PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تمدید دامنه از طریق Registry اصلی

mri_6889
October 1st, 2013, 14:48
سلام دوستان. شما همه میدانید که شرکتهای ایرانی ثبت دامنه همگی نمایندگی شرکت اصلی خارجی هستند. اگر یک وقت شرکت ایرانی که دامنه را برای ما و به نام خودمان ثبت کرده، در دسترس نبود، یا به دلیل تمایل خودمان به عنوان مالک دامنه، بخواهیم تمدید را از طریق خود شرکت اصلی انجام دهیم، چنین کاری امکان پذیر است؟ حالت اول: من یک دامنه در شرکتی که با Reseller Club کار میکند ثبت کرده‌ام، حال خودم یک پنل 99 دلاری Reseller Club خریده‌ام و میخواهم دامنه را در پنل خود ثبت کنم. حالت دوم: من یک دامنه در شرکتی که با ResellerClub یا PublicDomainRegistry یا TuCowsکار میکند ثبت کرده‌ام، حالا شرکت مورد نظر ورشکست شده و دیگر در دسترس نیست یا به هر دلیل من نمیخواهم با آن کار کنم، آیا میتوانم به Registry اصلی ایمیل بزنم و بگویم من مالک فلان دامنه هستم و خواهان دسترسی به دامنه خود و تمدید آن میباشم، آنها هم بتوانند با معرفی یک نمایندگی دیگرشان در ایران یا در خرده فروشی خود(مثلا BigRock به عنوان خرده فروشی DirectI برای ResellerClub و hover به عنوان خرده فروشی TuCows برای OpenSRS) امکان تمدید را فراهم کنند. به نظر من باید همه دامنه‌ها مثل دامنه DotIR باشد که هر شخصی در خود nic پنل دارد و ثبت کننده‌ها صرفا رابط مالی هستند و مطمئن هستیم که دامنه تا ما نخواهیم، پرواز نمیکند! مثلا هر شخص باید در خود ResellerClub یا OpenSrs کنترل پنل داشته باشد تا بتواند بر روی دامنه‌هایش کنترل داشته باشد. درست مثل nic.ir. همیشه هم جنس ایرانی بد نیست!