توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مقایسه سخت افزار های SuperMicro , Dell, Hp
SixthElement
October 5th, 2013, 22:18
دوستان سلام.
نظرتون رو میخواستم در مورد سخت افزار های مختلف، خیلی از شرکت هایی که آگهی هاشون رو می خونم اینجا می بینم که از سخت افزار هایی بدون برند یا برند هایی مثل SuperMicro استفاده می کنند. دوستانی که تجربه در این زمینه دارن کدوم یک از این نوع دیدگاه رو پیشنهاد می کنند؟ سرور های با برند معروف یا سرور های آماده شده معمولی؟ البته هر دو دیدگاه جور در میاد ، مثلاً اگر از دید عمر سخت افزار به ماجرا نگاه کنیم شاید خرید سخت افزار های عادی و تعویض زود به زود اونها از لحاظ اقتصادی ارزون تر هم به نظر بیاد و ...
به نظر شما کدوم یکی از لحاظ اقتصادی و کارایی بهتره؟
مرسی
fanous_m
October 5th, 2013, 22:37
بهترین سرور ها که سرور های hp هستند توی این میون و بعد dell ولی اگر دنبال هزینه ارزانتر هستد
سوپرمیکرو هزینه کمتری داره
و خوب هم هست
برای این میرند سراغ اون
Domain
October 6th, 2013, 11:29
HP > Dell > Supermicro
SixthElement
October 6th, 2013, 14:12
از چه نظر HP رو معرفی می کنید؟ که بهتره ؟
چیزی که از نظرات ملت تو سایت های خارجی می بینم تو بنچ مارک ها Dell بالاتر نشون میده البته میدونم تو ایران سخت افزار hp همه جوره هست. اما دل بد گیر میاد.
آیا راه حل مقایسه ای بین این برند ها و برند دیگه ای مثل IBM هست؟ یا کسی از دوستان هست که همه این برند ها رو کار کرده باشه باهاشون؟
مرسی
Domain
October 6th, 2013, 18:57
از چه نظر HP رو معرفی می کنید؟ که بهتره ؟
چیزی که از نظرات ملت تو سایت های خارجی می بینم تو بنچ مارک ها Dell بالاتر نشون میده البته میدونم تو ایران سخت افزار hp همه جوره هست. اما دل بد گیر میاد.
همین که خودتون فرمودین
besthosti.com
October 6th, 2013, 18:59
به نظر من سوپرمیکرو دارای قیمت مناسب و کیفیت مناسب است و از نظر من بهترین انتخاب می تونه باشه .
mil4ni
October 6th, 2013, 23:59
اگر از نظر تکنولوژی ساخت قیاس کنید خوب ibm خیلی جلوتر هست ولی در بازار سهم چندانی ندارد
سرورهای سوپرمایکرو از نظر کیفیت و تکنولوژی در حد مطلوب و متوسطی هسنتد
ولی به هر حال قابل قیاس با برند های اچ پی و دل نبوده و نیستند
j4b3r
October 7th, 2013, 11:06
سلام
اول دل بعد hp
با سوپر میکرو کا نکردم به صورت حضوری در یاران
ولی نکته ای که مدنظر داشته باشید قیمت هست
که سوپرمیکرو ارزون تر هست قطعات برای سرورهای بهتر جور میشه توی ایران
MehrganWeb
October 7th, 2013, 11:27
سلام
به نظر بنده کیفیت سرور های دل در رده اول این گزینه ها وجود داره چون اگر هم دقت کرده باشید مشاهد خواهید کرد که برترین دیتاسنتر های اروپایی و امریکی از همین برند استفاده میکنند مانند : رد استیشن انگلستان و ایکس ال هاست اِمریکا
سرور های اچ پی هم باید عرض کنم در حال افزایش عرضه محصولات سروری خود هستش که کیفیت مطلوبی دارند و دقت کنید قیمت متوسط هم دارند که از این نظر عالین
سرور های سوپر میکرو که دیگه رایج شده و مشاهده میکنید که اکثر همکاران این انجمن هم از همین سخت افزار در حال استفاده هستند چون هم قیمت فوق العاد عالیی دارند و هم اینکه کیفیتشون بد نیست
پس با این وجود رای بنده :
1- Dell
2- HP
3- Super Micro
روز تون روشن
mil4ni
October 7th, 2013, 11:46
اصولا سوپرمایکرو رویکرد هزینه ای دارد ، یعنی در همه محصولاتش سعی میکنه قیمت تمام شده پایین باشه
خوب قیمت پایین به معنی نبود کیفیت نیست ولی از آخرین تکنولوژی هم استفاده نمیکنه و علاوه بر این خلاقیتی هم در محصولاتش نیست
ولی شرکت هایی مثل دل و اچ پی خیلی روی این گزینه مانور میدهند و روی سریهای جدید همیشه خلاقیت و تکنولوژی های به روز پیاده میکنند
SixthElement
October 7th, 2013, 16:53
من خودم سرور دل دارم و قصد خرید سرور جدید دارم. کار کردن دل خیلی بهتره از hp ، از مصرف برق و پایداریش بگیر تا راحتی نصب توی رک و ... اما مشکلی که پیدا کردم لوازم مورد نیازشه که مثلاً میتونم به کیج هارد 3.5 اینچی اشاره کنم. اما از لحاظ کارکرد واقعاً عالیه!
