PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Pdf فنی پرداخت انلاین بانک پارسیان + اسکریپت نمونه php

Desperados
March 24th, 2010, 14:29
سلام
دارم روی یک اسکریپت کار میکنم که پرداخت آنلاین داره به سامان , پاسارگاد و ملت متصل شده بر اساس راهنما های موجود ولی فایل راهنمای فنی بانک پارسیان و اسکریپت نمونه php که بانک میده رو پیدا نکردم اگر کسی از دوستان این فایل ها رو از بانک جدیداً گرفته یا کسی داره از دوستان برنامه نویس ممنون میشم pdf به نمونه کد ها رو در اختیار بنده قرار دهند .

mohsen1
March 26th, 2010, 06:34
سلام مهندس.
ببین این بدردت می خوره؟
اولی برا بانک اقتصاد نوین هست + pdf
دومی برا بانک پارسیان هست بدون pdf
moh3en-sys
;)
دوتا رو با هم توی یه فایل زیپ شده ارسال می کنم.

Desperados
March 26th, 2010, 13:04
سلام مهندس.
ببین این بدردت می خوره؟
اولی برا بانک اقتصاد نوین هست + pdf
دومی برا بانک پارسیان هست بدون pdf
moh3en-sys
;)
دوتا رو با هم توی یه فایل زیپ شده ارسال می کنم.

به سلام محسن جان خوبی ؟
ممنون ولی این خیلی بد نوشتن می خواستم از روی pdf فنی بانک خودم بنویسم.

Desperados
March 28th, 2010, 21:36
کسی نداشت pdf رو !!!

mohsen1
March 28th, 2010, 21:40
شنبه زنگ ردم بانک پارسیان گفتم که pdf رو می خوام گفت باید اول قرار داد ببیندی (قراردادی که مربوط به درخواست درگاه بانک پارسیان هست) بعد بهتون می دیم!

Desperados
March 28th, 2010, 21:44
شنبه زنگ ردم بانک پارسیان گفتم که pdf رو می خوام گفت باید اول قرار داد ببیندی (قراردادی که مربوط به درخواست درگاه بانک پارسیان هست) بعد بهتون می دیم!

اره محسن جان اینجوری نمیدن این دوستانی که قرار داد دارن مگر اینکه pdf رو در اختیار ما قرار بدن.

AfraWeb.net
March 28th, 2010, 21:55
برای پرداخت انلاین نیازی نیست شما به تمامی بانک ها متصل بشید . برای فروش هاستینگ بانک سامان گزینه مناسبی هست و اسکریپ ها هم در اینترنت زیاد هست که میتونید استفاده نمایید ولی بانک ملت نیاز به برنامه نویسی دارد و اینکه پنل اختصاصی همانند بانک سامان در اختبار شما قرار نمیگرید و تنها مزیت این هست که هیچ درصدی از تراکنش ها گرفته نمیشود و برای پرداخت های بالا بسیار مناسب می باشد

Desperados
March 28th, 2010, 23:37
برای پرداخت انلاین نیازی نیست شما به تمامی بانک ها متصل بشید . برای فروش هاستینگ بانک سامان گزینه مناسبی هست و اسکریپ ها هم در اینترنت زیاد هست که میتونید استفاده نمایید ولی بانک ملت نیاز به برنامه نویسی دارد و اینکه پنل اختصاصی همانند بانک سامان در اختبار شما قرار نمیگرید و تنها مزیت این هست که هیچ درصدی از تراکنش ها گرفته نمیشود و برای پرداخت های بالا بسیار مناسب می باشد

سلام ممنون ولی من برای استفاده خودم نمی خوام برای متصل کردن به اسکریپت هایی که می نویسم هست برای کاربران و مدیران سایت بعضی ها سامان قرارداد بعضی ها پارسیان بعضی ملت که دارم تمام بانک ها رو در سیستم قرار می دهم که مشکلی نباشه الان این پارسیان فقط مونده.

AfraWeb.net
March 29th, 2010, 00:41
سلام ممنون ولی من برای استفاده خودم نمی خوام برای متصل کردن به اسکریپت هایی که می نویسم هست برای کاربران و مدیران سایت بعضی ها سامان قرارداد بعضی ها پارسیان بعضی ملت که دارم تمام بانک ها رو در سیستم قرار می دهم که مشکلی نباشه الان این پارسیان فقط مونده.

یعنی الان با اسکریپی که نوشتید میتونید به بانک ملت متصل بشید و پرداخت را انجام بدید

Desperados
March 29th, 2010, 01:04
یعنی الان با اسکریپی که نوشتید میتونید به بانک ملت متصل بشید و پرداخت را انجام بدید

بانک ملت کارهای اولیش انجام شده ولی باید برای تست ip شناخته شده بانک تست بشه ولی مشکلی از لحاظ اسکریپت نیست باید تستش کنم.

AfraWeb.net
March 29th, 2010, 01:15
بانک ملت کارهای اولیش انجام شده ولی باید برای تست ip شناخته شده بانک تست بشه ولی مشکلی از لحاظ اسکریپت نیست باید تستش کنم.

اگر تمایل داشتید میتونید از سرور ما برای تست استفاده نمایید . ای پی و پورت های بانک ست شده اند .

Desperados
March 29th, 2010, 17:01
اگر تمایل داشتید میتونید از سرور ما برای تست استفاده نمایید . ای پی و پورت های بانک ست شده اند .

ممنون از لطف شما حتماً مزاحم میشم

reza1365
July 14th, 2010, 01:51
سلام؛
آقا این فعالیت های شما به نتیجه رسید یا نه؟
اگر رسید ما رو هم بی نصیب نذار
یه راهنمایی چیزی...
اساسی نیاز دارم به این آموزش ها. در حال طراحی یه سایت هستم میخوام قابلیت پرداخت اینترنتی رو براش فعال کنم. دنبال راهنمای خود بانکها هستم ببینم چطوری میشه... اما الان بیشتر از 3 ساعته دارم تو اینترنت میگردم چیزی به نام راهنمای خود سایت پیدا نکردم. اغلب یه سری کده که توسط دیگران نوشته شده. حالا اگر پیگیریهای شما نتیجه داده که ممنون میشم ما رو هم از نتایجش باخبر کنید.
متشکر
خدانگهدار