ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل لود نشدن صفحه سایت و سفید شدن صفحات

InterServer.ir
October 2nd, 2013, 16:16
سلام

از دیروز یکی از سایت های رو هاستینگ بدون هیچ دستکاریی بخش انجمنش از کار افتاده و فقط صفحه سفید میاد انجمن mybb هست و فقط یک سایت اینطور شدهو بقیه سایت ها کاملا درست کار می کنند لوگ رو نگاه کردم این خطا رو زده بود توی گوگل که سرچ کردم به مطلب درست و حسابیی برای حل مشکل نرسیدم دلیل چی می تونه باشه حتی httpd.conf رو هم چک کردم مشکل از طرف suphp هم نبود روی dso هم اینطور بود

PHP Fatal error: Cannot redeclare xmail() (previously declared

InterServer.ir
October 2nd, 2013, 23:06
up

mohammad50
October 2nd, 2013, 23:24
یک فانکشن دو بار تعریف شده . به مدیر سرور بگید بررسی کنه .

همچنین بهتر هست اگر ماژول یا پلاگینی روی انجمن دارید به کل غیر فعال کنید یا دوباره نصب کنید به احتمال زیاد درست خواهد شد .

InterServer.ir
October 3rd, 2013, 12:43
عزیز مدیر سرور خودمم

این راهی هم که گفتین قبلا خودم به فکرم رسید ولی جالبتر اینه صفحه ادمینش هم همین مشکل رو داره! پنل ادمینش هم سفید میاد صفحه اول وردپرس هست که خوب کار می کنه ولی انجمن نه!

PHP Fatal error: Cannot redeclare xmail() (previously declared in /forum/global.php:1)

اینم ارور جستجو کردم به نتیجه نرسیدم

mohammad50
October 3rd, 2013, 13:38
قالب رو تغییر بدید به قالب پبش فرض . دوباره چک کنید

company_hosting
October 3rd, 2013, 17:01
اگه نمیتونی وارد میدیرت بشی و قالب رو به پیشفرض تغییر بدی میتونی از قالب کپی برداری و پوشش رو پاک کنی اون موقع خود بخ خود میره رو قالب پیشفرض