mil4ni
October 7th, 2013, 16:59
این مشکل شما ربطی به برند نداره دیگه :دی
مشکل اینجاست که تحریم هستیم و قطعات با سختی بسیاری وارد میشوند
pakradm
October 7th, 2013, 21:56
ما مشکلی که پیدا کردم لوازم مورد نیازشه که مثلاً میتونم به کیج هارد 3.5 اینچی اشاره کنم. اما از لحاظ کارکرد واقعاً عالیه!
دوست عزیز این مشکل شما به خاطر خرید یک سروری می باشد که در ایران تعدادش بسیار بسیار کم است!!! وگرنه تمام قطعات Dell در همه جا و خصوصا آمریکا و Ebay خیلی راحت پیدا می شود;)
ping
October 7th, 2013, 23:08
برترین دیتاسنتر های اروپایی و امریکی از همین برند استفاده میکنند مانند : رد استیشن انگلستان و ایکس ال هاست اِمریکا
دیتاسنتر های معروف از سوپر میکرو استفاده میکنند مانند: softlayer
اینایی که مثال زدید جز 1000 دیتاسنتر برتر دنیا هم نیستند
nerd
October 7th, 2013, 23:32
لیست 1000 دیتاسنتر برتر دنیارو میشه ارائه بدید؟
یعنی بعضی وقتا آدم بعضی حرفارو میشنوه که می خواد سر به بیابان بزاره
pakradm
October 7th, 2013, 23:47
لیست 1000 دیتاسنتر برتر دنیارو میشه ارائه بدید؟
یعنی بعضی وقتا آدم بعضی حرفارو میشنوه که می خواد سر به بیابان بزاره
همه چیز را اینقدر ساده نبینید!!!...اگر شما رئیس Softlayer باشید و شرکت SuperMicro بیاید بگوید شما از سرور های من استفاده کن و من هم به شما هم تخفیف خوب می دهم و هم اقساط بلند مدت بدون بهره اونوقت شما حاضرید SuperMicro را رها کنید و به سراغ Dell بروید؟؟؟!!!:39: ... عین همین قضیه هم در خصوص دیتاسنتر Redstation و شرکت Dell صادق هست!!!;)
دوستان خواهشمندم تاپیک را منحرف نفرمایید، بحث ما در خصوص مقایسه سرور های 3 برند بسیار خوب دنیاست نه دیتاسنتر ها و سیاست های پیچیده آن ها!!!!
SixthElement
October 8th, 2013, 11:45
دوست عزیز این مشکل شما به خاطر خرید یک سروری می باشد که در ایران تعدادش بسیار بسیار کم است!!! وگرنه تمام قطعات dell در همه جا و خصوصا آمریکا و ebay خیلی راحت پیدا می شود;)
کاملاً موافقم. عجیبه بازم با اینهمه تحریم hp چطور اینقدر قوی داره کار می کنه
HugeServer
October 8th, 2013, 13:23
Supermicro از نظر flexibility و کاربرد در دیتاسنتر بهترین هست . برای اداره و شرکت میتونید از Dell یا HP استفاده کنید که پشتیبانی حضوری دارند.
یکی از دلایلی که سرور های Dell زیاد استفاده میشه برنامه Leasing و Financing شرکت Dell هست .
موفق باشید.
SixthElement
October 8th, 2013, 16:17
Supermicro از نظر flexibility و کاربرد در دیتاسنتر بهترین هست . برای اداره و شرکت میتونید از Dell یا HP استفاده کنید که پشتیبانی حضوری دارند.
