توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی ویندوز 2008r2
Clark
October 5th, 2013, 21:53
با سلام خدمت همه دوستان
برای شروع یک عدد سرور مجازی با 2 گیگ رم لازم دارم
امکان افزایش منابع حتما وجود داشته باشه
کشور ارائه دهنده زیاد مهم نیست ( به عنوان هاست شخصی می خوام استفاده کنم و کل محتوا مطابق کپی رایت)
نیاز به 2 ای پی از 2 رنج مختلف دارم
هارد بک آپ از یک سرور دیگه هم نیاز دارم ( هارد بک آپ منظور ftp نه یه سرور مجازی دیگه )
آپ تایم سرویس هم از همه مهم تره که دم به دقیقه دان نباشه و همچنین دست رسی به کنسول
پورت smtp و pop3 , imap ; کلا ایمیل نمی خوام رو سرور بسته باشه ( ارسال ایمیل انبوه ندارم ) .
نیاز به هیچ کانفیگی هم ندارم حتی ترجیح میدم خودم ویندوز نصب کنم تا شما به زحمت نیوفتید یه تمپلیت بزنید رو سرویس منظورم این هست که ویندوز خام لازم دارم
شرکت باشید بهتر نبودید هم مشکلی نیست یکم اعتبار داشته باشید که خدای نکرده با هم به مشکل نخوریم مثلا سرور دان شد خط تتون خاموش نکنید یا .... مثل مرد وایستید که من بدونم وضعیتم چجوریه .
منتظر افر های دوستان هستم ( بودجه اعلام نمی کنم قیمت معقول بگید مشکلی ندارم و دنبال سرویس ارزون و .. نیستم )
یکی 2 ماه اول ماهانه شارژ می کنم اگه مشکلی وجود نداشت چند ماهه شارژ می کنم که یکم کمک هم به فروشنده بشه
مورد اخر هم با عرض پوزش از این که پر حرفی کردم و آرزوی سلامتی برای همگی
ویرایش
------------------------------------------------
دوستان عزیز خیلی واضح اعلام کردم از 2 رنج مختلف IP لازم دارم و همچنین فضای پشتیبان هم 100% می خوام پس لطفا یکم بیشتر توجه داشته باشید اگه می خواستم سرویس بگیرم کلی ارائه دهنده هست که قیمت های خودشون دادن ولی این 2 مورد مهم برام !!!
امیدوارم از این به بعد بیشتر دقت کنید
aligoli
October 5th, 2013, 22:01
سلام
تمام شرایط شما دارا هستیم. اما آی.پی در دو رنج مختلف خیر.
حداقل ترین سرویس :
Ram : 4096 MB - HDD : 500 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-3770 2 Core 6000Mhtz | Bandwich : 6TB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
ماهانه : 100 هزار تومان
سرورهای اختصاصی هست که روی آن ها فقط 2 آی.پی قرار دارد یعنی فقط برای فروش دو سرور مجازی استفاده می شود، با توجه به این موضوع، قطعا منابع بسیار اختصاصی و پرت و سرعت واقعا عالی در اختیار شما قرار می گیرد، هزارنویس این مدل سرورها را برای آن دسته از افرادی که کیفیت برایشان معیار است پیشنهاد می دهد.
Clark
October 5th, 2013, 22:07
خیلی ممنونم ولی ترجیحا از 2 رنج ای پی می خوام و فعلا برام ارجحیت داره
هزینه هارد بک اپ رو هم اعلام نکردید
تشکر که به متن توجه کردید
makh000f
October 5th, 2013, 22:08
در خدمتیم بهترین کیفیت .
