توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال بک آپ دایرکت ادمین روی یک دامنه دیگر
hadi7002
October 11th, 2013, 03:14
با سلام من از هاست خودم که دایرکت ادمین هست بک آپ گرفتم و حالا میخوام این بک آپ رو روی یه هاست دیگه که اونم دایرکت ادمین هسن ولی با یک دامنه دیگه منتقل کنم
به صورت عادی این کار رو کردم نشد؟!
آیا راهی هست که بشه بک آپ یه دامنه رو روی یه دامنه دیگه ری استور کرد
با تشکر (سایت هم جوملا هستش)
nimafire
October 11th, 2013, 11:30
شما جداگانه پشتیبان بگیرید
از اطلاعات دیتابیس جداگانه از ایمیل جداگانه
اما باید یوزرنیم هر دو کاربر یکی باشد در غیر این صورت برای دیتابیس ها باید منوال منتقل کنید به این شکل که اکسپورت کنید و در دیتابیس جدید ایمپورت کنید
hadi7002
October 11th, 2013, 13:28
شما جداگانه پشتیبان بگیرید
از اطلاعات دیتابیس جداگانه از ایمیل جداگانه
اما باید یوزرنیم هر دو کاربر یکی باشد در غیر این صورت برای دیتابیس ها باید منوال منتقل کنید به این شکل که اکسپورت کنید و در دیتابیس جدید ایمپورت کنید
با سلام و تشکر
منظورتون اینه که کل فایلهای موجود در هاست رو زیپ کنم بعد روی هاست جدید اکسترکت کنم و دیتابیس ها رو هم یا بک آپ بگیرم و یا اکسپرت و ایمپورت کنم ؟
اگر این کار رو کنم اون سایت که الان از ج.ملا استفاده میکنه همهچیزش روی اون دامنه قیلی ست شده اگر با این روش انتقال بدم مشکلی با این دامنه جدید پیدا نمیکنه؟
با تشکر
reza21biologist
October 12th, 2013, 11:59
سلام
ساده ترین راه اینه که full backup را روی سرور مقصد restore کنید و بعد از آن ، از قسمت domain setup نام دامنه سایت را تغییر دهید.