_AF_
October 11th, 2013, 19:50
درود بر تک تک شما عزیزان و تشکر بابت ورود به این تاپیک
نزدیک به 2 ماه هست دنبال دیتاسنتر مناسب هستم !!!! ولی متاسفانه بازم در تصمیم گیری دچار مشکل هستم
این سرور برای فروش وی پی اس و هاست نیست تنها یک وب سایت ران خواهد شد که وب سایت خدماتیست
در نظر داشته باشید برای خرید مستقیم مشکلی ندارم سرور توسط یکی از بستگان که ساکن سوئد هستن اجاره میشه و پرداخت توسط نمایش مشخصات: rankbazar - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/38989/) انشالله بعد از گذشت چند ماه یا یک سال سرور خریداری می کنیم و در یکی از دیتاسنترهای ایرانی قرار میدهیم
در نظر داریم هارد ssd باشه
سیستم عامل ویندوز سرور 2008 + ms-sql به همراه لایسنس
سایت از پایه برنامه نویسی و دیزاین شده و اخطاری بابت نقض کپی رایت دریافت نمی کنیم
دیتاسنترهایی که انتخاب کردم + علت
softlayer.com
علت انتخاب : پورت و کیفیت مناسب
تقریبا هزینه دو برابر
xlhost.com
علت انتخاب : مدیریت ایرانی و محاسبه هر دلار 2400
اگه اشتباه نکنم چند ماه پیش برق دیتاسنتر دچار مشکل شد و تمام سرورها قطع شد که این یک فاجعه به حساب میاد
hetzner.de/en
علت انتخاب : پینگ مناسب به ایران
هزینه setup
چرا در hetzner ویندوز 2008 درج نشده؟
در سرچ هایی که در انجمن داشتم عده ای گفته بودن در hetzner هارد زود میسوزه جریان چیه؟
منتظر پاسخ شما هستم
نزدیک به 2 ماه هست دنبال دیتاسنتر مناسب هستم !!!! ولی متاسفانه بازم در تصمیم گیری دچار مشکل هستم
این سرور برای فروش وی پی اس و هاست نیست تنها یک وب سایت ران خواهد شد که وب سایت خدماتیست
در نظر داشته باشید برای خرید مستقیم مشکلی ندارم سرور توسط یکی از بستگان که ساکن سوئد هستن اجاره میشه و پرداخت توسط نمایش مشخصات: rankbazar - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/38989/) انشالله بعد از گذشت چند ماه یا یک سال سرور خریداری می کنیم و در یکی از دیتاسنترهای ایرانی قرار میدهیم
در نظر داریم هارد ssd باشه
سیستم عامل ویندوز سرور 2008 + ms-sql به همراه لایسنس
سایت از پایه برنامه نویسی و دیزاین شده و اخطاری بابت نقض کپی رایت دریافت نمی کنیم
دیتاسنترهایی که انتخاب کردم + علت
softlayer.com
علت انتخاب : پورت و کیفیت مناسب
تقریبا هزینه دو برابر
xlhost.com
علت انتخاب : مدیریت ایرانی و محاسبه هر دلار 2400
اگه اشتباه نکنم چند ماه پیش برق دیتاسنتر دچار مشکل شد و تمام سرورها قطع شد که این یک فاجعه به حساب میاد
hetzner.de/en
علت انتخاب : پینگ مناسب به ایران
هزینه setup
چرا در hetzner ویندوز 2008 درج نشده؟
در سرچ هایی که در انجمن داشتم عده ای گفته بودن در hetzner هارد زود میسوزه جریان چیه؟
منتظر پاسخ شما هستم