توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور اختصاصی
asra
October 13th, 2013, 11:56
سلام
من یه سرور خریدم میخوام باهاش خدمات وب(هاستینگ) ارائه بدم.
میخوام بدونم چه نرم افزاریی باید روش نصب کنم و از چه سیستم عاملی باید استفاده کنم؟
سرور میخوام بذارم دیتا سنتر پارس انلاین
باتشکر
teraserver
October 13th, 2013, 12:13
سوال خود را در این بخش مطرح کنید تا کامل راهنمایی بشید
سوالات و مشکلات (http://www.webhostingtalk.ir/f55/)
reza21biologist
October 13th, 2013, 12:41
سلام
ioncube
zend
mysql
mysqli
pdo
pdo sql
gd
freetype
mbstring
zip
sourcegardian
و ....
MOHAMMAD MOHSEN
October 13th, 2013, 12:49
سلام
من یه سرور خریدم میخوام باهاش خدمات وب(هاستینگ) ارائه بدم.
میخوام بدونم چه نرم افزاریی باید روش نصب کنم و از چه سیستم عاملی باید استفاده کنم؟
سرور میخوام بذارم دیتا سنتر پارس انلاین
باتشکر
برای وب هاستینگ هم لینوکس استفاده می کنند هم ویندوز مونده شما کدوم بازار رو هدف گرفته باشید اگر بخواین سایت های asp.net رو پشتیبانی کنید باید برید طرف ویندوز اما اگر بخواین سایت های نوشته شده با php و CMS های open source رو پشتیبانی کنید باید برید طرف لینوکس
بعد از نصب سیستم عامل برای اینکه دسترسی ها رو راحت تر کنترل کنید و برای فروش بهتر باید کنترل پنل نصب کنید. برای سرورهای ویندوز معمولا Plesk نصب می کنن و برای لینوکس سی پنل یا دایرکت ادمین. البته با توجه به اینکه تو پارس آنلاین می خواین سرور رو کولو کنید سی پنل نمیشه نصب کرد (با روش های معمول البته)!
بعد از نصب کنترل پنل باید به فکر فایروال هم باشید. برای لینوکس اکثرا از CSF استفاده می کنند و برای ویندوز هم که انتخاب های گوناگونی هست.
این ها حداقل ها هست و برای بهیه سازی سرور اقدامات بیشتری انجام میدن البته