ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل مداوم خطای دیتابیس در تمام سایت های یکی سرور

vastgar
October 2nd, 2013, 10:27
سلام، من تمام سایت هام به یکباره خطای دیتابیس میدن و مجبور میشم سرور رو ریست کنم، مشکل از چی میتونه باشه؟

majidisaloo1
October 2nd, 2013, 10:40
خیلی موارد مثل کانفیگ / سرور / منابع و... دارد

omidrezav
October 2nd, 2013, 10:51
چند وقت پیش به یه مورد مشابه مشکل شما برخوردم. یه سایته سنگین پربازدید بود که خیلی mysql رو درگیر می کرد. در نتیجه mysql هنگ میکرد و کل سایت هایی که روی اون سرور بودن می رفتن هوا. اگر تنظیمات php و mysql سرور درست بود هیچ وقت این مشکل پیش نمی اومد. شما هم اشکا رو در تنظیمات php و mysql تون دنبال کنید.

vastgar
October 2nd, 2013, 11:13
دوستان ممنون ازینکه پاسخ دادید، من یه سری مقاله راجع به کانفیگ mysql و php دانلود کردم دارم میخونمشون ولی چند تا سوال

با چه دستوراتی فشار روی منابع رو چک کنم؟ (آیا میشه فهمید این فشار مربوط به کدوم سایته؟)

چه جوری تشخیص بدم اینا یه حمله ی Ddos یا حملات مشابه به mysql نیست؟ و اگه جواب مثبت باشه چه کار کنم؟ من فایروال رو از وقتی خاموش کردم این خطا ها کمتر شده!!!!

reza21biologist
October 2nd, 2013, 11:35
سلام
در رابطه با سوال اول شما می توانید موارد زیر را انجام دهید :

ابتدا در خط فرمان دستور top را وارد کنید سپس کلید های ترکیبی ctrl + p را بفشارید با انجام این کار پروسس های سرور شما بر حسب میزان استفاده از cpu مرتب می شوند.

در رابطه با سوال دو می توانید از دستور زیر استفاده کنید :

netstat -atun | awk '{print $5}' | cut -d: -f1 | sed -e '/^$/d' |sort | uniq -c | sort -n

در صورت نیاز به مشاوره رایگان در رابطه با بهینه سازی سرویس sql می توانید از طریق سایت serversetup.ir با ما در تماس باشید

موفق باشید

omidrezav
October 2nd, 2013, 14:22
دوستان ممنون ازینکه پاسخ دادید، من یه سری مقاله راجع به کانفیگ mysql و php دانلود کردم دارم میخونمشون ولی چند تا سوال

با چه دستوراتی فشار روی منابع رو چک کنم؟ (آیا میشه فهمید این فشار مربوط به کدوم سایته؟)

چه جوری تشخیص بدم اینا یه حمله ی Ddos یا حملات مشابه به mysql نیست؟ و اگه جواب مثبت باشه چه کار کنم؟ من فایروال رو از وقتی خاموش کردم این خطا ها کمتر شده!!!!

علاوه بر مواردی که دوستمون اشاره کردن شما می تونید از iotop برای کنترل وضعیت io کمک بیگیرید.
به علاوه می تونید داخل mysql با استفاده از SHOW PROCCESSLIST لیستی از همه ی query های در حال اجرا رو ببینید.
اگر phpmyadmin نصب داشته باشید از طریق اون هم می تونید اطلاعات ارزشمندی در مورد دیتابیستون به دست بیارید.
اسکریپت mysqltuner هم کمک زیادی به بررسی وضعیت دیتابیس شما می کنه و راهنمایی های خوبی هم در مورد نحوه ی بهینه سازی mysql بهتون میده.
این سایت هم مشاور خوبی در زمینه ی تنظیمات mysql هست که می تونید ازش کمک بگیرید: https://tools.percona.com/