PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مناسب ترین دیتا سنتر برای خرید سرور اختصاصی

InterServer.ir
October 8th, 2013, 05:04
سلام

من می خوام از دیتا سنتر yes up بیرون بیام چون قیمت رم بالاست و جدیدا سیاستشون تغییر کرده که زیاد برام جالب نیست
دنبال دیتا سنتر بهترم مشکل تحریم هم ندارم فقط دوستان دیتاسنتر هایی که مناسب می بینند رو معرفی کنند
سرور با مشخصات زیر نیاز دارم فعلا
قابلیت نصب مجازی ساز vmware , پورت 1 گیگ اختصاصی و گیر ندادن زیاد به ddos شدن و سرعت مناسب برای ایران

compiler
October 8th, 2013, 08:16
سلام

من می خوام از دیتا سنتر yes up بیرون بیام چون قیمت رم بالاست و جدیدا سیاستشون تغییر کرده که زیاد برام جالب نیست
دنبال دیتا سنتر بهترم مشکل تحریم هم ندارم فقط دوستان دیتاسنتر هایی که مناسب می بینند رو معرفی کنند
قابلیت نصب مجازی ساز vmware , پورت 1 گیگ اختصاصی و گیر ندادن زیاد به ddos شدن و سرعت مناسب برای ایران

هفته ای چند تا تاپیک جدید با این موضوع باز میشه . با مطالعه اونا به جوابتون میرسید
دیتاسنتر ها تمامشون در صورت دی داس شدن شما آی پیتون رو نال روت میکنند . هر چی کیفیت dc بالاتر باشه حساسیتش روی این موضوع بیشتر خواهد بود . هیچ دیتاسنتری دیداس شدن مشتریش رو تحمل نمیکنه و در عین حال بعضی از dc ها سرویس های آنتی دی داس ارائه میکنند که اکانتتون رو شارز میکنه و باید هزینش رو پرداخت کنید .

AbtinServer
October 8th, 2013, 11:07
به نظر بنده هم دوست عزیزمون در مورد دی داس و حساسیت در کیفیت های بالا درست می فرمایند.
در عین حال بنده cologix را پیشنهاد میکنم از نظ کیفیت بالاش.

par30shop
October 8th, 2013, 11:18
redstation دیگه!‌ پهنای باند جدیدش رو هم میتونید در سایتش ببینید

farzadho
October 8th, 2013, 11:30
با سلام
دیتاسنتر هتزنر.
پینگ مناسب به ایران.
پورت 1 گیگ اشتراکی ولی نسبتا خوب.
بدون دان تایم و قیمت مناسب.
اگر آفرهای جدید رو ملاحظه کنید بسیار قوی و با کیفیت هم هستند...
در صورت نیاز اعلام کنید آفر خدمتون ارسال بشه..

Mihan-Server
October 8th, 2013, 11:45
دیتاسنتر رداستیشن :54:

samaras
October 8th, 2013, 12:08
برای شروع OVH یا Hetzner مناسب هست

AbtinServer
October 8th, 2013, 12:15
طی قرارداد جدید بین انگلیس و مکزیک و امریکا , این 3 کشور اصلا به نظر من توصیه نمیشه..
با کوچکترین حرکات ممکن ای پی شما رو ساس کنه و به دردسر تعویض و .... نمی ارزه . البته به نظر بنده.
جسارت نباشه :)

Mihan-Server
October 8th, 2013, 12:19
برای شروع OVH یا Hetzner مناسب هست

دیتاسنتر OHV به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه .
برای شروع Hetzner خوب هست .
اگر بتونید بدون ستاپ EX6S یا EX6 رو پیدا کنید بسیار عالی هست .
پلن های پایین تر هم باشه مشکلی نداره چون برای شروع هست .. /

AbtinServer
October 8th, 2013, 12:20
با سلام
دیتاسنتر هتزنر.
پینگ مناسب به ایران.
پورت 1 گیگ اشتراکی ولی نسبتا خوب.
بدون دان تایم و قیمت مناسب.
اگر آفرهای جدید رو ملاحظه کنید بسیار قوی و با کیفیت هم هستند...
در صورت نیاز اعلام کنید آفر خدمتون ارسال بشه..

بله. پیشنهاد خوبیه

vpsgroups
October 8th, 2013, 12:25
طی قرارداد جدید بین انگلیس و مکزیک و امریکا , این 3 کشور اصلا به نظر من توصیه نمیشه..
با کوچکترین حرکات ممکن ای پی شما رو ساس کنه و به دردسر تعویض و .... نمی ارزه . البته به نظر بنده.

