PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تحریم ریسلر کلاب

صفحه ها : 1 2 [3]

shivahost
November 21st, 2013, 01:19
یه مشکل جدید در ریسلو

موقعی که دامنه ثبت میکنیم در پنل و میخوایم دی ان اس های مد نظر خودمون رو درش وارد کنیم نمیزاره دو تا دی ان اس وارد کنیم میگه باید کادر دی ان اس سوم هم حتما پر کنید

کادر دی ان اس سومی رو چی بنویسیم ؟

چنین مشکلی نداشتیم و با 2 تا ns هم قبول میکنه!

shivahost
November 21st, 2013, 01:21
الان ماژول whmcs کامل شده یا هنوز باگ داره ؟

کلی باهاشون کلنجار رفتیم حتا دسترسی به سرورمون دادیم که ظاهرا بالاخره اوکی شده. آخرین نسخه شون رو نصب کنید.

فقط یک چیز رو هنوز تست نکردم! تغییر dns از whmcs ! کسی تست کرده؟

shivahost
November 21st, 2013, 01:22
هنوز که فعال نشده

Locked because of pending import of services

می توانید هر دامنه ای که لازم دارید خودتون unlock کنید.

delllaptop
November 21st, 2013, 02:25
واسه من فعال هست .

ولی متاسفانه دی ان اس با دامین ir رو قبول نمیکنه !!!!

نمی دونید کی حل میشه؟

abbas_majan
November 21st, 2013, 06:13
چنین مشکلی نداشتیم و با 2 تا ns هم قبول میکنه!

همانطور که مطلع هستید موقعی که دامنه ثبت می کنیم پیش فرض دی ان اس های خودشون روی دامنه ست هستش

موقعی که از طریق Action > Modify Name Servers نسبت به تغییر دی ان اس های دامنه میکنم وقتی دو تا دی ان اس هام رو وارد میکنم

و دکمه سیو رو میزنم اررور میده که حتما باید کادر دی ان اس سوم رو هم پر کنی اینو چکارش کنم من ؟؟ برا من اینجوری شده

shivahost
November 21st, 2013, 10:05
همانطور که مطلع هستید موقعی که دامنه ثبت می کنیم پیش فرض دی ان اس های خودشون روی دامنه ست هستش

موقعی که از طریق Action > Modify Name Servers نسبت به تغییر دی ان اس های دامنه میکنم وقتی دو تا دی ان اس هام رو وارد میکنم

و دکمه سیو رو میزنم اررور میده که حتما باید کادر دی ان اس سوم رو هم پر کنی اینو چکارش کنم من ؟؟ برا من اینجوری شده

بله، دقیقا در همین بخش ما 2 تا را وارد کرده ایم و مشکلی نبوده!

MR-IT
November 21st, 2013, 10:18
تغییر dns از whmcs رو میزنیم اجازه ی تغییرات نمیده

zfarhad2000
November 21st, 2013, 10:47

برای DNS سوم تیک Delete رو حتما بزنید

Mehrdad201
November 21st, 2013, 11:06
دوستان شما مطمئنید که دامنه های .org رو خودشون انتقال میدن ؟

abbas_majan
November 21st, 2013, 11:15
برای DNS سوم تیک Delete رو حتما بزنید

ممنون از شما با راهنمایی شما مشکل دی ان اس حل شد

karshenasi
November 21st, 2013, 11:50
دوستان شما مطمئنید که دامنه های .org رو خودشون انتقال میدن ؟

جیگر ما رو خون کردن با این org ها. 70 درصد دامنه های منم org هست

Mehrdad201
November 21st, 2013, 15:01
من میترسم نکنه ما باید کاری بکنیم و نکرده باشیم و یه دفعه بدبخت بشیم.

karshenasi
November 21st, 2013, 15:55
من میترسم نکنه ما باید کاری بکنیم و نکرده باشیم و یه دفعه بدبخت بشیم.

