توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه خرید مستقیم از دیتا سنتر های خارجی .
p30pro
October 14th, 2013, 11:43
سلام، چه طور می شه از دیتا سنتر های خارجی حرید کرد ؟ بفهمند ایرانی هستی سرور رو ازت می گیرند ؟ از واسطه چه طور خرید کنم که مطمعن باشه ؟
Mehran18
October 14th, 2013, 11:49
سلام دوست عزیز.
توصیه میکنم از یه واسطه مطمئن سرور بگیر که خیالت راحت باشه ..
از کدوم دیتا سنتر میخوای ؟
besthosti.com
October 14th, 2013, 13:05
برای خرید مستقیم از دیتاسنتر نیاز به اطلاعات حقیقی و خارچی هست .
شما نیاز دارید که ویزا کارت و یا پیپال داشته باشید چون باید پرداخت را مستقیم انجام دهید
برای این که هویت شما نزد دیتاسنتر مشخص باشه نیاز به اسکن پاسپورتی هست که باهاش برای پرداخت انجام داده اید.
به نظر من اگر بتونید این ها را تهیه کنید بسیار خوب است که مستقیم از دیتاسنتر خرید نمایید .
p30pro
October 14th, 2013, 13:48
برای خرید مستقیم از دیتاسنتر نیاز به اطلاعات حقیقی و خارچی هست .
شما نیاز دارید که ویزا کارت و یا پیپال داشته باشید چون باید پرداخت را مستقیم انجام دهید
برای این که هویت شما نزد دیتاسنتر مشخص باشه نیاز به اسکن پاسپورتی هست که باهاش برای پرداخت انجام داده اید.
به نظر من اگر بتونید این ها را تهیه کنید بسیار خوب است که مستقیم از دیتاسنتر خرید نمایید .
یعنی هم پی پال و هم پاسپورت ؟ مشکل ایرانی بودن نیست ؟ یعنی بفهمند ایرانی هستی گیر بدند ؟
p30pro
October 14th, 2013, 18:36
سلام دوست عزیز.
توصیه میکنم از یه واسطه مطمئن سرور بگیر که خیالت راحت باشه ..
از کدوم دیتا سنتر میخوای ؟
واسطه مطمعن از کجا پیدا کنم ؟
besthosti.com
October 14th, 2013, 18:59
یعنی هم پی پال و هم پاسپورت ؟ مشکل ایرانی بودن نیست ؟ یعنی بفهمند ایرانی هستی گیر بدند ؟
ممکن است دیتاسنتر گیر نده ولی برای ویرا کارت و یا پیپالی که سما باهاش پرداخت انجام میدهید ممکن است مدارک شناسایی بخواهند که ایرانی نمیتونه باشه .
در مورد این که دیتاسنتر به هویت ایرانی گیر میده باید بگم بعضی از دیتاسنتر ها گیر نمیده ولی بعضی ها گیر میده ولی در کل بهتر است که اصلا از هویت ایرانی استفاده نکنید .