ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی هاستینگ کاملا نا_ل

Witch King
October 10th, 2013, 10:33
دوستان بنده به کانفیگ لینوکس و سرور آشنایی کامل دارم. حالا یه سرور وار_ز خریدم 100 هزار تومان.(در ماه)
میخوام هاستینگ راه بندازم. آیا استفاده از اسکریپت های نالِ cpanel و لایت اسپید کاره درستی هست یا نه ؟
مشکل امنیتی به وجود نمیاد ؟ شما باشید از هاستینگی که سی پنل نال نصب کرده هاست میخرید ؟
چون هزینه خرید لایسنس هر کدوم از این اسکریپت ها خیلی در میاد و من هم چون تازه کار هستم بودجه بالایی ندارم ، مشتری هم ندارم. سال اول رو باید از جیب بدم.

shahab-f
October 10th, 2013, 11:21
کاره درستی نیست به کنار. امنیتی هم نخواهید داشت

Witch King
October 10th, 2013, 12:10
مگر نالر ها در امنیت اسکریپت دست میبرن ؟ + که فکر کنم از منبع اصلی نال کننده دانلود کنیم مشکل امنیتی وجود نداشته باشه.

=========

جرقه این فکر وقتی به ذهنم رسید که برخی دوستان وارز کار هاست لایت اسپید میدادن ( وارز ) با قیمت هاست آپاچی و حتی قیمت پایین تر ! خب این ارزونی جه دلیلی میتونه داشته باشه ؟

Host-Fa.net
October 10th, 2013, 12:13
عزیز بله میتونید استفاده کنید ولی باید خودتون نال کنید و به نسخه های دیگه اعتمادی نکنید...
لایت اسپید هم هاستیگ های بزرگی استفاده میکنند به صورت نال البته که چرا آپاچی و انجین ایکس نه؟

Witch King
October 10th, 2013, 13:03
متاسفانه از نال سر در نمیارم. منبع خوب برای یادگیری ندارید ؟
( فکر کنم بهتر باشه یه سر به آشیانه بزنم :دی )
گروه های مشهور نالر که وی بی رو نال می کنن در زمینه cpanel فعال نیستن ؟ نسخه های وی بی شون که بدون مشکل هست.

مشکل من با اینکه چی استفاده می کنن نیست. نکته اینجاست که لایت اسپید لایسنس داره و برخی شرکت ها به قیمت هاستِ آپاچی که ارزون هم هست دارن لایت اسپید میدن که به احتمال شدید نال هست. خب من هم که ابتدای کار هستم از نال استفاده کنم ... در اینده که در آمد بالا رفت لایسنس هم میخرم.

Yas-Host
October 10th, 2013, 13:08
6- از ایجاد مباحث مربوط به وارز - نال (null) - کرک (crack) - هک - اتک (حمله) مربوطه خودداری کنید .

reza21biologist
October 10th, 2013, 13:19
سلام

در صورتی که apache را درست کانفیگ کنید نیاز به lite speed ندارید چون فرمودید تازه کار هستید و یوزر کم ارید در نتیجه apache جواب گو خواهد بود.

و همچنین بجای خرید لایسنس cpanel می توانید از directadmin استفاده کنید هم ازطون تر است هم از نظر کارایی جدی ترین رقیب cpanel‌ محسوب می شود.

با تشکر

berbidvps
October 10th, 2013, 14:00
به راحتی اب خوردن هک میشی

Witch King
October 10th, 2013, 14:25
reza21biologist (http://www.webhostingtalk.ir/member/36583/) شما با دایرکت ادمین فروش داشتید ؟ فروش خوب بوده ؟
فکر نمی کنم برای هاست حرفه ای قابل قبول باشه بیشتر واسه همون هاست دانلود استفاده می کنن.
من که هچی دایرکت ادمین رو به سی پنل ترجیح نمیدم.