نه خودشون گفتن منتقل میشه هیچ کاری هم لازم نیست انجام بشه ولی لفتش میدن

abbas_majan
November 22nd, 2013, 22:13
دوستان یه مشکل نمیدونم برای شما هم رخ داده یا نه

موقعی که آی پی برای دی ان اس ها ست میکنیم و سیو میکنیم سیو نمیکنه یعنی وقتی که به قسمت دی ان اس ها برمیگردیم فقط دی ان اس ها را نشون میده و آی پی هایی که برای دی ان اس ها ست کرده بودیم رو نشون نمیده

کسی راه حلی داره ؟

engineer_ict
November 23rd, 2013, 00:29
دوستانی که نگران انتقال .org بودن تو اعلامیه جدید گفته که انتقال داده میشن
پس منتظر بمونید

regcenter
November 23rd, 2013, 10:55
گفتن که دامنه های .org -.co -.info -.asia -.pro -.tel تا 30 نوامبر منتقل میشن

itjavani
November 23rd, 2013, 11:30
ترجیح میدم بعد از انتقال کامل ، کلیه دامین ها رو به Name.com منتقل کنم.

در اینجا باید یادی بکنیم از خدابیامرز ممد فخرایی که در مورد ریسلرکلاب جملات قصاری میگفت :) روحت شاد :دی

webmizban
November 23rd, 2013, 14:14
سلام
آیا اعتبار شما منتقل شده است؟

itjavani
November 23rd, 2013, 14:16
سلام
آیا اعتبار شما منتقل شده است؟

اعتبار منتقل شده ولی کل دامین ها خیر

regcenter
November 23rd, 2013, 14:16
اعتبار همه منتقل شده دوست عزیز

webmizban
November 23rd, 2013, 14:21
اعتبار ما منتقل نشده

miladk
November 23rd, 2013, 17:46
سلام,
تو پنل resello گزینه privacy مثل resellerclub نداره؟

abbas_majan
November 23rd, 2013, 18:01
دوستان یه مشکل نمیدونم برای شما هم رخ داده یا نه

موقعی که آی پی برای دی ان اس ها ست میکنیم و سیو میکنیم سیو نمیکنه یعنی وقتی که به قسمت دی ان اس ها برمیگردیم فقط دی ان اس ها را نشون میده و آی پی هایی که برای دی ان اس ها ست کرده بودیم رو نشون نمیده

کسی راه حلی داره ؟

آقا یکی هم جواب سوال منو بده

alex2009
November 23rd, 2013, 18:47

کلآ من با ست کردن و تغییر دادن dns توی این سایت مشکل دارم . بعد از تغییر و ثبت dns پیغام success میده ولی dns تغییری نمی کنه !
اصلآ حرفه ای نیست و چاره ای جز این نداریم که صبر کنیم ببینیم چه موقع اشکالات رو تصحیح می کنند.

nima17701
November 23rd, 2013, 19:09

دقیقا منم همین مشکل رو دارم ، بیش از 8 ساعت منتظر پاسخ تیکتشون هستم .
درسته حجمه عظیمی دامین رو منتقل کردند و در نوع خودش کار بزرگیه ولی این مشکلات و پشتیبانیشان قابل درک نیست!

GoldinHost.IR
November 23rd, 2013, 19:21
با سلان خدمت همه دوستان عزیز..

این دی ان اس اختصاصی دامنه برای ما مشکل داره یا برای همه ؟... یه راهنمایی بکنید

regcenter
November 23rd, 2013, 19:51
سلام,
تو پنل resello گزینه privacy مثل resellerclub نداره؟

نه نداره فعلا

Yas-Host
November 23rd, 2013, 19:57
با سلان خدمت همه دوستان عزیز..

این دی ان اس اختصاصی دامنه برای ما مشکل داره یا برای همه ؟... یه راهنمایی بکنید

یک دامین جدید ما ثبت کرده ایم که در دی ان اس اختصاصی با ارور روبرو میشدیم که با تیکت زدن بعد از 2 روز درست کردن برامون...

یک دامین جدید هم از یکی از همکاران گرفته ایم که بدون مشکل دی ان اس اختصاصی اوکی شد...

تعجب است که در یک پنل درست است و در پنل دیگر درست نیست...

GoldinHost.IR
November 23rd, 2013, 20:02
یک دامین جدید ما ثبت کرده ایم که در دی ان اس اختصاصی با ارور روبرو میشدیم که با تیکت زدن بعد از 2 روز درست کردن برامون...

