توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا ovh برای هاستینگ مناسب است؟
بله برای هاستینگ یکی از بهترین گزینه هاست
موفق باشید
mohammad73
October 10th, 2013, 16:46
نه مناسب نیست
برای میزبانی فقط و فقط هتزنر
bmi
October 10th, 2013, 16:51
هتزنر بهترین گزینه برای هاستینگ است
hassan5099
October 10th, 2013, 16:56
سلام
برای هاستینگ از اروپا بگیرید بهتره
پینگ مناسب تری داره
d3m0n3y3z
October 10th, 2013, 17:21
به هیچ وجه. شبکه ناپایداری دارد، به خصوص در کانادا.
سرورهای تعدادی از دوستان در همین انجمن مکرراً در فرانسه خاموش و روشن می شد و ovh هم عملاًَ هیچ کار خاصی نمی کرد.
در کانادا هم گاهی چنان packet loss بالا میره که گویی شبکه اصلاً قطع هست. دوستان در انجمن می گن که پهنای باند در کانادا کم میاره.
websazha
October 11th, 2013, 11:26
سلام
میخواستم بدونم دیتاسنتر ovh امریکا واسه هاستینگ خوب جواب میده؟
ممنون
دوست عزیز.
کمپانی OVH در آمریکا دیتاسنتر ندارد.
کلا دیتاسنتر ها این کمپانی این ها هستن :
P19 for PARIS - France
RBX-1 for ROUBAIX 1 - France
RBX-2 for ROUBAIX 2 - France
RBX-3 for ROUBAIX 3 - France
RBX-4 for ROUBAIX 4 - France
RBX-5 for ROUBAIX 5 - France
SBG-1 for STRASBOURG 1 - France
SBG-4 for STRASBOURG 4 - France
GRA-1 for GRAVELINES 1 - France
BHS-1 for BEAUHARNOIS 1 - Canada
BHS-2 for BEAUHARNOIS 2 - Canada
websazha
October 11th, 2013, 11:47
به هیچ وجه. شبکه ناپایداری دارد، به خصوص در کانادا.
سرورهای تعدادی از دوستان در همین انجمن مکرراً در فرانسه خاموش و روشن می شد و ovh هم عملاًَ هیچ کار خاصی نمی کرد.
در کانادا هم گاهی چنان packet loss بالا میره که گویی شبکه اصلاً قطع هست. دوستان در انجمن می گن که پهنای باند در کانادا کم میاره.
سرور های فرانسه سری جدید که تهیه شده بود و فروش ویژه ای انجام دادند سخت افزار تهیه شده ضعف هایی داشت اگر درست عیب یابی می شود مشکل رفع می شود متاسفانه کاربر های ما زبان خارجه خوبی ندارند و نمی توانند درست با ساپورت دیتاسنتر همکاری کنند باید گفت عملا هیچ کاری نمی کند؟!من به شخصه چند سرور از چندین سرور تهیه کردم مشکل داشت با تعویض پاور و مادربرد مشکل حل شود.
یکی از دوستان گفت سرور من هم مشکل داره ساپورت میگه مشکل سرور حل شود و روشن هست منبع تغذیه عوض شده است تایید کنید صحت کارکرد سرور رو!!!!!!!خدا تعجب کردم دیتاسنتر هیچ موقع نمی پرسه تایید کنید کارکرد سرور رو! پنل گرفتم تکیت ها نگاهی انداختم دیدم 1 ماه هست به این بنده خدا دیتاسنتر داره میگه نیاز به تعویض منبع تغذیه است لطفا تایید کنید در جهت انجام پروسه تعویض کار و.... خوب معلوم هست هیچ کاری نمی کنند عملا تا شما نگید تعویض کنید :)
دوستان که در انجمن اعلام کردند پهنای باند کم میاره :)
Weathermap (http://weathermap.ovh.net/usa)
samaras
October 11th, 2013, 12:37
اصلا سمت ovh دیگه نرین
هم پشتیبانی هم پورت هم سخت افزار خیلی بد شده
hassanfe
October 11th, 2013, 13:35
سرور های فرانسه سری جدید که تهیه شده بود و فروش ویژه ای انجام دادند سخت افزار تهیه شده ضعف هایی داشت اگر درست عیب یابی می شود مشکل رفع می شود متاسفانه کاربر های ما زبان خارجه خوبی ندارند و نمی توانند درست با ساپورت دیتاسنتر همکاری کنند باید گفت عملا هیچ کاری نمی کند؟!من به شخصه چند سرور از چندین سرور تهیه کردم مشکل داشت با تعویض پاور و مادربرد مشکل حل شود.
یکی از دوستان گفت سرور من هم مشکل داره ساپورت میگه مشکل سرور حل شود و روشن هست منبع تغذیه عوض شده است تایید کنید صحت کارکرد سرور رو!!!!!!!خدا تعجب کردم دیتاسنتر هیچ موقع نمی پرسه تایید کنید کارکرد سرور رو! پنل گرفتم تکیت ها نگاهی انداختم دیدم 1 ماه هست به این بنده خدا دیتاسنتر داره میگه نیاز به تعویض منبع تغذیه است لطفا تایید کنید در جهت انجام پروسه تعویض کار و.... خوب معلوم هست هیچ کاری نمی کنند عملا تا شما نگید تعویض کنید :)
دوستان که در انجمن اعلام کردند پهنای باند کم میاره :)
Weathermap (http://weathermap.ovh.net/usa)
حالا در کل واسه هاستینگ دیتاسنتر کاناداش خوبه یا نه؟
Azarin Web
October 11th, 2013, 17:34
دوستان و همکاران عزیز ، کار با ovh کار هر کسی نیست و یک مدیریت سرور حرفه ای لازم داره. ولی خدایی نکرده اگه وارد و حرفه ای نباشید اصلا به درد شما نمیخوره و افتضاح...