aligoli
October 5th, 2013, 22:10
خیلی ممنونم ولی ترجیحا از 2 رنج ای پی می خوام و فعلا برام ارجحیت داره
هزینه هارد بک اپ رو هم اعلام نکردید
تشکر که به متن توجه کردید
متاسفانه هاست بکاپ ارایه نمی دهیم. اما سرور مجازی دیگری می توانید برای بکاپ تهیه کنید که ظاهرا این را مد نظر ندارید. به همین دلیلی صحبتی از آن نکردم. ارادتمند :53:
میتونیم از کشورهای فرانسه کانادا آمریکا براتون ارائه بدیم
این تاپیک رو ببینید و یا به سایت مراجعه کنید :)
http://www.webhostingtalk.ir/f15/93852/
سبد خرید - DIGI Server (http://www.digiserver.ir/client/cart.php)
پشتیبانی هم همیشه در خدمتیم
sarwhost
October 5th, 2013, 22:21
سلام فقط تا 12 شب فرصت دارید
لینک در امضا
farzadho
October 5th, 2013, 22:22
از کشور آلمان و بهترین کیفیت و آپتایم در خدمتیم:
سبد خرید - دانا هاستینگ (http://www.danahosting.ir/cart.php?gid=2)
تضمین برگشت وجه تا یک هفته...
از دو رنج مختلف آیپی بهتون میدیم...
dertgtr
October 5th, 2013, 23:33
سلام در مورد 2 رنج مختلف IP لطفا بعد سفارش و قبل واریز تیکت بزنید
Rapid-VPS-4 - سرور مجازی تحویل آنی (1 دقیقه)
منابع و کرنل 100% اختصاصی
RAM : 2GB
HDD : 120GB
CPU : 1 Core 2.8Ghz ~ 3.6Ghz
Monthly BW : 1500GB
IPv4 : 1 Address
Ipv6 : Subject To availability
*در هر زمان می توانید میزبان منابع تخصیصی خود را بدون هیچ گونه اختلالی در سرویس ارتقا دهید
**می توانید به صورت جداگانه IP بیشتری سفارش دهید
قابلیت بوت ، ریبوت و خاموش کردن سرور و مشاهده مصرف منابع از پورتال کاربران
کنترل پنل کامل مستقل همه سرور های سفارش داده شده با قابلیت مدیریت تمامی ابعداد سرور به همراه نصب اولیه و مجدد خودکار نسخه های مختلف سیستم عامل های لینوکس ، ویندوز ، میکروتیک ،
قابلیت مشاهده و مدیریت منابع مصرفی
شروع از
147,000ريال
ماهانه
Backup Storage
فضای بک آپ گیری از اطلاعات روی بستر ابری با استفاده از تکنولوژی NAS
با قابلیت اتصال به صورت DAS از طریق iSCSI
قابلیت اتصال از راه دور از طریق FTP
نگهداری اطلاعات در 2 یا چند سرور فیزیکی جداگانه در دیتاسنتر و کشورهای مختلف دنیا
حداکثر امنیت اطلاعات با توجه به هارد دیسکهای استفاده شده ، و همگام سازی به صورت هر 8 ساعت یک بار روی همه سرورهای موازی
موفق باشید
smail_f
October 5th, 2013, 23:50
سلام
سرویس که شما میخواید من میتونم از کشور انگلستان و آلمان به شما بدم
البته چون برای ارسال ایمیل میخواید در انگلستان نمیتونید ایمیل ارسال کنید چون پرت 25 بسته است مگر از روش دیگر بفرستید
به همین دلیل سرویس آلمان را به شما پیشنهاد میکنم
روی سرویس آلمان میتونم به شما 100 گیگ هارد بدم با دو ای پی از دو رانجه به شما کنسول داده میشه اگر بخواید خودتون میتونید ویندوز را هم نصب کنید
برای بک آپ هم من سرویس بک آپ ندارم ولی به شما پیشنهاد میکنم یک سرور مجازی بگیرید و روی اون ftp ران کنید و با اون میتونید بک آپ بگیرید
که سرور دوم را میتونم از خود آلمان بدم یا اینکه از کشور انگلستان بدم
( برای قیمت بستگی به منابع مورد نیاز از 80 تومان تا 300 تومان میتونم این سرویس را به شما ارائه بدم )
در صورت نیاز با ما تماس بگیرید
speednet
October 6th, 2013, 00:31
با سلام خدمت همه دوستان
برای شروع یک عدد سرور مجازی با 2 گیگ رم لازم دارم
امکان افزایش منابع حتما وجود داشته باشه
کشور ارائه دهنده زیاد مهم نیست ( به عنوان هاست شخصی می خوام استفاده کنم و کل محتوا مطابق کپی رایت)
نیاز به 2 ای پی از 2 رنج مختلف دارم
هارد بک آپ از یک سرور دیگه هم نیاز دارم ( هارد بک آپ منظور ftp نه یه سرور مجازی دیگه )
آپ تایم سرویس هم از همه مهم تره که دم به دقیقه دان نباشه و همچنین دست رسی به کنسول
پورت smtp و pop3 , imap ; کلا ایمیل نمی خوام رو سرور بسته باشه ( ارسال ایمیل انبوه ندارم ) .