یک دامین جدید هم از یکی از همکاران گرفته ایم که بدون مشکل دی ان اس اختصاصی اوکی شد...

تعجب است که در یک پنل درست است و در پنل دیگر درست نیست...

دی ان اس با آی پی ست میکنیم انگار دی ان اس خود دامنه ست میشه در حالی که باید دی ان اس اختصاصی که آی پی داده میشه در سایت مثلا intodns نمایش داده نشه... و جالب تر اینجاس اصلا عوض نمیشه !!!!!!!

خیلی دارن عذاب میدن

tehvps
November 24th, 2013, 15:47
اعتبار منتقل شده ولی کل دامین ها خیر

شما زنده اید آقای مسعودی؟ بهتر نیست به کاربراتون یا به تایپک هایی که بعد از غیب شدن شما ایجاد شده یک پاسخ بدید و علت و بیان کنید؟ میدونید جقدر از دوستان و همکاران اطلاعاتشون بعد از غیب شدن شما نابود شد؟ غیبت دوم شما کی است؟ از الان بگید که اطلاع داشته باشیم!

zigma4000
November 24th, 2013, 15:49
هنوز دامنه ها کامل انتقال نشده و همچنین اعتبار انتقال داده نشده

itjavani
November 24th, 2013, 16:11
شما زنده اید آقای مسعودی؟ بهتر نیست به کاربراتون یا به تایپک هایی که بعد از غیب شدن شما ایجاد شده یک پاسخ بدید و علت و بیان کنید؟ میدونید جقدر از دوستان و همکاران اطلاعاتشون بعد از غیب شدن شما نابود شد؟ غیبت دوم شما کی است؟ از الان بگید که اطلاع داشته باشیم!

اگه مدیران بی مسئولیت این انجمن به جای اینکه بنده رو بخاطر تبلیغات در پ.خ بن میکردند ، میزاشتن باز باشه به تک تک تاپیک ها با سند و مدرک پاسخگویی میشد :)
شما که سرورتون تمدید شد تا زمانی که خودتون در پرداختتون مشکل برخوردید که سرورتون توسط دیتاسنتر تمدید نشد وگرنه کلیه سرورها تمدید شد.(پس به جای اینکه دنبال من باشی ، برو سورس پرداخت مطمئن پیدا کن که دیتاسنتر به پرداختت گیر نده آفرین پسر خوب )

e4lyas
November 25th, 2013, 00:35
دومین های .tv منتقل شدند ؟

ParsWebIT
November 25th, 2013, 18:24
کسی این مشکل رو داره؟
http://www.webhostingtalk.ir/f59/98194/

ehsan_296
November 25th, 2013, 18:29
هنوز دامنه ها کامل انتقال نشده و همچنین اعتبار انتقال داده نشده

اعتبار من منتقل شده . دامین های in و pro دارم منتقل نشدند . ولی biz و com منتقل شده

soltanp
November 25th, 2013, 18:35
اگه مدیران بی مسئولیت این انجمن به جای اینکه بنده رو بخاطر تبلیغات در پ.خ بن میکردند ، میزاشتن باز باشه به تک تک تاپیک ها با سند و مدرک پاسخگویی میشد :)
شما که سرورتون تمدید شد تا زمانی که خودتون در پرداختتون مشکل برخوردید که سرورتون توسط دیتاسنتر تمدید نشد وگرنه کلیه سرورها تمدید شد.(پس به جای اینکه دنبال من باشی ، برو سورس پرداخت مطمئن پیدا کن که دیتاسنتر به پرداختت گیر نده آفرین پسر خوب )

مراقب باشید جوان سرور همان مسعودی هست به تازگی هم سایت فراپیمنت را زده سابقه کلاهبرداریش بسیار زیاده امیدوارم مدیران نسبت به اخراجش سریعتر اقدام کنند
گول این اقا را نخورید

e4lyas
November 25th, 2013, 19:30
دومین های .tv منتقل شدند ؟

? ..........