یکی از دلایلی که سرور های Dell زیاد استفاده میشه برنامه Leasing و Financing شرکت Dell هست .
موفق باشید.
منم در مورد سرور های دل خیلی review خوندم ، همه از لحاظ پشتیبانی عالین ، اما ایران که خبری از این ماجراها نیست. خلاصه اینطور که به نظر میاد تو ایران اول HP و بعد هم سوپرمایکرو باید باشه
hastak
December 13th, 2013, 16:28
سلام
ما خودمون از سرور های Dellاستفاده می کنیم واقعا فوق العاده هستن
amirfateh
December 13th, 2013, 16:44
در بازار ایران اگر توانایی هزینه بیشتر دارید انتخاب اول hp و انتخاب دوم سوپر مایکرو هست
تعدد وارد کنندگان و قطعات و لوازم این دو برند باعث این انتخاب هست
بنده به شخصه سالهای سال هست با این دو برند کار می کنم و هر دو خوب هستند
باتشکر،
فاتح
bepad
December 13th, 2013, 17:23
سلام
برند hp و dell هر دو خوب هستند اما شخصا hp پیشنهاد میشود
موفق باشید
SixthElement
January 4th, 2014, 03:30
سلام به همه دوستان و عزیزان
بعد از گذشت چند ماه و تجربه شخصی بنده با هر دو برند نتیجه عملی تحقیق من مقایسه سرورهای زیر شد.
1. سرور Dell , Poweredge R710 با دو پردازنده زئون 5620 و 64 گیگ رم و هارد های 3.5 اینچ SAS 15k
2. سرور HP DL380G7 ، دو پردازنده زئون 5640 و 64 گیگ رم و هارد های 2.5 اینچی sas 10k
تست 1: سیستم عامل Vmware 5.1 ، و دو ماشین مجازی نرم افزار سایت ساز ، ویندوز سرور 2012 ، بانک داده SQL Server 2012 ، تست استرس 25.000 بازدید همزمان از سایت آزمایشی
تست 2: فعالیت واقعی ارائه سرویس های وب سایت و ماشین های مجازی
مقایسه سرور دل با اچ پی
مزایای دل
نتیجه عملی وضعیت سرویس با مشخصات و لود یکسان میتونم بگم سرور دل با اینکه قدیمی تر بود و CPU ضعیف تری نسبت به HP داشت ولی از لحاظ کیفیت سرویس روی نرم افزار های یکسان حدود 9% با سرعت بالاتری جواب داد. شک من از جایی شروع شد که وقتی سایت های عمومی خودم رو روی سرور دل میگذاشتم حس ضعیفی داشتم که می دیدم سریعتر صفحات رو نمایش میده. همینطور سرور دل با 2 هارد sas15k و 3 هارد 7.2k و 16 ماژول رم 4 گیگ buffered / ecc ، مصرف برقش حدود 180وات میشد که البته برای مرکز داده و کولو کردن سرور خیلی مهم نیست.
معایب دل
تو همین تاپیک در مورد سرور دل گفتم که دنبال 4 تا Hard disk Caddy (قاب هارد دیسک) می گردم. دست آخر بالاجبار و کلی بیچارگی مجبور به خرید اونها از آمریکا شدم. نتیجه قطعات یدکی سرور دل واقعاً بد گیر میاد و آزار دهنده هستش. شرکت هایی مثل ز......ت هم با اونهمه ادعا فقط سر کار گذاشتن بنده رو و جواب درستی به من ندادند.
مزایای سرور اچ پی :
هزینه بسیار پایین تر قطعات جانبی و یدکی و پشتیبانی از همه جور سخت افزار موجود در بازار ایران
معایب
سرعت عملکرد تا حدی پایین از از سرورهای هم رده خودش از برند های IBM یا دل ، اما با توجه به قیمت خوب امکان برابری پرفورمنس با قیمت همه این اشکالات رو پوشش میده.
نتیجه نهایی :
سرور های برند دل اگرچه بسیار راندمان بالایی در پردازش دارن ، اما به دلیل قیمت بالا و نبود قطعات یدکی رو مطلقاً پیشنهاد نمی کنم. مشکل دیگه ای هم که در مورد برند اچ پی برخورد کردم این بود که متاسفانه در نهایت تعجب یکی از هارد دیسک های سرور اچ پی ما بعد از فقط 3 ماه کار کردن سوخت. البته به دلیل وجود Raid 1 لطمه ای به اطلاعات نخورد اما هزینه غیر منتظره ای بود. بعد از مشورت با یکی از دوستان خوب ایشون اعلام کردند متاسفانه هارد دیسک خریداری شده از شرکت معتبری که اسمش رو نمیارم هم تقلبی و با کیفیت پایین بوده. خریدن جنس اصل و گرون در بلند مدت باعث صرفه جویی میشه.