نیاز به هیچ کانفیگی هم ندارم حتی ترجیح میدم خودم ویندوز نصب کنم تا شما به زحمت نیوفتید یه تمپلیت بزنید رو سرویس منظورم این هست که ویندوز خام لازم دارم
شرکت باشید بهتر نبودید هم مشکلی نیست یکم اعتبار داشته باشید که خدای نکرده با هم به مشکل نخوریم مثلا سرور دان شد خط تتون خاموش نکنید یا .... مثل مرد وایستید که من بدونم وضعیتم چجوریه .
منتظر افر های دوستان هستم ( بودجه اعلام نمی کنم قیمت معقول بگید مشکلی ندارم و دنبال سرویس ارزون و .. نیستم )
یکی 2 ماه اول ماهانه شارژ می کنم اگه مشکلی وجود نداشت چند ماهه شارژ می کنم که یکم کمک هم به فروشنده بشه
مورد اخر هم با عرض پوزش از این که پر حرفی کردم و آرزوی سلامتی برای همگی
ویرایش
------------------------------------------------
دوستان عزیز خیلی واضح اعلام کردم از 2 رنج مختلف IP لازم دارم و همچنین فضای پشتیبان هم 100% می خوام پس لطفا یکم بیشتر توجه داشته باشید اگه می خواستم سرویس بگیرم کلی ارائه دهنده هست که قیمت های خودشون دادن ولی این 2 مورد مهم برام !!!
امیدوارم از این به بعد بیشتر دقت کنید
با سلام
دوست عزیز منابع خواسته شده رم 2 گیگ ماهانه 45 هزارتومن سرورمجازی انگلیس به عنوان بک اپ داده میشه بهتون رم یک ماهانه 32 تومن ویندوز ها خام داده میشه تمپلت نیست روی سرور اصلی کنسول ارئه میشه روی سرور اصلی از دو رنج ای پی مختلف میشه ای پی داد هزینه آی پی اضافی 6 تومان در ماه شرکت میهن ارتباط داده پرداز به شماره ثب 1156 و شناسه ملی 14003143195 تلفن ثابت برای پشتیبانی سرور از چوپا هست آپتایم چوپا خودش 100 گارانتی میکنه کمتر دیتا سنتری 100 گارنتی میزنه تو سایتش و پورت ها هم باز هستن ابیوز رو هم فرواد میکنن ما هم به مشتری فروارد میکنیم
میهن آپتایم - میهن ارتباط داده پرداز (http://mihanuptime.com/)
Mihan-Server
October 6th, 2013, 01:21
در خدمتیم با منابع اختصاصی و ارائه پنل :
سبد خرید - پرتال مشتریان میهن سرور (http://portal.mihan-server.com/cart.php)
avaserver
October 6th, 2013, 17:21
با سلام ،
سرور مذکور به شما قابل ارائه است در یک سرور هم امکان ارائه 2 IP از دو Range مختلف وجود دارد .
سرور درخواستی شما با هارد 140 گیگابایت ماهیانه 145 هزار تومان با یک عدد IP اضافه و یک عدد هاست بکاپ FTP با حجم 100 گیگابایت .
در صورت لزوم در سایت افزایش موجودی داده و لینک این تاپیک را طی یک تیکت ارسال کنید تا برای شما سرور ارسال شود .
سلام
طبق درخواست شما
سرور از المان با دو رنج مختلف
سی پی یو دو هسته
دو گیگ رم ، 200 گیگ هارد به همراه 200 گیگ اف تی پی از امریکا
امکان نصب ویندوز توسط خودتان + پنل ریست در سایت
ماهانه 100 تومان
پرداخت پس از تایید