itjavani
November 25th, 2013, 19:35
مراقب باشید جوان سرور همان مسعودی هست به تازگی هم سایت فراپیمنت را زده سابقه کلاهبرداریش بسیار زیاده امیدوارم مدیران نسبت به اخراجش سریعتر اقدام کنند
گول این اقا را نخورید

1- فراپیمنت برای من نیست :) جو زیاد خوردی عمو!
2- جوان سرور هم برای بنده نیست :) بازم جو بیشتری خوردی
3- اگه مدرکی بر اینکه بنده قبلا کلاهبردار بودم لطفا مدراکش رو ارائه کنید در بخش مربوطه ! این دفعه کنستانتره زیادی بهت دادن :)

shivahost
November 25th, 2013, 19:46
اعتبار من منتقل شده . دامین های in و pro دارم منتقل نشدند . ولی biz و com منتقل شده

به ریسلو تیکت بزنید و توضیح دهید.

soltanp
November 25th, 2013, 19:56
1- فراپیمنت برای من نیست :) جو زیاد خوردی عمو!
2- جوان سرور هم برای بنده نیست :) بازم جو بیشتری خوردی
3- اگه مدرکی بر اینکه بنده قبلا کلاهبردار بودم لطفا مدراکش رو ارائه کنید در بخش مربوطه ! این دفعه کنستانتره زیادی بهت دادن :)

این هم مدرک اقای مسعودی
http://up.vbiran.ir/uploads/Untitled110_16141138539650332582.png

shivahost
November 25th, 2013, 20:01
لطفا با بحث های حاشیه ای باعث بسته شدن این تاپیک نشوید و مشکلات با جوان سرور یا مسعودی یا هر مشکل دیگری را در تاپیک دیگری مطرح کنید.

tehvps
November 25th, 2013, 20:26

همین که یوزر شما در انجمن هنوز فعال است باید شکر کنید و باید از مدیران تشکر کنید، البته دوستی شما با مدیران بر کسی پوشیده نیست، نفرمودید غیبت دوم شما در چه تاریخی است؟ این بار می خواهید با فرا پیمنت به کلاه برداری تون ادامه بدید؟

itjavani
November 25th, 2013, 21:46
همین که یوزر شما در انجمن هنوز فعال است باید شکر کنید و باید از مدیران تشکر کنید، البته دوستی شما با مدیران بر کسی پوشیده نیست، نفرمودید غیبت دوم شما در چه تاریخی است؟ این بار می خواهید با فرا پیمنت به کلاه برداری تون ادامه بدید؟
خوشگل پسر! من اگه با مدیران رفیق بودم منو الکی بن نمیکردن! وگرنه اینقدر مدرک ازتون داشتم حرف اضافی نزنی اینجا ! شما برو پرداخت های مطمئنتو انجام بده که یک دفعه سرورتو OVH نبنده! :))
فراپیمنت برای بنده نیست خیلی خوشحال نباش! صرفا آی دی فراپیمنت دست بندست :)
جوان سرور هم بیش از 5 ماهه داخل همین انجمن برای فروش گذاشته شد و واگذار شد... پس بازم تیرت به سنگ خورد!
شما اگه خیلی ادعا میکنی کارت درسته و حق با شماست بفرما شکایت کن! ببینم جنابعالی با حرکاتت سربلند از پرونده بیرون میای یا من!
به جای این حرف ها و فروختن مشتری های چیز فروشت به سازمان های مربوطه! یکم سر و سامون به خودت بده!
جوان سرور مثل یه مرد اطلاعات هیچ یک از مشتریاشو در اختیار هیچ سازمان و ارگانی قرار نداد و ترجیح داد جریمه بشه و سرورهاش بسته بشه!
وگرنه خیلی ها امثال شما در این انجمن دیگه فعالیت نمیکردید و سوء سابقه دار بودید :) پس برو خدا رو شکر کن که گیر آدم با خردی مثل من افتادی... سرورتم تا چندماه بعد از قطعی سرورهای مجازی ما باز بود و علاوه بر اینکه توسط ما پشتیبانی شد . توسط خود شما هم تمدید و پشتیبانی میشد :) پس شما بهتره سرجات بشینی و زیاد حرف نزنی و خدا رو هم شکر کنی.

