توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست یک سرور اختصاصی!!
VatanVPS
March 27th, 2010, 00:02
سلام دوستان ما برای film4dl یه سرور میخوایم حدود $100 البته در نظر داشتم که از HugeServer پلان 150$ رو بگیریم که هزینه جور نشد به چند نفر هم پیشنهاد دادم که 50$ رو بدن جاش VPS بسازه روی سرور که کسی نبود=(( حالا یه سروری تا حداکثری که گفتم با مشخصات زیر می خوام
میخوام سرور بشه روش 1 عدد وی.پی.اس ویندوز ساخت فقط 1 دونه(بیشتر هم باشه خوبه):-p
هارد حداقل 250 باشه!
بقیه موارد مهم نیست!
مکان دیتاسنتر هم زیاد مهم نیست فقط زیاد گیر به کپی رایت ندن
پهنای باند حداقل 3 ترا بایت
فراموش شد! مین سرور هم CentOS باشه با direct admin که روش سایت رو بیارم بالا
Aria
March 27th, 2010, 00:31
سلام.
فکر نکنم شما بتونید سروری رو مجازی ساز نصب کنید و در کنارش به صورت مستقیم از روی همون سرور Direct Admin نصب کنید و هاستینگ راه بندازید.
همینطور فکر نکنم هیچ کجا، حتی شرکت های کوچک و بی کیفیت بتونند با همچین قیمتی سروری رو به شما بدند که CPU از مجازی سازی پشتیبانی کنه !
به هر حال اگر اینقدر سرمایتون هست، میتونم به شما VDS ارائه بدم که به راحتی جایگزین سرور اختصاصی هست و همینطور یک VDS ویندوز در کنارش.
با تشکر.
1eng.ir
March 27th, 2010, 00:55
film4dl.ir ؟ :39:
AfraWeb.net
March 27th, 2010, 00:59
بهتر هست یک سرور مجازی ویندوز و یک سرور مجازی لینوکس خریداری نمایید . درباره کپی رایت هم دقت کنید برخی دیتا سنتر ها شدت سختگیری بیشتر هست و برخی کمتر و لین دلیل وارز بودن سرور های دیتا سنتر نمی باشد .
asrhosting
March 27th, 2010, 01:02
سلام . فکر کنم بهترین گزینه ما باشیم :
با هزینه 100 هزار تومان در ماه می تونیم سرور زیر رو از دیتا سنتر کارو بهتون بدیم کیفیت و... عالی هست !
مشخصات سرور :
CPU : Dual Core Intel Pentium 2.8 Ghz
Ram : 2 GIG
h.d.d. : 2*250 GIG
ip : 2
bw : 4000 GIG
ماهیانه با کنترل پنل دایرکت ادمین و پشتیبانی کامل ماهیانه 100 هزار تومان !
جهت خرید و یا سوالات با شماره 09139179335 یا Takhoster - (http://www.support.takhoster.net) مراجعه کنید .
البته در مورد دوستان هم بگم
تو این انجمن هیچ کسانی به خوبی P-CO و BestServer.IR عزیز سرور بدند ولی خوب آفر ما بود تصمیم با شماست .
موفق باشید .
VatanVPS
March 27th, 2010, 01:04
اون film4dl.ir ***ه اسم ماست ما .com هستیم
دارم پاسخ ها رو مطالعه می کنم
AfraWeb.net
March 27th, 2010, 01:16
میخوام سرور بشه روش 1 عدد وی.پی.اس ویندوز ساخت فقط 1 دونه(بیشتر هم باشه خوبه):-p
هارد حداقل 250 باشه!
بقیه موارد مهم نیست!
مکان دیتاسنتر هم زیاد مهم نیست فقط زیاد گیر به کپی رایت ندن
پهنای باند حداقل 3 ترا بایت
فراموش شد! مین سرور هم CentOS باشه با direct admin که روش سایت رو بیارم بالا
این کار شما زیاد منطقی نیست که میخواهید هم لینوکس هم ویندوز را در یک سرور اختصاصی نصب نمایید . مطمعنا کیفیت پایین خواهد امد و برای این کار نیاز به یک سرور قدرتمند دارید . که توانایی انجام این کار را داشته باشد . در رابطه با سایت مورد نظر شما چون نیاز به سرعت بالا دارید بهتر است از پورت 100 اختصاصی استفاده نمایید تا سرعت بالایی داشته باشید و لایسنس ویندوز را خریداری نمایید و بر روی سرور نصب نمایید و اینکه برای لینوکس ها چون تعداد مشتریان زیادی ندارید بهتر هست از سرور های مجازی استفاده نمایید و بعد از مدتی با افزایش مشتریان به سرور اختصاصی جداگانه اراتقا بدید .
1-میتوانید از سرور های اختصاصی دیتا سنتر netlligent کانادا استفاده نمایید که ما تنها نماینده رسمی فروش در ایران و خاورمیانه هستیم و سرور های که ارائه میشه از اپ تایم 100 درصد و پورت اختصاصی 100 و فول منیج رایگان بر روی این سرور ها ارائه می شود . توصیه ما خرید سرور و نصب ویندوز ارجینال بر روی سرور هست .