امیدوارم به کار دوستان بیاد
amirfateh
January 4th, 2014, 10:23
بعد از گذشت چند ماه و تجربه شخصی بنده با هر دو برند نتیجه عملی تحقیق من مقایسه سرورهای زیر شد.
1. سرور Dell , Poweredge R710 با دو پردازنده زئون 5620 و 64 گیگ رم و هارد های 3.5 اینچ SAS 15k
2. سرور HP DL380G7 ، دو پردازنده زئون 5640 و 64 گیگ رم و هارد های 2.5 اینچی sas 10k
تست 1: سیستم عامل Vmware 5.1 ، و دو ماشین مجازی نرم افزار سایت ساز ، ویندوز سرور 2012 ، بانک داده SQL Server 2012 ، تست استرس 25.000 بازدید همزمان از سایت آزمایشی
مقایسه سرور دل با اچ پی
مزایای دل
نتیجه عملی وضعیت سرویس با مشخصات و لود یکسان میتونم بگم سرور دل با اینکه قدیمی تر بود و CPU ضعیف تری نسبت به HP داشت ولی از لحاظ کیفیت سرویس روی نرم افزار های یکسان حدود 9% با سرعت بالاتری جواب داد. شک من از جایی شروع شد که وقتی سایت های عمومی خودم رو روی سرور دل میگذاشتم حس ضعیفی داشتم که می دیدم سریعتر صفحات رو نمایش میده. همینطور سرور دل با 2 هارد sas15k و 3 هارد 7.2k و 16 ماژول رم 4 گیگ buffered / ecc ، مصرف برقش حدود 180وات میشد که البته برای مرکز داده و کولو کردن سرور خیلی مهم نیست.
معایب دل
تو همین تاپیک در مورد سرور دل گفتم که دنبال 4 تا Hard disk Caddy (قاب هارد دیسک) می گردم. دست آخر بالاجبار و کلی بیچارگی مجبور به خرید اونها از آمریکا شدم. نتیجه قطعات یدکی سرور دل واقعاً بد گیر میاد و آزار دهنده هستش. شرکت هایی مثل ز......ت هم با اونهمه ادعا فقط سر کار گذاشتن بنده رو و جواب درستی به من ندادند.
مزایای سرور اچ پی :
هزینه بسیار پایین تر قطعات جانبی و یدکی و پشتیبانی از همه جور سخت افزار موجود در بازار ایران
معایب
سرعت عملکرد تا حدی پایین از از سرورهای هم رده خودش از برند های IBM یا دل ، اما با توجه به قیمت خوب امکان برابری پرفورمنس با قیمت همه این اشکالات رو پوشش میده.
نتیجه نهایی :
سرور های برند دل اگرچه بسیار راندمان بالایی در پردازش دارن ، اما به دلیل قیمت بالا و نبود قطعات یدکی رو مطلقاً پیشنهاد نمی کنم. مشکل دیگه ای هم که در مورد برند اچ پی برخورد کردم این بود که متاسفانه در نهایت تعجب یکی از هارد دیسک های سرور اچ پی ما بعد از فقط 3 ماه کار کردن سوخت. البته به دلیل وجود Raid 1 لطمه ای به اطلاعات نخورد اما هزینه غیر منتظره ای بود. بعد از مشورت با یکی از دوستان خوب ایشون اعلام کردند متاسفانه هارد دیسک خریداری شده از شرکت معتبری که اسمش رو نمیارم هم تقلبی و با کیفیت پایین بوده. خریدن جنس اصل و گرون در بلند مدت باعث صرفه جویی میشه.
سلام،
در مورد سرع پاسخگویی و راندمان یک مورد را اشاره نکردید:
1- سرور دل شما هارد sas15k دارد در مقابل سرور اچ پی هارد sas10k دارد.
2- رم های دو سرور به لحاظ کیفیت و مشخصات فنی ( fsb,..) یکسان هستند؟
هارد و رم در مواردی که ترنزکشن قابل ملاحظه ای رو هارد انجام می شود بخصوص روی سیستم عاملی مثل ویندوز سرور که هر چه منابع بهش بدی باز هم استقبال می کند! :) بسیار موثر و تعیین کننده هست.