همه ی مشتری هایی که کار قانونی انجام میدادند تا مدتی توسط ما میزبانی شدند و یک بیت هم از اطلاعاتشون از دست نرفت.
اونایی هم که مشکل قانونی داشتن یا باید معرفی میشدند یا سرورشون بسته میموند که سرور بسته موند و به افراد هم تا جایی که میتونستیم کمک کردیم. تا همین چند هفته پیش کلیه دیتاها در اختیار ما بود و هر کس تشریف آورد دفتر ما کلیه بچه ها با جان و دل کمکش کردن! این چند نفری که دارید مغلطه میکنید مواظب باشید... روزی میشه جامون عوض میشه و اونوقت میشینم به ریش نداشتتون میخندم :)
شاید چند میلیون ضرر کردم ولی هیچوقت مثل خیلی از هاستینگ های این انجمن با تعهد به هیچ جایی کار نکردم.
اگه مدیران این انجمن میزاشتن این اکانت باز بمونه و اطلاع رسانی بشه و جواب میل های بنده رو میدادن ، همه به اطلاعاتشون میرسیدند :) در نهایت عدم درایت کافی مدیر AmirHossein مشکلات کاربر ها رو به اینجا رسوند.
الان هم دو وب سایت نام برده که همچنان دامنه اش به نام منه صرفا بدلیل جریانات ریسلو هست وگرنه دیگه اسمی از من هم زیرش نبوده و نیست.این دو وب سایت به شرکت های مختلفی در مشهد واگذار شد که در حال راه اندازی مجدد سرویس با کلیه ضوابط و روابط گذشته هستند و هر فردی مشکلاتی با شخص مسعودی داره میتونه با من بصورت حضوری ملاقات داشته باشه :) در حال حاضر اون چند نفری که فقط قصد مغلطه دارن اگه خیلی فکر میکنن حق باهاشون هست تشریف بیارن و شکایت کنن. اگه مشکل از من باشه دو برابر خسارت میدم ولی اگه مشکل از خودشون باشه تا ته خط دریافت خسارت ازشون جلو میرم!یک قرون هم کوتاه نمیام ولی اگه حق باشما باشه مطمئن باش تا یک قرون آخرش پرداخت میشه :)

tehvps
November 25th, 2013, 22:22
خوشگل پسر! من اگه با مدیران رفیق بودم منو الکی بن نمیکردن! وگرنه اینقدر مدرک ازتون داشتم حرف اضافی نزنی اینجا ! شما برو پرداخت های مطمئنتو انجام بده که یک دفعه سرورتو OVH نبنده! :))
فراپیمنت برای بنده نیست خیلی خوشحال نباش! صرفا آی دی فراپیمنت دست بندست :)
جوان سرور هم بیش از 5 ماهه داخل همین انجمن برای فروش گذاشته شد و واگذار شد... پس بازم تیرت به سنگ خورد!
شما اگه خیلی ادعا میکنی کارت درسته و حق با شماست بفرما شکایت کن! ببینم جنابعالی با حرکاتت سربلند از پرونده بیرون میای یا من!
به جای این حرف ها و فروختن مشتری های چیز فروشت به سازمان های مربوطه! یکم سر و سامون به خودت بده!
جوان سرور مثل یه مرد اطلاعات هیچ یک از مشتریاشو در اختیار هیچ سازمان و ارگانی قرار نداد و ترجیح داد جریمه بشه و سرورهاش بسته بشه!
وگرنه خیلی ها امثال شما در این انجمن دیگه فعالیت نمیکردید و سوء سابقه دار بودید :) پس برو خدا رو شکر کن که گیر آدم با خردی مثل من افتادی... سرورتم تا چندماه بعد از قطعی سرورهای مجازی ما باز بود و علاوه بر اینکه توسط ما پشتیبانی شد . توسط خود شما هم تمدید و پشتیبانی میشد :) پس شما بهتره سرجات بشینی و زیاد حرف نزنی و خدا رو هم شکر کنی.

