توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خریدار قالب وردپرس
elham1234
October 7th, 2013, 21:38
خریدار قالب وردپرس میباشم . قالب فروشگاهی سبک و با قیمت مناسب
تبلیغ برتر
October 7th, 2013, 22:04
با عرض سلام
چند قالب حرفه ای ترجمه کرده ام و با فونت های فارسی و زیبایی قالب ها را آماده کرده ام.
برای خرید لطفاً با من تماس بگیرید
Yahoo : seomaster_web
Mob : 09375443163
tarahiha
October 8th, 2013, 08:59
با سلام در صورت تمایل میتونیم براتون قالب اختصاصی طراحی کنیم مناسب با نیاز شما
برای سفارش تماس بگیرید
یاهو : info.tarahiha65
شماره : 09399970707
کلیه امور گرافیکی از جانب شما و با در خواست شما قابل اجراست
شاد و پیروز و سربلند باشید
Sohan Roh
October 15th, 2013, 02:46
با عرض سلام
چند قالب حرفه ای ترجمه کرده ام و با فونت های فارسی و زیبایی قالب ها را آماده کرده ام.
برای خرید لطفاً با من تماس بگیرید
Yahoo : seomaster_web
Mob : 09375443163
با سلام.
دوستان مواظب يوزر تبلیغ برتر باشيد.
كلاه بردار هست.
اطلاع رساني كنيد.
با تشكر.
تبلیغ برتر
تبلیغ برتر
October 15th, 2013, 02:52
با سلام.
كلاه بردار هست.
اطلاع رساني كنيد.
با تشكر.
تبلیغ برتر
آقای سوهان روح
***ی ها و کارهای خلاف خودت رو به من نسبت نده
یواش یواش همه هم منو خواهند شناخت ، همین الانشم فکر می کنم خیلیها تو رو خوب شناخته اند.من نمی دونم تو چقدر پر رویی که باز میای و پیام میذاری
در ضمن اگر جرات داری اطلاعات واقعی خودت رو بذار تا بدمت دست مقامات فضایی اونوقت ببینیم کی اینجا خلاف کاره کی سالم کار میکنه ...
مردی بذار ، در ضمن حرفهاتو با مدرک قرار بده ، منتظر مدارک جنابعالی هستیم ، اما اگه مدرک نداشتی خودتو جمع و جور کن تا مجبور نشدم خودم جمعت کنم ...
mhiizadi
October 15th, 2013, 03:09
با سلام.
كلاه بردار هست.
اطلاع رساني كنيد.
با تشكر.
تبلیغ برتر
مدارک رو ارائه کنید وقتی سخنی گفته میشه باید مدرکی باشه...
مستند کنید بزارید...
در ضمن انتشار و بحث در این موارد زیاد جالب و مناسب نیست که ما بخاطر مسائل الکی و شاید مشکلات خصوصی و ساده ای که با هم داریم به یکدیگر تهمت بزنیم.
آقای سوهان روح
یواش یواش همه هم منو خواهند شناخت ، همین الانشم فکر می کنم خیلیها تو رو خوب شناخته اند.من نمی دونم تو چقدر پر رویی که باز میای و پیام میذاری
در ضمن اگر جرات داری اطلاعات واقعی خودت رو بذار تا بدمت دست مقامات فضایی اونوقت ببینیم کی اینجا خلاف کاره کی سالم کار میکنه ...
مردی بذار ، در ضمن حرفهاتو با مدرک قرار بده ، منتظر مدارک جنابعالی هستیم ، اما اگه مدرک نداشتی خودتو جمع و جور کن تا مجبور نشدم خودم جمعت کنم ...
در خصوصی به بحث بپردازید و از اشون مدرک بخواید و اگر میبیند انصاف نیست که ایشون این حرف رو به شما زدند. پس از حل مشکل در همین جا بگید چی شد :104:
Sohan Roh
October 15th, 2013, 12:41
آقای سوهان روح