ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال همیشگی کدام دیتاسنتر خوبه

_AF_
October 11th, 2013, 19:50
درود بر تک تک شما عزیزان و تشکر بابت ورود به این تاپیک

نزدیک به 2 ماه هست دنبال دیتاسنتر مناسب هستم !!!! ولی متاسفانه بازم در تصمیم گیری دچار مشکل هستم

این سرور برای فروش وی پی اس و هاست نیست تنها یک وب سایت ران خواهد شد که وب سایت خدماتیست

در نظر داشته باشید برای خرید مستقیم مشکلی ندارم سرور توسط یکی از بستگان که ساکن سوئد هستن اجاره میشه و پرداخت توسط نمایش مشخصات: rankbazar - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/38989/) انشالله بعد از گذشت چند ماه یا یک سال سرور خریداری می کنیم و در یکی از دیتاسنترهای ایرانی قرار میدهیم

در نظر داریم هارد ssd باشه
سیستم عامل ویندوز سرور 2008 + ms-sql به همراه لایسنس
سایت از پایه برنامه نویسی و دیزاین شده و اخطاری بابت نقض کپی رایت دریافت نمی کنیم

دیتاسنترهایی که انتخاب کردم + علت
softlayer.com
علت انتخاب : پورت و کیفیت مناسب
تقریبا هزینه دو برابر

xlhost.com
علت انتخاب : مدیریت ایرانی و محاسبه هر دلار 2400
اگه اشتباه نکنم چند ماه پیش برق دیتاسنتر دچار مشکل شد و تمام سرورها قطع شد که این یک فاجعه به حساب میاد

hetzner.de/en
علت انتخاب : پینگ مناسب به ایران
هزینه setup
چرا در hetzner ویندوز 2008 درج نشده؟
در سرچ هایی که در انجمن داشتم عده ای گفته بودن در hetzner هارد زود میسوزه جریان چیه؟

منتظر پاسخ شما هستم

GateFa
October 11th, 2013, 20:14
سلام

با توجه به همه ی موارد، پیشنهاد من به شما XLHost هست.
حالا یا سرور Discount با دلار ریالی! یا سرورهای اصلی با دلار Paypal
لیزوب یا ورلداستریم یا کولوکراسینگ یا آی وب یا یساپ هم میتونه جزو انتخاب هاتون باشه و با هیچ کدوم به مشکل نخواهید خورد.

_AF_
October 11th, 2013, 20:19
سلام

با توجه به همه ی موارد، پیشنهاد من به شما XLHost هست.
حالا یا سرور Discount با دلار ریالی! یا سرورهای اصلی با دلار Paypal
لیزوب یا ورلداستریم یا کولوکراسینگ یا آی وب یا یساپ هم میتونه جزو انتخاب هاتون باشه و با هیچ کدوم به مشکل نخواهید خورد.

با تشکر از پاسخ شما
در یکی از تاپیکها خوندم ایران با آی پی های آمریکا مشکل داره!
برای شروع نظر خودم xlhost بود سپس softlayer و در نهایت میزبانی در ایرن

در گفتگوهایی که با آقای خرازی داشتم قبول کردم سرور Supermicro X9SCL+-F را با ریال با ما حساب کنن

ولی در انتخاب دچار تردید هستم!

GateFa
October 11th, 2013, 20:30
با تشکر از پاسخ شما
در یکی از تاپیکها خوندم ایران با آی پی های آمریکا مشکل داره!
برای شروع نظر خودم xlhost بود سپس softlayer و در نهایت میزبانی در ایرن

در گفتگوهایی که با آقای خرازی داشتم قبول کردم سرور Supermicro X9SCL+-F را با ریال با ما حساب کنن

ولی در انتخاب دچار تردید هستم!

سرور رو با هارد ssd بگیرید.
کیفیت سرورها و شبکه بسیار بالاست و آپتایم و‌پشتیبانی هم در حد عالی.
تنها موردی که ممکنه به مشکل بخورید، تاکید میکنم، تنها موردی که ممکنه به مشکل بخورید فقط و تنها فقط زمانی هست که سرور شما زیر دیداس باشه.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

_AF_
October 11th, 2013, 20:39
سرور رو با هارد ssd بگیرید.
کیفیت سرورها و شبکه بسیار بالاست و آپتایم و‌پشتیبانی هم در حد عالی.
تنها موردی که ممکنه به مشکل بخورید، تاکید میکنم، تنها موردی که ممکنه به مشکل بخورید فقط و تنها فقط زمانی هست که سرور شما زیر دیداس باشه.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
اصلاح میکنم
اشتباه تایپی
" در گفتگوهایی که با آقای خرازی داشتم قبول کردن سرور Supermicro X9SCL+-F را با ریال با ما حساب کنن "

قطعا دیداس خواهیم شد
برخوردشون در مورد دیداس چیست؟

GateFa
October 11th, 2013, 20:47
اصلاح میکنم
اشتباه تایپی
" در گفتگوهایی که با آقای خرازی داشتم قبول کردن سرور Supermicro X9SCL+-F را با ریال با ما حساب کنن "

قطعا دیداس خواهیم شد
برخوردشون در مورد دیداس چیست؟

دیتاسنتر دیگه ای رو انتخاب کنید. :)
در مورد پاسخ سوالتون هم:
سرور رو بدون اخطار خاموش میکنند. بعد از 1 یا 2 روز روشن میکنند. اگر تکرار بشه سرور ترمینیت میشه.