همه ی مشتری هایی که کار قانونی انجام میدادند تا مدتی توسط ما میزبانی شدند و یک بیت هم از اطلاعاتشون از دست نرفت.
اونایی هم که مشکل قانونی داشتن یا باید معرفی میشدند یا سرورشون بسته میموند که سرور بسته موند و به افراد هم تا جایی که میتونستیم کمک کردیم. تا همین چند هفته پیش کلیه دیتاها در اختیار ما بود و هر کس تشریف آورد دفتر ما کلیه بچه ها با جان و دل کمکش کردن! این چند نفری که دارید مغلطه میکنید مواظب باشید... روزی میشه جامون عوض میشه و اونوقت میشینم به ریش نداشتتون میخندم :)
شاید چند میلیون ضرر کردم ولی هیچوقت مثل خیلی از هاستینگ های این انجمن با تعهد به هیچ جایی کار نکردم.
اگه مدیران این انجمن میزاشتن این اکانت باز بمونه و اطلاع رسانی بشه و جواب میل های بنده رو میدادن ، همه به اطلاعاتشون میرسیدند :) در نهایت عدم درایت کافی مدیر AmirHossein مشکلات کاربر ها رو به اینجا رسوند.
الان هم دو وب سایت نام برده که همچنان دامنه اش به نام منه صرفا بدلیل جریانات ریسلو هست وگرنه دیگه اسمی از من هم زیرش نبوده و نیست.این دو وب سایت به شرکت های مختلفی در مشهد واگذار شد که در حال راه اندازی مجدد سرویس با کلیه ضوابط و روابط گذشته هستند و هر فردی مشکلاتی با شخص مسعودی داره میتونه با من بصورت حضوری ملاقات داشته باشه :) در حال حاضر اون چند نفری که فقط قصد مغلطه دارن اگه خیلی فکر میکنن حق باهاشون هست تشریف بیارن و شکایت کنن. اگه مشکل از من باشه دو برابر خسارت میدم ولی اگه مشکل از خودشون باشه تا ته خط دریافت خسارت ازشون جلو میرم!یک قرون هم کوتاه نمیام ولی اگه حق باشما باشه مطمئن باش تا یک قرون آخرش پرداخت میشه :)

تهران هاستینگ کاربراش و فروخته؟ مدرک دارید شما؟ فراپیمنت برای شما نیست ولی آی دیش دست شماست!؟ جالبه، در مورد مشکلاتی که شما ایجاد کردید برای کاربران تا دلتون بخواد در انجمن مدرک است، کلاه برداری از این واضح تر که سایتتون در این مدت بالا بود و بخش سفارش باز، ولی هیچ سرویسی تحویل داده نمیشه، کاربری که از شما خرید کرده بود در همین انجمن تاپیک باز کرده بود، شما مطمئمنی ضرر کردی؟ شاید معنی ضرر و سود نمیدونید! در مورد دفتر هم لطفا دروغ نگید، در تایپک های شکایت از شما دوستان توضیح دادند به صورت حضوری مراجعه کردند ولی با در بسته مواجه شدند، در مورد پرداخت هم ما چندین سرور از دیتاسنتر ها مختلف داریم، تا به حال مشکل پرداخت نداشتیم، پس روی این موضوع مانور ندید، یک مورد دیگر شما که به اینترنت دسترسی داشتید و اطلاع داشتید که ما سرورمون و پرداخت کردیم چرا حتی یکبار یه ایمیل ها و تیکت های ما و بقیه دوستان پاسخ ندادید؟

itjavani
November 25th, 2013, 22:49
تهران هاستینگ کاربراش و فروخته؟ مدرک دارید شما؟ فراپیمنت برای شما نیست ولی آی دیش دست شماست!؟ جالبه، در مورد مشکلاتی که شما ایجاد کردید برای کاربران تا دلتون بخواد در انجمن مدرک است، کلاه برداری از این واضح تر که سایتتون در این مدت بالا بود و بخش سفارش باز، ولی هیچ سرویسی تحویل داده نمیشه، کاربری که از شما خرید کرده بود در همین انجمن تاپیک باز کرده بود، شما مطمئمنی ضرر کردی؟ شاید معنی ضرر و سود نمیدونید! در مورد دفتر هم لطفا دروغ نگید، در تایپک های شکایت از شما دوستان توضیح دادند به صورت حضوری مراجعه کردند ولی با در بسته مواجه شدند، در مورد پرداخت هم ما چندین سرور از دیتاسنتر ها مختلف داریم، تا به حال مشکل پرداخت نداشتیم، پس روی این موضوع مانور ندید، یک مورد دیگر شما که به اینترنت دسترسی داشتید و اطلاع داشتید که ما سرورمون و پرداخت کردیم چرا حتی یکبار یه ایمیل ها و تیکت های ما و بقیه دوستان پاسخ ندادید؟

