PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لایسنس cpanel

Esi
March 25th, 2010, 02:21
سلام .
من برای یک سرور اختصاصی در دیتاسنتر گیگا لایسنس CPANEL میخوام . چون شرکتی که ازش سرور گرفتم هزینه رو زیاد میگه . (حدود 38 تومن)
دوستان لطف کنند و قیمت برای لایسنس تنهاش رو بدند ، شمن اینکه من نیاز به fantanstico یا xcontroller ندارم . این سرور هم فقط برای دانلود استفاده میشه و مشکل تحریم نداره .

persian.developer
March 25th, 2010, 02:30
سلام .
من برای یک سرور اختصاصی در دیتاسنتر گیگا لایسنس CPANEL میخوام . چون شرکتی که ازش سرور گرفتم هزینه رو زیاد میگه . (حدود 38 تومن)
دوستان لطف کنند و قیمت برای لایسنس تنهاش رو بدند ، شمن اینکه من نیاز به fantanstico یا xcontroller ندارم . این سرور هم فقط برای دانلود استفاده میشه و مشکل تحریم نداره .

سلام فکر نمی کنم ارزون تر از این پیدا کنید چرا از Kloxo استفاده نمی کنید؟ برای آپلود فکر می کنم بهتر باشه از اون استفاده کنید و هزینه اضافی ندید

Techno Pars
March 25th, 2010, 02:53
سلام.
گیگا لایسنس اینترنال میده؟اینترنال بودن لایسنس تاثیر زیادی در بلوک نشدن لایسنس داره.
به نظر من از خودشون بگیری بهتره

M-Soltani.ir
March 25th, 2010, 03:46
XLadmin

Arashdn
March 25th, 2010, 07:49
دایرکت ادمی نصب کن
فوق العاده استیبل همه چیزم داره
ماهانه 15 تومنه
سی پنل هم خیلی ارزون پیدا کنی دیگه 36 تومنه

irlogo
March 25th, 2010, 11:51
buycpanel.com دیگه خیلی رنده، لایسنس اینترنال از این ارزونتر پیدا نمی کنی

Woshka
March 25th, 2010, 12:22
hostdime.com

Esi
March 25th, 2010, 13:14
ممنون از پاسخ ها تون
مسئله سر موندگاری یا بسته شدن لایسنس نیست ، چون بسته نمیشه ، اصلا مشکل روی این نیست .

من میخوام cpanel ارزون روی این سرورم بزارم . میگم میشه برای این سرورم من لایسنس cPanel VPS Optimized بگیرم ؟ تفاوتی داره ؟ :) بعد خود شرکت میفهمه ؟