;; QUESTION SECTION:
;5.56.234.13\@mcicall.ir. IN A
;; Query time: 1994 msec
;; SERVER: 127.0.0.1#53(127.0.0.1)
;; WHEN: Sat Oct 12 16:54:44 2013
;; MSG SIZE rcvd: 40
فروشنده کی بوده؟ دی ان اسی تنظیم نکرده روی وی پی اس اصلا!
گزارش بالا رو مشاهده کنید!
درصورتی
dns1.mcicall.ir
dns2.mcicall.ir
تنظیم گردیده بو د میبایست در این پرسوجو از سرور نامها بیاد!!!! که همونجوری مشاهده میکنی نیومده
نام فروشنده رو لطف میکنی در پیغام خصوصی برام بنویسی
;; question section:
;5.56.234.13\@mcicall.ir. In a
;; query time: 1994 msec
;; server: 127.0.0.1#53(127.0.0.1)
;; when: Sat oct 12 16:54:44 2013
;; msg size rcvd: 40
فروشنده کی بوده؟ دی ان اسی تنظیم نکرده روی وی پی اس اصلا!
گزارش بالا رو مشاهده کنید!
درصورتی
dns1.mcicall.ir
dns2.mcicall.ir
تنظیم گردیده بو د میبایست در این پرسوجو از سرور نامها بیاد!!!! که همونجوری مشاهده میکنی نیومده
نام فروشنده رو لطف میکنی در پیغام خصوصی برام بنویسی
درود
نیازی به بردن نام فروشنده نیست.
بنده شخصا dns ها رو ست کرده بودم.
ولی چون امروز تیکت زده بودند که ست نشده بنده سرور رو ریست دادم. بعد از ریست دادن سرور دچار مشکل فنی شد و دیگه بالا نیومد.
ما با هم با ایشون به صورت تلفنی تماس گرفتیم و فرمودیم چنین مشکلی وجود داره.
با موافقت ایشون سیستم عامل تغییر داده شد و کنترل پنل مجددا به صورت رایگان نصب و کانفیگ اولیه انجام خواهد شد.
دوست عزیز شما 15 مین پیش تست کردید در واقع الان سرویس وجود نداره که dns ها رو پیدا کنه.
دوباره مشخصات از طریق تیم فنی ما پیگیری خواهد شد.
ارادمتند شما
سرپرست تیم فنی و پشتیبانی ایرانیکا سرور
هادی امیری
DUST
October 12th, 2013, 18:29
آقای امیری تعداد تشکر شده ازت زیاد مثلا نشون نمیده
دانش بالای حتی برای نصب یک چیز ساده داشته باشی مثل دی ان اس
من همیشه کنجکاو بودم شما چه جوری این همه تشکر زیاد شد ازت
تمامی پست هات رو زیرو رو کردم دیشب دیدم اره یک جای کارت می لنگه و کلک زدین تا
مقدار تشکرات به این حد رسیده ۳ چهارتا ایدی خاص گرفتن همه ی پستتات رو حتی اگر سوال هم کردی تشکر زدن
خود مدیران هم میتوننن در این زمینه رسیدگی کنن مممکن هست که اون ایدی ها که اکثر هم بن شدن خودت نبوده باشی
ولی از طرف شما بوده مطمنم که سابقتون رو خوب کنید در اینجا واگر نه یک جواب ۱۹ ساله که هنوز دانشگاه هم نمیره
چه جوری! تا افرادی مثل شما در این بازار فعالیت میکننن که نه دانش ش رو دارین نه تجربش رو باید روز به روز ضع بازار خراب شه
توی تاپیک خودتونم شریکاتونم میان تاییدتون میکننن جالبه برام
تاپیک فروشتون رو میگم که اقای محسن امده و گفته کارتون عالیه!!!!
قبلا هم با مارک ابروب یا سرور یا هرچی دیگه فعالیت میکردی
الان با ایرانیکا
پس فردا با ..............
اگرم الان سرویس وجود نداره پس چرا سرور پینگ داره! و دی ان اس سرور داره جواب میده!!! جلل الخالق
این پینگ یعنی از کجاست؟
Mr(s).Anonymous
October 12th, 2013, 18:55
برید داخل DNS Template سرورتون
هر چی Template هست پاک کنید.
جدید ایجاد کنید.
ns1.yourdomain.ir
ns2.yourdomain.ir
دامنه هم که Add کردید وصل کنید به این DNS Template
داخل پنل نیک هم
در فیلد سمت راست آی پی سرور و سمت چپ ns1.yourdomain.ir و به همین منوال ns2
بعد از چند ساعت باید بدرستی ست بشه.