راستی مهندس جان در مورد اون قضیه ما هنوز منتظریم :)
par30shop
January 4th, 2014, 10:55
مقایسه سرور دل با اچ پی
مزایای دل
معایب دل
مزایای سرور اچ پی :
معایب
نتیجه نهایی :
اگه منظور شما chasis های این شرکت ها هستند که اصلا ربطی به راندمان نداره
شما با توجه به نیاز و کمیت قطعات باید chasis مناسب بگیرید ! یعنی شما سیستم عامل رو روی پوسته ی سرور نصب میکنید ؟ شما همون قطعات رو در یک پوسته ی r210 یا r410 بدارید باز هم همون کیفیت رو میده !
این که بگید کدوم برند سرور کیفیت بهتری داره یک حرف مبتدی هست
شما پوسته رو از دل میخرید
هارد دیسک سامسونگ - وسترن دیجیتال - سی گیت و.....
سی پی یو اینتل هست
مادربورد میتونه از هر برندی دیگه باشه
اهمیت chasis وقتی مشخص میشه که تعداد بالا بخواید سرور بگیرید و قیمت - مصرف برق -تعداد تری هارد و.... ... براتون اهمیت داشته باشه !
ولی از همه نظر دل برای مصارف دیتاسنتر بکارمیره
سوپرمایکرو و اچ پی استفاده های کوچکتر
SixthElement
January 4th, 2014, 12:15
سلام،
در مورد سرع پاسخگویی و راندمان یک مورد را اشاره نکردید:
1- سرور دل شما هارد sas15k دارد در مقابل سرور اچ پی هارد sas10k دارد.
2- رم های دو سرور به لحاظ کیفیت و مشخصات فنی ( fsb,..) یکسان هستند؟
هارد و رم در مواردی که ترنزکشن قابل ملاحظه ای رو هارد انجام می شود بخصوص روی سیستم عاملی مثل ویندوز سرور که هر چه منابع بهش بدی باز هم استقبال می کند! :) بسیار موثر و تعیین کننده هست.
راستی مهندس جان در مورد اون قضیه ما هنوز منتظریم :)
سلام و عرض احترام ،
با توجه به نحوه Memory Caching اطلاعات فقط اولین بار از هارد دیسک فراخوانی شده و در حافظه قرار می گیرند ، پس کیفیت سرویس بستگی بیشتر به Ram و پردازنده دارد. البته اولین فراخوانی ها در هر پروسه استارت IIS ممکنه به دلیل 10k بودن هارد دیسک کند تر باشه اما ...
کانفیگ رم ها همه همینه : 16 ماژول 4 گیگی باس 1333 ، ECC registered , Low voltage Samsung هستش و دقیقاً یکیه چون برای آپگرید و ارزون تر در اومدن 32 تا ماژول 4 گیگی خریده شد به قیمت هر ماژول 170.000 تومن
تنظیمات در مورد سیستم عامل هم همون VMWare 5.1 بوده و ایمیج برابر بین دو سرور.
پیروز باشید.
SixthElement
January 4th, 2014, 12:46
اگه منظور شما chasis های این شرکت ها هستند که اصلا ربطی به راندمان نداره
شما با توجه به نیاز و کمیت قطعات باید chasis مناسب بگیرید ! یعنی شما سیستم عامل رو روی پوسته ی سرور نصب میکنید ؟ شما همون قطعات رو در یک پوسته ی r210 یا r410 بدارید باز هم همون کیفیت رو میده !
این که بگید کدوم برند سرور کیفیت بهتری داره یک حرف مبتدی هست
شما پوسته رو از دل میخرید
هارد دیسک سامسونگ - وسترن دیجیتال - سی گیت و.....
سی پی یو اینتل هست
مادربورد میتونه از هر برندی دیگه باشه
اهمیت chasis وقتی مشخص میشه که تعداد بالا بخواید سرور بگیرید و قیمت - مصرف برق -تعداد تری هارد و.... ... براتون اهمیت داشته باشه !