نیاز به مدرک نیست :) از هر سرورت یک سرویس در دستم هست :) از همون سروری که ازم داشتی و پرداخت زدی و هنوز به اتمام قراردادش نرسید دیتاسنتر بابت پرداخت سرورتو بست هم اطلاع دارم :) برو دنبال سورس مطمئن واسه بار چندم دارم بهت اخطار میکنم که پرداخت هات ایراد داره :)
من نگفتم مال من نبوده! بنده گفتم که فراپیمنت و جوان سرور در حال حاضر بیش از چند ماه هست که واگذار شده :) اول قرار بر همکاری مشترک دو شرکت بود که به تمایل شرکت مقابل کلا واگذار شد و در حال فعالیت هستن البته صرفا به کاربران خودشون و هنوز پابلیک ظاهرا نکردند :) صرفا ایمیل ها و آی دی هامو به کسی واگذار نمیکنم که بعدا افراد سودجو و عوام فریبی همچون شما بخوان سوء استفاده بکنند.
الحمدلله دفتر نگهبان داره و نگهبان هم آمار همه روز رو داره و باید داشته باشه! پس هر کی هر حرفی زده مثل باقی موارد چرت و پرت گفته :)
برای مدتی کلا CRM ما و حتی میل های ما مسدود شده بود بدلیل دستور قضایی که بعد از مدتی ما تونستیم دستور بازگشایی بگیریم که بعد انتخابات بود و همینطور بعد از بازگشایی به شرکت دیگر واگذار شد.عموما افرادی که تا زمانی که در دست بنده بود چنانچه پرداختی داشتن و دریافتی نداشتن بعد از مدتی به پولشون رسیدند و افرادی که نرسیدند احتمالا نتونستن ارتباط به موقع برقرار کنند وگرنه موردی نبوده.
همه که خوبی ها رو نمیگن فقط بدی ها یادشون میاد!دیگه طرف پولشو گرفته یادش نمیاد! اونی هم نگرفته میل میکنه و باید بررسی بشه که اصلا مشتری ما بوده یا نه! بعد پرداختش بررسی بشه! و بعد از صحت کلیه موارد مطمئنا بازگشت وجه صورت میگیره که بعید میدونم بیش تر از یکی دو نفر مونده باشن که نتونسته باشیم باهاشون ارتباط بزنیم.
اونی که شعور داشت و کمی بویی از ادب برده بود مطمئنا جوابش رو گرفت. اونی هم که هر چی لایق خودشو خانواده و خاندانش بود بار ما کرد که ترجیح میدم در جواب ابلهان خاموش باشم :)

اینجا تاپیک نقد و بررسی نیست. و اصلا به این انجمن ربطی نداره! شما که هیچ هدفی جز تخریب بی اثر نداری بهتره مسیرت خورد اینطرفی حضوری صحبت کنیم ... شما مدارکت رو بیار منم مدارکمو بیارم :) این تاپیک رو الکی آپ نکن... یکم قاعده قانون این انجمن رو یاد بگیر... سواد خوندن قوانین و پست های دیگران رو داری... پس بهتره هر مشکلی داری رو پ.خ کنی تا خوشگل جوابتو گیری. آفرین پسر، قبل از اینکه اینجا پست بزاری برو جواب تیکت ملت رو بده 2h53m21s تا الان ازش گذشته هنوز جواب ندادی :) آفرین پسر...پاسخ فقط در پ.خ یا یاهو

abbas_majan
November 26th, 2013, 23:00
دوستان در مورد این ایمیل جدید که در مورد تمدید دامنه ها و اطلاعیه در مورد انقضا دامنه ها دادند دقیقا منظورشون چیه و بهتره چه تنظیمی در پنل انجام بدیم ؟؟؟

Please take notice of the following and undertake the necessary action about:

Renewal notices for domain names:
Important: Your account is set to auto renew domains automatically by default. Due to the migration we have set this default setting to protect our customers from accidentally deleted domains. If you do not want domains to be renewed automatically, you have 1 day from now to change this setting to automatically delete domains (unless a domain is explicitly renewed by you or your customer).

