توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پنل دسترسی وی ام ور از داخل whmcs
saman-00
October 9th, 2013, 11:18
سلام خسته نباشید
من یک وی ام ور 5.1 دارم که میخوام وصلش کنم به whmcs.5.1.2
برای یوزرام که بتونن وی پی اس هاشون رو خاموش روشن و ریست کنن ماژول هم قابلیت محاسبه پهنای باند رو داشته باشه چون سرورم ایرانیه پهنای باند برام خیلی مهمه
ماژول را در خدمتيم : ناحیه کاربری - اصفهان وي پي اس (http://www.isfahanvps.ir)
با تشكر
گروه سايبر
SixthElement
October 10th, 2013, 01:28
سلام. من بسته کامل کنترل ترافیک VM رو روی پلتفرم ESXi آماده کردم که میشه به صورت تکی کار کنه. یعنی حتی نیاز به اختصاص هیچ منبعی ندارید. بسته کاملاً امکان محاسبه دقیق ترافیک و همچنین ارسال ایمیل و غیر فعال و فعال کردن VM و قابلیت آرشیو دقیق هر ساعت عدد ترافیک رو داره.
مزیت این سیستم نسبت به VCenter اینه که برای نصب VCenter سرور شما نیاز به حداقل یک سیستم قوی دارید. این پلتفرم کاملاً بی نیاز از هر نوع نصب نرم افزار یا استفاده از پروتکل SNMP هستش و مستقیماً به ESXi پیام میده و می گیره. من این پلتفرم رو به صورت اجاره در اختیار مدیران سرویس میتونم قرار بدم. یعنی با پرداخت عدد 2500 تومان برای هر VM در هر ماه با کنترل پنل اختصاصی خودتون رو با لوگو و تحت دامنه خودتون میتونید داشته باشید. این نرم افزار پنل تحت وب جهت گزارش گیری و اضافه و کم کردن منابع ، خاموش و روشن کردن و ریست و ساسپند کردن رو هم داره
اگر مایل هستید دمو ببینید به من خبر بدید.
saman-00
October 18th, 2013, 23:13
سلام ماژول اتصال به whmcs رو هم دارد برای کاربرام
besthosti.com
October 19th, 2013, 00:25
سلام. من بسته کامل کنترل ترافیک VM رو روی پلتفرم ESXi آماده کردم که میشه به صورت تکی کار کنه. یعنی حتی نیاز به اختصاص هیچ منبعی ندارید. بسته کاملاً امکان محاسبه دقیق ترافیک و همچنین ارسال ایمیل و غیر فعال و فعال کردن VM و قابلیت آرشیو دقیق هر ساعت عدد ترافیک رو داره.
مزیت این سیستم نسبت به VCenter اینه که برای نصب VCenter سرور شما نیاز به حداقل یک سیستم قوی دارید. این پلتفرم کاملاً بی نیاز از هر نوع نصب نرم افزار یا استفاده از پروتکل SNMP هستش و مستقیماً به ESXi پیام میده و می گیره. من این پلتفرم رو به صورت اجاره در اختیار مدیران سرویس میتونم قرار بدم. یعنی با پرداخت عدد 2500 تومان برای هر VM در هر ماه با کنترل پنل اختصاصی خودتون رو با لوگو و تحت دامنه خودتون میتونید داشته باشید. این نرم افزار پنل تحت وب جهت گزارش گیری و اضافه و کم کردن منابع ، خاموش و روشن کردن و ریست و ساسپند کردن رو هم داره
ممكن است راه تماس با خودتون را (ياهو و يا اسكايپ ) را قرار دهيد
Mr(s).Anonymous
October 19th, 2013, 00:35
یعنی برای ۱۰۰ ماشین مجازی قیمت ۲۵۰.۰۰۰ تومان درنظر گرفتید؟
یا بصورت پله ای تخفیف میدید؟
SixthElement
October 19th, 2013, 20:28
سلام.
ببخشید برای تاخیر در پاسخ.
اطلاعات بیشتر :
http://www.webhostingtalk.ir/f160/94579/
برای تعداد بیشتر ماشین مجازی تخفیف هایی هم در نظر گرفتیم.
شماره تماس ما: 22278155
کنترل ترافیک و مانیتورینگ VMWare ESXi و محدود کردن عرض باند (http://www.sitebike.ir/vmware_esxi_monitoring_traffic_control.html)