درصورتی هم که نشد اطلاعات ارسال کنید چک کنم براتون.
hadi_am
October 12th, 2013, 19:13
آقای امیری تعداد تشکر شده ازت زیاد مثلا نشون نمیده
دانش بالای حتی برای نصب یک چیز ساده داشته باشی مثل دی ان اس
من همیشه کنجکاو بودم شما چه جوری این همه تشکر زیاد شد ازت
تمامی پست هات رو زیرو رو کردم دیشب دیدم اره یک جای کارت می لنگه و کلک زدین تا
مقدار تشکرات به این حد رسیده ۳ چهارتا ایدی خاص گرفتن همه ی پستتات رو حتی اگر سوال هم کردی تشکر زدن
خود مدیران هم میتوننن در این زمینه رسیدگی کنن مممکن هست که اون ایدی ها که اکثر هم بن شدن خودت نبوده باشی
ولی از طرف شما بوده مطمنم که سابقتون رو خوب کنید در اینجا واگر نه یک جواب ۱۹ ساله که هنوز دانشگاه هم نمیره
چه جوری! تا افرادی مثل شما در این بازار فعالیت میکننن که نه دانش ش رو دارین نه تجربش رو باید روز به روز ضع بازار خراب شه
توی تاپیک خودتونم شریکاتونم میان تاییدتون میکننن جالبه برام
تاپیک فروشتون رو میگم که اقای محسن امده و گفته کارتون عالیه!!!!
قبلا هم با مارک ابروب یا سرور یا هرچی دیگه فعالیت میکردی
الان با ایرانیکا
پس فردا با ..............
اگرم الان سرویس وجود نداره پس چرا سرور پینگ داره! و دی ان اس سرور داره جواب میده!!! جلل الخالق
این پینگ یعنی از کجاست؟
درود
دوست عزیز باقی جواباتون رو به صورت خصوصی براتون ارسال میکنم مشکلی نداره...
عزیز بالا رو بخونی نوشته شده سیستم عامل جدید داره نصب میشه ما حتی نذاشتیم سرور یه ثانیه قطع بشه درج ا با دریافت دستور از جناب افشاری سیستم عامل جدید رو نصب کردیم به همین دلیله که سرویس الان پینگ داره عزیز...
بهتره برید و یه خورده مودب تر صحبت کنید
ارادتممند شما
هادی امیری
DUST
October 12th, 2013, 19:20
درود
دوست عزیز باقی جواباتون رو به صورت خصوصی براتون ارسال میکنم مشکلی نداره...
عزیز بالا رو بخونی نوشته شده سیستم عامل جدید داره نصب میشه ما حتی نذاشتیم سرور یه ثانیه قطع بشه درج ا با دریافت دستور از جناب افشاری سیستم عامل جدید رو نصب کردیم به همین دلیله که سرویس الان پینگ داره عزیز...
بهتره برید و یه خورده مودب تر صحبت کنید
ارادتممند شما
هادی امیری
روشن نکردین اقای امیری راجبه میزان تشکر هاتون کسی هم بد باهاتون صحبت نکرد
بعدشم اصلا نیازی به نصب سیستم عامل مجدد نیست اقای امیری شما دی ان اس رو درست تنظیم کن با
صحبت دوستمون در بالا خودش دیگه حل میشه
درود
چی رو باید روشن کنم عزیز من؟فکر نمیکردم باید برای میزان تشکرامم فکر میکردم که چطوری اینطوری شده؟؟؟
دوست عزیز بحث دی ان اس نیست وقتی سرویس رو mysql گیر میکنه کاریش نمیشه کرد حتی رو بوت هم دچار مشکل میشه در نتیجه مجبور به تغییر سیستم عامل شدیم عزیز...
سیستم عامل هم نهایت 4 دقیقه طول میکشه تا نصب بشه.
hadi_am
October 12th, 2013, 19:37
۸۰٪ تشکر های اکانت hadi_am از اکانت های XHTML و کرمان هاست هست که بن شدند !! (واقعا معلوم هست این تشکرات بخاطر پست های مفید ایشون نبوده )
کرمان هاست بن نشده ولی فعالیتی نداره
اون یکی یوزرم که بن هستن
درود
متشکر میشم که شمار تماستون رو به صورت پ.خ ارسال کنید تا بنده به شما اثبات کنم که قرار نیست هیچگونه کلاه برداری صورت بگیره...
دوستان عزیز اگه بنده قرار بود کلاه برداری کنم نه میرفتم نماد اعتماد میگرفتم و نه سخت افزار سرور میخریدم.
