توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : داون شدن مداوم سایتها بر روی سرور مجازی
samiee
October 9th, 2013, 01:20
من یه سرور مجازی با فضای 100 گیگابایت و رم 512 گرفتم. فقط دو تا سایت روش قرار دادم و سایتها بازدید خاصی هم ندارن. روزانه 100 تا بازدید.
مشکلی که هست اینه که سایتها مدام و به صورت لحظه ای داون میشن. بعضی وقتا 20 ثانیه بعضی وقتا چند دقیقه هم میشه تا مجددن سایت بالا بیاد.
به توصیه یکی از دوستان یکی از سایتها را در پنل مانیتورینگ هاست ایران ثبت کردم اما تنها در 4 روز اخیر بیش از 500 ایمیل برام اومده که سایت داون شد یا آپ شد یا پورت فلان داون شد و ...
به سرویس دهنده هم تیکت دادم میگن سرور هیچ مشکلی نداشته.
الان چه راهی هست که من مشکل رو پیدا کنم و ببینم دلیلش چیه؟
کلن چه چیزهایی باعث میشه سایتها اینجوری داون بشن؟
vpsgroups
October 9th, 2013, 01:47
به احتمال زیاد سرویس دهنده خوبی نیست . البته می تونه از بد کانفیگ کردن فایروال هم باشه .
tizparvaz
October 9th, 2013, 04:39
این دان شدن مربوط میشه به قطع امل سرور مجازی و یا دان شدن سرویس هایی مثل وب سرور ، دیتابیس و ... ؟
samiee
October 9th, 2013, 09:54
من از هاست دی ال سرویس گرفتم. سایتهای دیگه ای که سرویس های مشابه از این شرکت گرفتند این مشکل رو ندارند.
چه جوری میشه بررسی کرد و مشکل رو پیدا کرد؟
d3m0n3y3z
October 9th, 2013, 09:58
به نظر من از مانیتورینگ uptimerobot استفاده کنید.
اگه مشکل از دیتابیس یا وب سرور یا ... دیگه ping که نباید دچار ایراد میشد.
اگه هم سرورتون روی دیتاسنتر ovh به خصوص کانادا هست، حتماً عوضش کنید. چون اشکال از اوناست.
samiee
October 9th, 2013, 10:01
سرور من رو ایرانه.
مانیتورینگ چی؟ همین هم اعصابم رو به هم ریخته هر دقیقه 10 تا ایمیل برام می یاد که سایت داون شد نه آپ شد داره داون میشه. وقتی خودم می دونم سایت مدام داون میشه مانیتورینگ چه سودی داره آخه؟
d3m0n3y3z
October 9th, 2013, 10:04
من فکر کردم خارج هست سرورتون.
پس گزارش up و down شدن ها رو برای ارائه دهنده سرورتون بفرست.
مگه این که فایروال مشکلی پیدا کرده باشه، وگه نه اگه شبکه سرورتون سالم باشه دلیلی برای up و down شدن وجود نداره.
samiee
October 9th, 2013, 10:07
میگن سرور مشکلی نداره.
reza21biologist
October 9th, 2013, 10:11
سلام
به نظر من بهتر است که سرور شما به صورت کامل بررسی شود
در صورت تمایل بفرمایید تا این کار را برای شما انجام دهیم.
صفحه اصلی پورتال - ServerSetup (http://client.serversetup.ir/)
با تشکر
samiee
October 9th, 2013, 11:45
لطفن هزینه و مراحل انجام کار را توضیح دهید.
SixthElement
October 10th, 2013, 03:08
سلام.
من این قطع شدن رو تجربه کردم. البته چیزی که میخوام بگم فقط تجربه شخصی خودم بوده و ممکنه در مورد سرویس دهنده شما صدق نکنه. وی ام ویر تنظیمی داره که اولویت ماشین مجازی شما رو مشخص می کنه. اگر اولویت سرور شما پایین باشه ، Time Slice های کمتری نصیب ماشین مجازی شما میشه. حالت عادی یک سرور با دو پردازنده زئون به راحتی در این شرایط میتونه 10، 15 تا ماشین رو بی درد سر جواب بده. اما وقتی تعداد ماشین های مجازی بالاتر بره همین سهم پردازنده کمتر و کمتر میشه ، تا جایی که خیلی وقتها سیستم دچار سکته های عجیب میشه و حتی کنسول هم گیر می کنه برای چندین ثانیه. مشکل من این بود که با تغییر Priority اصلاح شد.
beniii
October 10th, 2013, 09:37
مدیریت سرور شما زیر نظر متخصصان این شرکت کمک میکند که برای نیل به اهداف، نگرانی جز تعیین هدف، ذهن مدیران را درگیر نکرده و برای تمامی کارها بهینهترین و کاراترین ابزار را انتخاب کنند. هم اکنون مدیریت سرور خود را به ما بسپارید.
tizparvaz
October 10th, 2013, 13:22
با بنده تماس بگیرید میتونم کمک کنم تا اگر مشکل از سرویس دهنده نباشه مشکلتون حل بشه
ساعت 3 به بعد تماس بگیرید
09391313552
samiee
October 13th, 2013, 17:22
ممنون. از تمام دوستان.
من فایروال رو موقتن غیر فعال کردم. الان سه روزه که سایت ها داون نشدن. ای یعنی مشکل زا فایرواله دیگه؟
reza21biologist
October 13th, 2013, 20:08
سلام
csf را یکبار پاک کنید و مجددا نصب کنید.
با تشکر
samiee
October 15th, 2013, 11:18
من هنوز فایروال رو فعال نکردم. دیشب بین ساعت 5 تا 7 صبح یکی از 3 سایت موجود روی سرور مجازی نمایش داده نشد. دسترسی به کنترل پنل و اف تی پی هم به صورت کامل قطع شد.
این مشکل ربطی به سرور مجازی داره؟ دلیل داون شدن یکی از سایتها چی می تونه باشه؟
InterServer.ir
October 15th, 2013, 13:58
در نظر بگیرین سرور های ایران این چند روز مشکل اینترنت داشتند و سرور مجازی خودم به حدی قعطی و وصلی داشت (هر 1 ساعت 1-2 بار ) که مجبور شدم منتقل کنم به مجازی ساز خارجم مشکل می تونه از مخابرات هم باشه و مشکلی در نرم افزار نباشه!
مشکل بعدی که میتونه وجود داشته باشه اورسل سرور اصلی یا حمله دیداس هست اگر این موراد نباشه مشکل نرم افزاریه
samiee
October 15th, 2013, 14:00
دقت کنید فقط یکی از سایتها نمایش داده نمی شد.
InterServer.ir
October 15th, 2013, 16:11
دقت کنید فقط یکی از سایتها نمایش داده نمی شد.
پست شما رو خوب نخوندم ولی خب خودتون جواب خودتون رو دادین مشکل از کانفیگ شماست
لینک سایت ها رو پی ام کنید با آیپی سرور
samiee
October 15th, 2013, 16:17
منظورتون کانفیگ فایرواله یا ...؟
InterServer.ir
October 16th, 2013, 14:56
فایروال که هر کانفیگی شده باشه غیر فعال شه دیگه نمی تونه باعث چنین مسائلی بشه!
کانفیگ خود سرور منظورم بود