توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایمپورت دیتابیس های حجیم روی سرور
ra3ou1
October 1st, 2013, 13:22
سلام
دوستان بهترین راه برای ایمپورت دیتابیس با حجم بالا بصورت کامل به نظر شما چیست؟
دیتابیس رو در حد 5 گیگ فرض کنید
سرور هم تفاوتی نداره لینوکس یا ویندوز باشه روی هردو اگه ایده ای دارید ممنون میشم ارائه بدین
البته اسکریپت بیگ دامپ مثلا یه روش هست
کامندهای لینوکس هم هست
اما خب ....
nginxweb
October 1st, 2013, 13:29
درود بر شما
در ابتدا باید کانفیگ mysql سرور شما در حد خوبی تنظیم گردد که بتواند حجم های بالا نیز import گردد و مقادیری مانند max_allow_packet افزایش یاید
سپس اگر تعداد رکوردهای دیتابیس بیش از 1 میلیون رکورد میباشد و حجم دیتابیس بالای 2 گیگا بایت میباشد از اسکریپت هایی مانند Sql dumper استفاده نمایید
در غیر اینصورت برای حجمهای پایین تر بهترین کار mysql کامند می باشد
ra3ou1
October 1st, 2013, 16:58
مرسی از لطفتون
الان من یک دیتابیس حجیم دارم اومدم از طریق کامند تست کنم
مشکلی هست که اسکزین گذاشتم
15969
SixthElement
October 1st, 2013, 19:41
اگر روی MS Sql کارت راه میفته میتونم کمک کنم. اما این چیزی که می بینم فکر میکنم یکی از table ها رکورد تکراری داره. پیشنهای می کنم دیتابیسی که داری توش ایمپرت می کنی رو کلاً پاک کنی از اول بارگزاری کنی.
ra3ou1
October 6th, 2013, 16:28
درود بر شما
در ابتدا باید کانفیگ mysql سرور شما در حد خوبی تنظیم گردد که بتواند حجم های بالا نیز import گردد و مقادیری مانند max_allow_packet افزایش یاید
سپس اگر تعداد رکوردهای دیتابیس بیش از 1 میلیون رکورد میباشد و حجم دیتابیس بالای 2 گیگا بایت میباشد از اسکریپت هایی مانند Sql dumper استفاده نمایید
در غیر اینصورت برای حجمهای پایین تر بهترین کار mysql کامند می باشد
امکان داره پیوستش کنید
nginxweb
October 6th, 2013, 16:33
امکان داره پیوستش کنید
MySQLDumper - Backup your MySQL-Database (e.g. forum, guestbooks and online shops) (http://www.mysqldumper.net/)