ولی از همه نظر دل برای مصارف دیتاسنتر بکارمیره
سوپرمایکرو و اچ پی استفاده های کوچکتر
سلام دوست عزیز
من در مورد chasis صحبتی نکردم که ارتباطی به راندمان داره یا خیر. همینطور در مورد کیس و R710 یا R210. منظور من مقایسه یک به یک دو سیستم نسبتاً از یک نسل بود و کاملاً یک تجربه شخصی. سخت افزارهای داخلی سرور دل همه مستقیماً از شرکت دل خریداری شده و آرم دل روی همه قطعات هستش. تنها قسمت تعویض شده رم ها هستش که به دلیل آپگرید و یکسان بودن رم اصلی با رم دیگه عوض شده.
البته صحبت شما رو قبول دارم که برند دل و hp خودشون جمع آوری کننده سخت افزارهای دیگه هستن، اما اینکه ترکیب اینها مثل مادربورد ، Raid Controller ، دسترسی از راه دور ، چطور چیده بشه بسیار مهمه. درسته مادربورد هر دو اینتل هستش اما اینها سخت افزار هایی هستش که به سفارش شرکت ها آماده و ساخته میشه.
در مورد chasis هم اگر بی قصد و غرض متن بنده رو بخونید هیچ جا تاکیدی در مورد راندمان روش نشده. فاکتور chasis وقتی به کار میاد که شما بخواهید سخت افزار های جانبی مثل هارد دیسک ها و ... متفاوتی رو روی سرور نصب کنید. وگرنه مسئله Blade Server ها چی میشه؟
بگذریم. من فقط تجربه شخصی خودم رو نوشتم و بس. دوست ندارم بلایی که سر من اومد سر دوستان دیگه هم بیاد چون روزی که سرور دل رو خریدم خودم گول همین راندمان رو خوردم اما سر سخت افزار های جانبیش بیچاره شدم.
پیروز باشید.
glxx
January 4th, 2014, 13:00
اول HP بعد Dell بعد Supermicro
hp در چند تا از ادارات برای کار های سنگین پردازشی استفاده میکنیم مشکلی نداشته اند
SixthElement
January 4th, 2014, 15:30
همه این برند ها خوبن اما اقتصادی تر اینه آدم بره سراغ hp که همه چیزش ایران هست...
namesis R
January 4th, 2014, 16:00
حرف اول رو دل میزه !
بعد hp !
داخل ایران بهتره سراغ hp برید.
SamaN DL
January 4th, 2014, 16:14
با درود
hp پیشنهاد میشود دوست من!
Mr.Te0
January 4th, 2014, 16:24
به نظر بنده هم حرف اول رو hp میزنه.
hastak
January 4th, 2014, 16:28
سلام
سرور های دل پیشنهاد میشن
arc1o0
January 4th, 2014, 17:14
خوشم میاد که : فقط پست می زنیم که پست زده باشیم!
کسی هم به مزایا یا معایب سرور ها اشاره نمی کنه!
وقتی می خواید چند چیز رو مقایسه کنید بایت تمام شرایط مشابه و ثابت باشند و فقط از یک جنبه خاص به موضوع نگریسته بشه.
مثلا قیمت در شرایط مشابه
پشتیبانی
طول عمر
طول دوره گارانتی
نحوه برخورد با قطعه معیوب در گارانتی
و ...
موفق باشید.
SixthElement
January 4th, 2014, 19:47
خوشم میاد که : فقط پست می زنیم که پست زده باشیم!
کسی هم به مزایا یا معایب سرور ها اشاره نمی کنه!
وقتی می خواید چند چیز رو مقایسه کنید بایت تمام شرایط مشابه و ثابت باشند و فقط از یک جنبه خاص به موضوع نگریسته بشه.
مثلا قیمت در شرایط مشابه
پشتیبانی
طول عمر
طول دوره گارانتی
نحوه برخورد با قطعه معیوب در گارانتی
و ...
موفق باشید.
سلام دوست عزیز من.
من دقیقاً به همین موارد اشاره کردم. مزایا و معایب رو از دید خودم گفتم. البته هنوز بجز یک هارد دیسک دچار مشکل طول عمر نشدم. در مورد گارانتی هم فکر نمی کنم معنایی در ایران داشته باشه. در مورد هارد هم گفتند قطعه معیوب ازش استفاده غیر صحیح شده ! یک عدد شاخ روی کله من در اومد به طول 2 متر و 37 سانت ! خوب اگر هارد روی سرور نباشه به نظر شما کجا باید باشه؟ روی تاقچه فکر کنم استفادش درست تر باشه :d
TukaNet
January 4th, 2014, 20:39
مشکل اینجاست که اصولا توی این فروم در هیچ بحثی علم و دانش پایه و اصل قرار نمیگیره
هر کس فقط و فقط سلیقه و تجربه خودش رو ملاک قرار میده و بر همون اساس نظر کارشناسی!! میده
برای مثال برندهای خیلی بالاتر از اچ پی و دل هم موجودند ولی چون کسی حتی اسمشون رو نشنیده بیان نمیشوند
arc1o0
January 4th, 2014, 22:07
سلام دوست عزیز من.
