توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل خطای 403 بعد از راه اندازی سرور
hamid.m331
October 14th, 2013, 00:30
با سلام
بنده یک سرور مجازی سفارش دادم و هنگامی که داخل دایرکتوری دامین هر چیزی که میریزم آپاچی ارور 403 رو نشون میده.
عزیزان میتونن بنده رو راهنمایی کنن؟
نکته : قبلا فایل ها روی یک هاست بود و الان تماما آنها را منتقل کردم.
فایل htaccess رو پاک کردم.
اسکریپتی رو سرور اجرا نیست فقط فایل سرور می باشد.
d3m0n3y3z
October 14th, 2013, 01:23
باید اون نوع فایل رو به mimeهای iis اضافه کنید.
hamid.m331
October 14th, 2013, 07:29
باید اون نوع فایل رو به mimeهای iis اضافه کنید.
راستی centos 5.9 هست سرورم,از ویندوز استفاده نمیکنم
d3m0n3y3z
October 14th, 2013, 08:37
راستی centos 5.9 هست سرورم,از ویندوز استفاده نمیکنم
کم فکر کردم این مشکل رو در iis دارید.
ایندکس رو آپاچی بهتون نشون میده یا نه؟
همون طور که می دونید 403 خطای دسترسی هست.
Mehran18
October 14th, 2013, 11:42
سلام کنترل پنلتون چیه ؟
beniii
October 14th, 2013, 12:08
یا دسترسی وجود ندارد یا پرمیژن ها مشکل دارد و یا فایل index موجود نیست در public_html
hamid.m331
October 14th, 2013, 18:13
دسترسی ها رو چک کردم تغییر هم دادم.بازم همون طوره.
کنترل پنل نداره.
ایندکس هم نداره چطور براش ایجاد کنم؟
نکته : متوجه شدم که اگه فایل رو خودم آپلود کنم مشکلی نداره , ولی وقتی بطور کامل هاست قبلیم رو به روش cursive با دستور wget انتقال دادم تمام فایل ها و فولدر ها رو مشکل 403 میگیره !
میتونین مشکل رو بگین از چی هست؟
با تشکر
hamid.m331
October 14th, 2013, 19:04
من نمیدونم این SElinux به چه درد میخوره.
دوستان مشکل از فعال بودن Selinux بود.
Mehran18
October 14th, 2013, 23:34
و یا به اختصار SELinux یک امکان و ویژگی لینوکس است که مکانیزمی برای پشتیبانی از خط مشی های امنیتی سطح دسترسی هسته لینوکس ( Kernel ) را فراهم می آورد.این برنامه تحت حمایت و توسعه سازمان امنیت ملی آمریکا ( National Security Agency ) هستش و در بسیاری از توزیع های لینوکس بطور پیش فرض وجود دارد. به زبان ساده SELinux میتواند خط مشی های امنیتی برای برای اینکه کدام دسته ها ( کابران ، برنامه ها ) بتواند به کدام اجزا ( فایل ها و device ها ) دسترسی داشته باشد ، تعریف و اجرا کند. در واقع میتوان SELinux را به عنوان یک دیوار آتش ( Firewall ) داخلی برای سیستم عامل تصور کرد.