در ضمن دیگه مجبور نبودم دو استان بوشهر و استان اردبیل دفتر بزنم
DUST
October 12th, 2013, 19:37
درود
چی رو باید روشن کنم عزیز من؟فکر نمیکردم باید برای میزان تشکرامم فکر میکردم که چطوری اینطوری شده؟؟؟
دوست عزیز بحث دی ان اس نیست وقتی سرویس رو mysql گیر میکنه کاریش نمیشه کرد حتی رو بوت هم دچار مشکل میشه در نتیجه مجبور به تغییر سیستم عامل شدیم عزیز...
سیستم عامل هم نهایت 4 دقیقه طول میکشه تا نصب بشه.
چرا یک نفر باید ۸۰درصد از پست های بیخودی شما تشکر کنه! خودت رو زدی به کوچه ی علی چپ مثل اینکه بیخیالش این موضوع
وقتی درمورد چیزی اطلاعات نداری مجبوری نیستی نظر بدی روند بوت چه ربطی به بایند داره یا همون دی ان اس سرور!!!!!!!!!!!
حرف نزن خودت رو ضایع نکن کافیه دیگه شما اگر سرویس دی ان اس هم مشکل داشت می بایستی یک بار ریمو کنی بعدش دوباره نصب کنی
وحل میشد !!! نه اینکه بیای بگی روی بوت تاثیر گزاشته مجبور به نصب مجددد سیستم عامل شدیم چیزی دیگه ای نگو ممنونت میشم
hadi_am
October 12th, 2013, 19:43
چرا یک نفر باید ۸۰درصد از پست های بیخودی شما تشکر کنه! خودت رو زدی به کوچه ی علی چپ مثل اینکه بیخیالش این موضوع
وقتی درمورد چیزی اطلاعات نداری مجبوری نیستی نظر بدی روند بوت چه ربطی به بایند داره یا همون دی ان اس سرور!!!!!!!!!!!
حرف نزن خودت رو ضایع نکن کافیه دیگه شما اگر سرویس دی ان اس هم مشکل داشت می بایستی یک بار ریمو کنی بعدش دوباره نصب کنی
وحل میشد !!! نه اینکه بیای بگی روی بوت تاثیر گزاشته مجبور به نصب مجددد سیستم عامل شدیم چیزی دیگه ای نگو ممنونت میشم
درود،
دوست عزیز سرویس رو ریست دادیم و سیستم تو قسمت mysql دچار مشکل شد و دیگه بوت نشد و ارور داد
ما هم همین کارو کردیم رو همون آی پی سیستم رو پاک کردیم و دوباره بالا آوردیم...
با تشکر
هادی امیری
khaf_0
October 12th, 2013, 19:56
درود
نیازی به بردن نام فروشنده نیست.
بنده شخصا dns ها رو ست کرده بودم.
ولی چون امروز تیکت زده بودند که ست نشده بنده سرور رو ریست دادم. بعد از ریست دادن سرور دچار مشکل فنی شد و دیگه بالا نیومد.
ما با هم با ایشون به صورت تلفنی تماس گرفتیم و فرمودیم چنین مشکلی وجود داره.
با موافقت ایشون سیستم عامل تغییر داده شد و کنترل پنل مجددا به صورت رایگان نصب و کانفیگ اولیه انجام خواهد شد.
دوست عزیز شما 15 مین پیش تست کردید در واقع الان سرویس وجود نداره که dns ها رو پیدا کنه.
دوباره مشخصات از طریق تیم فنی ما پیگیری خواهد شد.
ارادمتند شما
هادی امیری
آقا بفرما چایی
فرمودیم?
khaf_0
October 12th, 2013, 20:00
لینوکسیه و کنترل پنل هم کلوکسو.
بعد از 72 ساعت از ست کردن دی ان اس و آی پی در nic.ir هنوز اعمال نشد. http://www.intodns.com/mcicall.ir
آقا تا وقتی ویندوز هست چرا از لینوکس استفاده میکنید؟اینجا ایرانه قانون کپی رایتی نیست مجبور نیستی بابت استفاده از ویندوز اورجینال ماهیانه هزینه ای پرداخت کنید، و ما ایرانی ها ویندوز باز هستیم نه لین*** باز،البته اکثرا"
اینکه معمولا" سرورهای لینوکسی استفاده می کنند به خاطر قیمت پایینش است،چون سرور لینوکس الزاما" نیاز به کرنل اختصاصی ندارد.
