PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست معرفی یک سایت خوب با قیمت مناسب برای سرور مجازی

greeneye_m_g
October 1st, 2013, 15:21
با سلام

دوستان بنده یک سایت دانلود دارم و قصد دارم که از سرور مجازی به جای هاست دانلود استفاده کنم و همون سرور مجازی رو هم هاست دانلود کنم

چند تا سوال داشتم ؟ لطفا یک جای معتبر با قیمت مناسب بهم معرفی کنید مثل میهن وب هاست که هم پشتیبانی خوب داره هم مطمئن هست که ۲ روز دیگه تعطیل نمیکنه اما حیف الان سرور مجازی هاشون پره

سوال دومم اینه که برای اینکه سرور مجازی رو به جای هاست دانلود استفاده کنم چه سروری میخام با چه مشخصاتی ؟ رمش چقدر باشه مثلا ؟

مرسی

smail_f
October 1st, 2013, 15:46
سلام دوست من

برای خرید سرور مجازی اگر در قسمت درخواست سرور مجازی پیام بزارید 2000 نفر برای شما افر میزارند و بر اساس تجربه انها در سایت وب هاستینگ و بر اساس اعتبار سایت انها میتونید یکی را انتخاب کنید

برای سرور مجازی بستی داره شما چقدر مصرف دارید اگر بگید چقدر مصرف دارید و چقدر هارد استفاده میکنید میتونم بهتون بگم چه سرویسی مناسب شما است

البته اگر دنبال کار حرفه ای هستید بهتون پیشنهاد میکنم یکم بیشتر هزینه کنید و سرور اختصاصی بخرید با این شرایط شما میدادنید که منابع شما به طور کامل برای خودتون استفاده میشه و بین کسی شر نشده

در صورتی که سئوال دیگری دارید من در خدمتم

alimo203
October 1st, 2013, 15:50
اینجا در بخش آموزشی کسی آفر نمیده

greeneye_m_g
October 1st, 2013, 23:20
سلام دوست من

برای خرید سرور مجازی اگر در قسمت درخواست سرور مجازی پیام بزارید 2000 نفر برای شما افر میزارند و بر اساس تجربه انها در سایت وب هاستینگ و بر اساس اعتبار سایت انها میتونید یکی را انتخاب کنید

برای سرور مجازی بستی داره شما چقدر مصرف دارید اگر بگید چقدر مصرف دارید و چقدر هارد استفاده میکنید میتونم بهتون بگم چه سرویسی مناسب شما است

البته اگر دنبال کار حرفه ای هستید بهتون پیشنهاد میکنم یکم بیشتر هزینه کنید و سرور اختصاصی بخرید با این شرایط شما میدادنید که منابع شما به طور کامل برای خودتون استفاده میشه و بین کسی شر نشده

در صورتی که سئوال دیگری دارید من در خدمتم

به نظرتون سرور اختصاصی در چه حدی ماهیانه باید هزینه کنم

خوب من حدود 80 گیگ یا 50 گیگ اول کارم نیاز دارم و رمش هم به نظرم برای هاست دانلود باید 2 باشه حالا اطلاعات دقیق ندارم

ULTRAWEB
October 2nd, 2013, 15:14
سرور اختصاصی در این حد پرذازنده ی بسیار ضعیفی دارند
شما باید یک سرور مجازی با رم دو و حداقل 2هسته بگیرین برای کارتون
هزینشم در ماه بین 30 تا 60 هزارتومن خواهد بود براساس اینکه سرور مدیریتش باخودتون باشه یا یکی کارهای راه اندازی رو واستون انجام بده
و مشکلاتتتون رو برطرف کنه

rashed.rafiee
October 2nd, 2013, 15:35
در صورت نیاز به مشاوره در خدمت هستم
09178819626

موفق باشین

aligoli
October 2nd, 2013, 15:56
شما در این قسمت تایپک ایجاد نمایید " درخواست سرور مجازی (http://www.webhostingtalk.ir/f13/) "

netmelli
October 2nd, 2013, 16:59
آنلاین سرور آقای مجید عیسی لو بهتون سفارش میشه
کارشون خوبه
onlineservers.ir

آقای سجادیه هم از روبینا سرور کارشون خوبه

مقدار رم و هارد هم بستگی داره به مقدار مصرف شما
با این دو عزیز در تماس باشید
راهنماییتون میکنن
سرویس هاشون هم خوبه

موفق باشید

bia2znd
October 2nd, 2013, 23:18
سلام
برای پنجاه گیگ هارد حدودا 2 گیگ رم کافیه
هنگام خرید به قدرت پردازش گر هم دقت کنید

omidrezav
October 2nd, 2013, 23:38
سلام دوست عزیز

من از پارس پک سرویس داشتم و واقعا راضی بودم. قیمتش یه خورده بالاست ولی می ارزه، به این دلایل:

1- پشتیبانی بسیار خوبی داری، تیکتی که بهشون میزنی رو زمین نمی مونه. حتی وقتی درخواست شما نیزا به بررسی داره اول بهتون میگن که دارن بررسی می کنن و بلاتکلیف نمی مونید.
2- پنل مدیریت قدرتمندی داره که به شما اجازه می ده سرورتون رو خاموش، روشن و ریست کنید. به علاوه هر وقت بخواهید بدون تماس با پشتیبانی خودتون سیستم عامل سرورتون رو rebuild کنید.
3- دسترسی vnc به شما میده. به این ترتیب اگر به یه نحوی دسترسی شما به سرور قطع بشه می تونید خیلای راحت با vnc به سرور وصل بشید و مشکل رو رفع کنید. برای خود من موردی پیش اومد که با دستکاری fstab سرور بلایی سر سرورم آوردم که دیگه بالا نمی اومد. در حالت عادی باید تا صبح منتظر میشدم تا پشتیبانی بیاد و بعد از کلی غر غر کردن آخرش هم بگه نمی تونه کاری بکنه ولی چون دسترسی vnc داشتم خودم همون موقع قضیه رو رفع و رجوعش کردم.
4- هر موقع بخواهید خودتون می تونید سرورتون را ارتقا بدید یا برعکس سخت افزار سرورتون رو کم کنید تا هزینه تون بیاد پایین.