط از اسم نماد در تاپیک سوء استفاده کردید. :)
همین که بدون هیچ دلیل و مدرک در پست اول خود دست به تخریب زدید و قوانین انجمن را نقض کردید خودش نشاندهنده عدم توجه شما به هر قوانینی میباشد.
منتظر شما در مراجع قانونی هستیم حتما مراجعه نمایید.
یا حق
tizparvaz
October 15th, 2013, 13:15
در مورد لایسنس whmcs بگم که فقط پول مفت خرج کردنه نه پشتیبانی میدن نه مشکلات رو رفع میکنن بنده تا 3 ماه پیش هز ماه لایسنس رو تمدید میکردم (حدود 9 ماهه ما یک مشکل بزرگ با فاکتورها داریم و هنوز هم داریم) حدود 2 ماه مدام با تیکت در ارتباط بودیم حتی پول اضافی هم دادیم و عملا هیچکاری برای رفع مشکل ما نتونستن بکنن و از 3 ماهه پیش به همین علت شخصا نالش کردم و دیگه هم لایسنس نخواهم گرفت
tizparvaz
October 15th, 2013, 13:16
ضمنن اکانتی که شما ایجاد کردید نوعی بی احترامی به سرویس دهنده هست باز هم خوبه ایشون دارن به شما پاسخ میدن من بودم کلا پاسخ نمیدادم
البته بازگشت هزینه باید انجام بشه از نظر من
RoobinaServer
October 15th, 2013, 13:21
ضمنن اکانتی که شما ایجاد کردید نوعی بی احترامی به سرویس دهنده هست باز هم خوبه ایشون دارن به شما پاسخ میدن من بودم کلا پاسخ نمیدادم
البته بازگشت هزینه باید انجام بشه از نظر من
سلام
بازگشت ما انجام نمیتوانیم بدیم وقتی اکانت ایشون بسته میشه عملا چه جوری شماره حساب یا شماره کارت دریافت بشه که بازگشت داده بشه ؟(باید از طریق تیکت دریافت بشه که مدرک داشته باشیم)
مشتری داشتیم که 900 هزار تومان سرور اختصاصی خرید کرده بودند و اکانتشون مسدود شد و هیچ هزینه ای برگشت داده نشد و خودشان برگشت زدند به روش زیر :
در این جور مواقع باید از امکانات بانک استفاده کنند.
تنها راه برگشت این هست ایشون شماره پیگیری که داره به بانک پاسارگاد ما بگه که براشون برگشت بزنند که بعد بانک از ما تایید میخواد ما تایید میکنیم و این هم میشه یک مدرکی که فردا گفت برگشت نخورده از بانک استعلام میشه گرفت و رسید پرداخت بانکی موقع دیدن رسید به صورت برگشت داده شده یا استرداد نمایش داده میشه. وگرنه برگشت یا بهتر بگم واریز هزینه از سمت ما انجام نمیشه و تمام پیگیری و مشکلاتش با خود مشتری هست که قوانین را رعایت نکرده است.