من دقیقاً به همین موارد اشاره کردم. مزایا و معایب رو از دید خودم گفتم. البته هنوز بجز یک هارد دیسک دچار مشکل طول عمر نشدم. در مورد گارانتی هم فکر نمی کنم معنایی در ایران داشته باشه. در مورد هارد هم گفتند قطعه معیوب ازش استفاده غیر صحیح شده ! یک عدد شاخ روی کله من در اومد به طول 2 متر و 37 سانت ! خوب اگر هارد روی سرور نباشه به نظر شما کجا باید باشه؟ روی تاقچه فکر کنم استفادش درست تر باشه :d
سلام
سو تفاهم نشه، منظورم شما نبودید
بیشتر دوستانی بودند که میگن دل خوب، اچ پی خوبه، اچ پی پیشنهاد میشه سوپر میکرو بخرید و امثالهم ! لا اقل به خودشون زحمت نمی دن 1سطر فقط 1 سطر در مورد برند مورد علاقشون بنویسند!
خوب یکی نیست به این عزیزان بگه چرا فلان مارک خوبه!
الان ما خودمون 2 تا اچ پی خریدیم چون ملاک کیفیت بود نه هزینه بعد با یکسری مشکلات مواجه شدیم که یک سری هزینه تحمیلی داشت برای رفعش.
اما دوستان چشم بسته میان و نظر میدن و از برندی دفاع می کنند یا از یک برند بد می گند بدون کوچکترین دلیل و سند و مدرک.
به هر حال آرزوی موفقیت داریم برای شما
Mr.Te0
January 4th, 2014, 22:13
مشکل اینجاست که اصولا توی این فروم در هیچ بحثی علم و دانش پایه و اصل قرار نمیگیره
هر کس فقط و فقط سلیقه و تجربه خودش رو ملاک قرار میده و بر همون اساس نظر کارشناسی!! میده
برای مثال برندهای خیلی بالاتر از اچ پی و دل هم موجودند ولی چون کسی حتی اسمشون رو نشنیده بیان نمیشوند
ممنون میشم اگر شما با این برند ها اشنایی دارید معرفی کنید تا ما هم از دانش شما استفاده کنیم.
SixthElement
January 4th, 2014, 23:37
ممنون میشم اگر شما با این برند ها اشنایی دارید معرفی کنید تا ما هم از دانش شما استفاده کنیم.
سلام دوست عزیز من.
برند های دیگه ای که سرور ارائه میدن اینهاست :
IBM , Fujitsu , Nec, Acer , Intel, Lenovo, Oracle, Cisco
که به نظر میاد بیشترین سهم بازار متعلق به IBM, Dell , Hp و سوپر مایکرو هستش.
من شخصاً تجربه کار کردن با سرور های IBM, Dell, Fujitsu, HP رو داشتم. بیشترین علاقه شخصی من به برند دل هست اول چون خدایی راندمان خیلی خوبی زیر کار داره اما لوازم جانبی کلاً تعطیله. فوجیتسو هم یک سرور دارم تو دیتا سنتر آمریکا ، با اینکه پروسسور AMD روشه اما خدایی بیچاره عالی کار کرده تا الان و آخ نگفته تو این 4 سال. انتخاب سرور ایرانم هم اچ پی هستش چون همه چیزش اینجا هست. IBM هم سرور بی دردسریه البته چون قدیمیه یکم انتظار زیادی ازش ندارم.
webservice
January 4th, 2014, 23:49
از نظر من hp خوب جواب میده
SixthElement
January 4th, 2014, 23:50
البته فراموش کردم غول های شرکت Sun رو اسم ببرم.