میشه یک کم در مورد این قرار داد و جزیاتش توضیح بدین که چیه مشکلی به وجود می یاره که توصیه نمی شه ؟ بهتریت dc ها تو امریکا و انگلیس هستند .

AbtinServer
October 8th, 2013, 12:31
طی صحبتی که با کانادا داشتم متوجه عقد قراداد جدید بین این 3 کشور و حتی ovh شدم. مظمونش بر این اساس هست که برای پاک سازی محیط سنترها هرگونه تخلف از جمله اسپم . دی داس . تورنت . ..... به شدیدترین نحو ممکن با کاربر برخورد میکنند. در مرحله اول اخطار بعدش ساس و بعدش ترمینیت.
البته این چیزهایی بود که من دست و پا شکسته متوجه شدم

vpsgroups
October 8th, 2013, 12:39
خوب ovh تو تمام کشور های اروپا شعبه داره - انگلیس المان فرانسه ایتالیا و .. کانادا یعنی این قانون مخصوص کانادا و انگلیس هست یا کلی واسه شرکت اش ؟

AbtinServer
October 8th, 2013, 14:20
خوب ovh تو تمام کشور های اروپا شعبه داره - انگلیس المان فرانسه ایتالیا و .. کانادا یعنی این قانون مخصوص کانادا و انگلیس هست یا کلی واسه شرکت اش ؟

اگر اشتباه نکنم این حساسیت بالا فقط مربوط به شعبه های این شرکت در انگلیس امریکا و کانادا باشه

company_hosting
October 8th, 2013, 15:13
من دیتا سنتر هتزنر رو برای شما معرفی می کنم.
هم سرعت خوبه
هم سخت افزارش مشکلی نداره
هم قیمتش مناسبه
پشتیبانیشم تا الآن مشکلی نداشتیم و امید وارم نداشته باشیم
با ایران هم مشکلی نداره
...

InterServer.ir
October 8th, 2013, 15:51
دیتا سنتر های آلمان اصلا مناسب نیستند با پینگ پائین گیم سرور ها مشکل سرعت دارن باز دیداس هم بشی واسه چند ماه آیپی مسدود میشه

کسی با www.securedservers.com کار کرده؟

Mr_Parham
October 8th, 2013, 16:32
سلام

جالبه من هر چند مدت یک بار میام سر میزنم به این سایت به نظر هی داره اطلاعات کاربر ها کم تر میشه، چند تا مورد

1- شما گفتید سیاست های جدیدشون براتون جالب نیست، دقیقا چه موردی؟
2- دیتاسنتر مناسب دقیقا یعنی چی؟ براتون چه مواردی مهمه، کیفیت، قیمت، ساپورت؟
3- پورت 1Gbps اختصاصی یعنی Uplink شما 1Gbps باشه ولی محدود (مثلا 10 ترابایت) یا منظورتون اختصاصی به معنی این که بتونید 24/7 از کل پورت بدون مشکل استفاده کنید؟
4- گیر ندادن زیاد به ddos؟؟ این یعنی چی دقیقا؟ کدوم دیتاسنتر خوبی رو میشناسید که به ddos گیر نده؟

نکته: شما وقتی دنبال سرور میگردید دقیق باید مطرح کنید چه نیاز هایی دارید، مثلا میگید میخواهید روش VPS بفروشید، خوب اوکی قبول، مشتری های شما چه جور افرادی هستند؟ برای مثال شما اگر وی پی اس به سایت های دانلود بفروشید هارد خوب نیاز خواهید داشت و پیشنهاد میشه که از hw raid استفاده کنید.

پ ن - من خودم هم خیلی اطلاعات ندارم نسبت به خیلی از دوستانی که توی این سایت فعالیت میکنند (یا شاید میکردند قبلا) ولی یک سری موارد این جوری رو دوستان بهش دقت کنند بد نیست

لطف میکنید یک لینکی به به منبع این مورد بدید؟ ما سایت File Sharing داریم تورنت روی سرور هامون Run میشه و فایل های Copyrighted داریم نگهداری میکنیم روی سرور هامون توی امریکا ولی مشکلی نبوده تا به حال؛ اینی که شما میگید به کوچکترین حرکتی ممکنه ای پی شما رو ساس کنند اصلا درست نیست :) شما قوانین رو بلد باشید و درست مطالعه کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد هیچ جایی

دیتاسنتر OHV به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه .
برای شروع Hetzner خوب هست .
اگر بتونید بدون ستاپ EX6S یا EX6 رو پیدا کنید بسیار عالی هست .
پلن های پایین تر هم باشه مشکلی نداره چون برای شروع هست .. /
دلیلی که شما میگید OVH پیشنهاد نمیشه چیه؟

بعد شما از کجا میدونید برای مصرف این کاربر این دو مدلی که شما گفتید عالی هست؟ شما میدونید چه جور مشتری این کاربر داره؟