در ضمن اگر از لینوکس استفاده میکنید کنترل پنل کلکسو خیلی راحت نصب و کانفیگ میشه.
حتما" از centos 5.x استفاده کنید.
Mr(s).Anonymous
October 12th, 2013, 20:27
آقا تا وقتی ویندوز هست چرا از لینوکس استفاده میکنید؟اینجا ایرانه قانون کپی رایتی نیست مجبور نیستی بابت استفاده از ویندوز اورجینال ماهیانه هزینه ای پرداخت کنید، و ما ایرانی ها ویندوز باز هستیم نه لین*** باز،البته اکثرا"
اینکه معمولا" سرورهای لینوکسی استفاده می کنند به خاطر قیمت پایینش است،چون سرور لینوکس الزاما" نیاز به کرنل اختصاصی ندارد.
در ضمن اگر از لینوکس استفاده میکنید کنترل پنل کلکسو خیلی راحت نصب و کانفیگ میشه.
حتما" از centos 5.x استفاده کنید.
اکثر اسکریپت ها و سایت های موجود از زبان PHP/MySQL بهره میگیرند.
لینوکس هم برای میزبانی سایت هایی که دارای زبان PHP/MySQL هست سرعت . بازدهی و قدرت بالاتری داره.
اما در مورد میزبانی سایت هایی که با ASP و .Net نوشته شدند ویندوز بهترین هست. :53:
khaf_0
October 12th, 2013, 20:34
اکثر اسکریپت ها و سایت های موجود از زبان PHP/MySQL بهره میگیرند.
لینوکس هم برای میزبانی سایت هایی که دارای زبان PHP/MySQL هست سرعت . بازدهی و قدرت بالاتری داره.
اما در مورد میزبانی سایت هایی که با ASP و .Net نوشته شدند ویندوز بهترین هست. :53:
با سلام و احترام
دوست عزیز ویندوز با استفاده از کرنل اختصاصی دارای امنیت بیشتری است (از نظر بنده)
و اینکه MySql , PHP همینک جزیی از ویندوز است،اطلاعات بیشتر با بررسی امکانات ویندوز سرور 2008 به راحتی قابل دستگیری است
و اگر از 2003 استفاده میکنید
webplatform installer پاسخی برای تمام نیازهای یک مدیر هاستیگ ویندوز است.
یا حق
Mr(s).Anonymous
October 12th, 2013, 20:39
با سلام و احترام
دوست عزیز ویندوز با استفاده از کرنل اختصاصی دارای امنیت بیشتری است (از نظر بنده)
و اینکه MySql , PHP همینک جزیی از ویندوز است،اطلاعات بیشتر با بررسی امکانات ویندوز سرور 2008 به راحتی قابل دستگیری است
و اگر از 2003 استفاده میکنید
webplatform installer پاسخی برای تمام نیازهای یک مدیر هاستیگ ویندوز است.
یا حق
Request بالا روی سرور ارسال بشه مصرف منابع شدیدا زیاد میشه.
و همینطور بسیاری از Mod های وب سرور و همینطور ابزار ها مثل Cache قابل نصب روی ویندوز نیستند.
برای مثال Localhost سیستم خانگی بنده را مشاهده بفرمایید:
Mr(s).Anonymous:~$ php -v
PHP 5.3.10-1ubuntu3.8 with Suhosin-Patch (cli) (built: Sep 4 2013 20:05:42)
Copyright (c) 1997-2012 The PHP Group
Zend Engine v2.3.0, Copyright (c) 1998-2012 Zend Technologies
with XCache v1.3.2, Copyright (c) 2005-2011, by mOo
robic
October 13th, 2013, 13:42
جدای از بحث فنی که البته مساله مهمیه، برخورد این هاستینگ تا الان برخورد خوب و دوستانه ای بوده برخلاف شرکتهای دیگه. من از ایران سرور و روند تازه هم سرور مجازی دارم . حدود 8 روز پیش یه تیکت برای روند تازه ارسال کردم و امروز صبح بهم جواب داده شد!
DUST
October 13th, 2013, 13:50
جدای از بحث فنی که البته مساله مهمیه، برخورد این هاستینگ تا الان برخورد خوب و دوستانه ای بوده برخلاف شرکتهای دیگه. من از ایران سرور و روند تازه هم سرور مجازی دارم . حدود 8 روز پیش یه تیکت برای روند تازه ارسال کردم و امروز صبح بهم جواب داده شد!
برخورد خوب و دوستانه دلیل نمیشه که شما بیخودی ۴ روز معطل باشی!برای ست شدن دی ان اس ها و ببینی کلا اشتباه کردن!