This is the fourth time we inform you about this setting. Thursday we will automatically renew all expiring domains in reseller accounts were this setting is unchanged.

Check your settings under: Reseller Area > Settings > General > "Auto renew all products in this reseller account."

Renewal notices will be sent weekly (due to migration coming weeks daily), containing all domains that will expire within 20 days.
Renewal notices are active for all resellers and sub-reseller down the chain. You can disable this feature under: Reseller Area > Settings > General > Notifications.
Renewal notice will contain a state of your current balance
If your setting is "auto-renew off" domains with a renew grace period will go in to "expired" status 1.5 day before expiration date and the domain is no longer active. If you renew the domain within 39 days it will be active again. After 39 days the domain will get permanently deleted.
If your setting is "auto-renew off" domains without a renew grace period will be permanently deleted.
Most of the deleted domains will go into redemption period at the registry. In this case the domain can be restored at significantly higher cost. If a domain moves into redemption, you can request a restore from our support team. They will inform you about the redemption costs. Upon agreement, the domain is restored and synced back into your account.
If your setting is "auto-renew on" domains will be renewed 1.5 days prior to their expiration date, except if your customer or reseller deletes the domain through the customer area, reseller area, WHMCS of a different 3rd party control panel.
If your balance is insufficient for the renewal of domains, they will go into "expired" status (auto renew grace period) or will be deleted if a renew grace period is not supported by the registry.

Important notice for WHMCS and Resello Storefront users:
You probably want to set the auto renew stetting to not auto renew your domains. Please check your account settings as soon as possible under under: Reseller Area > Settings > General > "Auto renew all products in this reseller account."

Recent Bugfixes:
Incoming transfers for domains are unlocked (except for TLD's that are not migrated yet).

Kind Regards,
Resello

behnam289
November 26th, 2013, 23:58
با سلام

دوستان

بعضی ها ! میگند که دامنه ها در پنل ریسلو نیست و این مشکل از ریسلو هست !
یعنی دامنه من الان در ریسلو هست اما در پنل من که customer هست نشون نمیده و reseller میگه این مشکل طبیعی هست و دامنه ها در پنل شما نشون نمیده اما در پنل شما هست !

آیا همچین چیزی ممکنه ؟
آیا ممکنه دامنه در ریسلو باشه و نمایش نده !
پسوند دامنه ها net com هست فقط

ertebat7
November 27th, 2013, 09:06
با سلام

دوستان

بعضی ها ! میگند که دامنه ها در پنل ریسلو نیست و این مشکل از ریسلو هست !
یعنی دامنه من الان در ریسلو هست اما در پنل من که customer هست نشون نمیده و reseller میگه این مشکل طبیعی هست و دامنه ها در پنل شما نشون نمیده اما در پنل شما هست !

آیا همچین چیزی ممکنه ؟
آیا ممکنه دامنه در ریسلو باشه و نمایش نده !
پسوند دامنه ها net com هست فقط

مشکلات هنوز زیاده بهتره از شخصی که نمایندگی خریدید چون خودش ارتباط مستقیم داره بگید با تیکت براتون حل کنه
البته پشتیبانی هم بعضی وقتها خیلی دیر پاسخ میده

sabair
November 27th, 2013, 09:56
برخی از دامنه های من انتقال نیافته است
چکار باید انجام دهم
.co . Com

ertebat7
November 27th, 2013, 10:04
برخی از دامنه های من انتقال نیافته است
چکار باید انجام دهم
.co . Com
اگر پنل مستقیم داشتید که خب الان از طریق تیکت میتونید پیگیر بشید