سال گذشته به سمینار سان دعوت شدم ، ماجرا از معرفی یک کار عظیم Data mining و بانک اطلاعاتی پمپ های بنزین و مجموعه فروشگاه های ابوظبی پترولیوم بود و رک های Sun X3 , X4 رو معرفی می کردن ! وحشتناک شاخدار بود. البته هر رکش با خرت و پرتهاش 150.000 دلار بود. خلاصه واقعاً حیف بود اسم نیاد ازش. ترنزکشن هاشون درروز حدود 400 میلیون بود که باید آرشیو 3 سالشون رو نگه میداشتن و به دلایل مالی و امنیتی آنلاین همیشه در دسترسشون بود. این رک ها دقیقاً طراحی شده بودن برای دیتابیس . الان آمازون کلاود هم از همین تکنولوژی استفاده میکنه.
Mr.Te0
January 5th, 2014, 00:26
سلام دوست عزیز من.
برند های دیگه ای که سرور ارائه میدن اینهاست :
IBM , Fujitsu , Nec, Acer , Intel, Lenovo, Oracle, Cisco
که به نظر میاد بیشترین سهم بازار متعلق به IBM, Dell , Hp و سوپر مایکرو هستش.
من شخصاً تجربه کار کردن با سرور های IBM, Dell, Fujitsu, HP رو داشتم. بیشترین علاقه شخصی من به برند دل هست اول چون خدایی راندمان خیلی خوبی زیر کار داره اما لوازم جانبی کلاً تعطیله. فوجیتسو هم یک سرور دارم تو دیتا سنتر آمریکا ، با اینکه پروسسور AMD روشه اما خدایی بیچاره عالی کار کرده تا الان و آخ نگفته تو این 4 سال. انتخاب سرور ایرانم هم اچ پی هستش چون همه چیزش اینجا هست. IBM هم سرور بی دردسریه البته چون قدیمیه یکم انتظار زیادی ازش ندارم.
خیلی ممنون از توضیحات کاملتون.
reza*
January 5th, 2014, 00:35
موضوع تاپیک و پست اول نشون میده خودتون به نوعی جواب سوالتون رو میدونید .
براساس کیفیت سخت افزار همان طور که خودتون در عنوان تاپیک به ترتیب
SuperMicro , Dell, Hp رو معرفی کردید دقیقا به همین شکله . اما جمع کردن سرور توسط خود شخص به نظرم بهتر هست . موفق باشید .
SixthElement
January 5th, 2014, 01:03
موضوع تاپیک و پست اول نشون میده خودتون به نوعی جواب سوالتون رو میدونید .
براساس کیفیت سخت افزار همان طور که خودتون در عنوان تاپیک به ترتیب
SuperMicro , Dell, Hp رو معرفی کردید دقیقا به همین شکله . اما جمع کردن سرور توسط خود شخص به نظرم بهتر هست . موفق باشید .
دقیقاً من چون جواب رو میدونم اینجا نوشتم که نظرم رو با دوستان دیگه share کنم تا دوستان هم نیم نگاهی به این تاپیک داشته باشن و در تصمیم گیریشون کمک باشه.
خیلی با جمع کردن توسط خود شخص موافق نیستم. چون شرکت هایی مثل اچ پی و دل و ... قطعاً بخشهای R&D دارن و کارشون حساب داره و نحوه چیدن سخت افزارهاشون کنارهم باید بهتر باشه. چون هم دسترسی به منابع بیشتری دارن هم بین شرکت های بزرگ روابط خوبی برقراره که نیاز همدیگه رو برطرف کنند. البته در شرایطی که بحث هزینه وسط باشه طبیعتاً سرورهایی که شخصی جمع بشه ارزون تر در میاد اما از لحاظ راندمان فکر نمی کنم به پای برند دار ها برسه.
پیروز باشید.
mehrdad.piri
January 7th, 2014, 17:25
بهترینش dell هست
irangate
January 7th, 2014, 18:06
بحث بهترین به تنهایی معنی نداره، باید ببینید چه کسی قرار هست هزینه رو پرداخت کنه و تیم پشتیبانی فنی با چه سرورهایی تجربه داره، دوستان ما تو استرالیا در یک شرکت بزرگ مخابراتی کار میکنن که چندین دیتا سنتر چند هکتاری دارن. و هر کدوم از این دیتا سنترها یک برند هست، دوتا hp و یکی ibm و تیمهای پشتیبانی مسلط هستند روی نرمافزار و سخت افزارها برای مدیریت این سرورها. در ایران hp و supermicro ما داشتیم و از هر دو هم راضی بودیم، supermicroچون هارد sata معمولی میخوره برای یک سری از راه کارها بهتر و کم هزینه تر هست. ولی رم و cpu در هر دو سرور یک قیمت هست.