ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افت سرعت،لایت اسپید؟؟!!!

fwt
October 10th, 2013, 13:23
درود،
دوستان عزیز باوجود اینکه من سروراختصاصی بسیارقوی تهیه کردم وبصورت کاملا حرفه ای کانفیک وبهینه شده.وبرنامه من شیرترانیکس هست که بصورت تمام حرفه ای بهینه سازی شده دیتابیس رو میبینم هیچ کوئری فشارنمیاره ولی سرعت پایینی دارم مدیر سرورگفتند که مات بالاید لایت اسپید رو نصب کنیم.
اول ازهمه این لایت اسپید چیه وواقعا تاثیر داره؟
دوم این دوست عزیزما گفتند 15روزرایگانه بعد 15روزهزینه لاسنس داره همچین چیزی هست؟دوستان بیشتر توضیح بدند ضمنا من انجینکس نصب کردم

om!d-D
October 10th, 2013, 15:50
نمیشه دقیق گفت مشکل با لایت اسپید حل میشه.شاید راه حل ارزانتری هم باشه.
لایت اسپید یک وبسرور است . مانند آپاچی که احتمالا الان آپاچی هستید.

Roozweb (webhosting & webdesign Solution)
roozweb.com

Yas-Host
October 10th, 2013, 15:54
بستگی به نوع سرور شما داره ....
از کجا مطمئن هستید که سرور بصورت کامل بهینه و کانفیگ شده است؟
اگر وی پی اس هست از کجا مطمئن هستید منابع share و oversell نیست؟
و ....

لایت اسپید تا حدی باعث افزایش سرعت و بهینه سازی mysql ها و کم شدن لود سرور میشود بصورت 2دوباره یعنی 28 روز میتوانید بصورت رایگان از این وب سرور استفاده کنید ولی مشکلاتی را به همراه خواهید داشت برای مثال ممکنه است در بعضی اسکریپت ها ارور 503 یا 403 را دریافت کنید که باید بصورت کامل کانفیگ شود.
بعد از 28 روز هم میتوانید لایسنس را خریداری نمیایید که هزینه لایسنس حدود 100 هزار تومان ماهانه شما را به خرج خواهد انداخت... بهترین گزینه از نظر من اپاچی است....

موفق باشید.

cityhost
October 10th, 2013, 15:55
با سلام
من ی سرور اختصاصی رم 32 گیگ داشتم با کنترل پنل سی پنل ، چت روم با 10 نفر دیر لود میشد
وقتی لایت اسپید نصب کردم سرعت لود از 10 ثانیه به 3 ثانیه کاهش پیدا کرد
سرعتش فوق العاده عالی شد
اونجور که به نظر میرسه شما کاربر زیاد داری و همین کانکشن ها به اپاچی فشار میاره
تقریبا لایت اسپید چند برابر اپاچیه و خیلی هم عالیه
لایت اسپید 15 روز رایگان داره خیلی هم خوبه ، لایسنس دارش بهترم میشه

Mehran18
October 10th, 2013, 17:33
مصرف لایت اسپید نسبت به آپاچی در منابع سرور 1/4 هست !
و بخاطر php handle اختصاصی که وب سرور لایت اسپید داره سرعت و بازدهی php رو تا 50% افزایش میده ..
از نسخه ترایلش استفاده کنید متوجه میشید.

Maysam.M
October 10th, 2013, 21:15
لایت اسپید واسه سرورهای هاستینگ خوبه
به نظر من انجین ایکس نصب کنید شاید بهتر نتیجه بگیرید

AbtinServer
October 10th, 2013, 23:38
به نظر من یه نگاه به sql سرورت بنداز. اگر موردی نبود لایت اسپید رو تست کنید که بی شک خوشتون مید ولی خوب ماهانه چیزی حدود 150 تومان باید پیاده بشید واسه لایسنس ;)