طی صحبتی که با کانادا داشتم متوجه عقد قراداد جدید بین این 3 کشور و حتی ovh شدم. مظمونش بر این اساس هست که برای پاک سازی محیط سنترها هرگونه تخلف از جمله اسپم . دی داس . تورنت . ..... به شدیدترین نحو ممکن با کاربر برخورد میکنند. در مرحله اول اخطار بعدش ساس و بعدش ترمینیت.
البته این چیزهایی بود که من دست و پا شکسته متوجه شدم
صحبت با کانادا؟ :)
دوست عزیز همونجوری که گفتم شما اگر قوانین رو درست مطالعه کرده باشید و خلاف اون عمل نکنید هیچوقت مشکلی پیش نمیاد :)

d3m0n3y3z
October 8th, 2013, 17:36
ovh اصلاً خوب نیست. البته الآن فروش هم نداره.
redstation کیفیت خوبی داره.

InterServer.ir
October 8th, 2013, 19:01
جالبه من هر چند مدت یک بار میام سر میزنم به این سایت به نظر هی داره اطلاعات کاربر ها کم تر میشه، چند تا مورد

1- شما گفتید سیاست های جدیدشون براتون جالب نیست، دقیقا چه موردی؟
2- دیتاسنتر مناسب دقیقا یعنی چی؟ براتون چه مواردی مهمه، کیفیت، قیمت، ساپورت؟
3- پورت 1Gbps اختصاصی یعنی Uplink شما 1Gbps باشه ولی محدود (مثلا 10 ترابایت) یا منظورتون اختصاصی به معنی این که بتونید 24/7 از کل پورت بدون مشکل استفاده کنید؟
4- گیر ندادن زیاد به ddos؟؟ این یعنی چی دقیقا؟ کدوم دیتاسنتر خوبی رو میشناسید که به ddos گیر نده؟

نکته: شما وقتی دنبال سرور میگردید دقیق باید مطرح کنید چه نیاز هایی دارید، مثلا میگید میخواهید روش VPS بفروشید، خوب اوکی قبول، مشتری های شما چه جور افرادی هستند؟ برای مثال شما اگر وی پی اس به سایت های دانلود بفروشید هارد خوب نیاز خواهید داشت و پیشنهاد میشه که از hw raid استفاده کنید.

پ ن - من خودم هم خیلی اطلاعات ندارم نسبت به خیلی از دوستانی که توی این سایت فعالیت میکنند (یا شاید میکردند قبلا) ولی یک سری موارد این جوری رو دوستان بهش دقت کنند بد نیست

زمانی که ما سرور گرفتیم خسته از کل دیتا سنتر ها با yesup صحبت کردیم و بهمون گفتند سروری ندارند که جلو دیداس رو خودش بگیره ولی کمک می کنند دیداس رفع شه و سرور به هیچ عنوان زیر دیداس ایپیش نال نمیشه یا ساسپند نمیشه و به این حرف ها عمل کردند یکبار 3 روز سرور زیر دیداس شدید بود حتی به درخواست خودم شبکه سرور رو قطع نکردند و بعد با پیگیریمون کل دیداس رو با شبکه خودشون رفع کردند حتی آموزش هایی رو هم به ما دادند ! ولی بعد از اینکه قسمت DDOS Protection رو تو دیتا سنتر اکی کردند سیاستشون فرق کرد مثل بقیه دیتا سنر ها ایپی سرور رو نال می کنند که جدیدا دیگه حرف از نال کردن گذشته و می خوان سرور رو ساسپند کنند فقط در صورتی که 600 $ دلار بدیم از این مشکلات راحت میشیم و دیگه با نال کردن آیپی راضی نمیشند!

در مورد پورت هم کمتر از 1 جواب نمیده چون دیداس های ساده و با شدت پایینی هست با 5-6 مگ inbound می بینی تا 150 مگ outbound میسازه! در این صورت براحتی آبخوردن سرور می خوابه! ترافیک مصرفی زیر 1 ترا هست گیر ندادن به دیداس هم اینکه سریع با کوچک ترین دیداسی کل سرور مجازی ساز رو ساسپند نکنه مثل serverloft و همکاری کنه! سرور هم برای وی پی اس های هاستینگ و گیم سرور از این نوع سرور ها