2- برای لینوکس و هاستینگ هم پیشنهاد ما استفاده از سرور های لینوکس همین دیتا سنتر می باشد که با قیمتی بسیار مناسب و کیفیتی بسیار بالا ارائه می شود . و چون این سرور های مجازی توسط متخصصین دیتا سنتر ست اپ میشن تمام نکات در حفظ کیفیت و سرعت رعایت می شود . شروع قیمت این سرور های مجازی فقط ماهانه 10 هزار تومان می باشد و پایین بودن قیمت نشان از بی کیفیت بودن نیست و فقط افر ها و تخفیف هایی هست که برای تنها نماینده فروش این دیتا سنتر در نظر گرفته اند و ما هم با همین قیمت سرور ها را به مشتریان ارائه میکنیم و فقط درصد بسیار کمی دیسکانت از دیتا سنتر میگیریم .
برای اشنایی با این دیتا سنتر میتوانید این لینک را مشاهده فرمایید
این کار شما زیاد منطقی نیست که میخواهید هم لینوکس هم ویندوز را در یک سرور اختصاصی نصب نمایید . مطمعنا کیفیت پایین خواهد امد و برای این کار نیاز به یک سرور قدرتمند دارید . که توانایی انجام این کار را داشته باشد . در رابطه با سایت مورد نظر شما چون نیاز به سرعت بالا دارید بهتر است از پورت 100 اختصاصی استفاده نمایید تا سرعت بالایی داشته باشید و لایسنس ویندوز را خریداری نمایید و بر روی سرور نصب نمایید و اینکه برای لینوکس ها چون تعداد مشتریان زیادی ندارید بهتر هست از سرور های مجازی استفاده نمایید و بعد از مدتی با افزایش مشتریان به سرور اختصاصی جداگانه اراتقا بدید .
1-میتوانید از سرور های اختصاصی دیتا سنتر netlligent کانادا استفاده نمایید که ما تنها نماینده رسمی فروش در ایران و خاورمیانه هستیم و سرور های که ارائه میشه از اپ تایم 100 درصد و پورت اختصاصی 100 و فول منیج رایگان بر روی این سرور ها ارائه می شود . توصیه ما خرید سرور و نصب ویندوز ارجینال بر روی سرور هست .
2- برای لینوکس و هاستینگ هم پیشنهاد ما استفاده از سرور های لینوکس همین دیتا سنتر می باشد که با قیمتی بسیار مناسب و کیفیتی بسیار بالا ارائه می شود . و چون این سرور های مجازی توسط متخصصین دیتا سنتر ست اپ میشن تمام نکات در حفظ کیفیت و سرعت رعایت می شود . شروع قیمت این سرور های مجازی فقط ماهانه 10 هزار تومان می باشد و پایین بودن قیمت نشان از بی کیفیت بودن نیست و فقط افر ها و تخفیف هایی هست که برای تنها نماینده فروش این دیتا سنتر در نظر گرفته اند و ما هم با همین قیمت سرور ها را به مشتریان ارائه میکنیم و فقط درصد بسیار کمی دیسکانت از دیتا سنتر میگیریم .
برای اشنایی با این دیتا سنتر میتوانید این لینک را مشاهده فرمایید
دوست من من فقط این سرور رو برای استفاده شخصی سایت میخوام ! تنها این سایت میاد روی سروری که گفتم
AfraWeb.net
March 27th, 2010, 01:29
دوست من من فقط این سرور رو برای استفاده شخصی سایت میخوام ! تنها این سایت میاد روی سروری که گفتم
حق انتخاب با شماست و ما فقط سعی در راهنمایی کردن شما داشتیم. مگرنه سرور اختصاصی 30 دلاری هم وجود داره اگر اپ تایم و پورت اختصاصی برای شما اهمیتی نداشته باشد همچنین سخت افزار و خیلی از مسائل دیگر ...
1eng.ir
March 27th, 2010, 01:29
اون film4dl.ir ***ه اسم ماست ما .com هستیم
دارم پاسخ ها رو مطالعه می کنم
مرسی! *** هم شدیم @-)
*** چیه عزیزم!
دامین Com. دست شماست. IR. هم دست من! این کجاش ***یه ؟!
نکنه WHT.ir هم ***ه که از Com. پیچونده ؟!
VatanVPS
March 27th, 2010, 02:00
خیر wht مجمع فارسی زبانان هست .com مرجع انگلیس زبان!
نه عزیز شما کارتو بکن ما هم کار خودمونو..... :d
من روز اول به همکارم گفتم .com .net .org .info .ir رو ثبت کنم گفت چه کاریه!
اما ما مانند Myegy گوشه فیلم هامون مارک داره همینم باعث شده اسم سایت یکم تو ذهن بعضی ها بمونه [چه ربطی داشت اصلا... :d]