ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در مورد پارتیشن بندی

chatsaz
October 2nd, 2013, 13:13
سلام همگی
من اول 50 گیگ هارد داشتم که کردم 100 گیگ الان خودم پارتیشن بندی کردم این شده
15975

بعد نمیشه همش تو یک جا باشه

یا همین درسته
یا باید یک جور دیگه باشه
بعد این 50 گیگ دیگه کجا میره
از کجا قابل استفاده اس
اگه میشه یک راهنمایی بکنید ممنون

rashed.rafiee
October 2nd, 2013, 13:30
با سلام
my computer (click rast) >>>> manage >>>storage>>>disk manage

موفق باشین

chatsaz
October 2nd, 2013, 13:32
سرور لینوکس رو گفتم ها

rashed.rafiee
October 2nd, 2013, 13:38
آموزش تصویری پارتیشن بندی در لینوکس بصورت LVM (http://www.persianadmins.ir/v2/articles/linux/list/190-lvm.html)

این آموزش رو برسی کنید امیدوارم به مفید باشه

rashed.rafiee
October 2nd, 2013, 13:43
قبل از اتصال هارد دیسک و پارتیشن بندی هارد در لینوکس توجه به نکات زیر الزامی است .

1-هارد دیسک هایی که به صورت IDE به سرور متصل هستند و به عنوان Master می باشد .به صورت /dev/hda نامگذاری می شود و اگر Slave باشد به صورت /dev/hdb نامگذاری می شود.

2- هارد دیسک هایی که به صورت Sata به سرور متصل هستند و به عنوان Master می باشد . به صورت /dev/sda نامگذاری می شود و اگر Slave باشده به صورت /dev/sdb نامگذاری می شود.

جهت اتصال و پارتیشن بندی هارد دیسک ها در لینوکس بعد از اتصال هارد به سرور توسط کاربر ریشه ( root ) دستور زیر را وارد نمایید.

1-با دستور زیر عملیات fdisk انجام می شود.

fdisk /dev/hdb

Command (m for help): n

Command actione

extended

p primary partition (1-4) :p

Partition number (1-4): 1

Command (m for help): p
Command (m for help): w (Write and save partition table)

هنگامی که دستور بالا را وارد می کنیم . در مرحله باید سویئچ n جهت ایجاد پارتیشن جدید و سویئچ p جهت primary بودن پارتیشن جدید را وارد می کنیم.

سپس در مرحله بعد تعداد پارتیشن مورد نظر را وارد می کنیم که بین عدد ۱ تا ۴ می باشد . که تعداد آن را باید مشخص نمایید که در این مثال ۱ را انتخاب می نماییم.

سپس سوئیچ p جهت نمایش پارتیشن ها را وارد می کنیم و در انتها نیز جهت نوشتن و ذخیره partition table های موجود سویئچ w را وارد می کنیم.

2-با دستور زیر filesystem مربوطه را ایجاد نمایید.

mkfs -t ext3 /dev/hdb1

3- سپس دستور زیر را وارد نمایید که پارتیشنی با نام opt2/ ایجاد می نماید.

mkdir /opt2

4-در مرحله آخر نیز باید پارتیشن مربوطه را به هارد جدید mount نمایید. که با دستور زیر می توانید این کار را انجام دهید.

mount -t ext3 /dev/hdb1 /opt2