Mr_Parham
October 8th, 2013, 23:40
زمانی که ما سرور گرفتیم خسته از کل دیتا سنتر ها با yesup صحبت کردیم و بهمون گفتند سروری ندارند که جلو دیداس رو خودش بگیره ولی کمک می کنند دیداس رفع شه و سرور به هیچ عنوان زیر دیداس ایپیش نال نمیشه یا ساسپند نمیشه و به این حرف ها عمل کردند یکبار 3 روز سرور زیر دیداس شدید بود حتی به درخواست خودم شبکه سرور رو قطع نکردند و بعد با پیگیریمون کل دیداس رو با شبکه خودشون رفع کردند حتی آموزش هایی رو هم به ما دادند ! ولی بعد از اینکه قسمت DDOS Protection رو تو دیتا سنتر اکی کردند سیاستشون فرق کرد مثل بقیه دیتا سنر ها ایپی سرور رو نال می کنند که جدیدا دیگه حرف از نال کردن گذشته و می خوان سرور رو ساسپند کنند فقط در صورتی که 600 $ دلار بدیم از این مشکلات راحت میشیم و دیگه با نال کردن آیپی راضی نمیشند!

در مورد پورت هم کمتر از 1 جواب نمیده چون دیداس های ساده و با شدت پایینی هست با 5-6 مگ inbound می بینی تا 150 مگ outbound میسازه! در این صورت براحتی آبخوردن سرور می خوابه! ترافیک مصرفی زیر 1 ترا هست گیر ندادن به دیداس هم اینکه سریع با کوچک ترین دیداسی کل سرور مجازی ساز رو ساسپند نکنه مثل serverloft و همکاری کنه! سرور هم برای وی پی اس های هاستینگ و گیم سرور از این نوع سرور ها
براتون اسم یک دیتاسنتر رو پ خ میکنم، دقت داشته باشید که اگر بفهمند ایرانی هستید تمام سرویس های شما بسته میشه، اگر مشکلی دارید میتونید بگید من براتون خرید رو انجام بدم چون میدونم خیلی سخت میگیرند :) براشون توضیح بدید و ببینید Solution ی براتون دارند یا نه :) شبکه ی قوی دارند به نظر من و برای همین شاید بتونند کمکتون کنند.

besthosti.com
October 9th, 2013, 00:01
به نظر من شما می توانید بر اساس اولویت دیتاسنتر های زیر را انتخاب کنید :
1- OVH
2-Redstation
3- Hetzner
این سه دیتاسنتر با ایرانی ها مشکلی ندارند و همچنین دارای قیمت و پورت مناسب همراه با کیفیت هستند .

tizparvaz
October 9th, 2013, 04:20
به نظر من شما می توانید بر اساس اولویت دیتاسنتر های زیر را انتخاب کنید :
1- OVH
2-Redstation
3- Hetzner
این سه دیتاسنتر با ایرانی ها مشکلی ندارند و همچنین دارای قیمت و پورت مناسب همراه با کیفیت هستند .

شما مطمئنی ovh با ایرانی ها مشکل نداره !؟ بر فرض اینکه الان مشکل نداشته باشه بعدا هم نداره !؟ ملاک انتخاب رو از مشکل نداشتن با ایرانی ها عوض کنید متاسفانه میبینم جدیدا این تفکر کل فروم رو برداشته

مشکل دی داس شما باید برسی بشه نمیشه همینطوری گفت فلان دیتاسنتر مشکلی نداره دی داس چیزیه که هیچ شرکت یا شخصی دوست نداره رو شیکش باشه اما اگر از طریق راه حلهای نرم افزاری قابل حل باشه و شما هم برای حل مشکل همکاری کنید و بفکر اینکه با همین دی داس سرور فعل باشه و بسته نشه میشه با شما کنار اومد و همکاری کرد

tizparvaz
October 9th, 2013, 04:22
در مود اون دوستمون که از قرارداد آمریکا مکزیک کانادا و انگلیس صحبت کرد باید خدمتتون عرض کنم اطلاعاتتون کمی ناقصه
این موضوع وجود داره اما کلیت طرح خیلی پیچیده تر از چیزیه که بشه اینجا بیانش کرد و این به این معنا نیست که نمیشه با این کشورها کار کرد بیشتر این قرارداد مربوط به رسیدگی به اشخاص (آی پی ها و صاحبان رنج آی پی هایی که به شدت ابیوز و تخلف براشون ثبت میشه) هست در کل خیلی پیچیده تر از این حرفاست

teraserver
October 9th, 2013, 16:37
در حال حاضر رداستیشن از هر لحاظ مناسب هست البته تا زمانی که برای سرور مشکلی پیش نیاد چون جدیدا پاسخگو مشکلات نیستند! دیتاسنتری هم که همه چیزش نرمال باشه هتزنر المان هست که البته هزینه راه اندازی داره

bmi
October 9th, 2013, 16:39
هتزنر بهترین گزینه است
چون شرایط جغرافیایی خوبی برای ایران داره
از نظر پینگ ، در کل عالیه