دوستان مقاله برای آموزش نال کردن سی پنل ندارید ؟

SniTomb
October 10th, 2013, 14:52
سلام بر شما

تنها نسخه ی نـال سی پنل 9 میباشد که از باگ های بالایی برخوردار است

موفق باشید

Witch King
October 10th, 2013, 15:02
خیلی ممنون.
مثله اینکه نسخه نال واقعا مشکلات زیادی داره ! :109:
پس بهتره برای بودجه دنبال شریک یا اسپانسر باشم.

با تشکر از دوستانی که مشکل بنده رو برطرف کردن.
به نتیجه رسیدم.

teraserver
October 10th, 2013, 15:20
خیلی ممنون.
مثله اینکه نسخه نال واقعا مشکلات زیادی داره ! :109:
پس بهتره برای بودجه دنبال شریک یا اسپانسر باشم.

با تشکر از دوستانی که مشکل بنده رو برطرف کردن.
به نتیجه رسیدم.
بله یک بار برای همیشه لایسنس بخرید خیالتون رو راحت کنید whmc لایسنس همیشگی میده

Witch King
October 10th, 2013, 16:16
لایسنس لایف چه قدر است ؟

SniTomb
October 10th, 2013, 16:54
سی پنل لایف ندارد!

Mehran18
October 10th, 2013, 17:48
برای شروع پیشنهاد میشه نمایندگی بگیرید. مطمئن هم هست

Witch King
October 10th, 2013, 18:57
نمایندگی صرف نداره. دوست هم ندارم ضعیف شروع کنم. میخوام با بهترین امکانات و کمترین قیمت سرویس بدم باشه. اگر 2 گیگ رو 10 تومن ماهانه بخرم چه طور میتونم هر گیگی رو سالی 25 تومن بدم ؟
100 در 100 باید یک سرور اختصاصی با منابع قوی داشته باشم. نمایندگی تو خونم نیست.:78:
متاسفانه تابستون بودجه و وقت کافی داشتم اما برخی دوستان گفتن چون تابستون نوجوون های مملکت میزنن تو کاره هاستینگ بهتره تابستون شروع نکنم. منم منتظر موندم تا پاییز که الان باشه و متاسفانه بودجم جایی دیگه خرج شد ! حالا هم باید به تبلیغات اینترنتی راضی بمونم :|

( دعا کنید گنچ پیدا کنم )

================================================== ======

دوستان بحث دیگه به نتیجه رسید و من هم متوجه شدم که اسکریپت نال مشکلات زیادی داره. بهتره دیگه ادامه ندیم.
با تشکر از افرادی که در این زمینه کمکم کردن ... . اگه با نال شروع می کردم خدا میدونست چه بلایی سره مشتریام میومد.

فعلا بدرود

downloaddl
October 10th, 2013, 19:04
6- از ایجاد مباحث مربوط به وارز - نال (null) - کرک (crack) - هک - اتک (حمله) مربوطه خودداری کنید .

به جز این

کار کردن رو نال واقعا وقت تلف کردنه
آخر هک میشه

reza21biologist
October 10th, 2013, 23:05
سلام شما فرمودید که دایرکت ادمین حرفه ای نیست در حال حاضر هاستینگ های زیر از directadmin استفاده می کنند :

mihanwebhost
iranserver
shatelhost
ekhtesasi.com
netafzar
parsdev

لازم به ذکر است منظور من اینه که تعددا سرورهای directadminشون از cpanelیهاشون خیلی بیشتر است

با تشکر

Witch King
October 11th, 2013, 11:53
عزیز من گفتم دایرکت ادمین حرفه ای نیست ؟ شاید بد منظور رو رسوندم. اما قبول کنید که طرفداران cpanel قطعا بیشتر هستند و به شخصه با پنل های دیگه نمیتونم ارتباط برقرار کنم. عمدتا هم هاست با هارد های بسیار بالا که برای دانلود و لیچ استفاده میشن دایرکت ادمین دارند. مثال هاتون هم کاربردی بودن. شاید با همین دایرکت ادمین شروع کردم. هزینه ماهیانش چه قدره ؟ هزینه لایف 200 تومن هست ؟