توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با تورنت
asklt
October 2nd, 2013, 01:55
سلام ببخشید
من یک سرور انگلستان گرفتم
الان میخوام از تورنت دانلود کنم بعد فایل رو میزنم دانلود میشه
یکی دو درصد میره بعد یک دفعه پینگ وی پی اس قطع میشه و ریموت قطع میشه
بعد از کلی پنگ قطع شدن دوباره وصل میشه و باید سریع وارد شم و تورنت رو قطع کنم اگه قطع نکنم دوباره پنگ قطع میشه
به طوری کلی میشه گفت نت قطع میشه و وصل میشه
این مشکل رو فقط با تورنت دارم وقتی با دانلود منیجر دانلود میکنم مشکلی نیست راحت دانلود میشه
این مشکل از کجا هست ؟!
ali0000
October 2nd, 2013, 02:03
سرورتون وارز نباشه 100% دیتاسنتر محدودیت ایجاد کرده که Abuse نیاد و سرورتون رو جریمه نکنن ، بعضی از دیتاسنتر خفن به این چیزا گیر میدن بگرد یه سرور وارز گیر بیار حالشو ببر :115:
asklt
October 2nd, 2013, 02:21
راهی نیست که رو همین دانلود کنم !
قبل از این آمریکا داشتم آمریکا که این قدر گیر میده
ولی بدون مشکل روزی 15 گیگ از تورنت دانلود میکردم مشکلی هم نداشت
حالا این که نت قطع میشه و وصل میشه رو وی پی اس یک چیز عجیبه من تا به حال ندیده بودم این نوع رو
asklt
October 8th, 2013, 19:07
آپ ...........
Mehran18
October 9th, 2013, 10:37
سلام . دوست عزیز دیتا سنتر انگلستان روی پورت تورنت حساسن به خاطر قوانین کپی رایت .. توصیه نمیشه .. یا از هلند بگیرید.
berbidvps
October 9th, 2013, 11:35
از آلمان یا هلند بگیرید
Mehran18
October 9th, 2013, 11:41
از آلمان یا هلند بگیرید
آلمان ؟ هرتنز منظورتونه ؟ مطمئنید ؟ تا اوجایی که بنده میدونم به تو-رن-ت گیر میدن ...
vpsgroups
October 9th, 2013, 11:46
از روسیه اگه بگیرید دیگه محشره هم پینگش هم آزادی عملی که دارید .
mahdi2244
July 6th, 2014, 03:02
اساتید محترم من هم یک سوال یا به عبارتی یک درخواست کمک داشتم
خیلی وقته که از سایت en.metal-tracker که یک ترکر خصوصی محسوب میشه نمیتونم دانلود کنم با اینکه رنک من تو سایت بالاست و فقط و فقط از این ترکر نمیتونم دانلود کنم وفقط میتونم سید بدم میشه یک کمک اساسی به من بکنید واقعا ممنون میشم
21312